Χορτάσαμε από λόγια ρε παλλικάρια!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παίκτες που έχουν μείνει στα λόγια, από πράξεις τίποτα και μέσα σε όλα να το παίζουν και θιγμένοι. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Εάν έρθει κάποιος τώρα στον πλανήτη και είχε δει μόνο το πρώτο 20λεπτο του αγώνα με τον Βόλο, θα ήταν υπεραρκετό για να αντιληφθεί το τι συμβαίνει στον φετινό ΟΦΗ. Ένα συνοθύλευμα παικτών που είναι ανίκανο, δεν λέω για να πάρει αποτέλεσμα – γιατί υπάρχουν όλα μέσα στην μπάλα – αλλά να δώσει μια εικόνα ότι πάλεψε. Και μπορεί πάλι όλος ο ντουνιάς να στρέφεται στον Σίμο αλλά εγώ δεν θα πάρω. Τουλάχιστον για το ματς με τον Βόλο. Η ευθύνη εξ’ ολοκλήρου είναι και ανήκει σε αυτούς που φορούν την φανέλα του ΟΦΗ. Χορτάσαμε από λόγια παλλικάρια! Κάθε τέλος του αγώνα είναι και μια αρχή για εσάς!

Και πόσα παιχνίδια δεν παρατήσατε στο 0-1 και στο 0-2; Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να παρατάτε παιχνίδια, ποιος σας δίνει το δικαίωμα να παρουσιάζετε την εικόνα συνοθυλεύματος που δεν ξέρει που βρίσκεται, που πατάει και που πηγαίνει; Να το παίζετε θιγμένοι, πάει πολύ! Αντί να κατεβάσετε τα κεφάλια και να προχωρήσετε, βαρεθήκαμε και κουραστήκαμε όλοι μας να σας ακούμε να λέτε, να λέτε, να λέτε και από πράξεις τίποτα!

Το να μιλάτε είναι κάτι που πλέον μόνο σας προσβάλει. Και μετά όλους τους υπόλοιπους. Αλλά πρώτα από όλα προσβάλει τον ίδιο τον κόσμο, ακόμα και αυτά τα 40-50 άτομα που παρέμειναν στην βροχή και έγιναν μούσκεμα μέχρι και το εσώρουχο για να σας μιλήσουν, μπας και νιώσετε. Και στο τέλος να το παίζετε και θιγμένοι, ότι αδικείστε. Παίκτες που μπήκαν για να κερδίσουν ένα κομβικό ματς και τελείωσαν το ημίχρονο δίχως να ρίξουν μια ποδοσφαιρική κλωτσιά, να βγάλουν μια αντίδραση, o Βόλος ήρθε στο Ηράκλειο περιμένοντας πως θα προβάλει αντίσταση και τελικά έκανε περίπατο στην πόλη. Και το τρομερό είναι ότι μέχρι το 90′ έβλεπες τους παίκτες των δύο ομάδων και αντί να περιμένεις από τους παίκτες του ΟΦΗ να φωνάξουν στον διαιτητή, να ρίξουν μια κλωτσιά, να βγάλουν λίγο πάθος και ένταση το έβλεπες από εκείνους του Βόλου σαν να ήταν εκείνοι που έχαναν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

36 σχόλια

  1. Πολύ αργά Μανό. Πολύ αργά.

