Ο άσος στο Αγρίνιο, ο εξαφανισμένος Ατρόμητος και ο ΟΦΗ που παίζει μόνο για τη νίκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δύο ημέρες πριν από την προτελευταία μάχη του πολέμου των “επτά αγωνιστικών” και διάφορες λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και πρέπει να έχουν σε πλήρη επαγρύπνηση τον ΟΦΗ. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Ξεκινώντας από τα αυτονόητα, επειδή έγινε λόγος τα περασμένα 24ωρα αναφορικά με τις αποδόσεις των στοιχηματικών για τα ματς σε Αγρίνιο, Λαμία και ότι παίζονται σούπερ φαβορί οι Παναιτωλικός, ΟΦΗ: Αυτό δεν μου λέει τίποτα εμένα, το έχω ζήσει ξανά στο παρελθόν σε πολλά παιχνίδια ότι οι εταιρείες πιάνονται  κοροΐδα σε πολλές περιπτώσεις. Εκείνοι που φτιάχνουν τις αποδόσεις πάνε ανάλογα με το πως κινείται το ρεπορτάζ αλλά και η ελληνική πραγματικότητα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κλοπή στην ιστορία από δύο παιχνίδια του ΟΦΗ που παιζόταν αουτσάιντερ με τεράστιες αποδόσεις και όχι μόνο πήρε τα παιχνίδια αλλά έστειλε στον κουβά όσους πήγαν στα… σίγουρα: Το ένα είναι στο παιχνίδι με την Ξάνθη το 2014 όταν και ο ΟΦΗ ήταν βαθμολογικά αδιάφορος ενώ οι ακρίτες έπαιζαν την παραμονή τους και το ματς και το άλλο κόντρα στον Απόλλωνα για το κύπελλο Ελλάδας το 2017 όταν και πάλι βγήκε άσος. Βάσει της ελληνικής πραγματικότητας, οι αποδόσεις κυμαίνονται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε ομάδας.

Δεν μου λέει τίποτα ότι ο ΟΦΗ παρουσιάζεται ως φαβορί μέσα στην Λαμία για να πάρει το ματς, ο ΟΦΗ δεν είναι φαβορί απέναντι σε μια ομάδα που συνολικά έχει παρουσιάσει την καλύτερη εικόνα από τις 8 που συμμετέχουν στα play out και που από καθαρή ατυχία δεν έχει μια ακόμα νίκη. Το Σάββατο φαβορί είναι η Λαμία αλλά ο ΟΦΗ έχει και την ικανότητα αλλά και το πλάνο για να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Βασικά βαθμούς για να μην τρέχει και να μην φτάνει την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ένας Παναιτωλικός που εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το ματς με τον Ατρόμητο που για να μπει σε περιπέτειες θα πρέπει να χάσει με τρία γκολ διαφορά και πάνω. Οπότε στοιχηματικά πηγαίνοντας σας κάνω και πρόταση για το ματς του Αγρίνιου ένα συνδυαστικό άσος + 2-0 ακριβές σκορ ή 2-1. Παραμονές του αγώνα του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό, σας είχα προτείνει το διπλό σε εξωφρενικές αποδόσεις και ελπίζω να πήγατε ταμείο. Για να μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό και προς Θεού δεν αφήνω αιχμές, ο Παναιτωλικός θα κερδίσει το Σάββατο με το σπαθί του. Όπως με το σπαθί του κέρδισε και μέσα στα Γιάννινα.

Την ίδια ώρα στο Περιστέρι, έχουν πάει διακοπές για τα πρώτα μπάνια του λαού. Όχι μόνο οι παίκτες ή ο Σπανός αλλά και όλος ο κόσμος του Ατρομήτου. Που είναι οι εποχές που έκαναν ντου στην προπόνηση, παραμονές του αγώνα με τον ΟΦΗ, που ο Σπανός κατέβαινε στα αποδυτήρια και μιλούσε στους παίκτες, ξεχάστηκαν ήδη τα πάντα στον μεγαλύτερο δήμο της Ελλάδας.

