Το μεγάλο δώρο του Φωτιά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ληστεία της Τούμπας και η απόφαση του Φωτιά που συσπείρωσε ακόμα περισσότερο τον οργανισμό. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Μετά από τρεις-τέσσερις ημέρες που ακόμα, οι από τη Ντία και πάνω, προσπαθούν να μας πείσουν για την πύλη του ανεξήγητου με πρωταγωνιστή τον Φωτιά και όχι τον Χαρδαβέλλα τα οφέλη τελικά που αποκόμισε ο ΟΦΗ από το παιχνίδι της Τούμπας ήταν πολύ περισσότερα από το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Φωτιάς, αλλά και ο Τζοβάρας βέβαια για να μην ξεχνάμε τον τύπο που δύο χρόνια τώρα κλέβει τον ΟΦΗ μέσα στην Τούμπα, κατάφεραν να κάνουν ένα μεγάλο καλό σε ολόκληρο τον οργανισμό. Από τον ιδιοκτήτη και την διοίκηση, μέχρι το ποδοσφαιρικό τμήμα και τον ίδιο τον κόσμο. Πως έγινε αυτό; Μα πολύ απλά γιατί η ληστεία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αφενός δημιούργησε μια πλήρη επαγρύπνηση στον ιδιοκτήτη και την διοίκηση του συλλόγου γιατί η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο μήνα έχουμε δει να περνούν τον ΟΦΗ από πριονοκορδέλα και όταν συμβαίνει περισσότερες, από μια φορά, είναι προφανές πως δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο φαινόμενο.

Και βέβαια σε μια χρονιά όπου είναι γεγονός ότι υπάρχει και συσπείρωση σε μεγάλο βαθμό, αυτή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη ενόψει και του στόχου “εξάδας-τετράδας” που δείχνει πως είναι εφικτός για ένα γκρουπ παικτών που το αξίζει ολόψυχα με βάση την εικόνα τους από την πρώτη αγωνιστική που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβρη μέχρι και το περασμένο Σάββατο.

Η διαιτησία του Σαββάτου “προκαλεί” έναν ολόκληρο οργανισμό ώστε εκείνος να δείξει τα ανάλογα αντανακλαστικά προκειμένου ο φετινός ΟΦΗ να πάρει αυτό που διεκδικεί και που στην τελική αξίζει 100%. Δεν έχει νόημα να συζητάμε πλέον για την Τούμπα, οι τυφλοί είδαν και οι μουγγοί μίλησαν, άλλωστε ακολουθεί ένα κομβικό παιχνίδι κόντρα στους Αγρινιώτες όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για να μπει με ακόμα μεγαλύτερη φόρα στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Κάλλιο αργά παρά ποτέ που ξυπνήσαμε στον ρεαλιστικό κόσμο, και κάνοντας αρχή, πρέπει να πάρουμε πολύ στα σοβαρά τον Παναιτωλικό που είναι στα πάνω του, με νίκες σε αεκ και με ολυμπιακό και πολύ καλούς παικτες.

  2. Αν ασχολούμαστε με τον φωτιά ακόμα δεν θα πάρουμε τίποτα με τον Παναιτωλικό .. λοιπόν αφήστε το πίσω και πάμε παρακάτω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × four =