  2. Καλά όλα αυτά περί έλλειψης πάθους, έντασης, τσαγανού κ.λπ. Έχει, όμως, σκεφτεί ποτέ κανείς ότι αυτό μπορούν, άρα αυτό παίζουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές; Προσωπική μου άποψη είναι ότι, αν εξαιρέσουμε 4-5 παίκτες, οι υπόλοιποι αυτήν την ενέργεια μπορούν να βγάλουν. Είναι έτσι φτιαγμένοι, έτσι ποδοσφαιρικά γαλουχημένοι, πως το λένε; Για παράδειγμα, τι “νεύρα” μπορεί να περιμένει κανείς από τον Βαφέα, τον Κοροβέση, τον Σαρδινέρο, τον Ναμπί, τον Φερέιρα, τον Μπαλογιάννη, τον Διαμαντή, τον Γρίβα, τον Γκαργκαλατζίδη, τον Σακόρ, τον Σολίς; Ανέφερα τα πιο τρανταχτά παραδείγματα, δε σημαίνει ωστόσο οι άλλοι είναι πολύ καλύτεροι. Είναι δυνατόν οι παραπάνω παίκτες, έτσι όπως τους έχουμε πλέον δει και ξαναδεί, να βγάλουν ποδοσφαιρικό τσαμπουκά; Επίσης, υπάρχουν κάποιοι “παλαίμαχοι”, όπως ο Γιαννούλης, ο Ντε Γκουζμάν και ο Γιάννου, οι οποίοι “τρέχουν” και δεν προλαβαίνουν. Ουσιαστικά, δηλαδή, δεν τρέχουν γιατί, απλά, δεν μπορούν πια!
    Τι θέλω να πω; Ότι η ομάδα χτίστηκε κατ΄ αυτόν τον τρόπο βάσει σχεδίου. Τέτοιους χαρακτήρες ήθελαν, αυτούς πήραν. Το θέμα είναι ότι το σχέδιο προέβλεπε αυτοί οι (μαλθακοί) παίκτες να έχουν κάποια ποιότητα, την οποία, δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι δεν έχουν ή, τουλάχιστον, δεν έχουν οι περισσότεροι εξ αυτών. Άρα, καταλήγοντας, το όλο πρόβλημα θεωρώ ότι είναι στον αρχικό σχεδιασμό. Οπότε, για ποιους (πρέπει να) χτυπάει η καμπάνα;

  3. Μάνο άστο πάμε με φόρα προς β!!!!αν δεν τον διώξουν τον επυκυνδινο!!! χάνουμε τον ύπνο μας εξαιτίας τους ….η ομάδα δεν έχει πλάνο δεν έχει πάθος δεν έχει ψυχή … δυστυχώς !!!!!

    1. Ευτυχώς που έχεις λύσει όλα σου τα προβλήματα και με τον ΟΦΗ χάνεις τον ύπνο σου.

    2. Τα είπες όλα. Επελέγη το συγκεκριμένο μοντέλο (ωραία μπάλα,με κατοχή,αυτοματισμούς κλπ)και επελέγησαν γι΄αυτό συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές soft χωρίς όμως την απαιτούμενη ποιότητα για το συγκεκριμένο στυλ.Την ίδια φιλοσοφία εξυπηρετεί και ο Σίμος.Άλλωστε για να το προεκτείνουμε λίγο αυτή την φιλοσοφία που παραπέμπει σε ”σοφιστικέ” καταστάσεις εκπέμπει ολόκληρος ο οργανισμός με ατέλειωτες ”δράσεις” και πρωτοβουλίες,βεβαίως αξιέπαινες, αλλά αρμοδιότητος μάλλον…ΜΚΟ.Εν κατακλείδι είναι αδύνατη η αλλαγή καταστάσεως τουλάχιστον για φέτος και ας προσευχηθούμε να αποφύγουμε το μοιραίο.Του χρόνου όμως οι αλλαγές σε ΟΛΑ τα επίπεδα- εκτός του ιδιοκτήτη -πρέπει να είναι σαρωτικές.
      ΥΓ. Η απάντηση είναι για τον Δημήτρη.

  4. Συμφωνώ απόλυτα Μανώλη με αυτά που γράφεις!
    Κάθε φορά από όλους στην ομάδα φτηνές δικαιολογίες,ειδικά οι δηλώσεις του “προπονητη” της αστείες, μια κασέτα που επαναλαμβάνεται υποτιμώντας τη νοημοσύνη όλων μας!!
    Ακατανόητη η συνεχόμενη ασυλία του!!
    Η φάση του δεύτερου γκολ του Βόλου είναι ο καθρέφτης των δυνατοτήτων της ομάδας φέτος! Χάνει χαζά τη μπάλα στο κέντρο ο Μεγιάδο και μετά βλέπουμε δύο κουρασμένα παλληκάρια, το Βαφέα και το Γιαννούλη να προσπαθούν να εμποδίσουν το Δουβίκα που τους περνά σαν σταματημένους!
    Ο Γιαννούλης τυγχάνει να ειναι και αρχηγός,τον είδατε ποτέ να βγει μπροστά να πει μια κουβέντα, να ζητήσει μια συγνώμη,να εξηγήσει στο κόσμο πως θα αντιστραφεί αυτή η κατρακύλα?!!
    Πιστεύω ότι εκεί που έχει φτάσει η κατάσταση είναι επιτακτική ανάγκη να ρθει εσπευσμένα στην Ελλάδα ο κ. Μπούσης και να παρθούν αποφάσεις που θα προκαλέσουν ένα ισχυρό ηλεκτροσόκ ώστε να αποφύγουμε ένα νέο διαφαινόμενο καταστροφικό υποβιβασμό!!!

