10.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ έμαθαν τον κανονισμό μέσα σε 4 λεπτά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

ΠΑΟΚ και Τζοβάρας, ΠΑΟΚ και Φωτιάς. Φωτιάς και Τζοβάρας. Όποιος βρει την απάντηση κερδίζει δώρο μια βόλτα στις σουίτες της Τούμπας. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Αν ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός κάπου, με εξαίρεση το παρασκήνιο, όπου δεν υπάρχει ούτε… δεύτερος στην Ελλάδα αυτό είναι το κομμάτι της επικοινωνίας. Ο τρόπος με τον οποίο ο ΠΑΟΚ χειρίζεται την επικοινωνιακή καταιγίδα του είναι τέτοιος που δεν έχει καμία σχέση με καμία άλλη ελληνική ομάδα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως μέσα σε 20 λεπτά, τουλάχιστον 10.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ έμαθαν τον κανονισμό για την φάση του Βούρου αλλά και ότι είχε αλλάξει πρόσφατα με αποτέλεσμα τα social media να γεμίσουν με χιλιάδες σχόλα που όλα έγραφαν το ίδιο: “Είναι πέναλτι, έχει αλλάξει ο κανονισμός κακώς φωνάζει ο ΟΦΗ”. Τώρα βρείτε μου εσείς το πως έμαθαν τον κανονισμό τόσο γρήγορα και εγώ θα σας κάνω δώρο μια βόλτα στις σουίτες της Τούμπας.

Να μου πεις, εδώ μέσα σε 20 λεπτά συνάδελφοι μας υπενθύμισαν πως ανάλογο, λέει, περιστατικό συνέβη σε παιχνίδι της ΣΠΑΛ με την Φιορεντίνα άρα γιατί να μην ισχύει και αυτό στην Τούμπα; Γενικά μια κατάσταση που βρωμάει και ζέχνει ωστόσο πλέον είναι παντελώς βρώμικη. Όμως περισσότερο με στενοχωρεί ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισαν την φάση οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, δείγμα ξεκάθαρο πως δεν τους ενδιαφέρει το καλό του ποδοσφαίρου αλλά η πάρτη τους γιατί αν σέβονταν τον ΟΦΗ και τον αντίπαλο τους θα έγραφαν την αλήθεια, θα τελείωνε η ιστορία και θα μέναμε πάλι φίλοι. Τώρα δεν γίνεται να γίνουμε φίλοι, ξεκάθαρο γιατί εκείνοι αντιλαμβάνονται την φιλία ως δείγμα αδυναμίας και όχι όπως την αντιλαμβανόμαστε εμείς στην Κρήτη.

Πάμε παρακάτω. Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορούμε να πολύμε και πολλά πράγματα για το παιχνίδι που πήγαινε σβηστό από το 0-0 έως το 0-1 και σίγουρα όχι στο 1-0. Ξεκάθαρο, για όσους είχαν μάτια και έβλεπαν τι γίνεται στην Τούμπα. Το τι έγινε μετά το 55′ δεν μπορεί να έχει καμία απολύτως σημασία γιατί όταν σου κλέβουν τον ιδρώτα μπροστά στα μάτια σου δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Ο Νιόπλιας που έχει την εμπειρία το κατάλαβε, έβγαλε από το ματς Νέιρα και Μεγιάδο που ήταν επίφοβοι για αποβολή και κοιτάζεις τον Παναιτωλικό.

Όταν είσαι ένας σοβαρός οργανισμός με σπουδαία στελέχη όπως αυτός ο ΟΦΗ δεν μπορείς να πας με τα σκατά. Αυτό ως απάντηση δική μου, και κανενός άλλου, που απαιτεί ανακοινώσεις, φωνές και διάφορα άλλα γραφικά λες και οι δουλειές γίνονται στα φώτα και όχι πίσω από αυτά. Το “δεν θα μείνω άλλο σιωπηλός” του Μπούση αποκτά κατ’ εμέ έναν ιστορικό χαρακτήρα γιατί είναι βέβαιο πως δεν θα μείνει και ότι είναι να γίνει για το καλό και το συμφέρον του ΟΦΗ θα γίνει. Είμαι βέβαιος για αυτό όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις από την ιδιοκτησία και την διοίκηση αυτά τα 3,5 χρόνια που βρίσκεται στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

