Πλέον έχει αφεθεί μόνος του

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η τύχη βοηθάει τους ικανούς και πλέον ο ΟΦΗ έχασε αυτό το προνόμιο γιατί τον κυνηγάει η αγωνιστική κακομοιριά και η ανικανότητα. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Παίζει κακά χάνει, παίζει καλά (αν και είχαμε ξεχάσει πως είναι αυτό το συναίσθημα) πάλι χάνει. Γενικά χάνει. Και χάνει παντού και με κάθε τρόπο. Γιατί πλέον είναι μια ομάδα που κανείς δεν μπορεί να της έχει εμπιστοσύνη όταν ακόμα και οι ίδιοι που παίζουν δεν δείχνουν να έχουν στους εαυτούς τους. Το παιχνίδι της Ριζούπολης δεν αντέχει σε κριτική. Και τι κριτική μπορείς να κάνεις όταν ένα ματς που πρέπει να λήξει 1-3 και 1-4, λήγει 2-1; Να πεις τύχη; Όχι, η τύχη βοηθάει τους ικανούς και ο φετινός ΟΦΗ (πολλάκις) έχει αποδειχθεί ανίκανος. Ο ΟΦΗ το έχασε αυτό το προνόμιο, να επικαλείται την θεά τύχη δηλαδή, τα λόγια έχουν στερέψει και κανείς δεν ξέρει τι θα φέρουν οι επόμενες 40 ημέρες.

Αν αυτό που ζούμε όλοι μας δεν είναι μια τραγωδία, τότε τι είναι;

Σε έναν οργανισμό που ζει στα κάγκελα, ο κόσμος έχει αφεθεί στην επίκληση της μοίρας, των… θείων (αλλά από την ανάποδη) και κάπως έτσι φτάνουμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ να βρίσκεται σε κρίση, ακόμα και στα καλά του (που είχαμε ξεχάσει πως είναι να τον βλέπεις να παίζει καλό ποδόσφαιρο). Όμως η χρονιά δεν σώζεται με μια καλή εμφάνιση στα 15 τελευταία παιχνίδια. Έστω και αν φάνηκε στην Ριζούπολη πως τα γκάζια των οπαδών του έπιασαν τόπο, έστω και αν οι παίκτες του ΟΦΗ έδειξαν ότι έχουν σφυγμό, η κατάσταση δεν γυρίζει.

Ο ΟΦΗ έφτασε στο σημείο που έφτασε γιατί πληρώνει τα δικά του λάθη. Τα λάθη μιας χρονιάς – και όχι δεν τα γράφω τώρα – τα έχω γράψει εδώ και μήνες (τα γραπτά είναι δημοσιευμένα και στην διάθεση οποιουδήποτε – απλά εγώ δεν λαϊκίζω όπως είναι της μόδας τελευταία). για τα οποία έχουν ευθύνη ΟΛΟΙ.

Από τον πιο πάνω μέχρι και τον πιο κάτω.

Το θέμα είναι το εξής; Τι μπορεί να γίνει από εδώ και στο εξής; Να τον αφήσουμε μόνο του να πέσει στα βράχια;

Όχι βέβαια αν και είναι πολλοί εντός του Ηρακλείου που το θέλουν αυτό – όχι βέβαια δεν μιλάω για τον κόσμο, ούτε για κανέναν φίλαθλο/οπαδό. Το ξεκαθαρίζω γιατί οι σπιούνοι με περιμένουν στην γωνία. Δεν θα πέσει λοιπόν ο ΟΦΗ στα βράχια, όσο και αν το επιθυμούν αρκετοί. Το να ρίχνουμε κατάρες και να βρίζουμε τον καθένα, δεν οδηγεί τίποτα και πουθενά.

