Μακάρι το πρόβλημα του ΟΦΗ να ήταν το παιχνίδι στο Φάληρο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μια ομάδα σκέτη “νοσοκομείο” με τους παίκτες να πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα και που το πρόβλημα της δεν είναι το χθεσινό παιχνίδι. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό δεν χρήζει και ιδιαίτερης κριτικής, αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό του κόσμου που έχει προκληθεί από τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις και μια εικόνα που μόνο κολακευτική δεν είναι για τους παίκτες του Γιώργου Σίμου. Απέναντι σε έναν αντίπαλο, που για τα ελληνικά δεδομένα δεν έχει… αντίπαλο, ο ΟΦΗ των πολλών προβλημάτων και των πολλών απουσιών δεν έχει καμία σχέση – ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ – με τον περσινό ΟΦΗ όταν το 2-1 υπέρ των Πειραιωτών ήταν κολακευτικό για εκείνους και όχι για την ομάδα που έφυγε από το Φάληρο με σκυμμένο το κεφάλι. Όσοι κάνουν συγκρίσεις του ΟΦΗ του 2019 με τον ΟΦΗ του 2021 μάλλον βρίσκονται σε άλλον κόσμο. Διαβάζω αναλύσεις δεξιά και αριστερά πως ο ΟΦΗ δεν πάλεψε, δεν ήταν μαχητής και άλλα διάφορα γραφικά αλλά κανείς δεν τολμάει να γίνει ρεαλιστής γιατί φοβάται τον λιθοβολισμό από τα social media. Αυτός ο ΟΦΗ, με αυτά τα μεγάλα προβλήματα, δεν μπορούσε να είναι ανταγωνιστικός απέναντι στην “πεθαμένη” ΑΕΚ και θα ήταν ανταγωνιστικός κόντρα στον Ολυμπιακό που έβαλε τρία στο ρελαντί στον ΠΑΟΚ; Ας είμαστε λίγο σοβαροί. Και δεν μιλάω για τον κόσμο, το ξεκαθαρίζω.

Και εγώ δεν σκοπεύω να μείνω σε άλλον πλανήτη παρά μόνο στην γη. Δικαιολογώ τα νεύρα του κόσμου, δεν τους αδικώ και η αγανάκτηση που βγήκε μετά το χθεσινό παιχνίδι ήταν (μάλλον) απόρροια του θυμού που έχει μαζευτεί μέσα σε όλους για την απαράδεκτη εικόνα του τελευταίου μήνα.

Το πρόβλημα του ΟΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μακάρι να ήταν μόνο το χθεσινό 90λεπτο και να μην υπήρχαν άλλα θέματα ζωτικής φύσεως που καλείται να λύσει όλος ο οργανισμός. Τα προβλήματα του ΟΦΗ ξεκινούν τώρα που υπό άλλες συνθήκες θα λέγαμε πως αφήνει πίσω του το δύσκολο πρόγραμμα, έχοντας να αντιμετωπίσει μόλις έναν (Άρη) από τους έξι πρώτους όμως ποιον πείθει αυτή η ομάδα ότι μπορεί να κερδίσει τον Βόλο την ερχόμενη Κυριακή; Ένα λοιπόν το πρόβλημα.

Το άλλο που είναι και το μεγαλύτερο είναι πως ο ΟΦΗ ξεμένει από παίκτες. Τελείωσε το ματς στο Φάληρο, χάθηκαν ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές. Βάλτε και τους Βούρο, Τσιλιανίδη στην εξίσωση που χάθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, βάλτε και τις κάρτες που θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους, βάλτε και τον κορονοϊό και είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Και θέλω να πω κάτι εδώ για τους συνεχόμενους τραυματισμούς πως επειδή διαβάζω σχόλια δεξιά και αριστερά, άδικους χαρακτηρισμούς κατά σοβαρών επαγγελματιών πως η απάντηση είναι μπροστά μας και είναι ιδιαίτερα απλή: Όταν από τις αρχές Γενάρη γνωρίζουν στον ΟΦΗ πως η ομάδα θα δώσει συνεχόμενα παιχνίδια και οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι – χωρίς κανένα δείγμα ενίσχυσης του καταρρακωμένου ρόστερ, τότε πόσο να αντέξουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές; Το φώναζα στο ραδιόφωνο από τις αρχές Γενάρη πως ήταν κλειδωμένο στο στοίχημα να βγουν τραυματισμοί στις αρχές του Φλεβάρη και πως μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις από ορισμένους που έπαιζαν συνεχόμενα 90λεπτα δίχως να μπορούν να βγουν ούτε λεπτό; Σαρδινέρο, Βούρος την πάτησαν, Διαμαντής και Ουές με ασταμάτητα ματς παίζουν με ενοχλήσεις στις τελευταίες αγωνιστικές και πλέον ο Σίμος δεν θα βρίσκει παίκτες να συμπληρώνουν την 20αδα ούτε με το κυάλι.