24 σχόλια

  1. Δυστυχώς για εμάς, όντως ο κανονισμός έχει αλλάξει. Laws Of The Game 2021-2022, σελ.159-160
    Έχει αφαιρεθεί και αντικατασταθεί το κείμενο που έλεγε ότι δεν είναι χέρι η περίπτωση του Βούρου.
    Οι φίλαθλοι δεν έχουν την υποχρέωση να το γνωρίζουν. Ο προπονητής και οι παίκτες όμως έχουν υποχρέωση, ξεκινώντας η χρονιά, να μαθαίνουν τις αλλαγές. Στενοχωρήθηκα που ο Νιόπλιας, για πρώτη φορά ίσως στην καριέρα του, πιάστηκε αδιάβαστος. Δυστυχώς, αγαπημένε Νίκο, ο κανονισμός έχει αλλάξει. Όχι από χθές το βράδυ αλλά από την αρχή της σαιζόν. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, καλά πάμε. Η εξάδα είναι ακόμα στόχος και έχουμε σοβαρή πιθανότητα να τον πετύχουμε!

    1. Καλημέρα φίλε.. για πες, πού φαίνεται η αλλαγή στον κανονισμό, και κάνει τη φάση να είναι πέναλτι?

    2. Βάλε ρε άνθρωπε ένα screen shot του συγκεκριμένου σημείου του κανονισμού, γιατί δε μας τα λες καλά.

    3. Δηλαδή μας λες ο κλατεμπερκ δεν ξέρει τους κανονισμούς σε παραπέμπω στο άρθρο του Σαρρή εχθές το βράδυ που έκατσε και βρήκε δύο αγώνες της ανάλυσης από τον κλατεμπερκ η ίδιες φάσεις ακριβώς και είπε ξεκάθαρα δεν υπάρχει παράβαση γι’αυτό μην προσπαθείς τρολ του ΠΑΟΚ να μας αλλάξεις γνώμη γιατί την Τετάρτη θα σε διαψεύσει ο κλατεμπερκ..

    4. Ο κανονισμός έχει αλλάξει αν ειναι υπερ του μΠαοκ .
      Αν είναι κατα. Ισχύει…..
      Κρίμα για τα παοκια, γιατί ειχαμε καλές σχέσεις…
      Αλλα οπως λεει κι ο Μάνος, αν αυτοί θελουν να συναντά στρέφονται με σκατα… δικαιώμα τους..
      Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε.

    5. Επειδή δέχεσαι τον νόμο του ισχυρότερου καλά κάνει ο γαύρος και σας ..τόσα χρόνια αντί να πείτε ναι μας ευνόησε κακώς και μάλιστα απέναντι σε μια φίλη ομαδα .Ίσως η συμπεριφορά σας μας κάνει καλό να αναθεωρήσουμε την αντιμετώπιση που πρέπει να σας έχουμε.ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΒΟΡΑ ΚΑΙ ΝΟΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ

    6. Φίλε Pedro πραγματικά έχει αλλάξει ο κανονισμός σχετικά με το ύψος του χεριού πάνω απο τον ωμο.Ομως αναφέρει ο κανονισμός οταν ο παίκτης είναι όρθιος όχι όταν πέφτει..Μην μπερδεύεσαι και με τον καινούργιο κανονισμό δεν υπάρχει περίπτωση πέναλτι.

  2. Ο μεγάλος δημοσιογράφος θεωρεί γραφικότητα να βγάλει μια ομάδα ανακοίνωση, να φωνάξει, να διαμαρτυρηθεί, όταν επανειλημμένα έχει αδικηθεί. Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα!!!!
    Επειδή ο ίδιος είναι γραφικός, έτσι αντιλαμβάνεται τα πράγματα.