Οδηγός για το υπόλοιπο της χρονιάς είναι η στάση της Θύρας 4 – ακόμα και σε αυτό που έγινε την Τετάρτη, τις προάλλες με τον Βόλο, στο αεροδρόμιο κτλ κτλ. Να τελειώσει η χρονιά αναίμακτα, εννοώντας να μην υποβιβαστεί ο ΟΦΗ, και το καλοκαίρι συζητάμε διαφορετικά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

44 σχόλια

  1. Μάνο έλεγες ότι ο ΟΦΗ δεν θα κινδυνεύσει…και όλους λάδι τους έβγαζες…ακόμα και τώρα δεν μιλάς με ονόματα πες αυτός φταίει!! Τι δημοσιογράφος είσαι μόνο για να πενευεις;; Εκτός αν είσαι Υ παλληλος της ΠΑΕ τότε αλλάζει….Γράψε ξεκάθαρα Γιάννου γκαρκαλαστζιδης βαφέας μιγγος κτλ είναι για τα σκουπίδια…για ομάδα όχι φούτμπολ λιγκ αλλά Γ και κατω…άντε βαρέθηκαμε να πούμε με τις αεροΛοΓΙές..ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΕΥΘΗΝΕΣ

  2. Σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό πιο τακτικά λόγω της ανέλπιστα κακής πορείας της ομάδας, αναζητώντας μια εξήγηση.
    Μια εξήγηση που επιμελημένα αρνείτε να δώσετε. Αποφεύγετε καν να την αναζητήσετε. Γιατί τότε θα πρέπει να δείξετε υπεύθυνους. Και προφανώς να στενοχωρήσετε κάποιους που δεν θέλετε. Έτσι μιλάτε γενικά για ανικανότητα. Αυτό δε λέει τίποτα.
    Ποιοι είναι οι ανίκανοι;
    Ονομάστε τους!
    Δείξτε τους!

  3. ΄Ετσι είναι, όταν έχει ένας γoνιός ένα παιδί στο σχολείο και den πάει καlά, το μαλώνει βέβαια και του εφιστά την προσοχή, προκειμένου να διαβάζει περισσότερο για να μην χάσει την τάξη, αλλά προσπαθεί να το βοηθήσει και να το «μπρατσάρει». Δεν το λέει «ανίκανο», «άχρηστο», «ότι δεν αξίζει αυτή την τάξη» κ.λ.π. γιατί τότε κατά πάσα πιθανότητα θα την χάσει τελικά την τάξη. ΄Ετσι και με τον ΟΦΗ, κάποιοι λένε τους παίχτες «άχρηστους», «ανίκανους», κ.λ.π. και παρακαλάνε να πέσει για να λένε μετά «είδατε που τα λέγαμε;» Αυτά προς το παρόν.

    1. Δηλαδή τα γράφεις αυτά για να μην σε μαλώσει η ΠΑΕ;

    2. Που κολλάει ρε το παιδί με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή; Τι όμορφη σχολείο που πρέπει να περάσει ο κάθε αμπαλος; Ευθύνη καημένε μου έχετε και εσείς νοι δημοσιογράφοι που κάθε σάπιο κρέας το πλασαρατε για Διαμαντι!! Και φυσικά αν τολμούσε κάνεις να πει τίποτα τηταν μίζερος και δεν αγαπούσε την ομάδα…Έλα πες το…. ότι ειμαι Γιαννιώτης αντί οφητζης κτλ

    3. Οταν τα λέγαμε μανωλακη από τις αρχές που τα βλέπαμε μερικοί, εσύ μας έλεγες αντιοφιτζηδες και εχθρούς της ομάδας, όμως εχθρός ήσουν εσύ που έγραψες κολακευτικά σχόλια μετά από από κακές εμφανίσεις.
      Δε σου αρέσε που κρίναμε το Σιμο επειδή κάποιοι βλέπαμε το κακό που έρχεται
      Φάνηκε ότι δε βλέπεις πέρα από το ένα μέτρο. Λούσου τα τώρα

    4. Εσείς η παλαμακιστες κουρασατε όλοι σας εάν πέσει η ομάδα εσείς θα είστε που θα φταίτε….. κάνεις άλλος θα γραφτείτε με μαύρα γράμματα στην ιστορία του ΟΦΗ…..