  5. Δυστυχώς για εμάς και ευτυχώς για προπονητές και παίκτες δεν μπορούμε να είμαστε μέσα στο Γεντι Κουλέ!Θα ηταν όλοι σεμνοτεροι και θα τούς δίναμε να καταλάβουν είτε θέλουν είτε δεν θέλουν που βρίσκονται και τι φανέλες φοράνε οι άχρηστοι!!!!Για τον Σιμο δε που συνεχίζει τις ίδιες ανοησίες απο εδώ και πέρα δεν έχει καμία ευθύνη!Τεράστιες ευθύνες αυτών που ενώ βλέπουν και γνωρίζουν το πρόβλημα παραμένουν απαθείς!Η ομάδα πάει για φούντο….!!Κρίμα γιατί σας αγαπάμε πολύ και πιστέψαμε σε σας!!!!

    1. Εγώ πάλι πιστεύω ότι οι δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μας είναι μεγαλύτερες και το είδαμε σε ματς που χάσαμε άδικα βαθμούς, πχ με Παναθηναϊκό, με Ατρόμητο κλπ. Αυτό που κατά την άποψή μου φταίει είναι η νοοτροπία που έχει περάσει λιγότερο ο Σίμος και πολύ περισσότερο ο Σαμαράς, ότι χάσουμε κερδίσουμε δεν τρέχει και τίποτα. Αυτά τα λένε στα παιδάκια των ακαδημιών σε δεκάχρονα, το πολύ δεκαπεντάχρονα. Αυτή η νοοτροπία αν δεν αλλάξει, θα αφομειώνει και θα συμπαρασύρει όποιο παίχτη κι αν πάρουμε. Οι λέξεις, πάθος, τσαγανό, δύναμη, είναι άγνωστες για την ομάδα.
      Αν μπορέσουμε να μην πάμε σε μπαράζ εντέλει θα είναι επιτυχία. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της νοοτροπίας Σαμαρά.

  6. Είστα φάουλ κε Σαρρή. Από που και ως που η ευθύνη ανήκει μόνο στους παίκτες και όχι σε αυτούς που τους έφεραν στην ομάδα, τσάμπα τους περισσότερους για να μη πω και με χρόνιους τραυματισμούς, για να μη πω από τα αζήτητα;
    Γιατί η ευθύνη δεν ανήκει σε αυτούς που τους προπονούν, σε αυτούς που διαλέγουν το σύστημα παιχνιδιού και το διαχειρίζονται στη διάρκεια των αγώνων;
    Σε αυτούς που τους έχουν μεταδώσει αυτή τη νοοτροπία, την ηττοπάθεια, το δημοσιουπαλληλίκι;
    Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι…

  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Ο ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΟΦΗ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟΣ.ΠΡΩΤΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ Η ΕΙΚΟΝΑ..ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ….ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ…..

  8. Φέτος αποδεικνύεται αυτό που λέμε χρόνια. Δεν υπάρχει ομάδα ΟΦΗ χωρίς τον κόσμο της.
    Χωρίς παίκτες υπάρχει, χωρίς διόίκηση υπάρχει, χωρίς προπονητή υπάρχει, χωρίς φράγκο υπάρχει, στη Β και τη Γ Εθνική πάλι υπάρχει.
    Αλλά χωρίς κόσμο δεν υπάρχει!

