Ο Γαγιέγος την δουλειά του και ο ΟΦΗ την δική του

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής. Οι σωστοί χειρισμοί από την πλευρά του ΟΦΗ στην υπόθεση του Χιλιανού αλλά και η πρόβλεψη για το τι θα γίνει σε περίπτωση που τελικά η ιστορία στραβώσει.

Για να είμαι δίκαιος απέναντι στον Χιλιανό και να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, ο Γαγιέγος όλους αυτούς τους μήνες που βρίσκεται στο Ηράκλειο είναι υπόδειγμα επαγγελματία και χαρακτήρα μέσα στα αποδυτήρια. Δεν έχει δώσει δικαίωμα με την συμπεριφορά του, είναι ένα παιδί ιδιαίτερα αγαπητό μέσα στα αποδυτήρια, με καλές σχέσεις με όλους τους συμπαίκτες του και πάντα δίνει το μάξιμουμ. Ακόμα και πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου όπως αποκάλυψε το Gentikoule χθες ζήτησε να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, και όχι μόνο έπαιξε αλλά ήταν και από τους καλύτερους στη νίκη του ΟΦΗ.

Όμως από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ είναι ένας σοβαρός και άρτια οργανωμένος οργανισμός που δεν μπορεί να στέκεται στην επιθυμία του κάθε Γαγιέγος γιατί πολύ εύκολα μπορεί να χαλάσει η μαγιά. Και ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται τα θέματα είναι όπως πρέπει. Από την επιθυμία ενός παίκτη να πάρει μεταγραφή, όπως συνέβη με τον Φιγκεϊρέντο που ήρθε το καλύτερο για τον ΟΦΗ, μέχρι και τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονταν. Η αλήθεια είναι πως η υπόθεση Γαγιέγος είναι λίγο ιδιαίτερη, ο παίκτης διατείνεται πως το πρόβλημα με την σύζυγο του ειναι αξεπέραστο και κατά συνέπεια δεν μπορεί να παραμείνει στην Ελλάδα.

Ο ΟΦΗ μέχρι στιγμής χειρίζεται άψογα την υπόθεση του, από την πρώτη στιγμή βρίσκεται δίπλα στον Χιλιανό δείχνοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον του αλλά παράλληλα φροντίζει να υπερασπιστεί και τα συμφέροντα του συλλόγου. Δεν θα κάτσει να παίξει το καλό παιδί και να τον αφήσει να φύγει, ιδιαίτερα από την στιγμή που αποτελεί ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και βέβαια δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει έτσι επειδή το ζητάει ο ίδιος.

Το ότι έσκασαν προτάσεις από την Χιλή, είναι απολύτως φυσιολογικό αφού είναι δεδομένο ότι ο ίδιος έχει ενεργοποιήσει τον μάνατζερ του για να τις φέρει στον ΟΦΗ όμως η ΠΑΕ την ίδια ώρα τηρεί την στάση που χρειάζεται και απαιτείται να δείχνει ένας σοβαρός οργανισμός. Δεν κάνει πίσω και ορθώς σκέφτεται τον τρόπο να προασπίσει τα συμφέροντα της και πως θα φύγει μόνο αν έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τα ταμεία του ΟΦΗ. Όμως την ίδια ώρα ο ΟΦΗ από την στιγμή που είναι ενήμερος για τις τάσεις φυγής του Χιλιανού θα πρέπει να είναι και κατάλληλα προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο και να έχει φροντίσει να ψάχνεται από τώρα για τον πιθανό αντικαταστάτη του προκειμένου να μην μείνει στον… άσο γιατί πρόκειται για παίκτη που είναι ένας εκ των mvp του πρώτου γύρου. Εάν θέλει να φύγει ο Γαγιέγος, ας φύγει και να πάει στο καλό του Θεού όμως και ο ΟΦΗ πρέπει να κοιτάξει να δει τι θα κάνει με την ενίσχυση (και όχι την αποδυνάμωση) του ρόστερ του και ενώ το πρωτάθλημα μπαίνει σε ένα κομβικό σημείο με την ομάδα να είναι σε τροχιά play offs και να έχει αποδείξει ότι μπορεί να τερματίσει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

