Γιατί καλοκαίρι χωρίς γκρίνια δεν γίνεται

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ παίζει απέναντι σε ομάδες που για πλάκα θα έβγαιναν Ευρώπη στην Ελλάδα, έχει τις καλές του και τις κακές στιγμές του όμως βαδίζει με μια σταθερά. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής από την Ολλανδία.

Κάθε καλοκαίρι ακούω και διαβάζω τα ίδια. Μια μουρμούρα που εγώ δεν μπορώ να την αντιληφθώ αν τελικά είναι πραγματική ή απλά συμβαίνει λόγω της τοξικότητας των social media που κατακρεουργούν την καθημερινότητα μας. Όπως και να έχει, ο ΟΦΗ που παίζει στην Ολλανδία κόντρα σε κανονικές ομάδες και όχι καφενεία για να ρίχνει 5 και 6 γκολ ώστε να αποθεώνεται πίσω στην πατρίδα, βρίσκεται σε μια κανονικότητα. Ποδοσφαιρική και μη.

Όταν όμως κάποιος κρίνει και του ασφαλούς τότε εύκολα μπορεί να αποδομηθεί στην πορεία του χρόνου. Βέβαια έχουμε δημοκρατία, ο καθένας είναι ελεύθερος – και αυτό είναι το σωστό – να λέει την γνώμη του όμως όταν συμβαίνει χωρίς όρια τότε ξεπερνάει και την σοβαρότητα αλλά και την έννοια της κριτικής σκέψης.

Όμως επειδή τα social media είναι ένα μέρος της καθημερινότητας του ΟΦΗ εγώ απορώ με την μουρμούρα και την γκρίνια που υπάρχει αφού είμαστε ακόμα στην προετοιμασία. Μόνο στην Ελλάδα μπορούμε να κατακρεουργήσουμε τους πάντες εν μέσω καλοκαιριού. Βέβαια ίσως να θέλουμε να κρατήσουμε το γούρι γιατί τα ίδια συνέβησαν και πριν από δύο καλοκαίρια και στο τέλος της χρονιάς ο ΟΦΗ βγήκε στην Ευρώπη. Λόγω του ότι πιστεύω στο κάρμα, ας το κρατήσουμε αυτό και βλέπουμε τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς.

Πάμε όμως να αναλύσουμε κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα:

Ο ΟΦΗ διατήρησε τον προπονητή που έβαλε την σφραγίδα του στα play out της προηγούμενης περιόδου. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική και καθοριστική ήταν η παρέμβαση του Νιόπλια στην καθημερινότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος ώστε να αποφευχθεί το μοιραίο που μέχρι τις αρχές του Μάρτη έμοιαζε προδιαγεγραμμένο. Ο Νιόπλιας λοιπόν ξέρει τι θέλει, πως να το πάρει και κυρίως ξέρει όσο λίγοι την δική του ομάδα.

Στο θέμα των μεταγραφών, ο ΟΦΗ λειτουργεί με μια συγκεκριμένη διαδικασία που έπρεπε να την γνωρίζουμε όλοι μας με βάση τον τρόπο λειτουργίας του club. Ο προπονητής ζητάει χαρακτηριστικά και θέσεις, το τμήμα σκάουτινγκ και ο τεχνικός διευθυντής του δίνουν επιλογές και πρόσωπα, αυτός επιλέγει, ο Γιώργος Σαμαράς κάνει τις διαπραγματεύσεις και ο Μηνάς Λυσάνδρου δίνει το τελικό οκ. Γνωστό αλλά είπα να το επαναλάβω για όσους δεν γνωρίζουν την σειρά με την οποία πάνε τα πράγματα.

Ο ΟΦΗ μέχρι στιγμής, ομάδα που υπενθυμίζω πως δεν ήθελε διψήφιο αριθμό μεταγραφών, έκανε πέντε προσθήκες. Οι 4 ήδη παίζουν, ο ένας τραυματίστηκε γιατί ενδεχομένως μπήκει νωρίτερα από ότι πίστευαν στον ΟΦΗ. Προσοχή το αν θα βγουν ως παίκτες θα φανεί στα επίσημα ματς, όχι τώρα, όμως ο σύλλογος δεδομένα κινήθηκε σε μια κατεύθυνση να κλείσει τα βασικά του κενά.