  9. Εγώ πιστεύω ότι φταίει ο προπονητής. Παίζει 15 αγώνες με 3 μπακ και έχει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Ένας επιπλέον παίκτης πίσω σημαίνει ένας μιον απ τη μέση και μπροστά. Η ομάδα πέρσι έκανε αυτά που έκανε με 4 3 3 ενω φέτος και χωρίς φορ παίζει 5 4 1 αντε γεια

  10. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Κουραστήκαμε και κουράσαμε να γράφουμε και να λέμε τα ίδια και τα ίδια εδώ και ένα και πλέον περίπου χρόνο. Αυτό που συμβαίνει στην Ομάδα δεν έχει ξανασυμβεί στους αιώνες τους άπαντες! Εδώ θα υποβάλλω μερικά αφελή ερωτήματα, όσο αυτά μπορεί να είναι αφελή. Στην Ομάδα δεν υπάρχει αφεντικό; Δεν υπάρχουν διοικούντες; Δεν υπάρχει καπετάνιος; Έχουν αφήσει το σκάφος στον αυτόματο, ακυβέρνητο και πάει ολοταχώς για φούντο; Καμία απολύτως αντίδραση, καμία διορθωτική κίνηση, καμία ενέργεια για να μπει το σκάφος στη σωστή πορεία; Κανένα restart, έστω ένα μικρό σοκ για την επανεκκίνηση της Ομάδας; Ουδείς τολμά να βγει μπροστά και να απολογηθεί, να εξηγήσει, να πει έστω κάτι στον κόσμο ως οφείλει. Τελικά αγαπητά μου φιλαράκια ποιος διαφεντεύει την Ομάδα για να ξέρουμε δηλαδή; Υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται πραγματικά γι’ αυτήν και για τη σωτηρία της; Αυτοί που ηγούνται είναι ανύπαρκτοι; Που βρίσκονται και είναι εξαφανισμένοι; Υπάρχουν πολλά καυτά, καίρια και αναπάντητα ερωτήματα από τον φίλαθλο κόσμο της Ομάδας. Ποιο είναι τελικά το περιβόητο project; Να ρίξουν την Ομάδα στη SL2; Γιατί κατά πως φαίνεται κατά κει πάει το πράμα δυστυχώς. Λίγη τσίπα, λίγη αισχύνη, λίγη ντροπή, το παραμικρό δέος δεν υπάρχει σε κανέναν απ’ όλους αυτούς που λένε ότι διοικούν και ενδιαφέρονται για την Ομάδα; Δηλαδή μόνο το μαϊδί να πέφτει και τσιμέντο να γίνουν όλα τα υπόλοιπα; Θα βγει κάποιος τέλος πάντων να μιλήσει και να μας πει κάτι; Προσέξτε κύριοι διότι η Ιστορία θα γράψει τα ονόματά σας με τα πιο μελανά γράμματα στο πάνθεον όλων αυτών που συνετέλεσαν στην καταστροφή της Ομάδας. Ξυπνήστε, αλλάξτε τακτική και νοοτροπία και κοιτάξτε πως θα σώσετε την Ομάδα πριν είναι αργά και μετά δεν θα ‘χετε μούτρα να κυκλοφορείτε στον κόσμο. Η Ομάδα δεν σας φταίει σε τίποτα επειδή εσείς θέλετε να ικανοποιήσετε τα βίτσια σας.

  11. Συμφωνω με τον τιτλο του αρθρου οπως και τις αποψεις ολων των φιλων που ειναι πολυ πικραμενοι απο αυτο που ζουμε.
    Θα θυμησω το εξης, σε συνεντευξη Σιμου πριν λιγες μερες (4/02/2021) : ” Και προσωπικοτητα εχει οι ομαδα μας, παιχτες με προσωπικοτητα και ποδοσφαιρικος εγωισμος υπαρχει…” .
    Ωραια τα λογια…ομως. κυριοι Χορτασαμε !!! Ωραια να τα ακους αλλα δε σημαινει οτι τα πιστευουμε κιολας.
    Στο γηπεδο φαινεται η δουλεια του προπονητη και η προσωπικοτητα των παιχτων…
    Το πιο εκνευριστικο δεν ειναι οτι ο Σιμος δεν παραιτειται απο μονος του αφου διχνει ανυμπορος να κουμανταρει το Καραβι που βυθιζεται οπως ο Τιτανικος, αλλα οτι η διοιηκηση φαινεται απουσα.Σαν να μην ενδιαφερεται καν.

