Νίκη ήθελε με τον Ατρόμητο, νίκη θέλει πάλι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ θα πορευτεί μαζεύοντας βαθμούς εκτός και νίκες εντός. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Η αλήθεια είναι πως αν η Λάρισα δεν κέρδιζε στο Περιστέρι, το βράδυ του Σαββάτου θα ήταν ακόμα πιο χαλαρό για όλους μας. Μετά το διπλό της Μπάρτσα, τα play out που έτσι και αλλιώς θα ήταν αίμα και άμμος, συνεχίζουν να είναι για τον ΟΦΗ.

Αλήθεια τι έχει να πει ο κύριος που δήλωνε το περασμένο Σάββατο πως “εμείς δίνουμε μάχες και άλλοι φιλικά;” Όποιος είδε το Απόλλωνας – ΑΕΛ και το Απόλλωνας – ΟΦΗ έβγαλε τα συμπεράσματα του. Ομοίως και το Ατρόμητος – ΑΕΛ αλλά για τους Περιστεριώτες θα τα πούμε μέσα στην εβδομάδα…

Όμως ο ΟΦΗ μέσα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει καταφέρει μια μεγάλη κατάκτηση που δεν την είχε όταν ξεκινούσε αυτή η σειρά αγώνων για τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια: Τώρα κρατάει στα χέρια του την δική του τύχη, αυτό δεν συνέβαινε παραμονές του αγώνα με τον Βόλο. Yπενθυμίζω πως την ώρα που γινόταν η σέντρα του αγώνα στο Πανθεσσαλικό, ο ΟΦΗ ήταν ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ. Η Λάρισα είχε κερδίσει στην Ριζούπολη και ο Παναιτωλικός ήταν στο +1 από τον ΟΦΗ. Άρα με το που έγινε η σέντρα της πρεμιέρας, ο ΟΦΗ ήταν υποχρεωμένος να κυνηγάει ΑΕΛ, Παναιτωλικός καθώς υστερεί στις μεταξύ τους ισοβαθμίες.

Ο ΟΦΗ ορίζει την τύχη του και δίχως να εξαρτιέται από άλλους. Από τα πόδια των δικών του παικτών ορίζεται η περιπέτεια των play out δίχως να τον ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι υπόλοιποι.

Ο βαθμός που πήρε στην Ριζούπολη είναι θετικό αποτέλεσμα, όποιος με άκουγε στο ραδιόφωνο και τον Athletic, το έλεγα καθ’ όλη την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας πως το σημαντικό ήταν να μην χάσει από τον Απόλλωνα. Για σκεφτείτε απλά πως θα ήταν η βαθμολογία αν ο ΟΦΗ είχε κερδίσει μόνο τον ΠΑΣ και είχε χάσει σε Βόλο Ριζούπολη: ΑΕΛ 23, ΟΦΗ 22, Παναιτωλικός 21. Τα δύο “Χ” που πήρε εκτός έδρας είναι και τα αποτελέσματα που τον έκαναν να βλέπει πάνω από την θάλασσα και όχι να προσπαθεί να πιαστεί από κάπου. Έτσι και αλλιώς, ακόμα και αν ο Ατρόμητος κέρδιζε την ΑΕΛ, ο ΟΦΗ ήταν υποχρεωμένος να τον κερδίσει το επόμενο Σάββατο. Άλλο αποτέλεσμα για εκείνον δεν υπήρχε, άλλο αποτέλεσμα δεν υπάρχει και τώρα. Ο Νιόπλιας το είπε πολύ σωστά στις χθεσινές δηλώσεις του πως σε αυτήν την σειρά αγώνων μετρούν οι βαθμοί και στο τέλος θα μετρήσουν οι βαθμοί εκτός έδρας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

6 σχόλια

  1. Δηστυχως ο ΟΦΗ πρεπει να παρει τριποντο με Ατρομητο γιατι το ματσ στη Λαρισα ειναι χαμενο απο τωρα , οπως δειχνουν τα πραγματα οποιος κι αν ειναι διαιτητης θα μας θα μας αποκεφαλισει . Να μου το θυμαστε οτι φριξουμε εκεινη τη μερα.

  2. Πιστεύω πως εύκολα η δύσκολα θα κερδίσουμε τον Ατρόμητο κ αν δεν χαριστεί η Λαμία στην Λάρισα τότε με θεωρητικά πλήρης ομάδα στη Λάρισα κ με πάθος δεν χάνουμε..δείτε πόσο έχουμε βελτιωθεί αμυντικά .ε της επιστροφές παιχτών που έχουμε..

  3. Τι είμαστε εμείς ρε???
    Μας έχουν ρουφήξει το μεδούλι, μας έχουν αδειάσει το….Μότζο…
    Κάθε χρόνο (με μία μόνο εξαίρεση πέρσι) με χάπια τελειώνουμε τη σεζόν….
    Αλλά και πάλι, πονάμε, κλαίμε, φωνάζουμε για αυτή την ομάδα…
    ΟΦΑΡΑ ΡΕ μια ζωή!!!!!
    Ότι κι αν γίνει στα σβάχια μας…
    Εμείς ΟΦΗ είμαστε!!!!
    Και το κοντό μοντελοπνίχτη θα σκίσουμε και κάθε λαμόγιο που θα βρεθεί μπροστά μας γαιτί… ΕΪΜΑΣΤΕ ΟΦΗ!

  4. Σωστός, Μάνο. Να πω μόνο ότι από εδώ και πέρα τα πιο σημαντικά ματς, αυτά που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα, είναι τα επόμενα κόντρα σε Ατρόμητο και Λάρισα. Εάν, μάλιστα, καταφέρεις και πάρεις τουλάχιστον ένα 3ποντο σε αυτά τα δύο (και, φυσικά, δε χάσεις στο άλλο) θα είσαι καβάλα στ’ άλογο, κυριολεκτικά (έχοντας πλέον 28 βαθμούς και δύο ομάδες από κάτω) και μεταφορικά (σίγουρα πάνω από την ΑΕΛ ό,τι και να γίνει). Υπάρχουν, βέβαια, κι άλλα σενάρια σωτηρίας, αλλά αυτό είναι το λιγότερο ψυχοβγαλτικό. Άντε να τελειώνουμε με τα φετινά, δε βλέπω την ώρα!

  5. Λοιπον το πιο σημαντικό είναι να μην χάσουμε με λαρισα .νικη με Ατρόμητο και σίγουρα νικη με Παναιτωλικό την τελευταία που θα είναι ξεκάθαρα τα πράγματα πιστεύω οτι γλιτώνουμε τουλάχιστον την τελευταία θεση..τωρα σταματηστε να ασχοληστε με διαιτησιες κτλ..ας παίξουμε μπαλα εμείς και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα….. δικαιολογίες δεν χρειάζονται..δεν αλλάζει κατι πλι νευρικοτητας

  6. Νίκη με ατρόμητο και Αγρίνιο μας πάνε κατευθείαν στους 30 βαθμούς και αποφεύγουμε τη τελευταία θέση ακόμα κι αν το Αγρίνιο κάνει 3 νίκες, αφού ακόμα κι αν ισοβαθμισουμε έχουμε καλύτερη διαφορά τερμάτων γενικά.. Το τέλειο θα είναι να πάρουμε και ένα βαθμό σε Λάρισα η λαμια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 + 7 =