Είναι κρίμα τέτοια ομάδα να μην έχει έναν αντάξιο επιθετικό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μια ομάδα με 26 τελικές και όμως έχασε γιατί από εδώ και πέρα τους στόχους τους κρίνει ο επιθετικός και αυτός δεν είναι αντάξιος της ομάδας της. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Η εικόνα του ΟΦΗ, συνολικά, με εξαίρεση ένα 20λεπτο στο πρώτο ημίχρονο ήταν ότι είδαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια κόντρα σε Απόλλωνα, ΠΑΣ και σία. Μια ομάδα που, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν υπερηχητική και με εξαιρετικό, συνδυαστικό ποδόσφαιρο, με τον γνωστό πλουραλισμό στην ανάπτυξη της και πάλι ξανά με σωρεία χαμένων ευκαιριών. Το ίδιο έργο είδαμε κόντρα στον Απόλλωνα, το ίδιο έργο με τον ΠΑΣ, το ίδιο και με τον Παναιτωλικό.

Μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο, μια ομάδα που ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλο της και έχασε επειδή βρέθηκαν στην χειρότερη μέρα τους οι δύο πιο σταθεροί αμυντικοί του φετινού ΟΦΗ (Διαμαντής, Μαρινάκης). Ενώ αν έμπαινε και το πέναλτι του Νέιρα, μπορεί να κάναμε άλλη κουβέντα τώρα και να συζητούσαμε διαφορετικά πράγματα. Όμως δεν μπήκε και επειδή με τα “άν” κουβέντα δεν γίνεται, προχωράμε και κοιτάζουμε μπροστά.

Είχα γράψει πριν από 20 μέρες και το εννοώ μέχρι κεραίας πως ο ΟΦΗ δεν χρειαζόταν επιθετικό – μεταγραφή για να κερδίσει τον Απόλλωνα ή τα Γιάννενα όμως πλέον χρειάζεται για να μπει στα play offs. Και είναι ολοφάνερο και στον πλέον αδαή πως ο ΟΦΗ είναι μια πάρα, πάρα πολύ καλή ομάδα, με ρόστερ εξάδας όμως ενώ μπορεί να βρεθεί η λύση στις άλλες γραμμές σε αυτήν του επιθετικού δεν βγαίνει άκρη. Ο ΟΦΗ έχει έναν επιθετικό μόνο τον Ντουρμισάι και από εκεί και πέρα το χάος, αυτό βέβαια το ξέρουμε, το έχουμε αναλύσει σε σημείο που πλέον έχει γίνει κουραστική η συζήτηση. Το ξέρουν και οι ίδιοι στον ΟΦΗ ότι υπάρχει επιθετικό πρόβλημα, το γιατί δεν έχει έρθει όμως ο φορ είναι κάτι που επίσης το γνωρίζουν εντός του club και ουδείς άλλος. Το θέμα είναι πως ο ΟΦΗ παραμένει μια ομάδα που παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο, άσχετα ότι κόντρα στον Παναιτωλικό τον πλήγωσε η άμυνα του, και πως δεν μπορεί να βάλει γκολ. Είναι δυσκοίλιος στο θέμα του επιθετικού, αυτό φαίνεται από το ξεκίνημα της χρονιάς – εξ’ ου και το γεγονός ότι μόνο ο Ντούρμι έχει βάλει 2 γκολ σε όλο το πρωτάθλημα.

Είναι πραγματικά κρίμα για μια ομάδα που πραγματικά σου δείχνει ότι μπορεί να κάνει την βαθμολογική υπέρβαση και να νιώθεις ότι της βάζεις ένα χειρόφρενο και να μην την αφήσεις να βγει με ταχύτητα στην εθνική οδό και να τρέξει με σπασμένα φρένα. Μια εβδομάδα πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και επειδή διαβάζω δεξιά και αριστερά ότι δεν είναι πρόθεση του ΟΦΗ να πάρει επιθετικό, αυτά είναι για να τα πιστεύουν οι αδαείς, εάν η ομάδα δεν κάνει την πολυπόθητη μεταγραφή τότε θα είναι σαν να πυροβολεί τα ίδια της τα πόδια στον στόχο των play offs και της τετράδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

35 σχόλια

  1. Τον ψάχνουν από τον Νοέμβριο….όπως ψάχνανε και πέρυσι….και όταν τον βγήκανε αυτός ήταν ο καστανιος…….

