Τι κάνεις ΟΦΗ; Κουκιά σπέρνω

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Λιγότερο από δύο εβδομάδες απέμειναν για την σέντρα του πρωταθλήματος και εκείνο που φοβίζει περισσότερο από όλα δεν είναι η εικόνα του ΟΦΗ αλλά τα κενά που φωνάζουν σε κέντρο και επίθεση. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Το δείγμα γραφής του ΟΦΗ στον Βόλο ήταν αρνητικό. Τελεία και παύλα και δίχως αγκυλώσεις γύρω από την εικόνα της ομάδας του Νίκου Νιόπλια.

Όμως αυτό που προκαλεί ανησυχία δεν είναι η εικόνα που παρουσίασε κόντρα στον Βόλο, νωρίτερα ο Ατρόμητος έφαγε τέσσερα στο ρελαντί από τον Αστέρα Τρίπολης, όσο το γεγονός ότι περνάει ο καιρός και τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του δεν κλείνουν με τίποτα.

Η επιλογή του Νιόπλια να δοκιμάσει τον Σελίμοβιτς στην θέση του αμυντικού χαφ, του Γιαννούλη σε εκείνη του αριστερού μπακ προφανώς και δεν είναι πειράματα από την πλευρά του τεχνικού του ΟΦΗ.

Άλλωστε μετά από 40 ημέρες προετοιμασίας, πειράματα δεν γίνονται και δεν υπάρχει και χρόνος για πειραματισμούς. Ο Νιόπλιας αποφάσισε να καλύψει εσωτερικά το κένο του αμυντικού χαφ που φωνάζει από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας και αριστερά δεν μπορώ να βρω εξήγηση για την παρουσία του Γιαννούλη όταν υπάρχουν οι Κοροβέσης, Λυμπεράκης.

Ο ΟΦΗ που μέχρι να φύγει για την Ολλανδία, ψαχνόταν για αριστερό μπακ, συνεχίζει να ζει την μέρα της μαρμότας. Το περσινό καλοκαίρι φώναζε η ανάγκη για μεταγραφές μεσοεπιθετικά, του έκατσε η ιστορία με τον Φιγκεϊρέντο που καλώς πωλήθηκε και τελικά η μπίλια έκατσε στον Γιάννου με τα γνωστά προβλήματα που ακολούθησαν μέσα στην χρονιά.

Τώρα πάμε να ζήσουμε κάτι ανάλογο. Ο Στάρτζεον φεύγει για την Πολωνία, ορθώς ο Πορτογάλος πωλείται, και ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα κενό στα εξτρέμ. Ο Πορτογάλος που την περσινή χρονιά μπορεί η απόδοση του να μην κινήθηκε σε ψηλά επίπεδα αλλά ήταν μια πολύτιμη μονάδα, φεύγει και στην θέση του πρέπει να έρθει όχι ένας ισάξιος αλλά και καλύτερος ποδοσφαιριστής.

Μαζί με το κενό στο κέντρο όπου απαιτείται ένας αμυντικός χαφ υψηλού επιπέδου, δημιουργείται ένα μεγάλο ζήτημα για έναν ΟΦΗ που πάει πάλι να μας δείξει, δυστυχώς, πως δεν μαθαίνει από τα λάθη του μετά από μια κακή αλλά πάνω από όλα διδακτική χρονιά.

Και αντί η περσινή σεζόν να λειτουργήσει διδακτικά και να οδηγήσει τον ΟΦΗ στο να διορθώσει τα λάθη του, φτάνουμε στις 9 του Αυγούστου και τα κενά στο ρόστερ του είναι τόσο μεγάλα και πολλά που αν ο ΟΦΗ καταφέρει να τα κλείσει πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είναι τόσο μεγάλη έκπληξη με εκείνη που μας έκατσε το 1/2 της παραμονής του Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Αμυντικό χαφ δεν υπάρχει ούτε για δείγμα στο ρόστερ του ΟΦΗ, εξτρέμ ο Φαν Ντάινεν μέχρι τώρα όχι μόνο δεν πείθει αλλά αντιθέτως η παρουσία του στα παιχνίδια σκορπάει φόβο για το τι μπορεί να μας βγει μέσα στην χρονιά, ο Καστάνιος παλεύει αλλά δεν παίρνει μπάλες ούτε με αίτηση και φτάνουμε στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου για να αναρωτιόμαστε αν αυτό που είδαμε στον Βόλο προλαβαίνει ο Νιόπλιας να το καμουφλάρει και να το βελτιώσει μέχρι την σέντρα του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

25 σχόλια

  1. Με μια λεξη και εφετος ολα πωλουνται ολα αγοραζονται

  2. Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ, ΣΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΡΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΜΑΝΙΚΙ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΕΤΟΣ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!
    Ο ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΚΛΑΦΤΟΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ…. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΛΑΘΗ, ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.
    ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΝΑΒΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΟ!!

