Οι βάσεις μπήκαν, μένουν οι όροφοι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το 2021 κλείνει για τον ΟΦΗ με μια πικρή γεύση αλλά με την πεποίθηση πως μπήκαν οι βάσεις για το 2022. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Από το να κάθομαι να γράφω για το τι έγινε στο παιχνίδι του Άρη με τον ΟΦΗ, προτιμώ να κάνω μια συνολική εκτίμηση του σεζόν που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης. Άλλωστε για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Άρη δεν υπάρχουν και πολλά για να ειπωθούν, η πρόκριση τελείωσε στην ανόητη ενέργεια του Μεγιάδο να κάνει αυτό το μαρκάρισμα στον Καμαρά, που χωρίς το var θα περνούσε απαρατήρητο αλλά με το μηχάνημα να κάνει πλέον κουμάντο, αυτά δεν ξεφεύγουν. Άλλωστε το πρώτο ημίχρονο ήταν ξεκάθαρα όπως το περίμενα. Ο ΟΦΗ να προσπαθεί να γίνει απειλητικός, να αφήνει κενούς χώρους στον άξονα, οπότε και ο Άρης βρήκε την ευκαιρία να βγάλει τρεις αντεπιθέσεις και από το 20λεπτο και μετά έσβησαν και οι δύο αφού δεν υπήρχε φρεσκάδα σε κανέναν ενώ την ίδια ώρα είναι τρομερό το στατιστικό ότι το 45λεπτο βγήκε χωρίς καμία φάση προς τις εστίες του Κουέστα και του Βάτερμαν. Όταν δε, αποβλήθηκε ο Μεγιάδο και έχεις αντίπαλο σου μια ομάδα με την ποιότητα του Άρη τότε η πρόκριση σου έφυγε από τα χέρια.

Το ζήτημα είναι πως με το τέλος του δεύτερου εξαμήνου της χρονιάς, κανείς δεν μπορεί να έχει παράπονο από τον φετινό ΟΦΗ. Η πορεία του στο πρωτάθλημα είναι πολύ καλύτερη του αναμενομένου, ο πρώτος γύρος βγήκε με μόλις δύο ήττες – και σε ντέρμπι που δεν μπορείς να πεις ότι είναι και γκέλες – ενώ την ίδια ώρα είδαμε τον ΟΦΗ και να παίζει σπουδαία μπάλα κατά διαστήματα, με αποκορύφωμα την εικόνα στον Βόλο, αλλά και να παίρνει μεγάλες νίκες όπως αυτή με την ΑΕΚ – με εξίσου εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Οι βάσεις του φετινού ΟΦΗ μπήκαν το φετινό καλοκαίρι, ορθώς ο Νιόπλιας σημείωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη πως παρουσίασε την καλύτερη εκδοχή του όταν εκμηδενίστηκαν τα προβλήματα και είχε στην διάθεση του, με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του να είναι στην διάθεση του. Οι βάσεις για τον ΟΦΗ των επόμενων χρόνων είναι γερές, με την σημαντική ανακαίνιση του ρόστερ του να έχει σημειωθεί το περασμένο καλοκαίρι – απομένουν λίγα και εκλεκτά κομμάτια για να προστεθούν στην εξίσωση. Κάποια εξ’ αυτών τον Γενάρη, κάποια (περισσότερα) το καλοκαίρι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

20 σχόλια

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΙΤΕΣ……
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΑΖΩ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΙΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΉ, ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΧΙΕΓΟΣ, ΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ…..ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΟΥ ΜΕΓΙΑΔΟ……ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ….

    ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΟΜΠΛΙΑ …… ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΒΡΕΥΘΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΙΟΤΗΚΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ…..ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ …. ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ…..
    ΚΑΛΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ…..
    ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΟΦΑΡΑΑΑΑΑΑ…..

  2. Πάντως μπράβο στην ομάδα πρότυπο του πρωταθλήματος για το πανό και τα μπινελίκια για Αρη,Θεσσαλονικη,Καρυπιδη κ.ά.Περα απο αυτά, ακίνδυνος ο Οφη και πραγματικα δεν τον περίμενα,ειδικα μετά το διπλό στην Αεκ και πίστευα οτι θα παίξει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.Τελος, ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά για τον Άρη τις τελευταίες μέρες και ευτυχώς η ομάδα έδωσε απαντήσεις στο γήπεδο…Καλες γιορτές σε όλους!