  2. Είναι κρίμα ενω εχει όλα τα εξωαγωνιστικά θέματα λυμμένα η ομάδα, να μην την στηριζουν αρκετά με παιχτες ικανουν για 6αδα. Και αν στην αρχη της σεζον δεν ηταν αυτοσκοπός η 6αδα ετσι οπως πήγε η πορεία επρεπε τα κενά να ειχαν ήδη καλυφθει και να μη δυσκολευει η δουλεια του Νιοπλια.

    Εχει γινει κανόνας πλέον σε κάθε μεταγγραφικη περιοδό να αργουν υπερβολικά. Το παράξενο θα ειναι πλεον να κλεινουν νωρις τα κενά.

    Και μη πουμε παλι για ατυχιες, και κωλοφαρδια του αντιπαλου διοτι μια δυο τρεις καποια στιγμη οταν κανεις τοσες τελικές για να βαλεις γκολ δεν ειναι πλεον ατυχια αλλα ανικανότητα και φλυαρία.

    1. Ποια 4αδα ρε παιδια ακομα για 4αδα μιλαμε ; δυστυχως τον Βαζελο δεν τον πιανεις τωρα 5οι 6οι ΑΝ βγουμε μια χαρα επιτυχια θα ειναι και μεσα στον στοχο μας.
      Υ.Γ Αυτο ακριβως Μανωλη που αναλυεις στο αρθρο σου για τον επιθετικο και το ευκολο γκολ σου εγραψα στην ωρα του ημιχρονου και νευριασες δε πειραζει καλη συνεχεια σε ολους

  3. Κοίτα Μανο, για μένα η απουσία του Επασι είναι πολύ καθοριστική και σε ένα ματς που έχεις φάει 4 γκολ δεν μπορείς να λες ότι είναι μόνο ο επιθετικός το πρόβλημα. Κάτι δεν πάει καλά και στην ανασταλτικη λειτουργία και για μένα δεν είναι θέμα ομάδας είναι θέμα ατομικής ποιότητας γιατί πολλά από τα γκολ που τρώμε είναι προσωπικά λάθη είτε των στόπερ (πασαλιδη με Γιάννενα, Παοκ), Διαμαντή σήμερα είτε του τερματοφύλακα.

  4. Και ποιος φταίει που δύο χρόνια ψάχνουμε σέντερ φορ και δε βρίσκουμε; αυτά δεν τολμάς να τα γράψεις γιατί σου αρέσει να γλύφεις. Τα φορ που έχουν φέρει οι ποδοσφαιράνθρωποι Σαμαράδες, είναι ο Γιάννου, ο Καστάνιος και ο Φαν Ντούινεν!!!! Γελάει το πανελλήνιο μαζί τους.
    Συνεχίζουμε να έχουμε στο ρόστερ παίχτες επιπέδου Γ εθνικής, όπως Βάτερμαν, Σωτηρίου, Διαμαντής, Πασαλίδης Μαρινάκης, Καμάου, Στάικος, Καστάνιος, Φαν Ντούινεν, Ντε Γκουζμάν. Ανυπόλυπτοι παίχτες από το κάτω ράφι της λαϊκής.
    Αν ο μη γένητο, χαθεί ο Βούρος, θα διαλύσει η άμυνα και οι σφαλιάρες θα διαδέχονται η μία την άλλη.
    Μας μιλάνε για εξάδα, όταν είναι βέβαιο ότι στο τέλος μετά βίας θα σωθούμε.

    1. Σωστός Νικόλα!!!!

  5. Μάνο ο επιθετικός μάλλον κοστίζει. Αν λάβουμε υπόψιν το ότι τα κουκιά είναι μοιρασμένα και τα έσοδα ελάχιστα, κάπως πρέπει να βγουν τα λεφτα. Με το σημερινό διπλό πιστεύω ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί ο επιθετικος. Αυτο είναι προσωπικό συμπέρασμα φυσικά,θα φανεί τις επόμενες μέρες αν λέω βλακείες η όχι.