    5. γιατι, αν τους παινευουμε συνεχεια παρα τα χαλια τους, θα παρουν αποτελεσμα? και να θες να τους παινεψεις, ΔΕ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ μ αυτα που βλεπεις!! αυτο το κανει μονο ο σιμος, που ζει σε ενα παραλληλο συμπαν

    6. Διαβάζοντας της δήλωσης Σίμου.. Είμαι εδώ κλπ.. Αυτό είναι το χειρότερο ότι μένει εδώ!!

  4. Όλη την ευθύνη της κατρακύλας που έχει περιέλθει αυτή η ομάδα παύει πλέον να είναι του Σίμου, που ασφαλώς ήταν αρχικά.
    Τώρα όλη την ευθύνη την φέρει η διοίκηση της ομάδας αλλά?
    Αφού έκαναν τη γκάφα και δεν έδιωξαν νωρίς τον ανίκανο αυτό προπονητή , τώρα λόγω της απόλυτης ανικανότητας της διοίκησης , έχουν αφήσει το θέμα να κυλάει με την ελπίδα ότι κάποιο εκ των ουραγον θα κερδίσουμε , έχουμε και τα πλέει άουτ , και κάπου θα ανακάμψουμε!!!
    ”’Ανακάμψουμε”’
    Τη λέξη αυτή τη θυμάστε????
    Μέχρι εχτές ο Σίμος την είχε καραμέλα.
    Καί για να τελειώσω πίστευα ότι μετά τη covid-19 εποχή έλεγα θα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα θα στηρίξει την ομάδα και θα αλλάξουν λίγο τα πράγματα.
    Έτσι όπως πάει με τα χάλια αυτά των διοικούντων ο κόσμος δεν θα ξαναγυρίσει και θα συνεχίσετε να παίζετε σε άδεια γήπεδα.
    Τον κόσμο τον φέρνει η σωστή διαχείριση , ποιός θα έρθει και να δεί τι???????
    Άλλαξαν το ιστορικό μας σήμα ρήμαξαν ότι είχε χτίσει ο Παπαδόπουλος και οι Χιλιανοί.
    ΜΠΟΥΣΗ το Παπαδόπουλο τον εδιωξες αυθημερόν για μια μπουνιά?????
    Αυτούς όλους που δίνουν μπουνιές σε ότι καλό έχει υπάρξει ποτέ σε αυτό το σύλλογο,
    Ποιός θα τούς διώξει?????????????????

  5. Ούτε η ΠΑΕ με ξέρει, ούτε δημοσιογράφος είμαι, φίλαθλος του ΟΦΗ είμαι, αλλά τόσο καταλαβαίνουν κάποιοι τόσο λένε.

  6. Παλικάρια χαίρετε.. ελπίζω να είστε καλά και ασφαλείς, μιας και οι μέρες είναι επικίνδυνες..
    Θα ήθελα να σας πω ότι, όσο και να μαλλιάζει η γλώσσα μας να το λέμε κ να το απαιτούμε,ο προπονητής αυτός ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ από την ομάδα, τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν.. για το καλοκαίρι θα “δούμε” τί θα γίνει, μιας και η αλλαγή προπονητή ανήκει στην κατηγορία “φήμες λένε”..
    Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας, θα χρησιμοποιήσω τη φράση ενός πολύ γνωστού ερευνητή:”You see, but you don’t observe” (βλέπετε, αλλά δεν παρατηρείτε).. ο νοών νοείτω..
    Την καλημέρα μου..

  7. Η αποτυχία του ΟΦΗ έχει ονοματεπώνυμο : ΣΑΜΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και οι συν αυτώ.
    Αυτό μόνο, τίποτα άλλο!
    Ο ΜΠΟΥΣΗΣ μπορεί να σας έχει δώσει λευκή επιταγή, ο κόσμος του ΟΦΗ όμως, ΟΧΙ.
    Αλήθεια κύριε ΜΠΟΥΣΗ δεν σας ενδιαφέρει η επένδυσή σας? Τι σοι, αλήθεια, επιχειρηματίας είστε?Πότε θα αντιδράσετε κύριε ΜΠΟΥΣΗ? Πόσο παραμύθι είστε διατεθειμένος να φάτε από όλους αυτούς τους ειδήμονες?
    Κουράσατε κύριοι, όλοι σας, εκτός του ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΟΥΣΗ. Σώστε την ομάδα όπως οφείλετε! Δεν ξέρω πως, με το χάλι που την καταντήσατε, αλλά κάντε το και τα άλλα θα ακολουθήσουν…….Τα καλύτερα μετά, θα έρθουν, όπως λέτε και εσείς…….