Ο Επασί με τον Πασαλίδη προορίζονται για βασικοί, ο Καμάου επίσης, το ίδιο ο Φαν Ντάινεν – άσχεταν ο Ολλανδός είναι ο μοναδικός που δεν έχει πείσει καθόλου μέχρι στιγμής και ο Τοράλ που επίσης προοριζόταν να πάρει φανέλα βασικού, τραυματίστηκε – έπεσε στην κέντα και μένει εκτός. Άρα τα βασικά κενά έκλεισαν ενώ στον αντίποδα ο ΟΦΗ έχει καθυστερήσει στην θέση του αμυντικού χαφ με αποτέλεσμα να υποχρεώνεται ο Νιόπλιας σε διάφορων ειδών αλχημείες. Και όπως φαίνεται, με βάση όσα βλέπω εδώ στα ξένα, ο ΟΦΗ έχει ανάγκη από την απόκτηση ενός επιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που διαθέτει αρχικά ο Καστάνιος και ο Σαρδινέρο κατά δεύτερον.

Και καμία φορά πρέπει να βλέπουμε τι έχουν οι αντίπαλοι του ΟΦΗ (για την είσοδο στα play offs) ο Αστέρας Τρίπολης κλασσικά πήρε παίκτες από τις χαμηλές κατηγορίες της Ισπανίας – κάτι που αν συνέβαινε σε εμάς θα είχαν πέσει και τα ντουβάρια, ο Βόλος κινείται στα ίδια – με πέρυσι επίπεδα – και ο Ατρόμητος έχει πάρει ονόματα, αποδεδειγμένα καλοί παίκτες, που μένει να τους δούμε όμως και στην πορεία αφού έχει μειονεκτήματα όπως η χημεία, η ομοιογένεια και το δέσιμο χτισίματος μιας ομάδας από την αρχή.

Καλό λοιπόν είναι όταν κρίνουμε, να κοιτάμε και τι γίνεται παραδίπλα.

Αντιλαμβάνομαι πλήρως την αγωνία όλων ώστε ο ΟΦΗ να μην περάσει ξανά τα περσινά, κάτι που τραυμάτισε τις ψυχές όλων μας, συναισθηματικά επηρεάζει την ψυχολογία του καθενός από εμάς, επαγγελματικά δεν το συζητάμε πως όσο το club έχει επιτυχίες είναι καλό για όλους μας, όμως θα πρέπει να αντιλαμβανόμαστε το πότε και το πως γίνεται η κριτική από τον κάθε ένα ξεχωριστά ώστε να είναι και εποικοδομητική.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

22 σχόλια

  1. Πάλι με τον κόσμο τα βάζεις ρε Μανώλη δεν ντρέπεσαι λίγο….ο κόσμος αρκετά έχει ανεχτεί από την σημερινή διοίκηση αλλαγές στο Σήμα της ομάδας και πολλά άλλα…. γι’αυτό σταματήστε να κουνάτε το δάχτυλο……

    1. ενταξει το ακουσαμε και αυτο οτι αρκετα εχουμε ανεχτει..οντος ειναι πολλα..δεν γινετε να μην εχουμε προσφηγες δεν γινετε να μην παιρνουμε αδεια δεν γινεται να αγοραζουμε πλεον παιχτες δεν γινεται να αναβαθμιζουμε το γηπεδο και το προπονητικο κεντρο…ξεκινανε τα πετρινα χρονια!! αν ειναι δυνατον τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα…τι θελετε δηλαδη ορισμενοι? να σκασει 30 μυρια ο προεδρος να παμε για πρωταθλημα για να ειστε ευχαριστημενοι? λιγο υπομονη ρε παιδια.

      1. Είδες καλέ μου άνθρωπε να μιλήσω για το οικονομικό κομμάτι της ομάδας απαντάω στον αρθρογράφο γιατί για άλλη μια φορά τα βάζει με τον κόσμο της ομάδας …. Και γράφει για σχόλια στα σοσιαλ που ανάθεμα και είναι 5 όλα Κ όλα τα σχόλια απλά αμέσως ο Μανώλης να τα βάλεις με τον κόσμο…….