Για αυτό σας λέω, μακάρι όλα τα προβλήματα του ΟΦΗ να ήταν μόνο για το χθεσινό παιχνίδι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

21 σχόλια

  1. Μακάρι Μανώλη να ήταν θέμα ατυχίας οι τραυματισμοι αλλά δυστυχώς δεν είναι.Ολες οι ομάδες το ίδιο πρόγραμμα είχαν,επομένως δεν είναι λογικό επιχείρημα.Η ομάδα είναι αγυμναστη και αυτό φαίνεται από το πόσα πολλά γκολ έχει δεχτεί φέτος στα τελευταία λεπτα.Παντα φέτος δεύτεροι στη μπάλα και σκασμενοι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.Για μενα το παιχνίδι χάθηκε από τα περσινά πλέι οφ που είπε επίσημα η ομάδα ότι είναι διαδικαστικά.Πως να νιώθει ο παίχτης πίεση και ότι πρέπει να αποδώσει όταν του λες ότι 10 παιχνίδια τα παίζει για πλακα;Πως να προπονηθεί σοβαρά όταν πάντα φταίει κάτι άλλο και πότε αυτος;

    1. Ναι αλλά Νίκο στις υπόλοιπες ομάδες γινόταν ροτέισον ενώ στον ΟΦΗ πήγε περίπατο

      1. Ποιος φταίει που δεν γινόταν ροτεισον;

  2. Όλα αυτά που λέτε δεν τα γνώριζε η διοίκηση να πάρει δύο παίκτες ακόμα τον Γενάρη, όπως τον Βίκτορ ας πούμε πέρυσι, έστω για έξι μήνες;
    Καλά τα εντοπίζετε τα προβλήματα κε Σαρρή, αλλά πρέπει να κάνετε και το βήμα παραπάνω και να πείτε ποιος φταίει γι αυτά!

    1. Μανώλη τα προβλήματα τραυματισμών είναι από πέρυσι απλά εντάθηκαν τώρα με τα συνεχόμενα ματς. Δεν είμαι ειδικός ούτε θέλω να το παίξω,αυτά που βλέπω λέω. Θεωρώ ότι δεν γίνεται καλή δουλειά στον τομέα που προανεφερα εκ του αποτελέσματος.Και ο Αρης πχ με ρόστερ 14-15 παιχτών αγωνίζεται όλη τη χρονιά,ματς Ευρώπης μαζί με εμάς είχε αλλά δεν έχει μόνιμα 10 τραυματίες. Υ.γ ελπίζω να τη γλιτώσουμε λόγω Παναιτωλικού και να μην παίξουμε μπαραζ παραμονής αλλά δυστυχώς δε πιστεύω η ομάδα να πάρει πάνω από 10 βαθμούς στα επόμενα 16 παιχνίδια μέχρι τέλος σεζόν. Οι ειδικοί και υπεύθυνοι ας δουν και να κρίνουν τι πάει λάθος στην ομάδα όλο σχεδόν το 2020 και 21,αλλά χειροτερο οφη πρέπει να πάω πολλά χρόνια πισω για να θυμηθώ

      1. Νομίζω 12 παιγνίδια απομένουν, 5 στη κανονική διάρκεια και 7 στα πλέι άουτ.. Οπότε 10 βαθμοί; δύσκολο…

      2. Νίκο, πέρυσι ο ΟΦΗ είχε μόλις δύο προβλήματα τραυματισμών σε ολόκληρη την χρονιά. Εννοώ μυικούς τραυματισμούς: Ναμπί, Μεγιάδο. Οι υπόλοιποι ήταν από χτυπήματα. Δεν γίνεται σύγκριση με ότι έχει συμβεί φέτος.