    1. Το κακό είναι ότι πρώτα τρώνε την σφαλιάρα και μετά ξυπνάνε… ρεαλιστικά για εμένα δεν είναι ποδοσφαιραθρωποι….

  6. Για αλλη μια μεταγραφικη περιοδο η διοικηση αφηνει ξεκρεμαστους ομαδα και προπονητη, Κυριε Σαμαρα παραιτηθειτε επιτελους. Δεν καταλαβαινετε οτι δεν κανετε για την θεση και κανετε κακο στην ομαδα και την προσπαθεια τοσων ανθρωπων;;;; Υπαρχουν θεσεις που θα ησασταν χρησιμος. Στη θεση που ειστε κανετε κακο. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ!!! Ακομα περιμενουμε την συνεντευξη που θα δινατε εξηγησεις περυσι!!!!!!

  7. Ρε παιδια ολοι συμφωνουμε οτι παικτες τυπου καστανιος-φαν νταινεν ειναι θληβεροι αλλα εγω στα δυο τελευταια ματσ σε αλλη θεση βλεπω το προβλημα. Η επιθεση δουλευειμ’αυτους που εχει. Εχθες εβαλε δυο γκολ κι εχασε αλλα πεντε , στην Τουμπα εβαλε ενα γκολ κι αν δεν τα μαγηρευε ο Φωτιας μπορει να καταφερνε κι αλλα πραγματα. Αυτος που δεν προσπαθει καθολου και κανει πολλα λαθη ειναι ο Βατερμαν . Σε ολα τα γκολ λητουργησε σαν ερασιτεχνης. Μεχρι να επιστρεψει ο Επασι θα εχουμε πεσει στη δεκατη θεση. Εκτως κι αν ηρθε η ωρα να δοκιμαστει ο Σηφακης . Δεν μπορουμε να περιμενουμε να αποκλειστει το Καμερουν για να μην μας διασηρει κι η Λαμια. Παιζουμε χωρις τερμα δεν το βλεπει κανεις αυτο ; ; ;

    1. Ο βατερμαν χτες, αντε να έφταιγε στο δεύτερο γκολ, που μάλλον ούτε εκεί έφταιγε… Η άμυνα ήταν τραγική χτες σε συνδυασμό με την ποιότητα ορισμένων παικτών του Αγρινίου που μας χόρεψαν στο ταψί… Το πρόβλημα μας εξακολουθεί να είναι ότι δεν εχουμε αξιόπιστες επιθετικές λύσεις στην αντίπαλη περιοχή.. Αν δεν μπορείς να βάζεις γκολ, θα τρως γκολ, νόμος του ποδοσφαίρου.

  8. Ναι, ένας καλός επιθετικός, κοστίζει.. Ναι, η ομάδα δεν έχει απεριόριστα λεφτά… Ναι, είναι κατόρθωμα που έχουμε ένα νοικοκυρεμενο κλαμπ χωρίς χρέη και προβλήματα…ναι, η ομάδα δείχνει να μην κινδυνεύει.. Το ερώτημα είναι, μας αρκεί αυτό; αν μας αρκεί, κανένα πρόβλημα.. Αν όμως θέλουμε και διακρίσεις, αυτές δεν έρχονται με κακομοιριες και τσιγκουνιες… Εγώ δύο άτομα λυπάμαι. Τον νομπλια που ξέρει ότι έχει μια καλή ομάδα που κάνει ένα σωρό τελικές χωρίς να μπορεί να σκοράρει και τον Λάμπρου, που τρέχει πάνω κάτω, δεξιά αριστερά, για να καλύψει όλες τις θέσεις της επίθεσης μόνος του.. Δεν τους λυπάστε εκεί στη διοίκηση; κρίμα είναι..

  9. Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους, τουλάχιστον εν μέρει…
    Φέρνουν παίκτες με στόχο τη μεταπώληση τους κ ότι οφέλη συνεπάγεται αυτό για ατομικό κ ομαδικό επίπεδο.
    Το ίδιο κάνει κ ο Μαρινακης στον γαύρο, αλλά αυτοί το κάνουν απ το μεσαίο ράφι, όχι απ τον πατο.
    Ή ο Μπουσης έχει βάλει χαμηλό όριο στο μπάτζετ ή θέλουν άσημους. κ φτηνούς παίκτες μήπως κ μεταπωλησουν κάποιον.
    Στη πρώτη περίπτωση θα μπορούσαν να φέρουν 2-3 παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά κάθε χρόνο κ όχι 20 Στάικους κ Καμάου.