    2. Μια απλή ερώτηση. Αυτό το κόλλημα με το σήμα μήπως πρέπει να το δείτε μερικοί μερικοί; δεν καταλάβατε ακόμα ότι αν δεν είχε αλλάξει το σήμα ο ΟΦΗ θα είχε νομικά προβλήματα και δεν θα απαλλασσόταν από τα βαρίδια του παρελθόντος που δεν ήταν και λίγα; Εσείς πιστεύετε ότι είχε κανένα θέμα η τωρινή διοίκηση με την ασπίδα;. Την ασπίδα την ξεφτύλισσαν οι προηγούμενες διοικήσεις που δεν σεβάστηκαν ούτε ιερό ούτε όσιο της ομάδας και την κατάντησαν να παίζει στην γ’ εθνική, οπότε η αλλαγή σήματος δυστυχώς για όλους ήταν υποχρεωτική. Τι άλλα έχει κάνει αυτή η διοίκηση στον κόσμο για να καταλάβω; Επειδή στο γήπεδο θα πηγαίνουν μόνο εμβολιασμένοι; Αυτό είναι κεντρική απόφαση της επιτροπής λοιμοξιολόγων για όλα τα θεάματα και για εμένα πολύ καλά κάνουν γιατί πρέπει να προστατέψουν το προϊόν. Φαντάζεστε ένα γήπεδο υπερμεταδότη του κορονοϊόύ; ποιος θα ξαναπατούσε να παρακολουθήσει ματς;

      1. Αυτό με το σήμα έχει διαψευσθεί ο ίδιος ο δικηγόρος που το ανεναλαβε (Μανώλης Φωτάκης) και το έκανε και επειδή μάλλον δεν ξέρεις θα σου πω τι έχει γίνει όταν είχαμε προβλήματα έγινε μια άλλαγη στο παλιό το σήμα που η ποιο πολύ δεν το πήρατε χαμπάρι κάν απλά κάποιοι έβγαλαν αυτή την φήμη για δικούς τους σκοπούς…..

        1. Είχε μπει το 1925 στο δεξί “μάγουλο” της ασπίδας. Το παρατήρησα και στενοχωρέθηκα γιατί μέχρι τότε καμάρωνα που το σήμα μας σε σχέση με των άλλων ομάδων είχε μόνο το “Ο.Φ.Η” σκέτο και ατόφιο (ούτε ΠΑΕ, ούτε έτος ίδρυσης ούτε τίποτα άλλο). Νομίζω με τον Άρη είχε παιχτεί μ@λακία και έφαγε άκυρο από τη ΦΙΦΑ παρότι είχε κάνει και αυτός “διακριτική αλλαγή” στο υπάρχον και του είπαν σαφώς ότι έπρεπε να είναι ολοσχερής. Απλά αν ήταν τόσο ανάγκη θα μπορούσε να γίνει κάτι πιο ας πούμε πιο καλόγουστο όπως έκανε ο Αστέρας πχ με το Γρύπα.

    3. Γιώργο καταρχήν το ύφος μου, ο χαρακτήρας μου και η παιδεία μου δεν μου επιτρέπει, εμένα προσωπικά να κουνάω το δάχτυλο στον οποιονδήποτε. Η αναφορά σου σε προσωπικό επίπεδο με προσβάλει και δεν την δέχομαι. Δεν το έχω κάνει ποτέ, δεν το κάνω και δεν πρόκειται να το κάνω και ποτέ. Οπότε σου επιστρέφω και τον χαρακτηρισμό γιατί όχι δεν ντρέπομαι και δεν έχω ντραπεί στην ζωή μου ποτέ και για τίποτα.

      1. Μανώλη εσύ δεν έγραψες το άρθρο σε ποιόν θέλεις να απευθυνθώ εσύ δεν τα έβαλες με τον κόσμο για κάποια δήθεν σχόλια στο σοσιαλ που ανάθεμα και είναι 5 και δεν σε έβρισα κιόλας είπα ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις να βάζεις σε ένα τσουβαλι σχεδόν όλους τους φιλάθλους της ομάδας μόνο καί μόνο για να γράψεις ένα άρθρο… Δηλαδή τι πρέπει να κάνουν άλλες ομάδες που κάθε χρόνο κάνουν πρωταθλητισμό και μέσα στα σοσιαλ γίνεται της Πόπης από τους ίδιους οπαδούς τους……..

