Μέσα σε 20 μέρες μπαίνουν οι βάσεις για τα play offs

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ που πάει στην Αρκαδία για δύο αποτελέσματα και οι επόμενες 20 ημέρες που στρώνουν τον δρόμο της εξάδας. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Η χρονιά ξεκινάει για τον ΟΦΗ με ένα άκρως απαιτητικό (αλλά και κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του) πρόγραμμα και η αρχή μπορεί να αποδειχθεί κάτι παραπάνω από το 50% των κόπων μιας χρονιάς. Ένα πρωτάθλημα που τελειώνει σε δύο σχεδόν μήνες, κατά συνέπεια μπαίνουμε στην τελική ευθεία, θα κριθούν πάρα πολλά μέσα στο επόμενο 20ημερο όπου ο ΟΦΗ του πρωταθλήματος μπορεί να ανταπεξέλθει με τις δικές του απαιτήσεις ανεβάζοντας τον πήχη των προσδοκιών.

Μέσα στο επόμενο 20ημερο, μέχρι και τις 22 του Γενάρη οπότε και θα έρθει στο Ηράκλειο ο Παναιτωλικός, ο ΟΦΗ μπορεί να βάλει τις βάσεις για την είσοδο του στα play offs και να το κάνει ακόμα πιο βατό.

Πηγαίνει στην Τρίπολη με την προίκα του +5 (έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο) από τον Αστέρα οπότε όλοι καταλαβαίνουμε πως ακόμα και αν δεν κερδίσει στην Αρκαδία, το ζητούμενο θα είναι να μην χάσει ώστε να διατηρηθεί αυτή η διαφορά και την ίδια ώρα να πάει στην Ριζούπολη την άλλη Τετάρτη με μοναδικό σκοπό το τρίποντο και να την αυξήσει.

Τα παιχνίδια που έρχονται με αντιπάλους Αστέρα, ΠΑΣ, Απόλλωνα, Παναιτωλικό – και ενώ ενδιάμεσα θα πάει στην Τούμπα – είναι ένα πρόγραμμα που ο φετινός ΟΦΗ μπορεί να το βγάλει αλώβητος και να κρίνει την δική του τύχη από πολύ νωρίς και πολύ πριν καν μπούμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Το σημαντικότερο σε αυτήν την φάση που βρισκόμαστε, και ενώ περιμένουμε την δεδομένη ενίσχυση του ρόστερ του, είναι πως ο Νιόπλιας αντί να χάνει βλέπει να γεμίζει ξανά το ρόστερ του ΟΦΗ με σημαντικές επιστροφές όπως των Νέιρα, Ντουρμισάι, ο Γαγιέγος προσώρας παραμένει διαθέσιμος άρα θα είναι και σε θέση να μπει στην εξίσωση. Πλέον ο ΟΦΗ γνωρίζει πως πρέπει να μεταλάσσεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, η παρουσία του να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του αγώνα και του αντιπάλου του ενώ την ίδια ώρα μπορεί να παίρνει το μάξιμουμ από τους παίκτες του και η τακτική να μεταβάλλεται από 90λεπτο σε 90λέπτο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Αν πάρουμε 9 βαθμούς, θα είναι το τέλειο.. Αν πάρουμε 6-7, πολύ καλά… Αν πάρουμε 4-5, καλούτσικα, υπάρχουν ελπιδες… Αν πάρουμε κάτω από 4, ξεχνάμε τα πλέι οφ.

  2. Καλησπέρα! Μήπως να πάρουμε το Μήτρογλου;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × 1 =