  8. Καταντησε πια βαρετο να διαβαζουμε συνεχη αρθρα για την καταντια της ομαδας και να μην κατονομαζεται κανενας, ουτε καν ο πρωτομαστορας της καταντιας της ομαδας προπονητης..δεν θα πω τιποτα για τη διοικηση, γιατι ειναι πια φανερο οτι δεν ενδιαφερεται..ταχει αφησει στη μοιρα, οτι γινει ας γινει , τον προπονητη δεν τον αγγιζει κανεις απ τη διοικηση, , αγνωστο γιατι, οποτε κι απ τη λαρισα θα χασουμε..συγγνωμη που εχω καταντησει τοσο καυστικος αλλα με ομαδα τοσο σοφτ, ουτε σε παιδικο πρωταθλημα δεν θα παρεις αποτελεσμα..εχει δηλητηριαστει το dna της ομαδας…λεφτα δεν βαζω στην ομαδα για να αγχωνομαι αλλο, κι αφου δεν αγχωνονται αυτοι που τα βαζουν, να το χαιρονται το κατασκευασμα τους.

  9. και κατι τελευταιο και δεν ξαναασχολουμαι..η νοοτροπια, ελα μωρε, ολο και καποιον θα κερδισουμε και θα σωθουμε ευκολα η δυσκολα, , ειναι εντελως ερασιτεχνικη, αντιδεοντολογικη και επικινδυνη για μια εταιρια που καμαρωνει οτι εχει ”προζεκτ”… προτζεκτ στο ποδοσφαιρο με ομαδα για τα πανηγυρια, δεν υφισταται..ας το γυρισουν στην ρυθμικη γυμναστικη η στη συγχρονισμενη κολυμβηση , να μην αγχωνουν και κοσμο που ποναει να βλεπει τετοια χαλια.

  10. ως εκπρόσωπος των Σαμαράδων και μας έβγαζες όλους εχθρούς της ομάδας.
    Αγαπάμε τους Σαμαράδες, στηρίζουμε το έργο που προσπαθούν να κάνουν αλλά θα υποστούν και την κριτική για τα αμέτρητα λάθη που εχουν κάνει. Με μεταγραφές από την “ποδοσφαιρομάνα” Κύπρο, με παιδωμάζωμα αμφίβολης αξίας πιτσιρικάδων, χωρίς ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο. Λάθη, λάθη, λάθη. Αυτά περιμένει ο κόσμος από ένα δημοσιογράφο και όχι μόνο να μας λέει αν έπαιξε καλά ο Κοροβέσης ή ο Γρίβας ή ο Ουές.
    Γιάννη Σαμαρά, μη στυλώνεις τα πόδια, ξεκόλλα από τις εμμονές σου για να μη γράψεις μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας.

    1. Ο Μάικ δεν βγάζει ανακοίνωση για 2 η 3 εβδομάδα είναι άφαντος. Μη σας φανεί παράξενο να την έχει κάνει μιας και έτσι λειτουργούν οι Αμερικανοί. Την κάνουν εν μία νυχτι