  2. Παιδια το θεμα με τον Οφη ειναι απλο.Η διοικηση θελει να δημιουργησει κατα οπως φαινεται , μια υποδομη , η οποια περιλαμβανει τα προπονητικα κεντρα και τη δημιουργια ξενοδοχειακης μοναδας και σπα για τα καμπ των υποψηφιων πελατων.Αν δεν υπαρχει καποια αλλη επενδυση , για την οποια δε γνωριζουμε πασο , αλλα με τα τωρινα δεδομενα και κατα τα φαινομενα αυτο ισχυει.Τι σημαινει ομως αυτο για το ποδοσφαιρικο κομματι;Αυτο σημαινει οτι το μπατζετ θα ειναι σταθερο(το ιδιο με περυσι περιπου στα 12-13 εκ) και θα κυμαινεται στα φετινα επιπεδα.Παικτες θα παιρνει τους καλυτερους δυνατους , ουτε στο επιπεδο αστερα θα πεσει το μπατζετ(7-8εκ) , αλλα ουτε και του παναθηναικου(30-35εκ) θα πλησιασει.Το πως θα μεταφραστει βεβαια αυτο στο γηπεδο , μενει να φανει.Μη περιμενετε λοιπον απ το πρωτο ραφι παικτες , τουλαχιστον οχι στο αμεσο μελλον.Την ομαδα βεβαια δε τη κανει μονο το μπατζετ και το ξερουμε ολοι αυτο.

  3. ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΡΑΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΑΡΡΗ, Βέβαια έχουμε δημοκρατία, ο καθένας είναι ελεύθερος – και αυτό είναι το σωστό – να λέει την γνώμη του όμως όταν συμβαίνει χωρίς όρια τότε ξεπερνάει και την σοβαρότητα αλλά και την έννοια της κριτικής σκέψης.
    ΘΑ ΠΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΙΑΖΕΤΕ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ , ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ , ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ.
    (ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ)

    ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ…..
    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Ή ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ …. ΤΟΤΕ ξεπερνάει την σοβαρότητα αλλά και την έννοια της κριτικής σκέψης. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΑΡΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ …. ΑΛΛΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ….
    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΙΛΚΡΙΝΑ , ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ , Ο ΝΙΚΟΛΑΣ… Ο ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ (Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ)
    ΑΛΛΑ….

    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΣΑ ΠΛΕΟΝ ΑΛΟΓΑ ( ΝΑΜΠΙ , ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗ ) ΠΟΥ ΛΟΓΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ , ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ),
    ΤΟ ΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΣΤΑ 31 – 32 ΦΕΥΓΑ…. (ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ)
    ΤΟ ΜΕΓΙΑΔΟ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΗ ΠΑΛΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ) ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ , ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ …. ΜΠΟΥΣΟΥΛΩΝΤΑΣ
    ΤΟ ΣΤΑΡΤΖΕΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΛΙΓΟΣ , ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΠΩ
    ΤΟ ΦΑΝ ΝΤΑΙΝΕΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΛΤΟ ΦΕΤΟΣ….
    ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΙΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ…. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ.
    ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΟΣΟΥΣΣΣ….. 7 ΠΑΙΧΤΕΣ , ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ…..
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ….. ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!!

    1. Συγνώμη κύριε μου αλλά το ότι κάνετε “σπέκουλα” με το θέμα των εμβολιασμών που πρόκειται για μια υπόθεση δημόσιας υγείας και τίποτα λιγότερο, δεν μου επιτρέπει να πάρω στα σοβαρά το παρόν σχόλιο σας. Σας ευχαριστώ

      1. ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΓΝΟΕΙΣ , ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ, ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ…..
        ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ …. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ….
        ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΩ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
        ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΡΟΣΤΕΡ .

        ΥΓ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΟΡΟΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ…..
        ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ!!!

        1. Ο ορισμος του “οτι να ναι”..