  12. ΠΟΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΡΡΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗ ΛΕΞΗ??
    Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ……ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ , ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΣ (ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ) ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ…. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ…. ΣΥΝΤΕΚΝΕ!!!
    ΚΕΡΝΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ 3 ΠΟΝΤΟΥΣ , ΣΤΗ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ….( ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ …..
    ΑΛΛΑ <>

    ΚΟΥΖΙΝΑ:
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ…. ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ , ΝΑ ΧΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ, ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΠΛΕΙ!!
    ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ:
    Ο ΣΙΜΟΣ ( ΜΕ ΒΟΗΘΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΓΗ ) ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!
    ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ:
    ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ (ΠΑΙΧΤΕΣ) ΑΡΑΧΤΟΙ ΣΤΗ ΠΡΕΦΑ , ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ , ΑΛΛΟΙ ΚΟΥΤΣΟΙ , ΑΛΛΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ , ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ … ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ….. ΒΡΕΞΕΙ , ΧΙΟΝΙΣΕΙ!!!

  13. Καλημέρα φίλε Μανώλη..το άρθρο σου καλό, επίσης φιλότιμη η προσπάθεια να ταρακουνήσεις από την δική σου θέση κάποιους στην ομάδα, αλλά έχεις εν μέρει δίκιο.. ναι μεν οι παίχτες δεν αποδίδουν, είτε λόγω ηλικίας και απειρίας, είτε λόγω ποιότητας, κακής νοοτροπίας και για ένα σωρό άλλους λόγους, αλλά δεν έχουν όλο το μερίδιο ευθύνης, είτε το δέχεσαι προσωπικά είτε όχι..τα παραδείγματα άπειρα,θα σου φέρω τον φετινό ΠΑΟ..οι ΙΔΙΟΙ παίχτες ήταν που δεν μπορούσαν να αποδώσουν τους πρώτους δύο μήνες.. είχαν ξεχάσει να παίζουν ποδόσφαιρο?ή μήπως ο πρόεδρος δεν τους πλήρωνε και διαμαρτύρονταν παίζοντας επίτηδες άσχημα? ούτε το ένα ισχύει ούτε το άλλο, απλά έπαιζαν έτσι με βάση τις οδηγίες του προπονητή.. ποιος έφταιγε?
    Έρχεται ο Μπόλονι,η ομάδα αρχίζει να παίρνει αποτελέσματα, παρότι κάποιοι δεν τον γουστάρουν.. γιατί? τί άλλαξε? απλά, ήρθε ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!!
    και τους έδειξε ότι 1) κουμάντο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι κάνει ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 2) όσο εσείς δουλεύετε σκληρά και αυτό βγαίνει στο γήπεδο με τα αντίστοιχα αποτελέσματα,θα ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣΤΕ!!
    Και όχι μόνο με πριμ, αλλά και με ρεπό και διάφορα άλλα.. τί αποτελέσματα έχει η ομάδα? είναι τρίτη θέση,με ματς λιγότερο,με δυνατότητα να πάει δεύτερη,με τους ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ!!!(οι τρεις μεταγραφές έπαιξαν χθες)
    Αν ισχύει αυτό που είπε χθες ο κοουτς, ότι “τώρα θέλω ακόμα πιο πολύ να μείνω εδώ και είμαι εδώ για το καλό της ομάδας”έδειξε ότι είναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, όχι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ της ομάδας.. καλά να λέμε ότι φταίνε οι παίχτες, γιατί ΚΑΙ αυτοί φταίνε, αλλά ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ 100%..
    Εννοείται ότι είμαι στη διάθεσή σου για συζήτηση και αντίλογο, πάντα με εκτίμηση για το λειτούργημα που κάνεις, εξάλλου υπάρχει πάντα το δικαίωμα στην διαφορετικότητα της άποψης..

    1. Έκανα ένα λάθος, δεν έχει ματς λιγότερο..

  14. Φυσικά και φταινε οι ανώτεροι τους. Οι παίχτες δεν νιώθουν καμία πίεση και επίσης δε πιστεύουν κανένα πλάνο. Αυτό δεν αλλάζει. Ο βαζελος ήταν καφενείο και με το που άλλαξε το προπονητικό τιμ παίρνει αποτελέσματα,όντας απλά σοβαρός.Καλως η κακώς στην Ελλάδα η αλλαγή προπονητή δρα ευεργετικά ειδικά αν έρθει κάποιος που απλά κάνει τα βασικά. Αυτή τη περίοδο και ομάδα γ εθνικής αμφιβάλλω αν θα την κερδίσουμε,όχι λόγω ικανότητας παιχτών αλλά καθαρά λόγω προπονητικού τιμ και διοίκησης.Ειχα πει και στο ματς με τον Ολυμπιακό ότι η ομάδα μέχρι τέλος πρωταθλήματος μαζί με πλει αουτ δε πρόκειται να πάρει πάνω από 10 βαθμούς αν δεν αλλάξει προπονητικό τιμ. Ελπίζω να μας φτάσουν και να μην πέσουμε.