    1. Κριμα οι σαμαραδες έπαθαν τα προηγούμενα χρόνια αλλά δεν έμαθαν.αφησαν την ομαδα χωρις μεταγραφές σε κάποιες θέσεις.λυπαμαι τον νομπλια.λυπαμαι τον οφη.οι φίλαθλοι θα τους κράξουν.δεν το έχουν αυτό το πόστο.κριμα.

  3. Μανο ειναι επιεικως απαραδεκτοι! Το μονο που ξερουν ειναι να βγαινει ο Λυσανδρου να μας λεει οτι…θα παμε (σχεδον) τραινο φετος, νομιζοντας οτι απευθυνεται σε αμπαλους. Το σκαουτινγκ για τους δυο ακραιους ποιος το εκανε? Ειδικα αυτος που διαλεξε τον Ολλανδο ειναι….για πολλα συγχαρητορια(!). Οπως ειπες και εσυ , ακατανοητη η χρησιμοποιηση του Γιαννουλη αρ. μπακ, εκτος αν εχουν πει στον Νιομπλια τελος οι μεταγραφες και δοκιμαζει τον Κοροβεση αρ. χαφ. Για τον αμ.χαφ τι να πω? Θα πρεπει να εχουμε σπασει παγκοσμιο ρεκορ ψαχνοντας 2 χρονια το μπακ απ του Μεγιαδο. Εγω με αυτα που βλεπω να κανει ο Νιομπλιας, Σελιμοβιτς, Ουες στα χαφ, Κοροβεσης αρ ακραιος κλπ , εγω πιστευω οτι αλλες μεταγραφες δεν θα κανουν , θα δουν η ομαδα πως θα παει (που σιγουρα θα παει χαλια) στον Α γυρο και θα προσπαθησουν μετα να κανουν διορθωτικες επεμβασεις. Ενα αλλο σημαντικο μειονεκτημα της δ/σης ειναι η πληρης αποκοπη της απο τον κοσμο του ΟΦΗ, κανεις δεν μιλαει, κανεις δεν λεει τις σκεψεις του για την ομαδα, κανεις δεν λεει τους στοχους… Το μονο που εχουν καταλαβει οι φιλαθλοι ειναι οτι αυτη η δ/ση ηδονιζεται να πουλαει….

  4. Τι έγινε Σαρρή? Τωρα καταλαβες οτι θελουμε μεταγραφες? Επρεπε να γυρισεις απο ολλανδια για να το δεις οτι η ομαδα ειναι η ιδια με το εκτρωμα του Σιμου.?

    Ας κανουν οτι καταλαβαινουν εκει στον ΟΦΗ. Αλλα να τους θυμησει καποιος οτι τα γηπεδα θα ειναι ανοιχτα φετος και ειναι κριμα να βριζουν τον Νιομπλια

    1. Για εμένα ο ΟΦΗ θα πέσει κατηγορία φέτος θα είναι η πιο ευάλωτη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος και στην έδρα του θα δυσκολευτεί και εκτός έδρας με Επασι στο τέρμα και με σελιμοβιτς στην άμυνα δεν έχεις ελπίδα ο επασι τον είδα προπερσυ με την Λαμία και με το Λαμία- ΟΦΗ έφαγα ένα σικέ για γέλια γκολ από σουτ του Νειρα και τελικώς έβαλε αυτογκόλ ο Βύντρα επειδή μπερδεύτηκε με τον τερματοφύλακα και πάει η διοίκηση φέτος και μας τον παίρνει τον φάβα μου κρατάει τον σελιμοβιτς ακόμα και τον χρησιμοποιεί και σε βασικό σχήμα 11αδας ο Νίκος Νιοπλας που ο άνθρωπος λογικά κάνει λάθος επάγγελμα αυτός πρέπει να ασχοληθεί με το καράτε κάνει πολύ επικίνδυνα φάουλ και περνει συνέχεια κόκκινες κάρτες ακόμα και σε φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία έκανε ένα ατσαλο μαρκάρισμα ο παίχτης πρέπει να φύγει από την ομάδα δεν ξέρει μπάλα αυτός ο Βαν νταινεν είναι ένα μηδενικό μακάρι να διαψευστω και να δείξει καλά στοιχεία στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην πρεμιέρα με Άρη αλλά η ομάδα φωνάζει για μεταγραφές πριν αρχίσει το πρωτάθλημα που πλέον έχουν στενεψει τα περιθώρια γιατί σε 12 μέρες έχουμε σέντρα του ελληνικού πρωταθλήματος πρόεδροι αργητε τι περιμένετε μέχρι και Απόλλωνας Σμύρνης θα μας κερδίσει με τέτοια ομάδα που έχουμε θέλει η ομάδα ενίσχυση και άμεσα …