6 σχόλια

  1. Μάνο…για αυτό πληρώνεται…για αυτό υπέγραψε συμβόλαιο… προφανώς και κάνεις από όσο ξέρουμε δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα στα αποδυτήρια…..( Από τότε που παε έγινε υγιείς..) νομίζω ποδόσφαιρικα έχει τελειώσει από τον ΟΦΗ…το θέμα είναι να βγάλει κάποιο κέρδος η ομάδα… διαφορετικα να μην κάνει πίσω με τίποτα…. ξέρουμε πολλούς ποδόσφαιριστες που πάτησαν στο συμβόλαιο τους και δεν δέχτηκαν διακανονισμό πχ Γιαννού…δεν είπαμε τίποτα όμως γιατί έτσι ήταν η συμφωνία και τηρήθηκε…

  2. Έτσι για να κάνουμε κουβεντούλα, σαν συνωμοσιολόγος θα σχολιάσω ότι πίσω μπορεί να κρύβεται μια πρόταση από γνωστό λιμάνι.

    1. Ας βρεθεί αντικαταστάτης κατά πρώτον και ας ικανοποιηθεί οικονομικά η ομάδα κατά δεύτερον και ας κρύβεται από πίσω λιμάνι, αεροδρόμιο, περίπτερο, ότι θέλει. Αν θέλει να φύγει καλή του συνέχεια και τον ευχαριστούμε (πράγματι έχει προσφέρει), με το ζόρι κανένας εδώ. Ειδικά αν έχει βάλει μπροστά τη γυναίκα και το βρέφος του για μεταγραφικούς λόγους, να μας λείπουν τέτοιοι χαρακτήρες (εννοείται αν ισχύει το θέμα, με προσωπικά θέματα δεν παίζουμε, άνθρωποι είναι και αυτοί).

      Όσον αφορά το “λιμάνι”, όταν τη μία μας βρίζουν και μας ειρωνεύονται για το “ομάδα πρότυπο”, είναι καλά αλλά από την άλλη ξερογλύφονται, η μέγιστη τιμή μας!

      1. Εννοείται ότι πλέον κανένας παίκτης δεν θα φεύγει για πινάκιο φακής όπως κάποτε. Θα το ήθελα πολύ να κρύβεται πίσω κανένας μπάοκ ή γαύρος και να ρίξουν το χρήμα σύμφωνα με τις υποδείξας και τα θέλω του ΟΦΗ! Θα ήταν η πιο τρανή απόδειξη ότι ο ΟΦΗ όχι μόνο είναι ανεξάρτητος αλλά δεν είναι ξέφραγο αμπέλι!

  3. απο τη στιγμη που θελει τοσο πολυ να φυγει, δεν προκειται να στηριξει την ομαδα και δεν πρεπει να υπολογιζεται πια….καντε ενα διακανονισμο μαζι του και βρειτε γρηγορα ενα ισαξιο αντικαταστατη.

    1. σχετικό είναι αυτό… Σίγουρα η απουσία με τον Άρη “έκατσε” κάπως αλλά από την άλλη η διαθεσιμότητά του για τα επόμενα ματς σημαίνει ότι παρά το θέμα του, ίσως θέλει να φανεί συνεπής (και πρακτικά να το δεις θα βοηθήσει στο να προσελκύσει ενδιαφερόμενους μια και υπάρχει ο περιορισμός της χώρας του). Δεν είναι απαραίτητο να δημιουργήσει πρόβλημα (μην μπερδευόμαστε με τις παλιές εποχές που και πάλι βρέθηκαν αξιοπρεπείς). Όσο για την αιτία είναι και αυτό κάπου στη μέση, από τη μία μας βγαίνει το “τώρα το θυμήθηκαν αυτός και η γυναίκα του;” αλλά από την άλλη σκέψου ότι μια μητέρα πάει το παιδί της στον παιδίατρο για ρουτίνα ή κρυολογηματάκι και ο πατέρας τρελαίνεται τι θα της πει στην ίδια γειτονιά… Πόσο μάλλον στην άλλη άκρη του κόσμου…
      Τώρα όπως είπε και ο Γιάννης παραπάνω αν παίζουν “άλλα” και “βάζει μπροστά” την οικογένειά του, τι να πούμε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 + thirteen =