      3. Φιλε Μανο ο Οφη απο περυσι σχεδον ολο το δευτερο γυρο και play of σέρνεται.Κοιταξε τις επιδόσεις του Σιμου οσο καιρο ειναι και βγαλε συμπερασμα
        Απο δω και περα οτι και να γινει ο κοσμος εχει ξενερώσει δεν παει να κανει και ολο νικες
        Δεν ακουν τιποτα……

        1. Καταλάβαμε το κακό μάτι φτάιει…μην σε μαλώσουν από την ΠΑΕ…

  3. Με ποιο τρόπο να γίνει ροτέισον όταν έφτασε σε παιχνίδι να παίζει με 13 απουσίες? Που να βρει το βάθος ο ΟΦΗ να καλύψει τόσες απουσίες και μάλιστα μακροχρόνιες βασικών παιχτών? Εδώ βλέπουμε η Λίβερπουλ και έχει καταρρέυση λόγω απουσιών. Και προφανώς ο ΟΦΗ δεν έχει την ευρωστία να πάρει ας πούμε άλλον Τσιλιανίδη αφού ήξερε ότι θα χάσει τα 2/3 της χρονιάς. Τώρα αν οι τραυματισμοί έχουν να κάνουν με λάθος εκγύμναση ή λανθασμένες μετρήσεις και υπολογισμούς τότε είναι κάτι που πρέπει να εξετάσουν πολύ σοβαρά στην ομάδα. Τέλος, μεγάλο ρόλο θεωρώ έπαιξε και η φυγή του βραζιλιάνου που έφυγε τελευταία στιγμή αλλά πως θα μπορούσε να τον κρατήσει? Προφανώς δίκιο έχει ο κόσμος να γκρινιάζει, κανείς δεν είναι χαρούμενος βλέποντας την ομάδα να χάνει κάθε βδομάδα αλλά ας μην τα ισοπεδόνουμε όλα.

    1. Προφανώς και φταίει..δεν είναι λογικό να έχεις τοσους τραυματισμούς…ξηλωμα πάντως υπεύθυνου…

  4. Όταν βλέπω μια διοίκηση βουβη, αδρανή αλλά και υπεροπτικη, που παρά το πρωτοφανες χαλι της ομάδας (5 νίκες σε 21 ματς, μακράν χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, τρίτη χειρότερη επίθεση, αποκλεισμός απ το κύπελο, αστείες αναλύσεις αγώνων απ τον προπινητη) δείχνει να ναι στη κοσμαρα της, δεν εξηγεί τίποτα και δεν απολογείται στον κόσμο ούτε για τις κακιστες μεταγραφές ούτε για τον λόγο που διατηρεί στη θέση του ένα ανεπαρκή προπονητή, ούτε αν έχει σχέδιο να διορθώσει κάτι, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνομαι κι εγώ για το μέλλον… Αν μείνουμε στη κατηγορία μπράβο μας, αν πέσουμε, πάλι οφη θαμαστε μια ζωή.

  5. Το καράβι βουλιάζει και ο καπετάνιος έχει ονοματεπώνυμο: Γιάννης Σαμαράς. Όσο κι αν τον αγαπάμε, όσο κι αν ο ίδιος αγαπάει την ομάδα, οι επιλογές του αποδείχθηκαν λανθασμένες. Αυτός επέλεξε προπονητή, προπονητικό τιμ, ιατρικό τιμ και ποδοσφαιριστές.
    Για το καλό της ομάδας αντί να στυλώνει τα πόδια επιμένοντας στα λάθη του, ας αλλάξει πορεία μήπως και σώσουμε τουλάχιστον τον υποβιβασμό. Ας μη γράψει το όνομά του στις μαύρες σελίδες της ιστορίας του ΟΦΗ.

  6. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ………. <>
    ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ!!!
    ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΣΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ!!!
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!
    Α Λ Λ Α ….. ΕΔΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ…. ΚΥΡΙΟΙ!!!!!
    ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΠΩΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ , ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ???
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΕΑΜ ,ΙΑΤΡΙΚΟ TEAM, ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ ΟΜΑΔΑΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΑΛΛΟ!!!!
    ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ , ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΟΥ …..ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ…. ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!

