Ο πήχης μπήκε ψηλά και μένει να δούμε αν θα τον υποστηρίξει ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Όλες οι τοποθετήσεις του Μηνά Λυσάνδρου είχαν την σημασία τους και παράλληλα ο πήχης τοποθετήθηκε εκεί που αρμόζει στο όνομα του ΟΦΗ. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Συναντήσεις όπως είναι η χθεσινή, χρειαζόταν και ήταν απαραίτητο να συμβεί. Όχι απαραίτητα με την μορφή της συνέντευξης τύπου, γιατί επί της ουσίας δεν ήταν αυτό, αλλά με την μορφή ελαφριάς συνάντησης που θα είχε μέσα και ειδήσεις. Το αντιλαμβάνομαι πως, τα καλοκαίρια, η λέξη είδηση = ονόματα, αλλά ειδήσεις βγήκαν αρκετές.

Γιατί είδηση είναι όταν οριοθετείται ο στόχος για την επόμενη σεζόν όταν ένα από τα παράπονα του κόσμου του ΟΦΗ ήταν ότι “ξεκινάει η χρονιά και δεν ξέρουμε τι στόχο έχει η ομάδα”, είδηση είναι όταν μπαίνει ψηλά ο πήχης για τις μεταγραφές από το στόμα του Νο 2 του club και του ανθρώπου που από τα χέρια του περνούν όλα.

Ο πήχης μπήκε ψηλά μετά την χθεσινή συνάντηση του Μηνά Λυσάνδρου με τους ρεπόρτερ του ΟΦΗ. Και αυτή η οριοθέτηση στόχων για τη νέα χρονιά ακολουθεί το επόμενο βήμα που είναι και η πραγματοποίηση της. Ο Λυσάνδρου το είπε και πέρασε στα ψιλά πως ένας σύλλογος μεγαλώνει βλέποντας το όνομα του να ανεβαίνει στο ranking της ΟΥΕΦΑ. Και χωρίς ευρωπαϊκές συμμετοχές αυτό το ranking είναι ανύπαρκτο.

Σε μέσες άκρες ο ίδιος ο Λυσάνδρου έβαλε ψηλά τον πήχη και αυτό έχει από μόνο του μια ιδιαίτερη και μεγάλη σημασία: Έβαλε ψηλά τον πήχη για τη νέα χρονιά, αν και ορθώς ειπώθηκε από τον ίδιο πως διαχρονικά ο ΟΦΗ πρέπει να πρωταγωνιστεί, έβαλε ψηλά τον πήχη για τα μεταγραφικά και παράλληλα ξέκοψε κάθε κουβέντα περί υπομονής. Στήριξη ναι, υπομονή όχι.

Όμως από εδώ και στο εξής έχει πολύ μεγάλη σημασία πως ο ίδιος ο ΟΦΗ θα ακολουθήσει τα ανάλογα βήματα για την δουλειά που χρειάζεται να γίνει ώστε ο πήχης να παραμείνει ψηλά. Ειδικά μετά από μια χρονιά όπως η περσινή που πήγαν όλα στραβά και δεν μπορούσε να διορθωθεί τίποτα και με τίποτα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

8 σχόλια

  1. Μεγάλα λόγια και δεν υπάρχει και λόγος για να ειπωθούν.. Εμείς οι φίλαθλοι δεν ζητήσαμε τέτοια πράματα, γιατί είμαστε ρεαλιστες.. Τον μπουση τον ρώτησε αν μπορεί να διαθέσει καμμια δεκαπενταριά εκατομμύρια για να κάνει τον οφη ομάδα τετράδας; αν όμως έχουμε τέτοιες βλέψεις, προτείνω τον γκολτζη φοσσμπεργκ της εθνικής Σουηδίας, τον σικ της Τσεχίας για σέντερ φορ, τον γιαρμολενκο σίγουρα της Ουκρανίας και τον μαγκουαιρ της Αγγλίας για σέντερ μπακ

    1. Ωραιο το χιουμορ σας.. γελασα! Λοιπον δεν φτανουν τα 15 , ουτε για να παρουμε πασατεμπο στους κυριους που ανεφερατε! Εχουμε και λεμε Φολτσμπεργκ 60 εκ, Σικ 30 εκ. Γιαρμολενκο 30 εκ. και Μαγκουαιρ 70 εκ.. Συνολο κοντα στα 200… Πουλαμε το BAK και τους περνουμε….

  2. Πρωτη φορα ακουω υπευθυνο (σοβαρο ανθρωπο) να μιλαει για υψηλους στοχους στον ΟΦΗ κ να το εννοει!!!! ΜΠΡΑΒΟ Μπουση, ΜΠΡΑΒΟ Λυσσανδρου!!! Στηριζουμε!!!!!

    1. το αν το εννοει, θα φανει στην πραξη οχι στα λογια βεβαια…αλλη μια μεταγραφη τυπου γκαργκαλατζιδη και γιαννου και θα πανε στραφι οσα ωραια ειπε

  3. Μανο, οπως εσυ ετσι και ολοι εμεις περιμενουμε….. Κατα καιρους τα εχουμε ακουσει ξανα ολα αυτα και δεν εγινε απολυτως τιποτα! Κρατα λοιπον μικρο καλαθι……

  4. Φενεται από τις βόμβες που ανακοινώνονται

  5. Ο Λυσσανδρου με τον ενθουσιασμο της νεας του θεσης, παρασυρθηκε σε μεγαλα λογια…λαθος του αλλα τον συγχωρουμε…δεν πιστευω λεξη απ οσα ειπε αλλα πιστευω οτι τα ειπε για το ηθικο της ομαδας και των οπαδων..η αληθεια ειναι, οτι μονο απο τυχη θα παρουμε εστω ενα αξιολογο παικτη επιπεδου, οι υπολοιποι θα ειναι …οι συνηθισμενοι…με 4 μονο ομαδες να εκπροσωπουν πλεον την ελλαδα στην ευρωπη και με δεδομενο οτι οι παικτες που ψαχνουμε πρεπει να ειναι πολυ ….οικονομικοι εως ..τζαμπα , ειναι θεωρητικα αδυνατον να ξαναπαιξουμε ευρωπαικο αγωνα…θα ψαχνουμε μονο συμμετοχη στα πλει οφ στην καλυτερη περιπτωση η καλο πλασαρισμα στη δεκαδα

    1. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΩ ΜΕ ΠΕΚΤΕΣ ΣΑΝ ΣΕΛΙΜΟΒΙΤΣ ΓΚΑΡΚΑΛΑΤΖΙΔΗ ΓΙΑΝΝΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΦΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΕΚΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΥΒΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΛΟΦΑΡΔΙΑ ΟΠΩΣ ΦΙΓΚΕΡΕΝΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 − eight =