      1. Δεν τοχω καθόλου απιθανο

  11. Άκουσα έκπληκτος την τελευταία συνέντευξη του προπονητή με τα χειρότερα στατιστικά παγκοσμίως!!!!!!!!!σε ολες τις κατηγορίες!!!!!με ύφος που φυσιολογικά θα έπρεπε να είναι διαφορετικό να λέει ότι θα μας κάνειπερίπου και χάρη και θα παραμείνει στα δύσκολα για να βοηθήσει την ομάδα!!!!!Ο άνθρωπος έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα η πίνει κάτι παραισθησιογόνο!!Δεν φταίει όμως αυτός!Φταίει η διοίκηση!!Και ρωτάω ξανά τι θα γίνει όταν η ομάδα υποβιβαστεί????Επιμένω οι παίκτες μας δεν ειναι τόσο άχρηστοι οσο φαίνονται εκτός από 4-5 που είναι για κλωτσιές και δρόμο!Δεν έχουν προπονητή!ΤΈΛΟΣ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΟΎΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΟΒΌΜΑΣΤΕ!!ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΊΖΟΥΝ ΤΌΣΕΣ ΠΊΚΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ!

    1. Συμφωνώ απόλυτα με τα όσα γραφεις…πραγματι διαβασα τις δηλώσεις του κ.Σιμου και εμεινα εκπληκτος…Τι φοβούντε και δεν τον αντικαθιστούν….μην του χαλάσουν το ηδη χαλασμένο βιογραφικό.Ο κ Σ ειναι για εφηβική ομάδα καο τιποτα π.
      Παραπάνω.
      Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
      ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΣΑΣ.
      ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 55% ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ…45% ΜΠΑΡΑΖ
      ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ…
      ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΝΕΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

    2. Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα, ο ακόμα προπονητής μας, έχει φύγει απ το στάδιο του προκλητικόυ, κι έχει φτάσει στο στάδιο του επικίνδυνου, διότι η δήλωση του ότι θα παραμείνει, μόνο σαν απειλή μπορεί πια να εκληφθεί! Αν είχαμε διοίκηση θα έπαιρνε μέτρα.

  12. Φοβούνται να διώξουν τον Σίμο για έτσι παραδέχονται την αποτυχία τους οι σαμαραδες και ο Πουρσανίδης και ο μπουσης άφαντος καρφί δεν του καίγεται μήπως και ξέρει τι εστί ΟΦΗ και ο κόσμος της ομάδας γεμιζει καρκίνο κάθε σαβατοκυριακο

    1. εγω εχω παρει αποφαση οτι παμε με αυτοματο πιλοτο κι αν σωθουμε, σωθηκαμε….αναρωτιεμαι μονο αν υπαρχει εστω ενας βερος κρητικος σε διοικηση, προπονητικο τιμ και παικτες γιατι σιγουρα αυτος θα ντρεποταν για το χαλι της ομαδας που εκπροσωπει τη κρητη

  13. Και να που σιγά σιγά έρχεσαι στα λόγια μας Σαρρή εσύ που τούς υποστηρίζεις και να τα έβαζες με όλους και όταν εμείς λέγαμε μαύρο εσύ έλεγες άσπρο τι έγινε Σαρρή που είναι οι προβλέψεις σου του τότε θέλουν ξύλο όλοι εκεί μέσα ποδοσφαιριστές και προπονητές και σια για να βγάλουν και τα λεφτά που δίνει ο άλλος