    1. Αυτή τη στιγμή, είμαστε η πιο αδύναμη ομαδα της κατηγορίας.. 10 βαθμούς; ούτε στην ΕΠΣΗ δεν θα τους πάρουμε!

  15. Εγώ πάλι πιστεύω ότι οι δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μας είναι μεγαλύτερες και το είδαμε σε ματς που χάσαμε άδικα βαθμούς, πχ με Παναθηναϊκό, με Ατρόμητο κλπ. Αυτό που κατά την άποψή μου φταίει είναι η νοοτροπία που έχει περάσει λιγότερο ο Σίμος και πολύ περισσότερο ο Σαμαράς, ότι χάσουμε κερδίσουμε δεν τρέχει και τίποτα. Αυτά τα λένε στα παιδάκια των ακαδημιών σε δεκάχρονα, το πολύ δεκαπεντάχρονα. Αυτή η νοοτροπία αν δεν αλλάξει, θα αφομειώνει και θα συμπαρασύρει όποιο παίχτη κι αν πάρουμε. Οι λέξεις, πάθος, τσαγανό, δύναμη, είναι άγνωστες για την ομάδα.
    Αν μπορέσουμε να μην πάμε σε μπαράζ εντέλει θα είναι επιτυχία. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της νοοτροπίας Σαμαρά.

  16. Σ όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο όταν η ομάδα δεν τραβάει τα βάζουν με το προπονητή, μόνο στον οφη, προσπαθούν να μας πείσουν ότι φταίνε οι παίκτες! Ε, τι κάθεστε λοιπόν, αλλάξτε όλους τους παίκτες και κρατήστε το σιμο να τον καμαρωνετε! Εγω όσο μένει ο Σίμος, θα αδιαφορώ για την ομάδα.. Αφού αδιαφορεί η διοίκηση, δικαιούμαι να αδιαφορώ κι εγώ!

  17. Ο Σίμος γύρισε και είπε με αυτά που κάνετε θέλω πιο πολύ να καθίσω ( προφανώς για να σας ρίξω)….Μας την είπε και από πάνω… βέβαια ο μισθός να μπαίνει….Και ένας παίκτης γύρισε και είπε σε έναν φίλαθλο “έλα παίξε εσύ” …Εγώ θα παίξω και θα παίξω με ψυχή και πάθος και μάλιστα ΤΖΆΜΠΑ..Λες και λειτούργημα κάνουν που είναι στον ΟΦΗ…να τους πούμε και ευχάριστω….σιχαματα ούτε να τους φτύσω

    1. ΠΙΑ ΠΑΠΑΡΟΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΤΟ ΕΙΠΕ….. ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ

  18. Παιδιά πάρτε το χαμπάρι, οι τύποι είναι στην κοσμάρα τους. Πέρα βρέχει. Τσιουφιουάουα είναι όλοι τους, μηδενός εξαιρουμένου. Δεν μπορώ να καταλάβω το εξής: Τι κάνει στην προκειμένη περίπτωση ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ; Δεν τον ενδιαφέρει διόλου η κατάσταση αυτή; Τι σκοπούς έχει, τι σχέδια κάνει για την Ομάδα; Δεν τον νοιάζουν τα λεφτουδάκια που χώνει σ’ αυτήν; Ποιες είναι οι προοπτικές, ποιο το πλάνο τελικά; Που θέλει να πάει η Ομάδα; Να ξέρουμε κι εμείς. Το θέμα είναι ότι γίνεται ο κακός χαμός στην Ομάδα και δεν κουνιέται φύλλο. Κι εκτός των άλλων βασιλεύει άκρα του τάφου σιωπή παντού κι απ’ όλους πλην του προπονητή, ο οποίος μετά από κάθε τραγωδία παίζει την ίδια κασέτα.