    1. Πρώτον….
      όταν βρίζεις, όπως βριζατε το ΝΙΟΜΠΛΙΑ στη Θεσσαλονίκη…..
      όταν τα μπιπ της ομάδας σου έκαναν χειρονομίες στο φιλαθλο κόσμο στο αγώνα του πρωταθλήματος….. έχεις μούτρα και μιλας?
      Τραβά να πάρεις κάνα διερμηνέα…. που μόνο ελληνική ομάδα δεν είστε …. με τόσους ξένους…. ή δε στον πληρώνει ο Αι Βασίλης…..ο γνωστός…..

      1. Καταρχάς δεν είπα οτι τα γήπεδα είναι εκκλησίες,σε καμια χώρα.Αλλα να τραγουδάτε συνθήματα για ποση ώρα για Αρη, Καρυπιδη και Θεσσαλονίκη, κάτι που στο Χαριλαου ΔΕΝ έγινε επ ουδενί , είναι κακό και δείχνει πολλά.Καταλαβαινω οτι παίρνετε τις συνήθειες των αδερφών σας απο Σαλονικα πλευρά(οπως μονοι σας λέτε) αλλα πρπεει να υπάρχει ενα μετρό.Επιση,εαν θες να μιλήσουμε για Αγιο Βασιληδες και Οφη θα γράφουμε μέχρι αύριοζαν θες να μιλήσουμε σοβαρά όμως πάρε τις αποδείξεις σου και στον εισαγγελέα.Εχουμε τους εξυγιαντες,εχουμε και εσάς να μας το παίζετε μόνοι και “μαχητές”(αν τα πάρουμε απο τα 90s θα γράφουμε μέχρι μεθαύριο).Τελος, πες μου ποια ομάδα της 5αδας είναι “ελληνική”.Η Αεκ; Π Παοκ; Ο Παο; Ο Οσφπ;

        1. 11αδα χωρίς έναν Έλληνα? Μόνο εσείς., σαν κάτι από σαλάτα τουρσί….. βάλτε λοιπόν και το ανάλογο όνομα στην ομάδα σας….. Πάει αυτό….
          Τόσα χρόνια μας λέγατε μπιπ του …… ΞΕΡΕΙΣ….και έχετε γίνει τα ίδια και χειρότερα……
          Να μιλήσω για τη διαιτησία…. εμάς δε μας ευνόησαν….. πότε…..
          Και συνήθειες οι κρητικοι παίρνουν από τη γέννα τους….. μη κοίτα που εσείς είστε 2 ομάδες…. που δε χωράνε στην ίδια πόλη…..

      2. Πριν λίγο καιρό που κατέβαινε η Αεκ και ο Παοκ χωρίς Έλληνα έλεγες τα ίδια;Αμφιβαλλω…Ο Άρης για να βρει ελκηνες παίκτες καλύτερους απο τους τωρινούς θα πρέπει να δώσει πολλά εκατομμυρια…Οπως είπα και πριν,ηθικολογιες απο τους ανήθικους οχι ευχαριστω,δεν θα πάρω.Εχουμε τους εξυγιαντες, τα φιλαράκια σας την ομάδα του κράτους που τους χάριζε κύπελλα ο Ολυμπιακός και μετέπειτα 10 μύρια ο παναθηναϊκό και τώρα εσας που φύγατε απο τον Παναθηναικο και ήρθατε στον Παοκ. Προς το παρον ο Άρης ουτε δανεικους πηρε ούτε ήταν στο χείλος της καταστροφής και τον βοήθησε άλλη ομαδα να επιβιώσει(ολα αυτα τα τελευταία χρόνια)…Τελος επειδη λες για διαιτησία,ουτε ο Άρης φυσικά έχει ευνοηθει καθώς δεν είναι εξυγιαντης(σφυριγματα εχουν πάρει ολοι) κατι που δεν συνέβη ούτε και στα μεταξύ μας ματς εκτός αν διαφωνείς με καποια απόφαση του διαιτητη…Τεσπα, πολυ το αναλύσαμε,καλες γιορτές

    2. Μάλλον φίλε μου, έχεις κοντή μνήμη ή θυμάσαι επιλεκτικά καθώς η συμπεριφορά σας στη όμορφη Θεσσαλονίκη όταν παίζει η ομάδα σου με την δική μου είναι το λιγότερο ανάλογη…. Όσο για τα υπόλοιπα, ναι και για μας ήταν έκπληξη αλλά απ ότι φαίνεται συντρέχουν ειδικοί αν όχι περίεργοι λόγοι για την εμφάνιση και τη σύνθεση του ΟΦΗ σήμερα. Για το πανό ο κόσμος το έχει τούμπανο… Τέλος ναι μας βάλατε 5 γκολ με 3 πέναλτι, ένα λάθος και ένα κόρνερ στο πρώτο παιχνίδι που δεν ήταν. Ας προσέχαμε…Ελπίζω να μπούμε και εμείς στα play off γιατί εσείς με τέτοια ομάδα θα είστε σίγουρα για να μετρηθούμε πραγματικά, ελπίζω με πλήρες ρόστερ απ΄ την πλευρά μας. Καλές γιορτές με υγεία σε όλους!