          Υ.Γ. Μην φωναζεις.
          Υ.Γ2 Η αναφορα του Σαρρη στον ορο σπεκουλα, ειναι σωστη.
          Επειδη εσυ την εχεις δει “καπως” με τα εμβολια(δικαιωμα σου), κανεις αμεση συνδεση της ελειψης δημοκρατιας στην χωρα, με την ελειψη δημοκρατιας στην ομαδα μας, μεσω των “πληρωμενων” δημοσιογραφων (δηλαδη κατηγορεις ευθεως τον Σαρρη πως ακολουθει την γραμμη που παιρνει απο την ΠΑΕ για να κοιμιζει τον κοσμο).
          Μαλλον σε 12χρονα απευθυνεσαι.
          Αγαπητε Γιωργο, σορρυ αν πεσεις απο τα συννεφα, αλλα πρεπει να σε ενημερωσω πως εδω και 40 χρονια ο κοσμος ξερει πως οι ομαδες εχουν πληρωμενους δημοσιογραφους. Απο την εποχη του ΠΑΣΟΚ του ορθοδοξου.
          Υ.Γ3 Λες στον Σαρρη να ασχοληθει με την μπαλα και να αφησει την υγεια σε αυτους που ξερουν.
          Ρε φιλε, δεν μιλησε ποτε ο Σαρρης για την δημοσια υγεια. Μονος σου τα λες, μονος σου μαλωνεις.

  4. Μάνο πέρα απο ορισμένους που ασκούν κριτική οτι και αν γίνει, πολλοί δεν κρίνουν επειδή δεν κερδίζουμε στα φιλικά. Περιμένουν κι αυτοί όπως και ο προπονητής να βγάλουν θετικά και αρνητικά συμπεράσματα απο αυτά. Το θέμα είναι πως μεχρι τώρα τα αρνητικά είναι περισσότερα και δυστυχώς τα ίδια σχεδόν με την περσυνή κακή χρονιά. Θα περίμενε κανείς οτι τουλάχιστον θα διορθώνονταν τα περσυνά λάθη αλλά προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν βλέπω να συμβαίνει παρόλη την προσπάθεια.
    Η προσθήκη η οποία θα μας έλυνε πολλά απο τα προβλήματα είναι ο Τοράλ όμως απότι φαίνεται θα παίζει ενα μάτς και 3 θα είναι τραυματίας. Ας ελπίσουμε για το αντίθετο.
    Η φετινή χρονιά θα μοιάζει πολύ με την προηγούμενη, αν κάτι με κάνει να αισιοδοξώ πως δεν θα κινδυνεύσουμε είναι οτι πήραμε εναν τερματοφύλακα για να κάνει την δουλειά του τερματοφύλακα, η οποία είναι να μας σώζει απο τις δύσκολες καταστάσεις που δημιουργούνται, όχι να παίζει κορόιδο με τους αμυντικούς.

    1. Μα αυτο ακριβως ειναι και το αστειο στην ολη υποθεση ρε Λευτερη.
      Οτι ο μεσος οπαδος του ΟΦΗ εχει την δυνατοτητα (ή ετσι νομιζει), να βγαλει συμπερασματα για την δυναμικη της ομαδας απο την προετοιμασια και τα φιλικα που εδωσε(φυσικα και τις μεταγραφες που εκανε). Σε μια εποχη που φτιαχνουμε φυσικη κατασταση με δυνατες προπονησεις και σε καθε αγωνα παιζουν 22 ποδοσφαιριστες για να μοιραστει ο χρονος συμμετοχης.
      Αν το καλοσκεφτεις, ειναι πραγματικα αστειο.
      Το ιδιο αστειο θα ηταν αν η ομαδα εδειχνε καλυτερο προσωπο στα φιλικα, να εβγαιναν καποιοι και να ελεγαν πως παμε για 6αδα.
      Η ομαδα μπορει να ειναι καλη, μπορει να ειναι και κακη. Θα κριθει εκ του αποτελεσματος.