  14. Βγαίνουμε και καταριόμαστε για να ξεσπάσουμε. Μετά απο 1-2 μέρες (εγώ προσωπικά) ηρεμώ και βλέπω με άλλο μάτι την όλη κατάσταση…..
    Θα μπορούσα να γράψω κείμενο 10.000 λέξεις, αλλά δε το κάνω….
    Οι γνωστοί ξέρετε ότι μπορώ να γράψω… το έχω το κόλπο…. αλλά δε θα το κάνω γιατί η μακροχρόνια απομάκρυνση μου από το Ηράκλειο δεν μου επιτρέπει να έχω “Καθαρή” εικόνα του τι συμβαίνει.
    Θα σταθώ σε ένα πράγμα….και ο νοών νοείτο
    Γήπεδο!
    Χωρίς να είμαστε “χανουμάκια” που έχουν τσιμπήσει ασύστολα….και κάθε τούβλο που μπαίνει στην Αγιά σοφιά είναι και μια δικαιολογία για την πορεία της ομάδας τους…..
    και χωρίς να είμαστε απαιτητικοί για πρωταθλήματα και κύπελλα….
    Ελπίζω μόνο αυτό το “πρότζεκτ” να προχωρά….
    Θα συγχωρήσω ΠΟΛΛΑ πράγματα και σε μανατζαραίους και στον προπονητή αν γλυκοχαράζει μια ελπίδα για να γιγαντωθεί ο ΟΦΗ.
    Όχι στους παίχτες. Στους παίχτες δεν μπορώ να συγχωρήσω τη πορεία της ομάδας διότι….δεν παίζουν και στη πρέμιερ λιγκ!!!!!!
    Απέναντι σε καφενεία και ανήμπορους παίζουν….και πάλι χάνουν!!!!!!!
    Πράγμα που τους κάνει όχι ανήμπορους αλλά ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ.
    Βγάλε στην εκπομπή Μανώλη ΑΛΛΑ ΣΤΑΡΑΤΑ προπονητή Βιάνου και ΑΟΤ και ρώτα….ποιόν παίκτη θα ήθελε απο τον τωρινό ΟΦΗ….
    Ούτε για εκεί δεν κάνουν….
    Τέλος πάντων…. μη το τραβήξω…
    ΑΝ….επαναλαμβάνω ΑΝ υλοποιείτε το πρότζεκτ του γηπέδου…. ας μείνουν και οι Σαμαράδες και ο Σίμος και 5 παιδιά που έχουν φιλότιμο.
    Μια σκούπα ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ το καλοκαίρι, να μαζέψει τους υπόλοιπους 25 και να ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτή τη σεζόν.
    Αυτά.

  15. Άνθρωποι που γνωρίζουν ποδόσφαιρο δεν τα κατάφεραν στο δύσκολο περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου! Κάτι έλλειπε! Η ψυχή! Δυστυχώς μόνο με την δουλειά δεν τα καταφέρνεις σε τόσο δύσκολο περιβάλλον. Οι παίκτες που προσπάθησαν να φέρουν (γιακουμακης, καμπετσης, Ανδρούτσος) δεν τους έδωσαν οι ομάδες τους, αλλά φάνηκε ότι ήταν σωστές επιλογές! Νομίζω ότι η ίδια διοίκηση θα διαπρέψει σε κανονική χώρα! Ο Σίμος όμως με το χέρι στην τσέπη είναι καλός μόνο για ανάδειξη ταλέντων!

  16. Μαραθωνοδρόμε λές μαλακίες. Ο Γιακουμάκης είχε ρήτρα, την πλήρωναν και τον έπαιρναν ότι ώρα ήθελαν . Διακόσια χιλιαρικάκια.
    Τους άλλους ήξεραν ότι δεν τους έδιναν οι ομάδες τους.

    Κάπτεν λες μαλακίες: έχουν πει σε συνέντευξη ότι πρώτα πρέπει να φτιαχτεί η ομάδα και μετά το γήπεδο. Οπότε υπολόγισε πότε θα φτιαχτεί γήπεδο.

  17. Το βασικότερο, σπουδαιότερο, κυριότερο και σημαντικότερο είναι αυτό που έγραψε ο φίλος ο Μιχάλης πιο πάνω. Καρφάκι δεν καίγεται σε κανένα από τους κυρίους αυτούς (αφεντικά, διοίκηση, τεχνικά και λοιπά team) που κρατάνε τις τύχες της Ομάδας στα χέρια τους, διότι πολύ απλά δεν έχουν ουδεμία σχέση με την Κρήτη και τον ΟΦΗ. Προφανώς οι σκοποί τους είναι άλλοι. Το μέλλον εγγύς εστί. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Θα αποδειχθεί σύντομα τι παίζει με την όλη ιστορία. Το θέμα είναι ότι οδηγούν την Ομάδα στην καταστροφή. Ούτε στα πέτρινα χρόνια δεν υπήρξε αυτός ο ευτελισμός και η κατρακύλα της Ομάδας, χωρίς να νοιάζεται ή να ενδιαφέρεται κανείς για το τι μέλλει γενέσθαι και χωρίς να έχει ανοίξει ρουθούνι. Αίσχος, ντροπή κύριοι. Αυτό που κάνετε είναι έγκλημα εκ προμελέτης και ασέλγεια σε έναν από τους ιστορικότερους, σπουδαιότερους και μεγαλύτερους Συλλόγους του ποδοσφαιρικού στερεώματος της xώρας. Τα ονόματά σας θα γραφτούν δυστυχώς με μελανά γράμματα στην Iστορία της Ομάδας και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου!