      1. Έχουμε μετρηθεί φίλε 4 φορές και ο Οφη πηρε 2 βαθμούς και ο Άρης 8…Το ποδόσφαιρο ειναι παιχνίδι λαθών,και απο την στιγμή που ο Άρης δημιουργεί ευκαιρίες αναπόφευκτα θα παιρνει και πέναλτι.Αυτο που είπες για το κόρνερ δεν βγάζει νόημα γιατί οι στημένες φράσεις υπάρχουν για να βάζεις γκολ οπως και τα περισσότερα γκολ μπαίνουν μετά απο λαθος της αντίπαλης ομάδας.Τελος,αν σήκωναν πανό οι Αρειανοι για τον Οφη θα κρυβόταν όλο το γήπεδο,οποτε ηθικολογίες απο τους ανήθικους ευχαριστώ αλλα δεν θα πάρω Μεχρι ο Άρης να ειναι στο χείλος της καταστροφής και ο Ολυμπιακός να τον σώσει μια χαρά είμαστε…

        1. ΕΙΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΡΗ!

          Μιας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ αλλά και ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ομάδας!!! Αυτό μόνο.

          Κρίμα για τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ οπαδούς του Άρη που απολογούνται για πάρτη εσένα και των 100 όμοιών σου σου (που προφανώς είναι οι μαλάκες και εσείς οι έξυπνοι).
          Ο οποιοσδήποτε νορμάλ (Οφητζής, Αρειανός, βάζελος, γαύρος) μπορεί να διαπιστώσει γιατί….

          Και μια και το πας στη μια νίκη μας τα τελευταία 10 (20-30-40 όσα θέλεις) χρόνια, πάλι τα ίδια γράφατε.

  3. Εγώ το λεγα μέρες τώρα, ότι το κύπελλο μόνο προβλήματα θα μας φέρει, όπως και έγινε.. Έξω ο μεγιαδο σε 2 κρίσιμα ματς.. Ε δεν μπορούμε ακόμη να βάλουμε δύο καρπουζες σε μια μασχάλη, λογικό είναι.. Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα και τον προπονητή, χρειαζόμαστε όμως οποσδηποτε δύο επιθετικούς το Γενάρη και τέλος, ο γκαγεχο δεν έπρεπε να μας το κάνει αυτό.. Θα είναι μεγάλη απώλεια αν φύγει και θα μας πάει πίσω.

  4. Ο γαγιεγος πρεπει να μεινει θα ειναι κατστροφη η αποχώρηση του και έτσι η ομαδα θα μεινει παρα πολυ πισω μακαρι να αλλαξει γνώμη του

  5. Μετά την επικείμενη αποχώρηση Γαγιέχος , μάλλον πρέπει να αλλάξεις τίτλο στο άρθρο σου Μάνο, καθώς τα θεμέλια του φετινού οικοδομήματος του ΟΦΗ τρίζουν…..

  6. το θεμα που ζητησε ο Γαγεγος να γυρισει στην Χιλιη θυμιζει εκεινο το περιστατικο του Φαντι που εφυγε στα μιισα του πρωταθληματος τις εποχης προεδριας Παντελη Μυριοκεφαλιτακη και προπονητη Ευγενιου Γκεραντ.

  7. Καλησπέρα σας και σπο μένα και καλές γιορτές να έχουμε. Εγώ είμαι ευχαριστημένος και περιφανος με την ομαδαρα μας. Μετά την υπεπροσπαθεια μας και την μεγάλη νίκη επί της αεκ δεν ήταν δυνατόν σε ένα μικρό χρονικό διαστειμα να αντέξεις και ένα δεύτερο παιχνίδι με απουσίες κιόλας γιαγιεγκος και λαμπρου και μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα με τα 2 πέναλτι και ένα μαϊμού κόρνερ γκολ. Εγώ Μάνο δεν θα σταθώ εδώ αλλά έχω μια απορία με γιαγεγκος γιατί θέλει να φύγει τώρα??? Ισχύει όντως ή τον πλησίασε καμία αεκ βάζελος γαυρος με τις γνωστές περίεργες ενέργειες να θέλουν να τον πάρουν τζάμπα?? Να το προσέξει πολύ αυτό η δοιηκηση