    1. Ε, αφού έχουμε προτζεκτ!

  19. Συμπληρώνω, ότι ο κασταινος είναι παίκτης αξίας, αλλά με το σιμο στο τιμόνι, θα χάσει και τη λίγη φήμη που είχε… Τέλος, αφού ο μαθητευομενος προπονητής μας δεν καταλαβαίνει από γιουχα και δηλώνει ότι θα συνεχίσει απτοητος το καταστροφικό του εργο, ας του δώσω συγχαρητήρια που έχει καταφέρει να καταντήσει την ομάδα μας να έχει τη χειρότερη μακράν άμυνα της κατηγορίας και τη τριτη χειρότερη επίθεση και να του ευχηθώ και εις ανώτερα… Υστερογραφο…οι δημόσιοι υπάλληλοι στα υπουργεία, πιο πολύ φιλότιμο έχουν.

  20. Καλημέρα! Η ευθύνη είναι του Σίμου γιατί αυτός είναι ο προπονητής και γενικός υπεύθυνος της εμφάνισης της ομάδας.Το ότι οι νέοι παίκτες δεν έχουν μάθει ούτε τα βασικά πχ από που βγάζουν μια σέντρα ,η αλλαγή του Ντε Γκουζμάν που αποσυντονιζε τον Βόλο και έπαιζε στα κενά και η συμμετοχή δίχως όρους του πουλεν του ,του Στάικου ο οποίος δεν ξέρει να μαρκάρει και κρεμάει όλη την ομάδα είναι καθαρά έργο Σίμου.Και εγώ πιστεύω ότι ο Σίμος μπορεί να γίνει καλύτερος προπονητής αλλά στην παρούσα φάση η απομάκρυνση του από την ομάδα θα βοηθούσε και την ομάδα και αυτόν.Η ομάδα χρειάζεται έναν έμπειρο προπονητή τύπου Μπόλονι ο οποίος να μάθει στους νέους παίκτες κάποια βασικά πράγματα του επιπέδου που θέλει να φτάσει η ομάδα

  21. Τα ζώα μου αργά και εσύ σαρρη ….. μεγάλε δημοσιογράφε…..
    Όταν τα λέγαμε προ μηνών μας κρατάτε…. και μς λέγατε γραφικούς και μιζερους…..
    Ότι @@@ εχει κάνει η διοίκηση , ο Σίμος, οι παίχτες….. έβαζες πλάτη….. αμπαλε ….. λούσου τα τωρα , κατευθυνομενε δημοσιογραφε

  22. Να μας πείτε τη μάρκα της κόλλας που είναι κολλημένος ο προπονητής μας στο πάγκο, είναι πολύ καλή, να τη πάρουμε κι εμείς, να κολλήσουμε στο γραφείο μας να μη μπορεί να μας απολύσει κανεις.

  23. Φιλε Μανο οι παίκτες εμπνέονται απο το προπονητη
    και απο τη στιγμη που ο προπονητής ειναι ανυπαρκτος ετσι θα ειναι και παικτες, και μια και το εφερε ο λόγος η μοναδική νικη που καναμε εναντιον της λαμιας,ο προπονητής ελειπε στη Αθηνα

  24. Δε πειράζει βρε παιδιά….
    Το πρότζεκτ να ναι καλα….

  25. Δύο πράγματα είναι σίγουρα.. 1. Αν δεν κάνουμε μια νίκη στα τελευταία 3 ματς της περιόδου, τερματιζουμε προτελευταίοι (κατάντια) και 2. Οι υπόλοιπες 3-4 ομάδες που θα παλέψουμε για την παραμονή, θα εύχονται να μην αλλάξουμε προπονητή.