    1. ΜΠΡΆΒΟ ΓΙΏΡΓΟ ΟΜΙΛΙΤΗ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΚΡΙΒΏΣ ΟΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΦΊΛΕ ΜΟΥ.
      ΆΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΟΙ ΑΠΟΤΥΧΑΝ ΠΑΝΤΕΛΏΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌ!!!!
      Τ Ο ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΏΖΕΙ ΤΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΆ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΙΚΑΝΌΤΑΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΎΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΉ!!!!
      ΕΝΑ ΙΚΑΝΌ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΤΏΡΑ!!!!
      ΣΙΜΟ ΣΥΓΝΏΜΗ ΦΊΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΆ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΤΗ Κ15 ΤΟΥ ΟΦΗ ΝΑ ΈΧΕΙΣ!!!!!
      ΜΑΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΦΤΆ ΚΑΛΆ !!!!

  7. ΜΠΡΆΒΟ ΓΙΏΡΓΟ ΟΜΙΛΙΤΗ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΚΡΙΒΏΣ ΟΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΦΊΛΕ ΜΟΥ.
    ΆΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΟΙ ΑΠΟΤΥΧΑΝ ΠΑΝΤΕΛΏΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌ!!!!
    Τ Ο ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΏΖΕΙ ΤΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΆ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΙΚΑΝΌΤΑΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΎΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΉ!!!!
    ΕΝΑ ΙΚΑΝΌ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΤΏΡΑ!!!!
    ΣΙΜΟ ΣΥΓΝΏΜΗ ΦΊΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΆ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΤΗ Κ15 ΤΟΥ ΟΦΗ ΝΑ ΈΧΕΙΣ!!!!!
    ΜΑΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΦΤΆ ΚΑΛΆ !!!!

  8. Σωστός ο συνονόματος ΓΙΩΡΓΟΣ. Έκαστος εις το είδος του κι ο Λουμίδης στους καφέδες που λέει και η διαφήμιση. Ή όπως λέει ο θυμόσοφος λαός ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς. Άλλο νά ‘σαι καλός παίχτης κι άλλο νά ΄σαι καλός παράγοντας και σχετικός με το αντικείμενο αυτό. Εδώ άλλοι είναι χρόνια στον χώρο και ασχολούνται και πασχίζουν με το κομμάτι αυτό (του παραγοντισμού) και πάλι βλέπεις ότι κάπου τη χάνουν την μπάλλα. Με όλο το σεβασμό αλλά κάποια στιγμή το κοίταγμα στον καθρέπτη δεν βλάπτει. Λίγη αυτοκριτική καλό θα είναι να γίνεται απ’ όλους και δεν είναι κακό να έχεις το θάρρος να ομολογήσεις “mea culpa”. Διότι δε φταίει σε τίποτα να διασύρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο η Ομάδα.

  9. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΜΕΤΑ ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΔΕΣ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ….ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΊΧΤΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ.ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΥΧΑΝΕ…ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ….ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΕΙΡΌΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ .ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…ΟΦΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ….

  10. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ 47 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑ:
    ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΜΑΡΑ , ΣΕ ΛΑΤΡΕΨΑΜΕ ΩΣ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΟΦΗ!!! ΚΑΙ ΑΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ.
    ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΜΑΡΑ , ΣΕ ΛΑΤΡΕΨΑΜΕ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΦΟΡΕΣΕΣ ΠΟΤΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΦΗ!!!
    ΚΥΡΙΕ ΗΛΙΑ ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ , ΣΑ ΛΑΤΡΕΨΑΜΕ ΩΣ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΟΦΗ!!! ΚΑΙ ΑΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ , ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΩΝ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΟΦΗ , ΝΙΚΟ ΝΟΜΠΛΙΑ , ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΣΙΝΟ……
    ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΟΦΗ!!!

  11. Το θέμα ΓΙΩΡΓΟ μου είναι να το ‘χεις και να σου βγαίνει κιόλας. Αυτοί ούτε το ‘χουν ούτε τους βγαίνει. Άρα λοιπόν τι γίνεται σ’ αυτήν την περίπτωση; Πάει για φούντο η Ομάδα;

  12. Αν τερματίσουμε στη κανονική διάρκεια 11οι , θα παίξουμε 3 ματς στην έδρα μας και 4 έξω… Ας ευχηθούμε τα ματς στη έδρα μας να είναι με αδιάφορες ομάδες (βόλος, ατρόμητος Γιάννινα η Απόλλωνα) γιατί αλλιώς, κινδυνευουμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × three =