Το πρόβλημα δεν είναι η μεταγραφή, το θέμα είναι μην χαθεί η εξάδα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα προβλήματα του ΟΦΗ είναι γνωστά και όχι τωρινά οπότε δεν έχει νόημα να τα συζητάμε ξανά και ξανά. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Βλέπω να γίνεται ξανά μια κουβέντα για την ικανότητα του Καστάνιος και προσπαθώ να καταλάβω αν το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό και αν περιμέναμε το παιχνίδι της Τρίπολης για να αντιληφθούμε πως ο Ολλανδός δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα παραπάνω από όλα όσα έχει δώσει μέχρι τώρα. To δικό μου θέμα δεν είναι ο Λουκ Καστάνιος, γιατί δυστυχώς από τα παιχνίδια του Οκτώβρη ο Ολλανδός έχει δείξει πως δεν μπορεί να προσφέρει και για να μην τρέφουμε αυταπάτες κανένας δεν πίστευε πως μέσα σε μια νύχτα θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε φορ που θα τίναζε τα δίχτυα των αντίπαλων ομάδων.

Στον ΟΦΗ το γνωρίζουν το πρόβλημα εξαρχής, δεν το αρνούνται, ούτε στις μεταξύ τους συζητήσεις αλλά ούτε και εντός της ομάδας. Γνωρίζουν πως ο ΟΦΗ πέραν του Ντουρμισάι δεν έχει άλλον επιθετικό που να είναι σε θέση να τον αισθανθεί η αντίπαλη άμυνα και η χρονιά μέχρι τώρα κυλάει καλά. Η ήττα από μια ομάδα που κακά τα ψέματα είναι ανταγωνίστρια για τα play offs μπορεί να συμβεί. Ακόμα και μια εμφάνιση όπως αυτή του πρώτου ημιχρόνου δικαιολογείται. Όλα είναι μέσα στην ζωή, όπως και στην μπάλα όμως από εκεί και πέρα το δικό μου θέμα είναι άλλο και αφορά την διεκδίκηση της εξάδας που με κανένα κόστος δεν πρέπει να χαθεί. Με το πρωτάθλημα να είναι ιδιαίτερα ρευστό και την ίδια ώρα να μην γνωρίζει κανείς που θα φτάσει η κάθε ομάδα ή πως θα αλλοιωθεί η εικόνα της λόγω του covid, o OΦΗ έχει μια σταθερότητα εξαρχής, είναι σταθερά στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας όμως όπως έχω πει κατ’ επανάληψη η μάχη των play offs θα κριθεί μέσα στο επόμενο 20ημερο, το αργότερο μέχρι τα τέλη του μήνα.

Κατά συνέπεια με το πρόγραμμα που ακολουθεί το 70% των πιθανοτήτων του ΟΦΗ να μπει στην εξάδα θα πάει μέχρι και το ματς με τον Παναιτωλικό. Με 22 βαθμούς μέχρι στιγμής, ΠΑΣ, Απόλλωνα, Παναιτωλικό να ακολουθούν εάν ο ΟΦΗ καταφέρει να πάει τέλη Γενάρη με +30 βαθμούς τότε δεν χάνεται η εξάδα. Αυτός είναι ο στόχος και τίποτα άλλο, το γράφω τώρα που είναι ακόμα νωρίς πως αν ο ΟΦΗ δεν μπει στα play offs η χρονιά θα είναι αποτυχημένη, δεν θα έχει κάνει το step up σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν και ενώ θα προέρχεται από έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο που ξαναζέστανε τον κόσμο του.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. Ο ΝΑΜΠΙ …. ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΝΤΕ ΓΚΟΥΖΜΑΝ…… ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΡΑΛ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    Ο ΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ…. ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ
    Ο ΚΑΜΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΠΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΤΟΙΜΟ ΤΣΙΛΙΑ… ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ
    Ο ΚΑΣΤΑΝΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ, ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ …….
    Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΣΕΣ
    Ο ΓΑΓΙΕΓΟΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ…. ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΝΑ 6ΑΡΙ ΜΕ 8ΡΙ ΜΑΖΙ.
    ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΘΕΛΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ…… ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΜΕΝΕΙΣ 6ΑΔΑ

  2. Είδη έπρεπε να είχαν αρχίσει οι αποχωρήσεις καί νά είχαν βρεθεί οι παίκτες που θα πλαισιώσουν το ρόστερ.
    Έτσι θα έκανε μια σοβαρή ομάδα που είχε κάποιους στόχους.
    Ακριβώς όπως πέρυσι το Γενάρη δεν γίνεται τίποτα.
    Πέρυσι τέτοιο καιρό υπήρχε θέμα προπονητή και μεταγραφών.
    Γι’αυτό καί από τη κακοδιαχείριση φτάσαμε μέχρι το σημείο να σωθούμε τη τελευταία στιγμή.
    Τουλάχιστον θέμα προπονητή φέτος δεν έχουμε.
    Αλλά κάντε κάποιες σωστές κινήσεις, καί αφήστε επιτέλους αυτά τα μιζερλικια με τις λύσεις τις τελευταίας στιγμής.
    Αφήστε επιτέλους αυτά τα παλτά στη ναυθαλινη.

  3. Έπρεπε ήδη να έχουν γίνει κρούσεις σε επιθετικούς και να έχουμε ακούσει ήδη ονόματα.. Όσο περνάνε οι μέρες, λιγοστεύουν και οι ελπίδες για απόκτηση καλού παίκτη, διότι οι καλοί έχουν ζήτηση.. Στο τέλος θα πάρουμε κάνα αντίγραφο του καστανιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

15 − thirteen =