  5. “Απογοητευση” , “Ξενερωμα”, οπως θελετε πειτε το αλλα πραγματικα εχουμε κουραστει … Παρακολουθω την ομαδα απο τις αρχες του 90′ . Και στις δυσκολες στιγμες πιστευα οτι θα ανακαμψουμε σε συντομο διαστημα. Τωρα ετσι οπως ειναι η ομαδα και μιλαω για το μεταγγραφικο σχεδιασμο , ουτε σε 200 χρονια δεν πιστευω οτι θα ξαναφτασουμε στις θεσεις της Ευρωπης . Η ομαδα συνωνυμο του επιθετικου ποδοσφαιρου στην Ελλαδα εχει καταντησει να δυσκολευεται να σκοραρει ακομα και σε φιλικα με ομαδες κατω του μετριου . Ντροπη ! Δεν ξερω τι πρεπει να γινει ακριβως…ειναι θεμα μπατζετ ? ειναι θεμα οτι δεν εχουμε οργανωμενο σκαουτιγκ ? ειναι θεμα οτι εχουμε μηδενικες διασυνδεσεις με σοβαρα γραφεια μανατζερ παιχτων ? Μπορει και ολα αυτα μαζι…Το σιγουρο ειναι οτι , η ομαδα ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ και επιτελους καποιος να αναλαβει την ευθυνη γιατι φτασαμε πλεον στα ορια μας !

  6. Ρε πόσο καιρό ψάχνανε τα σκάουτινγκ για να φέρουν αυτά τα δύο νουμερα (ακραιοι επιθετικοι )που φέρανε. Καλά δεν ντρέπονται λίγο να φέρνουν τέτοιους παίκτες; Όταν λέμε κύριοι ότι η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές εννοούμε ποιοτικούς παίκτες όχι αυτούς που φέρνετε από τα υπόλοιπα της λαϊκής. Θα φάτε πολύ ντομάτα φέτος γιατί τα γήπεδα θα είναι ανοιχτά. Το καλό είναι ότι θα την πληρώσει και ο Νοπλιας

    1. Οχι φιλε μου , μην περιμενεις ο Νιομπλιας να καθισει σαν τον Σιμο , να τον βριζουν και να ειναι ο καρπαζοεισπρακτορας των λαθων των Σαμαραδων…. Εγω νομιζω οτι ηδη εχει αρχιαει να πακεταρει τις βαλιτσες του….

  7. Να τι χαίρεστε τις μεταγραφές σας. Ρε δε ντρέπεστε καθόλου. Τέτοιους παίκτες φέρνετε στον ΟΦΗ

  8. Βλέπεις Μανώλη ότι Τελικά δεν φταίει ο κόσμος για τα χάλια της ομάδας…ο κόσμος Γκρινιάζει αν και αυτό δεν είναι γκρίνια (5 σχόλια στα σοσιαλ) ποίο παλιά γίνονταν χειρότερα…
    Αλλά εσύ προτιμήσες να μην μιλήσεις τόσο καιρό αν και τα έβλεπες και μάλιστα μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι έβλεπες ποίο πολλά από αυτά που βλέπαμε εμείς και ξέρεις και ποίο πολλά σχετικά με το τι γίνεται με της μεταγραφές αλλά εσύ προτιμήσες πάλι να τα χωσεις στον κόσμο και τώρα βέβαια που η ομάδα δεν βλέπεται αποφάσισες να γράψεις ένα άρθρο…. Γι’αυτό θα σε παρακαλούσα να μην ξανά κρίνεις τον κόσμο τού ΟΦΗ γιατί ο κόσμος έχει περάσει τόσα πολλά για αυτή την ομάδα πού πλέον εάν Γκρινιάζει και λίγο σίγουρα υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος….

