Μοναδική ελπίδα χαράς για τον κόσμο του ΟΦΗ – “Διπλό” και στο Παγκρήτιο!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τους παίκτες του ΟΦΗ που είναι η μοναδική ακτίδα φωτός σε αυτήν την ομάδα…

Λόγω των υποχρεώσεων με τις οποίες έχουμε “φορτωθεί” από την “μαμά πατρίδα” χάνω μερικά επεισόδια από την καθημερινότητα μου που λέγεται ΟΦΗ. Συνήθως τα μαθαίνω αργά το βράδυ ή την επόμενη μέρα. Και η αλήθεια είναι – γιατί θέλω να μοιράζομαι τα συναισθήματα μου μαζί σας – ότι στενοχωρήθηκα αρκετά όταν ενημερώθηκα για την ανακοίνωση περί προσφυγών, το “κατασχετήριο” από το Παγκρήτιο και όλον αυτόν τον εμπαιγμό που είχε ο ΟΦΗ από τους διάφορους παρατρεχάμενους της ΕΠΟ με… φόντο την αδειοδότηση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Όχι, ότι δεν γνωρίζαμε για τις 23 προσφυγές, ούτε ξαφνικά… άνοιξε ο ουρανός και έπεσαν κάτω! Όμως, ο εμπαιγμός και η κοροϊδία με την οποία αντιμετώπισαν κάποιοι την ειλικρίνεια του επίσημου ΟΦΗ, είναι αντικείμενα προς συζήτηση από εκείνους που υπηρετούν… “σκοτεινά συμφέροντα”!

Όμως, στην συνέχεια θυμήθηκα τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, το “Χ” στο Καραϊσκάκη, την “3αρα” επί της ΑΕΚ, τις τρεις “σφαλιάρες” στο Αγρίνιο και ηρέμησα. Γιατί, αυτοί οι παίκτες μαζί με τον προπονητή αποτελούν την μοναδική πηγή χαράς για τον κόσμο του ΟΦΗ που δοκιμάζεται εδώ και μια 10ετια. Έναν κόσμο που μόλις ηρεμήσει, έρχεται πάντα κάτι να τον “χτυπάει” δίχως να τον αφήνει να ηρεμεί καθόλου.

Και είμαι σίγουρος ότι ΑΥΤΟΙ οι παίκτες θα κάνουν περήφανο τον κόσμο και σήμερα. Αυτοί οι παίκτες και αυτός ο προπονητής θα τα δώσουν ΟΛΑ ώστε ο ΟΦΗ να φύγει νικητής από το Παγκρήτιο. Αλλά και ακόμα αν δεν τα καταφέρουν, τότε θα είναι όλοι ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι έχουν παλέψει μέχρι το τέλος όπως έχουν κάνει φέτος σε κάθε παιχνίδι και για αυτό η ομάδα βρίσκεται να παλεύει για την είσοδο στα πλέι – οφ!

Τα υπόλοιπα μετά το τέλος του αγώνα όπου θα έχουμε να πούμε αρκετά πράγματα…

Υ.Γ. Και μην ξεχάσετε το ραντεβού μας στις 21.30 στο LIVE CHAT του Gentikoule! Έπειτα από τόσο καιρό έχουμε να πούμε αρκετά πράγματα…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

9 + fourteen =