  3. Καλημέρα σε όλους!! Δεν είναι η πρώτη φορά που σφάζουν την ομάδα διαιτητές όπως τον Φωτιά.Ουτε είμαστε αφελείς να λέμε ό,τι δεντο περιμέναμε.Να σταματήσουμε αμέσως λοιπον τα πολλά λόγια και να μην ξαναπαιξουμε με Έλληνα διαιτητή ουτε στο VAR.Η τώρα η ποτέ Εξάλλου η ίδιοι οι ελληνες διαιτητεςτο έχουν αποδεχτεί οτι ειναι άχρηστοι και σκουπίδια αφού δέχονται να ορίζονται σε αγώνες μικρότερης σπουδαιότητας απο τουςξένους συναδέλφους τους ΜΈΧΡΙ ΕΔΏ ΛΟΙΠΌΝ.

  4. Καλημέρα Μανώλη όταν είσαι σοβαρός οργανισμός και μεγάλη ομάδα όπως ο ΟΦΗ φροντίζεις να μην ξανά γίνει αυτό που έγινε εχθές και όπως έγινε σε πολλούς αγώνες φέτος τώρα τώρα για τα περί γραφικών ρε Μανώλη μήπως είναι γραφικός και ο πρόεδρος που βγάζει ανακοίνωση στο ινσταγκραμ δεν το λέω εγώ εσύ το λές…

  5. εγω θα πω οτι πρωτη φορα εχω γινει εξαλλος…εχω δοκιμασει πολλα αισθηματα με την ομαδα μας ολα αυτα τα χρονια, οπως χαρα, ενθουσιασμο, συγκινηση, περηφανεια, πικρα, απογοητευση , γκρινια, ηττοπαθεια , σαρκασμο, ισως και ελαφρυ θυμο αλλα να γινω τοσο εξαλλος, ποτε ! και καλα εκανε ο προεδρος που επιτελους επενεβη! το να σου ακυρωνουν καθαρο γκολ στη τουμπα με το οποιο προηγεισαι και τα εχεις δωσει ολα και να σου το ακυρωνουν αναδρομικα μετα απο μιση ωρα κι αντι να κερδιζεις , να χανεις κιολας, ειναι μαχαιρια κατα του ιδιου του αθληματος!

  6. και κατι τελευταιο…πανε να καταστρεψουνε ΚΑΙ το ποδοσφαιρο..ποιος θελει να βλεπει αναδρομικο ποδοσφαιρο που τα γκολ μετρανε αναποδα?

  7. Pedro κανεις λάθος. Στη σελίδα 98 laws of the game κάνει σαφή αναφορά ποτε το χέρι είναι φάουλ. Το κατά λάθος χέρι είναι χέρι μόνο όταν σκοράρει με αυτό ο παίχτης. Αλλιώς δεν υπάρχει χέρι εκτός κι αν ο διαιτητής θεωρήσει ότι έχει μεγαλώσει το σώμα του ο παίκτης και βρίσκεται σε μη κανονική θέση σε σχέση με το υπόλοιπο σωμα του.
    Ήταν ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και πλέον δεν υπάρχει η απόφαση της στιγμής. Είναι εσκεμμένο λάθος σε φάση που την είδε ξανά και ξανά. Έκανε παράνομη ενέργεια ο διαιτητής κι έχει ευθύνη για αυτό. Πρωτη φορά στα 43 μου ασχολούμαι με διαιτητή μετά τη λήξη του αγώνα.
    Κάτι τελευταίο. Βαρέθηκα τριάρες απο ΠΑΟΚ. Ως εδώ και μη παρέκει. Οι εποχές με τις χάρες πέρασαν. Προς όλους αυτό
    90 λεπτά μπάλα και ένταση. Μετά φίλοι πάλι.

    1. δε φτανει που μας απαγορεψαν να χρησιμοποιουμε τον λαμπρου στα μεταξυ μας ματς, εγινε κι αυτο το απαραδεκτο χτες..ποια φιλια και πρασινα αλογα… αυτα ειναι για τους αφελεις…βαλανε πετσινο πεναλτυ και πανηγυριζαν κι απο πανω..καθαρη αλλοιωση αποτελεσματος και ξεδιαντροπια .

    2. Επαναλαμβάνω, σελ.159&160.
      Διάβασέ το.

  8. https://downloads.theifab.com/downloads/laws-of-the-game-2021-22?l=en

    Το site αν θέλει κανεις να ρίξει μια ματια

    1. Επαναλαμβάνω, σελ.159&160.
      Διάβασέ το.