    1. Γιώργο σου απαντάω και επειδή σε σέβομαι, είναι η τελευταία φορά που απαντώ το συγκεκριμένο θέμα. Εάν εσένα σε εκφράζουν υποτιμητικά σχόλια, ύβρεις προς την ομάδα, τον ιδιοκτήτη της και την διοίκηση είναι δικό σου θέμα. Εμένα πάντως προσωπικά δεν με εκφράζουν και θα είμαι πάντα απέναντι σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ο καθένας επιλέγει έναν δρόμο και τον ακολουθεί, ως συμπεριφορές και χαρακτήρες και απλά κάνει τις επιλογές του. Εγώ λοιπόν, στο συγκεκριμένο ζήτημα, έχω πάρει τον δρόμο μου και δεν τον αλλάζω. Σε ευχαριστώ για τον διάλογο. Επίσης, επειδή ωραία είναι να βγάζουμε συμπεράσματα γράφοντας ψέματα, δεν αποφάσισα να γράψω σήμερα ένα άρθρο – όπως γράφεις και εσύ αλλά έλειπα λόγω καλοκαιρινής άδειας. Εκτός και αν έπρεπε να δώσω λογαριασμό για το αν θα πάρω άδεια με την οικογένεια μου οπότε ζητάω συγνώμη εκ των προτέρων.

      1. Προς Θεού Μανώλη να κάνεις τής διακοπές σου γιατί η οικογένεια είναι πάνω από όλα…για άλλο θέμα μιλάμε εμένα δεν μου αρέσει να τα ακούει ο κόσμος συνέχεια αυτός ο κόσμος που έτρεχε παντού για την ομάδα έφαγε ξύλο για την ομάδα. τώρα εάν 5-10 άτομα γράφουν και βρίζουν αυτό είναι προσωπική τους υπόθεση και δεν μπορούμε να βάζουμε τον κόσμο όλο του ΟΦΗ στο ίδιο τσουβαλι…..
        Και θα στο ξαναγράψω η γκρίνια που υπάρχει είναι εντελώς φυσιολογική και ο λόγος είναι ότι βλέπουμε να γίνονται πράγματα ακατανόητα μεταγραφές παικτών πού υπό φυσιολογικές συνθήκες ούτε από έξω δεν θα πέρναγαν φαν νταινεν το παιδί από την αρχή πού ήρθε εκτός τόπου και χρόνου ο Μακάου εχθές έγινε το απίστευτο πάνω από 1 λεπτό σε όλοι την διάρκεια πού αγωνίστηκε δεν κράτησε μπάλα Γιαννούλης τραγικός σελιμοβιτς πάλι προκλητικός (πρέπει να πάει σε ψυχολόγο) καστανιος δεν με πείθει αλλά δεν μπορούμε να πούμε πολλά γτ δεν τροφοδοτείται Νεειρα εκτός το γκολ πάλι δεν δημιουργεί παιχνίδι δεν ξέρω τι έχει πάθει ο Μεγιαδο συνεχίζει της χαμηλές πτήσεις ο μοναδικός που ξεχώρισε είναι το τέρμα δόξα το Θεό….. κανένα αυτοματισμό καμία κάθετη μπαλιά εχτρεμ ποίο αργά και από καρό…..

  9. Να τις χαίρεστε τις μεταγραφές σας. Ρε δε ντρέπεστε καθόλου. Τέτοιους παίκτες φέρνετε στον ΟΦΗ

  10. Απογοήτευση Απελπισία Θυμός!!!!!Βαρέθηκα να είμαι στα πρόθυρα του εγκεφαλικού επεισοδίου κάθε φορά πού βλέπω τα χάλια μας!!!ΚΡΊΜΑ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΈΡΓΟ ΘΕΑΤΈΣ!!!!!

  11. Ότι πληρώνεις παίρνεις, δεν θέλω να είμαι αρνητικός αλλά όπως δείχνει η ομάδα θα είναι χειρότερη και από πέρσι.
    Επίσης, βλέπω ο Νιόπλιας να μην μένει ούτε μέχρι το μισό της περιόδου στο πρωτάθλημα, τελείως αρνητικός ο ΟΦΗ όπως το γράφει και εσύ Μάνο: Τι κάνεις ΟΦΗ; Κουκιά σπέρνω.

