Σεισμός, σεισμός του ΟΦΗ ο λαός και φύγαμε για 5αδα!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τους συνεχείς σεισμούς που “χτυπάνε” την Κρήτη τα τελευταία 24ωρα και προειδοποιεί για έναν, μεγαλύτερο που θα ΠΛΗΞΕΙ το Ηράκλειο.

Μπορεί να βρίσκομαι μακριά από την Κρήτη ωστόσο “ταρακουνιέμαι” το ίδιο που ταρακουνιέστε και όλοι εσείς που βρίσκεται στο νησί και είστε αναστατωμένοι τις τελευταίες ημέρες. Όμως, έχω να κάνω μια πρόβλεψη και εγώ σαν άλλος… σεισμολόγος. Ο πιο ισχυρός σεισμός δεν έχει χτυπήσει ακόμα το Ηράκλειο γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule θα “πλήξει” την πόλη το απόγευμα του Σαββάτου με επίκεντρο τα Καμίνια και το “Γεντί Κουλέ”! Οι πληροφορίες δεν επιδέχονται κριτικής και είναι ιδιαίτερα ασφαλείς και προσεκτικές.

Πέρα από την πλάκα πάντως, το απόγευμα αναμένεται να μην πέφτει καρφίτσα στο γήπεδο – τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω – και ο κόσμος θα σπρώξει την ομάδα με τον πιο εμφατικό τρόπο για να μπορέσει να πάρει τη νίκη που θα την στείλει στην πρώτη 5αδα του βαθμολογικού πίνακα!

Το σημερινό παιχνίδι είναι από τα πιο σημαντικά της φετινής περιόδου και ιδιαίτερα καθοριστικό, τουλάχιστον για το υπόλοιπο της περιόδου και για το τι στόχοι μπορεί να τεθούν στην Σούπερ Λιγκ. Η Ξάνθη είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος όχι όμως τόσο… ομαδάρα όσο θέλουν κάποιοι να παρουσιάζεται.

Θεωρώ πως η νίκη κόντρα στους Ακρίτες εξαρτάται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ από τους παίκτες του Αναστόπουλου που αν πιάσουν την απόδοση που έπιασαν στα προηγούμενα παιχνίδια τότε δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν!

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά το τέλος του αγώνα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × 5 =