  8. Καλημέρα σας το κύπελλο για εμάς τελείωσε και πρέπει να συγκεντρώθουν στο πρωτάθλημα… Όσο αφορά τον κύριο Γαγιεχος δεν μπορεί να λέγεσαι επαγγελματίας και να λες λίγες ώρες πριν τον αγώνα ότι θέλεις να φύγεις και δεν μπορείς να παίξεις κανονικά έπρεπε να παίξει και μετά τον αγώνα να συζητήσουν τι θα κάνουν με το συμβόλαιο του και να πάει στα 7 καλά έτσι όπως έγινε το πράγμα βάζει σε υποψίες…. Γι’αυτό η ομάδα θα πρέπει να του πει φέρε μου ομάδα να πληρώσει την ρήτρα και να τον βάλει να υπογράψει ότι δεν θα έρθει σε ομάδα της Ελλάδας για τα επόμενα πέντε χρόνια με ρήτρα κάποιον εκατομμύριον…. Σε αγαπήσαμε όλοι μας και αυτό που κάνεις είναι άδικο……

  9. Αν θέλουμε να θεωρούμε τον εαυτό μας σοβαρή και μεγάλη ομάδα, δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανένα γκαγεχο να μας παίζει έτσι από τη στιγμή που έχει υπογράψει συμβόλαιο.. Να του συνέβαινε κάποιο τραγικό γεγονός στην οικογένεια του, να το καταλάβω, άνθρωποι είμαστε.. Αλλά έτσι να θέλει να φύγει με αστείες δικαιολογίες, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυστηρά.

  10. Και να συμπληρώσω, ότι αν φύγει ο γκαγεχο, η ομάδα θα χάσει πολύ απ τη συνοχή της.. Αν φύγει ο γκαγεχο, με μόνο το μεγιαδο δεν μπορούμε να χτυπήσουμε εξάδα, ούτε με λύσεις τύπου σελιμοβιτς η σταικου..θα χρειαστούμε το Γενάρη ΚΑΙ ΕΞΑΡΙ ΑΞΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΎΣ!

    1. Η ΟΜΑΔΑ ΜΙΧΑΛΗ….ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΡΡΗΣ ΒΙΆΣΤΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ…. ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΕΙ 5 ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ , ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ….
      ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΛΙΑΝΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΑΤΙΚΟ……
      ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ…..ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΟΥ ΜΕΓΙΑΔΟ…..
      Ο ΓΑΓΙΕΓΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ 6ΑΡΙ ΜΕ 8ΑΡΙ ΜΑΖΙ….. ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΩΡΘΩΝΕ ΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΑΔΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΙΑΔΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ……
      ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΙΑΔΟ ΦΑΝΗΚΕ ΛΟΓΟ ΓΑΓΙΕΓΟΣ…..
      ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΟΜΆΔΑ ΘΕΛΕΙ
      2 ΜΠΑΚ…. ΕΝΑ ΔΕΞΙ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ
      1 ΕΞΤΡΕΜ
      1 ΦΟΡ
      ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΥΠΟΥ ΓΑΓΙΕΓΟΣ

      1. δικιο εχεις αλλα υπαρχει εστω μια περιπτωση στο εκατομμυριο να παρει η ομαδα 5 παικτες το γεναρη και μαλιστα καλους?

  11. Κύριε Stuttgart αν το πάρουμε και έτσι όπως λες αεκ οφη ο οφη έχει πάρει 4 βαθμούς και η αεκ ένα. Τι σημαίνει δηλ αυτό? Είνσι κριτήριο???? Σύγκρισης??? Άσε που το κύπελλο δεν μετράει πολύ γιατί πολλές ομάδες κάνουν αλλαγή στην ενδεκάδα και πολλά άλλα. Και πάλι σπο πέναλτι έχετε βάλει τα γκολ. Αν το πάρουμε και αλλιώς στο πραταθληνα έχουμε δύο παιχνίδια δύο ισοπαλίες. Εκτός από αυτό τι χρήματα δώσατε εσείς τι εμείς??? Άρα ποιος είναι πιο πετυχημένος??? Έχει ακόμα δρόμο φίλε μου play off αν είμαστε και οι δύο. Ακόμα φίλε μου η ομάδα σου αν παρακολουθείς έκανε δύο λάθη στην ιστορία του και τα έχει πληρώσει στην ιστορία του με υποβιβασμό και συνεχίζει από ότι βλέπω και τρίτο λάθος. Ελπίζω να μην την πληρώσετε πάλι μην ξεχνάς τις παλιές μεταγραφές με παίκτες και προπονητες που έχετε φέρει γιατί είναι κρίμα και ομάδες σαν τον οφη και τον Άρη και την παλιά Λάρισα το χρειάζεται το πρωτάθλημα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 + sixteen =