    1. Κρίμα μάλλον πάμε γιά μιά από τά ίδια!!!!!Κύριε Νιόπλια φύγε τώρα πού είναι νωρίς μήν λερώσεις τό όνομασου.Οί άνθρωποι κάνουν μπίζνες.

  12. Όταν τα λέγαμε, τα γράφαμε, τα βροντοφωνάζαμε, σκούζαμε, χτυπιόμασταν και ωρυόμασταν εδώ και πάρα πολύ καιρό, από τα πέρυσι, για το τι συμβαίνει και το τι γίνεται στην Ομάδα μας βρίζανε, μας κράζανε και μας μπροκίζανε. Οι τύποι είναι σαλτιμπάγκοι. Ήρθαν να κάνουν μπίζνες στις πλάτες της Ομάδας κι ότι κάτσει…. Σαλταδόροι, καιροσκόποι, περιστασιακοί και απ’ ότι φαίνεται και επικίνδυνοι. Το θέμα είναι ότι δεν τους καίγεται καρφάκι. Όσο θέλεις βρόντα στων κουφών την πόρτα. Στα @σβ@χ@κι@ τους. Ρε καραγκιόζηδες τι σας φταίει η Ομάδα; Ουστ από δω όσο είναι καιρός γιατί μετά δε θα ‘χετε που να κρυφτείτε! Α να χαθείτε ρεμπεσκιέδες. Σαν δε ντρέπεστε!

  13. οταν ειδα τον σελιμοβιτς 6ρι ξενερωσα εντελως..ρε παρτε παιχτες…!!!παλι τα ιδια ;;; αλλα πιο πολυ νευριαζω με αυτους που λενε και τους δημοσιογραφους φυσικα οτι το περυσινο παθημα εγινε μαθημα..!!τιποτα δεν εγινε..!!!και ουτε προκειτε ακομα και αν πεφταμε….

  14. Μάνο σου γράφω και εδώ την άποψη μου. Επειδή βλέπω δύο χρόνια να προσπαθούμε να φορέσουμε ένα όμορφο στενό φόρεμα ενώ είμαστε 150 κιλά. Προσπαθουμε να παίξουμε ένα απαιτητικό ποδόσφαιρο χωρίς να έχουμε τους κατάλληλους παίκτες ούτε να προσπαθούμε να τους φέρουμε. προσοχή, μιλάω για κατάλληλους όχι για ικανούς. Δεν λέω ότι αυτοί που έχουμε είναι καλοί. Απλά δεν μπορούν να αφομοιώσουν τον τρόπο παιχνιδιού μας. Εάν ήμουν στην θέση αυτών που έχουν αναλάβει τον μεταγραφικό σχεδιασμό θα έπαιρνα δύο καλα μπακ,ένα αριστερά ένα δεξιά. Αντι να καλύψω κενά στις θέσεις που χρειάζεται, με όχι καλύτερους παίκτες από αυτούς που ήδη έχω και να πληρώνω επιπλέον 6-7 νέα συμβόλαια, θα τα εσκαγα σε δύο παικταραδες τύπου Φεράρι, Κότσιρα και αμέσως να ανέβει το επίπεδο αλλά και να αναδειχθούν οι υπόλοιποι παίκτες .
    Από τη στιγμή που θεμε να παίζουμε με αυτό το στυλ παιχνιδιού τότε δεν γίνεται να παίζεις όλη την πλευρά ούτε με Κοροβέση, ούτε με Μαρινάκη ούτε με Λυμπεράκη ούτε καν με Ουες. Προσπαθουμε επί 90 λεπτά να παίξουμε από τα άκρα. Δημιουργεί ρήγματα στις άμυνες κάποιος από τους παραπάνω; Βγάζει κάποιος καλές σέντρες; Μπορεί να τριπλαρει να πατήσει περιοχή; Η απάντηση είναι όχι και δεν είναι το μόνο κακό. Στην προσπάθειά τους αυτή δημιουργούνται κενά στα άκρα και από εκεί επιτίθεται πάντα ο αντίπαλος. Ο Ουες αν βελτιωθεί και αμυντικά αλλά και επιθετικα τότε θα μπορέσει να ανταπεξελθει . Επιθετικά κάνει αυτό που ο προπονητής θέλει, αμυντικά όμως δεν. Αντίθετα για τους άλλους 3 που ανέφερα, αμυντικά είνα καλοί, επιθετικά όμως δεν μπορούν να προσφέρουν τα αναμενόμενα. Θελεις 1-2 παικτες που να το έχουν το πακέτο αυτό, ξέρω είναι ακριβοί, όμως η τους παίρνεις η αλλάζεις τρόπο παιχνιδιού, δεν υπάρχει άλλη λύση για εμένα. Κούρασε το να μιλάμε δύο χρόνια για ελλείψεις εδώ, ελλείψεις εκεί. Σε όλες τις θέσεις να βρεις καλους παίκτες, από τη στιγμή που όλο το παιχνίδι περιμένεις να στο κάνουν οι μπακ (και οι στόπερ αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα), αν δεν είναι αξιόλογα μπακ-χαφ τότε θα βλέπουμε συνεχώς το ίδιο έργο, δηλαδή να προσπαθούμε ανεπιτυχώς να δημιουργήσουμε επιθέσεις από τα πλάγια.