      1. Φίλε μου, πιο πάνω σε ρώτησα κάτι, αλλά δεν έχεις απαντήσει γι’αυτό θα επαναλάβω την ερώτηση…πού φαίνεται η αλλαγή στον κανονισμό, και κάνει τη φάση να είναι πέναλτι?και σε ρωτάω γιατί, προφανώς για να το λες αυτό..
        1) ξέρεις αγγλικά
        2) ξέρεις τον προηγούμενο κανονισμό
        Περιμένω την απάντησή σου…

  9. Εγω Αρειανος είμαι και ζω κάθε μέρα την επικοινωνιακή προπαγάνδα,σε πολύ μεγαλύτερη βαθμό απο οτι εσείς γιατί οι δημοσιογράφοι του Παοκ, τα ραδιόφωνα και τα σαιτ έχουν άλλη σχέση με τον Άρη(μονο ο Ολυμπιακός πλησιάζει αυτή την σχέση) κυρίως γιατί όλοι έζησαν στο πετσί τους την εποχή του Γκάλη και γενικοτερα του Αυτοκράτορα.Αν δείτε τι γράφουν για τον Άρη θα καταλάβετε.Οπως και να χει ήρθε ο καιρός να τους μάθετε και εσείς και να συνειδητοποιησετε με ποιους οπαδούς έχετε φιλίες.Η επικοινωνιακή τους προπαγάνδα μπορεί να σε βγάλει απο τα ρούχα σου και για αυτό σας συμβουλεύω να μην παίρνετε στα σοβαρά αυτά που ακούτε-διαβαζετε απο κατι sdna και metropolis…Στην Θεσσαλονίκη για να βρεις δουλειά σε ραδιόφωνο πρέπει να είσαι Παοκτσης, απο δυτικές συνοικίες και μη αντικειμενικός…Οσο για τον Κλατενμπεργκ οι πιθανοτητες να πει “ο διαιτητής εκανε λάθος,ειναι πολύ λίγες”.Τελος, ο Φωτιας απ οτι ξέρω είναι Παοκτσης…

  10. Δεν μας φταινε οι παοκτζιδες . Δεν διαιτητευαν οι οπαδοι. Αυτος οξευτηλισμενος που ειδε τη φαση σε video κι αποφασισε να ζημιωσει την μια ομαδα με δυο γκολ… ουτε ποινη στο μπασκετ να τρωγαμε. Το οτι αυτο το μ..νι θα συνεχισει να διαιτητευει τα απανταει ολα. Αυτο ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο. Δεν παιζεται μονο μεσα στο γηπεδο. Για μας ο ΟΦΗ μπηκε μαγκας και μπορουσε να εχει νικησει.

  11. Ειμαι εναντια στη βια και τις εχθρες. Αλλα πολλες φορες αναπολω αυτο που ειχε γινει στο κυπελο με τη Λαρισα και τον Χρισανη , ετσι δεν το λεγανε αυτον τον μπ…..δο ; δεν θυμαμαι. Ετσι θελουν τα μ..νια.

  12. Το ματς με τον παοκ ήταν μια τοξική κατάσταση που δεν θα ξεπεράσω εύκολα.. Όμως για να έρθουμε στα δικά μας, τι γίνεται με τη μεταγραφή; το ξεχάσαμε;

  13. διαβασα το αρθρο σου μανο για τον επιθετικο και γραφεις οτι εχει βρεθει ο καταλληλος αλλα υπαρχει μια αποσταση στο οικονομικο…μα αν ειναι καλος ο παικτης, φυσικα και οι απαιτησεις του θα ειναι αυξημενες..αν θελετε παικτη με ψιχουλα και ψεμματα, δηλαδη καστανιος νουμερο 2, κραταμε και τον καστανιος νουμερο 1 και συνεχιζουμε ετσι….οι μεγαλες ομαδες θελουν καλους παικτες, και οι καλοι παικτες ειναι και ακριβοι, πως να το κανπουμε δηλαδη.

  14. Η διοίκηση πρέπει να αντιδράσει δυναμικά και να εξασφαλιστεί το 50-50.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

six + four =