      Αν κατα την διαρκεια της προετοιμασιας εγω λεω πως η ομαδα ειναι καλη, και μετα απο 3 μηνες αποδειχτει πως ειναι καλη, τοτε απλως επεσα μεσα. Δεν σημαινει πως σκαμπαζω απο μπαλα.
      50%-50% ειναι.
      Ή θα παμε καλα, ή οχι.
      Το ιδιο ισχυει και για τους γκρινιαρηδες.
      Αυτο το γραφω, γιατι οτι και να γινει, μετα απο λιγους μηνες θα σκασουν οι “Σαςταλεγακηδες” και θα το παιζουν ξερολες επιστημονες προπονητες.
      Ω αναθεματο, 50%-50% ειναι…

  5. Ορισμένοι είστε πολύ αχάριστη από το ότι κάθε χρονιά παίζανε για την σωτηρία και είχαμε τόσα πολλά προβλήματα (προσφυγες κτλ) θέλετε μέσα σε 3 χρόνια να γίνουμε ομάδαρα και επειδή χάνουμε στα ΦΙΛΙΚΑ κάνετε λες και ήρθε το τέλος του κόσμου ηρεμήστε λιγάκι και ο οφη μας θα ξαναγίνει μεγάλος ΥΠΟΜΟΝΗ

    1. Ρε αγόρι μου κάνεις δεν κρίνει από τα φιλικά έαν δεις τι λέει ο κόσμος αλλά πράγματα τον πειράζουν….

  6. Κύριε αρθογράφε γράφετε αοτολεξή στο άρθρο σας “Βέβαια ίσως να θέλουμε να κρατήσουμε το γούρι γιατί τα ίδια συνέβησαν και πριν από δύο καλοκαίρια και στο τέλος της χρονιάς ο ΟΦΗ βγήκε στην Ευρώπη”. Γιατί δεν λέτε για τα περσινά γούρια που μέχρι το Δεκέμβριο τα υπέρ θεματίζατε φανατικά και στο τέλος είχαμε Άγιο;

  7. Οι μεταγραφές και φέτος ήταν χάλια.. Μακάρι να παίρναμε παίκτες σαν του αστέρα, που τον έβαλαν στην εξάδα αλλά εμείς τους υποτιμάμε, γιατί πήραμε φαίνεται τον νειμαρ και τον μπονουτσι.. .. Με το ζόρι θα συμπληρώνουμε ενδεκάδα αξιόμαχη και φέτος κι αν δεν πάρουμε σέντερ φορ να τα σπάει, θα βάζουμε γκολ με αίτηση.. Μοναδικές μου ελπίδες ο Νίκος ο νιοπλιας κι ο ντε γκουσμαν με Διαμαντή και βουρο.

  8. Παει και ο Σταρτζεον… εναν εξτρεμ ειχαμε τον πουλαμε…ετσι χτιζονται οι ομαδες ? Απο τι μεση και μπροστα ειμαστε γυμνοι …κριμα…

  9. Απόλυτη απογοήτευση το φετινό καλοκαίρι και δυστυχώς η φετινή χρονιά προβλέπετε αρκετά δυσοίωνη.
    Όσο προσέχουν και φροντίζουν το επικοινωνιακό κομμάτι (δυστυχώς όχι προς τους φιλάθλους) άλλοι τόσο παραμελούν επανειλλημένα το αγωνιστικό κομμάτι.Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για άλλη μια χρόνια ανύπαρκτος’ εδώ και δυο χρόνια δεν έχουμε δευτερο εξάρι -ακόμα δεν βρήκαν,εξτρέμ αστα να πάνε και απόλυτη ανισορροπία σρτην κατάργηση του ρόστερ.Τι να πούμε εδώ παίζαμε σχεδόν δυο χρόνια χωρισ Σέντερ μπακ…..Ο υπεύθυνος γνωστός και με ονοματεπώνυμο:Σαμαράς.

    1. Αγαπητέ Μιχάλη μέχρι πριν λίγο καιρό θα συμφωνούσα για τον υπεύθυνο αλλά τώρα πλέον μπαίνει στο κάδρο και ο ιδιοκτήτης της ομάδας μας ο Κύριος Μπουσης διότι δεν μπορεί να βλέπει να γίνονται τέτοια πράγματα και απλά να μην επεμβαίνει…..
      Εγώ θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση στον κύριο Σαρρή φταίει ακόμα ο κόσμος μετά και την παραπάνω ειδησει ότι φεύγει ο καλύτερος σου παίκτης δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της νέας σεζόν??? Και χωρίς να έχεις ισάξιο αντικατάστατη??? Με μεταγραφές από το κάτω ράφι…ο θεός να βάλει το χέρι του..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × 3 =