  15. Τώρα Μανολακι σπέρνουμε κουκιά;
    Όταν στα έγραφα από τα πρώτα φιλικα ότι η ομάδα θα είναι χειρότερη από πέρσι, γιατί κουβαλάει όλες τις παλιές παθογένειες,και ότι εσύ γράφεις παπαρολογιες , σχετικά με τον ενθουσιασμό σου με την προετοιμασία,γιατί ζεις από αυτά, και μπάλα δεν ξέρεις, γιατί όπως βλέπεις πάντα πέφτεις έξω σχετικά με την πορεία τής ομάδας,και ότι λιβανιζεις ανθρώπους που έβλεπαν την ομάδα να κάνει 10 συνεχωμενες ήττες,έβαζες άτομα να με γράφουν Τσάτσο, και ότι βαρέθηκες να απαντάς σε copy paste.
    Σου έγραφα μην βιάζεσε μην ενθουσιάζεται.
    Μανολακι τώρα και πενήντα χρόνια ο ΟΦΗ είναι η ζωή μου και η ανατολή μου.
    ΥΓ.Για να σε υπολογίζει ο κόσμος της ομάδας ,θα σπας αυγα,και η πένα σου να τσακίζει κόκαλα.
    Πάνω από όλους και από όλα είναι η ΟΜΙΛΑΡΑ μην το ξεχνάς ποτέ.

  16. Καλησπέρα σε όλους τους ΟΜΙΛΙΤΕΣ…..

    Η πώληση του ΣΤΑΡΤΖΕΟΝ, δύο εβδομάδες πριν το πρωτάθλημα , λέει πάρα μα πάρα πολλά.

    Θυμίζει το περσινό θέμα με το ΦΙΓΚΕΡΕΝΤΟ , με τους περίτρανους τίτλους του ποσού του 1.000.000 ευρώ , το πετυχημένο σκάουτιγκ , το ότι το club μεγαλώνει και τραβάει το ενδιαφέρον των άλλων ομάδων και άλλες τόσες π@π@ριές!!!
    Τώρα γιατί δεν ακούστηκε το παραμικρό για το πόσο πουλήθηκε???? …ΕΕΕΕ???
    Έχει βρεθεί καλύτερος αντικαταστάτης του???….. πότε ρε νούμερα….. δύο βδόμαδες πριν το πρωτάθλημα??? και με άλλες τόσες ελλείψεις στο ρόστερ?? Ή μήπως έχετε ήσυχη συνείδηση με το ΠΑΛΤΟ που φέρατε και λέγεται ΦΑΝ ΝΤΑΙΝΕΝ και θα στηρίζεστε στον άπειρο ΓΡΙΒΑ???

    Το 6αρι ρε άμπαλοι τελειωμένοι , θα το φέρει ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ τα Χριστούγεννα???? ή το ΠΑΣΧΑ??
    Ο ΜΕΓΙΑΔΟ συνεχίζει να είναι ντεφορμέ και όχι αυτός που ήταν…. Στραβοί είστε???

    Με τον ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗ να είναι ακόμα εκτός , ψάχνατε πολύ καιρό για το άλλο κελεμπούρι που λέγεται ΚΑΜΑΟΥ????

