Κάτι του λείπει ακόμα…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Όταν τον περασμένο Μάη παρέμενε στον πάγκο του ΟΦΗ ο Νίκος Νιόπλιας, γνωρίζαμε όλοι τι θα προσφέρει στην ομάδα. Τακτικά θα παρουσιαστεί, στα επίσημα, έχοντας τον υψηλότερο βαθμό, η προσαρμογή του παιχνιδιού απέναντι στον αντίπαλο του θα είναι δεδομένη και κυρίως το δικό του γκρουπ παικτών θα έχει αρχή, μέση και τέλος Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Εννιά ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Άρη το χθεσινό φιλικό θα ξεχαστεί γρήγορα. Έτσι και αλλιώς πολλά δεν μπορούν να ειπωθούν για ένα φιλικό ματς που ο Νιόπλιας είχε πολλές απουσίες και όπως είπε και ο ίδιος χθες ήταν απλά μια δυνατή προπόνηση. Το χθεσινό ματς ήταν για να δούμε τον Λάμπρου να παίζει ένα ολόκληρο 90λεπτο, που αρχικά δεν ήταν να παίξει και του έβγαιναν κράμπες στο τελευταίο 20λεπτο, ο Ντουρμισάι εξ’ ανάγκης να παίζει στα άκρα – μιας και η θέση του δεν είναι εξτρέμ – αφού έπρεπε να γίνει ροτέισον και και τον Γαγιέγος να λάμπει μέσα στο χορτάρι. Τι κριτική να γίνει τώρα για ένα φιλικό απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε με 8 αμυντικούς και που παρατάχθηκε για να μην χάσει.

Τέλος πάντων, πάμε παρακάτω.

Και αν τον Λάμπρου τον γνωρίζαμε, ξέραμε τι θα δώσει παρότι χθες φάνηκε ότι το παιδί ήθελε χρόνο αφού μπήκε στο ματς με δύο προπονήσεις όλες και όλες, ο Χιλιανός έδειξε ότι είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Ένας σύγχρονος box to box μέσος που κάνοντας τα απλά και όχι τα δύσκολα και τα υπερφίαλα, είναι σε θέση να κάνει μεγάλη διαφορά στην μεσαία γραμμή του ΟΦΗ δικαιώνοντας την ομάδα στο γιατί τον περίμενε τόσο καιρό.

Και αν μπορούμε να μιλήσουμε ατομικά, γιατί ομαδικά για ένα φιλικό ματς δεν μπορεί να γίνει σκληρή κριτική, αφού ακολουθούν τα επίσημα ματς, εγώ θα σταθώ σε όσα είπε ο Νιόπλιας μετά το τέλος. Όταν τον περασμένο Μάη παρέμενε στον πάγκο του ΟΦΗ ο Νίκος Νιόπλιας, γνωρίζαμε όλοι τι θα προσφέρει στην ομάδα. Τακτικά θα παρουσιαστεί, στα επίσημα, έχοντας τον υψηλότερο βαθμό, η προσαρμογή του παιχνιδιού απέναντι στον αντίπαλο του θα είναι δεδομένη και κυρίως το δικό του γκρουπ παικτών θα έχει αρχή, μέση και τέλος όπως είχε και κατά την διάρκεια των play out.

Αν είναι κάτι στο οποίο πρέπει να σταθώ εγώ, είναι πως από την τελική πρόβα φάνηκε ξεκάθαρα πως κάτι του λείπει. Του λείπει ξεκάθαρα ένας παίκτης για τα άκρα ακόμα, παρότι ήταν θετικός χθες ο Καμάου που όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερος, αλλά ποσοτικά η χρονιά δεν βγαίνει με δύο καθαρόαιμους εξτρέμ (Καμάου, Λάμπρου) ενώ φάνηκε ξανά πως η ομάδα χρειάζεται έναν ακόμα αριστερό μπακ. Και το γράφω για την μεταγραφή του αριστερού μπακ γιατί παρότι γνωρίζαμε από το προηγούμενο χρονικό διάστημα ότι ο ΟΦΗ ψαχνόταν για να πάρει παίκτη σε αυτήν την θέση, δεν τον πήρε και μένει να φανεί αν θα το κάνει μέσα στις επόμενες 13 ημέρες. Μπορεί το πρόσημο να είναι θετικό (και είναι θετικό) των μεταγραφών όμως φάνηκε χθες πως κάτι του λείπει για να μην υπάρχει το παραμικρό κενό ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

