Όλοι οφείλουν να πουν ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Πολυχρόνη Βεζυρίδη…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τους λόγους που ο κόσμος του ΟΦΗ οφείλει να πει ένα ευχαριστώ στον Πολυχρόνη Βεζυρίδη αλλά και για τους λόγους που αποτελεί την προσωποποίηση της νέας εποχής του συλλόγου.

Ο “Βέζυ” των 38 χρονών (τα συμπληρώνει στις 30 Νοεμβρίου) αποτελεί ένα σήμα κατατεθέν του ΟΦΗ των τελευταίων χρόνων και βέβαια από την εκκίνηση της νέας εποχής που είχε αφετηρία την 23η Ιουλίου 2009. Θυμάμαι εκείνες τις ημέρες που έκανα το ρεπορτάζ για το ρόστερ της επόμενης περιόδου και ένα από τα πρώτα ονόματα που είχε “βγει” ήταν αυτό του Πολυχρόνη Βεζυρίδη.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο νυν γκολκίπερ του ΟΦΗ μιλούσε στο athleticradio.gr και στην ερώτηση “είσαι διατεθειμένος να περιμένεις τόσο ώστε να ρισκάρεις την επόμενη σαιζόν;” εκείνος απαντούσε αμέσως: “Ε, βέβαια. Ποτέ δεν περίμενα ότι σε αυτήν την ηλικία θα μου δινόταν η ευκαιρία να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΟΦΗ”. Λίγα χρόνια αργότερα, αποδεικνύεται ότι τα λόγια του δεν αποτελούσαν “φανφάρες” ενός ποδοσφαιριστή που ερχόταν στον ΟΦΗ για να “πουλήσει” με τις δηλώσεις του…

Πλέον, για εμέναόσο υπερβολικό και αν ακούγεται για κάποιους – αποτελεί ένα ΣΥΜΒΟΛΟ της νέας εποχής του ΟΦΗ γιατί ο χαρακτήρας του, ο δυναμισμός του αλλά και η προσωπικότητα του συνέβαλαν ώστε ο σύλλογος να φτάσει σε αυτό το επίπεδο που βρίσκεται τώρα. Και ξέρετε καλά ότι μέσα από αυτό το blog έχω αναφερθεί ελάχιστες φορές σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Όμως, ο Βεζυρίδης το αξίζει και με το παραπάνω. Όχι, ότι εγώ μπορώ να μιλήσω και να αναφερθώ σε εκείνον για το τι έχει κάνει με τον ΟΦΗ τα τελευταία 2, 5 χρόνια.

Ο Πολυχρόνης αξίζει να ακούει συνεχώς ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τον κόσμο του ΟΦΗ γιατί η συμπεριφορά του τα τελευταία 2,5 χρόνια αποτέλεσε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του τι πέρασε η ομάδα. Δεν τα ΠΑΡΑΤΗΣΕ ποτέ. Πάντα ΠΑΛΕΥΕ και είχε ΨΥΧΗ σε τέτοιο μέγεθος που ανέκαθεν έβγαινε στην αντεπίθεση.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

6 σχόλια

  1. Είναι μια μεγάλη μορφή του ΟΦΗ ο Βεζυρίδης, Μανώλη!!! Νομίζω ότι η ομάδα μας πρέπει να τον εκμεταλλευθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για όσο ακόμα θα παίζει σε υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο. Και να ετοιμάζονται απο πίσω οι Σαχσανίδης και Ξενοδόχοφ. Και γιατί όχι να συνεχίσει στον ΟΦΗ και ως προπονητής τερματοφυλάκων κάποια στιγμή.

  2. ti karol kai malakies,mou petouse kai gantia faneles stin 4,oustttttttt poulimene!VEZYRIDIS OEOEOE OEOEOE OEOEOE

  3. giasou re poly arxonta

  4. ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΗ Ο ΠΟΛΥ. Ο ΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙ. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΙ ΑΛΛΟ.

  5. ”ΘΑ ΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ,ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΩΧΝΩ ΣΟΥ ΤΣΙ ΜΠΟΡΕΣ”..ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ????ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ……..ΧΑΙΡΟΜΑΙ..ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

  6. Μαγκας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × 5 =