Σε επαγρύπνηση όλοι για τον πρώτο ΤΕΛΙΚΟ της χρονιάς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας που είναι ο πρώτος μεγάλος ΤΕΛΙΚΟΣ της φετινής περιόδου.

Πέντε εβδομάδες χωρίς νίκη είναι αρκετές για τον ΟΦΗ και πλέον δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης στον αγώνα κόντρα στην Δόξα Δράμας. Με την ομάδα να έχει… «κολλήσει» στους 20 βαθμούς και τους υπόλοιπους να ανεβαίνουν βαθμολογικά, το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ο πρώτος ΤΕΛΙΚΟΣ για το 2012 αφού η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Έτσι, όπως έχουν έρθει τα πράγματα με τις διαφορές να είναι πολύ μικρές και να αλλάζουν τα πάντα μέσα σε λίγες αγωνιστικές, (δυστυχώς) για τον ΟΦΗ αρχίζει και καταρρίπτεται ο «μύθος» των υποβιβασμένων Δόξα Δράμας, Λεβαδειακού. Και αν για τους Δραμινούς δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι, το γεγονός ότι η ομάδα του Παράσχου παίρνει ανέλπιστους βαθμούς (όπως στο «Γεντί Κουλέ) περιπλέκει κάπως τα πράγματα.

Ωστόσο, πιστεύω ότι τα οφέλη από τη νίκη επί της Δόξας Δράμας θα είναι περισσότερο ψυχολογικά παρά αγωνιστικά καθώς ο ΟΦΗ θα πάει με άλλη διάθεση στον αγώνα κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Οι απουσίες μεγάλες και σημαντικές όμως πιστεύω ότι έστω και αυτός ο ΟΦΗ, ο ελλιπής ΟΦΗ έχει την δυνατότητα να κερδίσει την Δόξα και να ξεφύγει από τις ομάδες που βρίσκονται πίσω του.

Ασφαλώς και ο ΟΦΗ δείχνει ότι ακόμα και έτσι, χωρίς μεταγραφές, έχει την δυνατότητα να παραμείνει ψηλά. Τα… ψήγματα αντεπίθεσης που έδειξαν οι παίκτες του Αναστόπουλου στα παιχνίδια με ΠΑΣ και Ατρόμητο δείχνουν ότι η ομάδα πάει να βρει ξανά την φόρμα της αλλά και την εικόνα που παρουσίασαν στο πρώτο τέταρτο του πρωταθλήματος.

ΟΛΟΙ στο «Γεντί Κουλέ» το ερχόμενο Σάββατο γιατί κακά τα ψέματα αυτή η ομάδα δίχως τον κόσμο της είναι άλλη… ομάδα! Δεν θα κάνω εγώ κάλεσμα για το παιχνίδι με την Δόξα γιατί ο κόσμος του ΟΦΗ γνωρίζει αρκετά καλά τι πρέπει να κάνει και πως θα βοηθήσει την ομάδα σε ένα παιχνίδι που η νίκη ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. Φιλε Μανωλη εγω θελω να κανω ενα παραπονο στο ΣΑΙΤ και να ρωτησω : γιατι κοπηκαν τα σχολια στα πιο πολλα αρθρα ;;; Μονο εσυ επιτετρεπεις σχολια αποτι βλεπω ;;; ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ;;;

    1. ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!!!!! ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!!!!!!!

      1. Δημήτρη ο Μανόλης είναι στρατό και δεν μπορεί να σου απαντήσει. Εγώ δεν γνωρίζω τον λόγο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 5 =