Και ο ΟΦΗ; Ο ΟΦΗ παραμένει προσηλωμένος και είναι δεδομένο πως βρίσκεται σε επαγρύπνηση. Δεν γίνεται διαφορετικά, δεν μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά πριν το ματς με την Λαμία. Κάθε ένα από τα παιχνίδια που έδωσε στα play out ήταν και ένα μάθημα για όλους μας. Ήταν μια διαφορετική τακτική από τον Νιόπλια, διαφορετική προσέγγιση από τους παίκτες του, ομοίως θα συμβεί το ίδιο και το ερχόμενο Σάββατο. Ο ΟΦΗ δεν θα παίξει για το “Χ”, άλλωστε με δεδομένο το αποτέλεσμα στο Αγρίνιο, είτε χάσει – είτε έρθει ισόπαλος στην Λαμία είναι το ίδιο και το αυτό. Πάλι θα θέλει νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό, πάλι θα θέλει το τρίποντο από την στιγμή που οι παίκτες του Δέλλα θα κερδίσουν τον Ατρόμητο. Με την διαφορά να είναι στον έναν βαθμό από τους Αγρινιώτες (28 ο ΟΦΗ, 27 ο Παναιτωλικός), σκοπός και στόχος είναι το διπλό στην Λαμία γιατί και το “Χ” εκεί πέρα δεν του προσφέρει τίποτα παραπάνω και θα είναι σαν ήττα από την στιγμή που ο Παναιτωλικός θα κερδίσει τον Ατρόμητο. Εκτός και αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του, που χρονιάρες  μέρες που βρισκόμαστε δεν θα το σπάσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

5 σχόλια

  1. Συμφωνώ απόλυτα. Ο Παναιτωλικός θα κερδίσει τον Ατρόμητο (και μάλιστα με 1-0). Χρειαζόμαστε νίκη στη Λαμία για να παίξουμε την τελευταία αγωνιστική για δύο αποτελέσματα.
    Δεν ξέρω βέβαια αν είναι και καλό να παίζεις για δύο αποτελέσματα σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Ένας …. “Νιόπλιας” ξέρει. Παρόλαυτα είμαι σίγουρος ότι η παραμονή μας θα έχει και πάλι πολύ πολύ … θρίλερ.

  2. Απλά αν κερδίσουμε στη Λαμία, η χειρότερη περίπτωση για μας είναι το μπαράζ.. Αν φέρουμε ισοπαλία η χάσουμε δεν έχει εξασφαλιστεί τίποτα, εκτός βέβαια αν η Λάρισα χάσει στο βολο

  3. Παίζει και το ενδεχόμενο ο Παναιτωλικός τελευταία αγωνιστική με νικη ν μενει απευθείας με Χ μπαράζ κ με ηττα να πέφτει….οποτε ναμην ρισκάρει κ να συμβιβαστεί με το μπαράζ και να κάτσει Χ….σενάρια πολλα…Το πιο λογικοειναι οτι θα παμε μονο για νικη με Παναιτωλικό η για δυο αποτέλεσματα…

  4. ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ!!!!ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 4 ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!!!!!

  5. Μετα και το ματς στη λαμια, μπορουμε να πουμε τα εξης (αφου να σημειωσουμε οτι τελικα ο ατρομητος δεν ηταν καθολου …εξαφανισμενος οπως απεδειξε μεσα στο αγρινιο)..
    1. οι καλοι παικτες κανουν τη διαφορα, οσο κι αν διαφωνουν καποιοι και ειμαστε τυχεροι που ειχαμε δυο απο αυτους σε τελεια φορμα στα πλει αουτ, μιλαω για βατερμαν και γκουσμαν
    2. στα πλει αουτ φανηκε η διαφορα ενος προπονητη επιπεδου σουπερ λιγκ απο ενα προπονητη σχολικων πρωταθληματων και ποσο δικιο ειχαμε εμεις που φωναζαμε απεγνωσμενα για την απομακρυνση του μιαμισι σαιζον τωρα και
    3, να πω δυο λογια για το σιμο που μερικοι θα πουν οτι περισυ μας πηγε ευρωπη…διαφωνω..δεν μας πηγε ο σιμος ευρωπη αλλα ο σεμεντο του πρωτου γυρου και ο φιγκε μαζι με το ναμπι..ο σιμος ουσιαστικα κλαταρε στα μεσα του δευτερου γυρου της περσινης κιολας χρονιας μετα το ματς με τη λαμια..στα περσινα πλει οφ πηραμε 2 ποντους ολους κιολους κι απο κει συνεχιστηκε η κατρακυλα μεχρι την 25η αγωνιστικη φετος..αν ο σιμος ηταν εξυπνος, θα εφευγε στο τελος του πρωτου γυρου φετος…τωρα που ειδαν ολοι ποσο καλυτερος αποδειχτηκε ο νιομπλιας, ουτε στη γ εθνικη δεν θα τον θελουν.
    Τελος, θα πω συγχαρητηρια στο νικο νιομπλια που ενεπνευσε τους παικτες και οσο για το τελευταιο ματς που θα ειναι για μας αδιαφορο, ας το παρουμε κι αυτο να τελειωσουμε με γυρο θριαμβου στο γεντικουλε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seven + 2 =