    1. Οσο για τους δημοσιογραφους ειναι χειροκροτητες ολο τον καιρο λιβανιζαν την ομαδα τον σιμο τωρα γραφουν διοτι η ομαδα παει φουντο και οι φιλαθλοι στα καγκελα τους βριζουν.οι δεν εχουν διαισθηση και ιδεα για μπαλα η το συμφερον τους ειναι πανω απο το καλο της ομαδας.δεν εβλεπαν οτι μεταγραφες δεν εγιναν καλες.δεν εβλεπαν τα πειραματα του σιμου το στησιμο της ομαδας και το διαβασμα του αντιπαλου.οι παικτες χωρις πλανο και κατευθυνση εκαναν οτι τους ερχοταν μεσα στο γηπεδο.επισης οι πολλοι τραυματισμοι δειχνουν οτι κατι δεν γινεται σωστα και στην φυσικη κατασταση.τουλαχιστο τωρα γραψετε την αληθεια μηπως οι υπευθοινοι ξυπνησουν.ευτυχως που οι φιλαθλοι δεν ειναι στο γηπεδο .διοτι τωρα καποιοι δεν θα μπορουσαν να μπουν

  26. Η ομαδα ειναι ενα ανεκδοτο..και συγκεκριμενα το ανεκδοτο με το γαιδαρο του Χοτζα, που πανω λεει που τον εμαθε να μη τρωει, ΨΟΦΗΣΕ!!!ετσι κι εμεις, πανω που ο μεγας Σιμος παει να τους μαθει να νικανε χωρις να παιζουν μπαλλα, ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ! εγω εχω πει τη γνωμη μου μηνες τωρα, αλλα αφου ολως περιεργως, δημοσιογραφοι, διοικηση και παικτες ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να στηριζουν το σιμο, οπως και ολες οι αντιπαλες μας ομαδες αφου ξερουν οτι οσο μενει ο σιμος ο οφη ειναι καταδικασμενος, θα συμφωνησω κι εγω, κουραστηκα να πηγαινω κοντρα και θα πω, μεινε σιμο γιγαντα να ολοκληρωσεις το εργο σου, τι κι αν εχει η ομαδα 8 σερι ηττες και πληρη ανικανοτητα, αφου σε καθε ηττα σε απαλλασουν απο ευθυνες, σκασιλα μου κι εμενα, σαμπως μου κοστιζει κατι? ας νοιαστουν αυτοι που βαζουν τα ωραια τους εκατομμυριακια και η ομαδα παει για βρουβες και αβρονιες.

  27. Ενας φταιει περισσοτερο αυτος που μαζεψε αυτους τους βλακες και ανικανους παικτες.αυτος ειναι ανικανος και βλακας.εφερε και τον σιμο και εδεσε το γλυκο.ομαδα ασυνδετη χωρις αμυνα.ολες τις κεφαλιες μεσα στο τερμα τις παιρνουν αντιπαλοι.ολες οι προσπαθειες για γκολ χαμενες.ο ουες ηρθε με τυμπανοκρουσιες τελικα μονο δυναμη μυαλο και τελικη προσπαθεια.τιποτα.βαφεας τον εδιωξε ο απολλων και τον μαζεψε ο οφη.βικτορ τιποτα.γιαννου τιποτα.ολοι οι αλοι μετριοι για β εθνικη.οι διευθυντες κατεστρεψαν την ομαδα.ασχετοι.βλακες.ανικανοι.πασσακια κανει η ομαδα.ποιος ομως θα βαλει το γκολ.οσο για την αμυνα καταφερνει και τρωει τα ποιο γελεια γκολ.σπεσιαλιτε τους τα στημενα και ειδικα με κεφαλι.κατρακυλα και δεν κουνιεται φυλλο.η διοικηση πρεπει να αντιδρασει.οι παικτες θελουν αλλα δεν μπορουν.το ιδιο και ο σιμος.η διοικηση μπορει αλλα δεν θελει.ισως εγωισμος ισως μισθολογικα ειναι βολεμενοι.κριμα

  28. Χορτάσαμε από λόγια όπως λέει ο τίτλος του άρθρου αλλά μυαλό δε βάλαμε και αυτοί εξακολουθούν τα λόγια, δηλώνοντας πάλι μετά και το νέο χαστούκι ότι δε φοβόμαστε, δεν θα κινδυνεψουμε, κλπ.. Και ο λογικός άνθρωπος ρωτα.. Από που βγάζουν αυτό το συμπέρασμα; δε βλέπουν ότι είμαστε η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας; δε βλέπουν ότι Λαμία και Αγρίνιο μας έφτασαν ήδη και θα μας περάσουν σήμερα; και τι θα πουν αν την ερχόμενη Κυριακή πάθουμε κάνα κάζο ακόμα κι απ τη Λάρισα; θα πληρώσουν αποζημίωση λόγω αμπαλοσυνης;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twenty − 4 =