6 σχόλια

  1. μια ζωη με διαπιστωσεις θα μενουμε οτι κατι λειπει…εμεις οι φιλαθλοι το φωναζαμε οτι κατι λειπει αλλα η διοικηση παρουσιαζε σαν παικταρα τον καμαου..πως θα βγαλουμε τη χρονια με ενα παικτη μονο σε καθε θεση? και με φευγατους σαρδινερο, σταρτζεον?παλι θα περιμενουμε το γεναρη?

  2. Αυτό που λείπει ακόμα από την ομάδα τής καρδιάς μας είναι η αλήθεια.
    Όλοι κοιτάζουν πως να αρπάξουν και πως να ξεσκίσουν.
    Το παραμύθι πάει σύννεφο μέχρι την μεγάλη αρπαχτη.
    Κάνεις δεν ενδιαφέρεται πως νοιώθουν οι γνήσιοι ομιλιτες.
    Ο καιρός έχει όμως γυρίσματα.
    Οι αλήθειες θα βγουν στη φόρα.
    Κάνεις μας δεν αντέχει να βλέπει την ομάδα να παραπεει.
    Και φέτος έτσι θα είναι και χειρότερα.
    Μετά τίς πρώτες 5 αγωνιστικές θα σας γράψω πράγματα που θα τρίβετε τα μάτια σας.
    Με το καλό να ξεκινήσει το πρωτάθλημα την ερχόμενη Δευτέρα για την ομάδα μας και εδώ είμαστε να τα πούμε.

    1. Σιγα ρε Γκουρού.
      Χαλάρωσε.
      Να διαβαζω ασυναρτησίες που έχουν να κανουν με την μπάλα, να το ανεχτώ.
      Να διαβαζω όμως για αρπαχτες, παει πολυ.

      Τις μπούρδες για τις αρπαχτές να τις πεις στους Βατσιναδες, στους Κουρακηδες, στους Νυχταρηδες και στους υπόλοιπους.
      Εσένα ή σου κόψανε το τζαμπέ εισιτήριο που είχες καλομάθει τόσα χρόνια,
      ή που έχασες το βάζο με το μέλι και έχεις λυσσάξει.
      Δρόμο, μας κούρασες.

      1. Κάποιοι αρέσκονται να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα, κρυβόμενοι πίσω από ένα nickname. Αν μπορείς “Ευτύχη” βγες τώρα και γράψε επώνυμα και συγκεκριμένα πράγματα εδώ και τώρα. Αλλοιώς είσαι ακόμα ένας ανώνυμος ιντερνετικός «τσάμπα μάγκας», μια κότα τρίλειρη και μαυροπουπουλάτη. ΄Ενας αργόσχολος του καναπέ, που αρέσκεται να γράφει ασυναρτησίες, μόνο και μόνο για να διαβάζει το όνομά του στο internet.

  3. Παλι τα ιδια οπως καθε χρονο αφου σε αυτη τη ομαδα θελουν να ειναι ολοι κολλητοί μην ερθει καποιος αλλος και τους το χαλασει

  4. Το τι ακριβως λειπει θα φανει καλυτερα στο παιχνιδι με τον Αρη. Εκει θα φανει αν οντως παμε για εξαδα ή αν θα ξεκινησει η γκρίνια παλι νωρις νωρις … Με την εικονα που ειδαμε στα φιλικα της Ολλανδιας παντως διχνει να υπαρχει προβλημα στα ακρα και δεδομενου οτι ο Νιοπλιας θελει να παιξει 4-3-3 θα επρεπε να υπαρχει τουλαχιστον αλλος ενας Λαμπρου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nineteen + 13 =