    1. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή ο ΟΦΗ παίζει κακό ανούσιο ποδόσφαιρο, ευθύνονται προπονητικό τιμ και γυμναστές για τους πολλούς τραυματισμούς τον παιχτών ή ΑΕΛ όπως την είδα με τη άφιξη του Ιταλού προπονητή, είναι πολύ βελτιωμένη. Δυστυχώς απομένουν πολλά παιχνίδια ακόμη 10
      με την εικόνα της ομάδας ο υποβιβασμός είναι πολύ πιθανόν να επέλθει.

  18. Καλησπέρα!Εγώ μπορεί να κουράζω αλλά θα επαναλάβω το ίδιο.Το πρόβλημα είναι ο Σίμος.Ο άνθρωπος δεν ξέρει μπάλα.Μπορει να ξέρει ένα σύστημα αλλά δεν ξέρει τα βασικά του ποδοσφαίρου πρώτα πρέπει να ξέρουν οι παίκτες.Του μπλοκαρες το σύστημα; Τέλος! Παράδειγμα ΟΦΗ στη Ριζούπολη δεν μπορούσε να βγάλει ούτε μια καλή σέντρα της απελπισίας στο τελος.Και αφού δεν ξέρει μπάλα δεν ξέρει να τη δείξει και στους νέους παίκτες,για αυτό ζοριζεται η ομάδα.Δεν είναι τυχαίο ότι στα Γιάννενα έφυγε στο ημίχρονο από τον πάγκο ο Νιοπλιας (που εγώ εκτιμώ).Στη Ριζούπολη έπαιξε λίγο η ομάδα επειδή ήταν μέσα ο Ντε Γκουζμάν ,ο οποίος έχει ποιότητα και παραστάσεις και ο Σταρτζεον.Δεν γίνεται όμως δουλειά έτσι,όταν το κατάλαβε ο Απόλλωνας ήταν δύο και τρεις παίκτες γύρω τους.Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα.

    1. ουτε απο μπαλα ξερει , ουτε απο φιλοτιμο για να παραιτηθει

      1. οπως το πες μιχαλη, δεν υπαρχει φιλοτιμο… εχει 2ετες συμβολαιο και μαλλον θελει να κατσει σε αυτο…η διοιηκηση απο την αλλη τι κανει ? περιμενει μοιρολατρικα το θανατο ? πιο αποτυχια πεθαινεις…

  19. Από εδώ μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι… προσευχές. Πραγματικά, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, κανένα ενδεχόμενο δεν πρέπει να αποκλειστεί, είτε αυτό που έχει αίσιο τέλος-σωτηρία είτε ο εφιάλτης του υποβιβασμού. Όμως, σε κάθε περίπτωση, το καλοκαίρι πρέπει να παρθούν γενναίες αποφάσεις. Δε γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτό το σκηνικό. Ποιο σκηνικό; Ότι στα 3 χρόνια παρουσίας αυτής της διοίκησης η ομάδα έχει κινδυνεύσει 2 φορές να φουντάρει (κάτι το οποίο -το ξορκίζω- μπορεί να πραγματοποιηθεί τελικά). Φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτό το περιβόητο project. Μάλλον αρκετά πράγματα δεν πάνε καλά…

    Παραθέτω ένα link για να δούμε όλοι μας τι γίνεται στο εξωτερικό όταν ο κόμπος φτάσει στο χτένι:
    https://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/salke-ksilwsan-oli-tin-athlitiki-igesia/4162134