    Ο ΚΑΣΤΑΝΙΟΣ πως παίρνει μπροστά με μανιβέλα ???? Γιατί το ποδόσφαιρο έχει προχωρήσει από τότε που παίζατε εσείς!!! ή σας έχει καλύψει η βάφτιση του ΣΑΡΔΙΝΕΡΟ σε φορ???

    Ο ΝΑΜΠΙ στη κατάσταση που είναι για πόσα ματς τον κόβετε να παίξει φέτος???

    Ο ΤΟΡΑΛ με τα διαλυμένα τα πόδια του, πόσες φορές θα αγωνιστεί φέτος , ακόμα δεν ήρθε και είναι απών!!!

    Ο ΝΕΙΡΑ ξεκίνησε αγωγή για τον έλεγχο με τα νεύρα του και με συνέπεια τις συνεχόμενες κάρτες??? κάτι άκουσα!!!

    Ο φιλότιμος και επαγγελματίας ΝΤΕ ΓΚΟΥΣΜΑΝ , περιμένετε να τραβήξει το φετινό γολγοθά???
    Θα καεί και αυτός ….. στο τέλος!!!

    Αλλά θα μας σώσει η παιχτούρα ο ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ και ο ΣΤΑΙΚΟΣ όταν γυρίζει και αυτός!!!

    ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ 6 ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!
    ΝΙΚΟΛΑ ΝΙΟΜΠΛΙΑ … ΦΥΓΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ …. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΠΙΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!!!

  17. Η ομάδα, από τη μέχρι στιγμή εικόνα, αποδίδει κάτω του μετρίου. Ας αφήσουμε τα αποτελέσματα, καθαρά για απόδοση μιλάω. Θα πει κανείς, έλα μωρέ, φιλικά είναι, τι περιμένεις να δεις; Περιμένω να δω στοιχεία που θα υποδεικνύουν ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Και δεν τα βλέπω, δυστυχώς.
    Αν και είναι νωρίς ακόμα, οι μεταγραφές δε φαίνονται καλές, δηλαδή δεν κάνουν τη διαφορά σε σχέση με πέρυσι. Εκτός αυτού, υπάρχουν τρανταχτές ελλείψεις σε διάφορες θέσεις, όπως στο 6, στο 9 και στα φτερά της επίθεσης. Επίσης, ο προπονητής έχει δηλώσει ότι θέλει να παίξει με τέσσερις πίσω και με ακραίους επιθετικούς, κάτι σε 4-3-3 ή 4-2-3-1. Δυστυχώς, πρέπει να καταλάβει (και μάλλον το έχει κάνει ήδη) ότι με τους υπάρχοντες παίκτες δεν μπορείς να παίξεις τέτοια συστήματα. Αν δεν αλλάξει κάτι πρέπει να το γυρίσει σε 3-5-2 ή κάτι παρόμοιο.
    Και κάτι τελευταίο. Με τους τραυματίες Ναμπί και Τσιλιανίδη τι γίνεται; Θα γυρίσουν ποτέ ή τους “κάψανε” εντελώς οι επιστήμονες της ομάδας;

  18. Γιατί δεν βαζεί ο προπονητής μας τις πιο ακριβοπληρωμένες μεταγραφές μεσα να παιξουν
    μπαλίτσα ? Οι μεταγραφές αυτές δεν λέγανε για εξάδες και αλλές ωραίες εξυπνάδες. Βαλέ μεσα τον τιτανομέγιστο Λισάνδρου να παρουν φωτια τα δίχτυα.

  19. Τα λέω συνέχεια.. Η διοίκηση συμπεριφερεται σαν να έχει ένα κατάστημα και όχι μια ποδοσφαιρική ομάδα που έχει ιστορία και ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σαν οπαδούς.. Απλα, δεν έχει όραμα, δεν ξέρει τι σημαίνει ΟΦΗ.. Οι φετινές μεταγραφές, είναι για τον κάλαθο των αχρήστων, ίσα ίσα για να δουλεύουν τον κόσμο.. Υποψιάζομαι ότι στο σκαουτιγκ της ομάδας δουλεύουν ΆΣΧΕΤΟΙ.. ευτυχώς, ο νιοπλιας δεν είναι Σίμος και με τις πρώτες απανωτές αποτυχίες, θα την κάνει για να σώσει το καλό του όνομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two − 1 =