    Μπορεί να ακούγεται κάπως σκληρό και, ίσως, άδικο για ορισμένους αλλά, δυστυχώς, έτσι είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Στον ΟΦΗ θέλουν, άραγε, να συμπεριφέρονται σαν επαγγελματίες;

    1. Ο ΟΦΗ φιλε ειναι ηδη υποβιβασμενος. Προσαρμοσου με την πραγματικοτητα. Μαλιστα θα τερματισει με 19 βαθμους τελευταιος

      1. Προτιμώ να κοιτάζω όλα τα ενδεχόμενα, φίλε Γιώργο, ακόμα και αν αυτό που λες παραπάνω, αλήθεια είναι, δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Το απεύχομαι βεβαίως.
        Γι’ αυτό που είμαι σίγουρος, όμως, είναι αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει το καλοκαίρι, είτε βρισκόμαστε στην πρώτη είτε στη δεύτερη κατηγορία.

      2. Αν συμβεί αυτό, αμφιβάλω αν θα νιώσουν έστω ενοχές οι υπευθυνοι

  20. Μανο οταν σου λεγαμε απο περυσι οταν ο ΟΦΗ εχανε απο Χανια και Εργοτελη στα φιλικα οτι αυτη η ομαδα θα υποβιβασθει εσυ μας ελεγες για εξαδες. Ασε τωρα τις κωλοτουμπες και σοβαρεψου. Παραδεξου τουλαχιστον οτι ολα αυτα που μας ελεγες ηταν ανοησιες

  21. Ο Κόσμος θα πρέπει να πάρει την κατάσταση πάνω του. Να ταρακουνηθούνε λίγο μπας και συνέλθουνε που δεν το βλέπω. Οι άνθρωποι είναι τελείως αλλού. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τσίου φίου και άντε γεια!

  22. Aυτή τη στιγμή το πρόβλημα του ΟΦΗ είναι κυρίως ψυχολογικό.Εάν νικούσαμε στην Ριζούπολη η ΑΕΛ θα έτρωγε τρία χαλαρά.Με νίκη μ ισό-μηδέν την Κυριακή πιστεύω ότι η ομάδα θα τερματίσει αήττητη στα play-out και πάνω από Απόλλωνα-Λαμία.

  23. Αντί να βγάζει οργισμένες ανακοινώσεις για τη διαιτησία ο μπουσης ( λίγο αργά γι αυτό) να ρωτήσει δύο τρεις αγνούς οπαδούς να του πουν τη γνώμη τους για την ομάδα και τον προπονητη…

    1. Αμφιβαλλω αν θα καταλαβει . Δε φαινεται να γνωριζει και πολλα απο ποδοσφαιρο…Γι’αυτο και παμε με αυτοματο πιλοτο αλλωστε…Αν ομως συνειδητοποιησει οτι η τσεπη του θα τον τσουξει με το ξενερωμα του κοσμου τοτε μπορει να ξυπνησει απο μεσα του ο σκληρος μπιζνεσμαν και να παρει αποφασεις…

  24. Μπαίνω αρκετές φορές τη μέρα μήπως δω κάποιο ρεπορτάζ με τίτλο Σίμος τέλος αλλά σιγά, αυτός κάνει δηλώσεις ότι θα πάρουμε τους 3 βαθμούς μεθαύριο… Τρατζικ… Πέρα βρέχει.. Σα να μη συμβαίνει τίποτα!

  25. Αφου λοιπον καταφεραμε να χασουμε στο γηπεδο μας και απο την χειροτερη ομαδα του πρωταθληματος, αν συνεχισουμε με τον ιδιο προπονητη, θα ειναι φανερο οτι καποιοι θελουν την ομαδα στη β εθνικη για αγνωστους λογους..αν αλλαξουμε τωρα, προλαβαινουμε ακομα να σωθουμε…οπως και να χει, στο τελος του πρωταθληματος, καποιοι θα πρεπει να τιμωρηθουν για την πρωτοφανη φετεινη ταπεινωση της κρητης…βλεπω τον οφη 40 χρονια και δεν θυμαμαι χειροτερες απανωτες εμφανισεις στο πρωταθλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 − 9 =