  10. Καλησπερα Μανο και σε ολους τους συνοπαδους . Θα συμφωνησω με την αποψη που αναφερθηκε παραπανω οτι περα απο το προβλημα με την επιθεση πρεπει να κοιταξουμε καποια στιγμη (ισως απο καλοκαιρι) και την αμυνα.Τα 4 γκολ απο ομαδα κατω του μετριου ειναι πολλα… Η ομαδα ειναι φτιαγμενη για εκτος εδρας ματς. Μαζεμενες γραμμες και εκρηξη στην αντεπιθεση. Με τον τροπο αυτο , και με την ποιοτητα των χαφ στον αξονα “κρυβουμε” την ελλειψη ποιοτητας στην αμυνα. Στην εδρα μας ομως οταν χρειαζεται να ανοιχτουμε το προβλημα ειναι ξεκαθαρο. Ο Διαμαντης ειναι ταλαντουχος ,ξερει μπαλα ,εχει σκοραρει γκολ αλλα ειναι αρκετα soft για αμυντικος, και αδυναμος στον αερα. Δεν εχει βελτιωθει. Χτες ειχε και θεματα συγκεντρωσης, εχασε τον αντιπαλο επιθετικο σε ολες τι φασεις…Πρεπει να κανει τεραστια προσπαθεια αν θελει να κανει κατι στην καριερα του. Για τον Μαρινακη τα εχουμε ξαναπει, μετριος ποδοσφαιριστης φιλοτιμος δε, τουλαχιστον το προσπαθει. Στο μελλον ομως θελουμε κατι καλυτερο απο τη δεξια πλευρα , μαλλον κατι πολυ καλυτερο…. Η ομαδα δυστυχως οσο καλα και να παιζει , οσο κατοχη και τελικες φασεις να κανει, της λειπει το βαθος αλλα και οι ποιοτικες προσθηκες που θα τις δωσουν αυτο το κλικ παραπανω.

  11. Επίθεση- ελλιπής, μας λειπουν γκολ από κεφαλιές.. Μας λείπουν γκολ από μετωπικές επιθέσεις ένας εναντίον ενός.. Κέντρο- από τα καλύτερα στο πρωτάθλημα.. Αμυνα- ασταθής, εξαρτάται από τη μέρα που θα βρεθεί ο καθένας.. Συμπέρασμα- άνετη παραμονη

  12. Καλημέρα σε όλους!!Χάλασε το Σ.Κ νευριασαμε,στενοχωρήθηκαμε,απογοητευτηκαμε και ψάχνουμε ποιός φταίει. Πρώτα απ’ όλα δεν θυμάμαι χειρότερη εμφάνιση του Μαρινακη και πιο ανόητο πέναλτι. Ο Βατερμαν έπεσε μία φορά στο πέναλτι και αντι να διώξει στο πλάι και εξω έστειλε στα πόδια του αντιπάλου την μπάλα. Τα υπόλοιπα γκολ τα έφαγε όρθιος με τα πόδια ανοιχτά!!!Λογικό να μην κάνει καλη εμφάνιση ο Διαμαντής μετά την ίωση. Τέλος πάντων χωρίς Γκαγιεγος δεν έχουμε αμυντική ισορροπία!Ο Τσιλια θέλει παιχνίδια. Η επίθεση θέλει φορ .Δεν νομίζω η διοίκηση να κάνει μεταγραφή αυτή την περίοδο εάν δε φύγει ο Φελίπε κλαυτα Χαραλαμπε δηλ. Κλαυτα ΝΙΟΠΛΙΑ

    1. Συμφωνώ σε όλα, εκτός τις ευθύνες του φουκαρα του βατερμαν, που η άμυνα τον άφησε εκτεθειμένο.. Όχι βέβαια πως είναι και γκολκίπερ κλάσης…

  13. Και κάτι πρωτοφανές, που δεν αναφέρει κανείς και πρέπει να προβλημάτισε το νομπλια.. Εκτός έδρας, έχουμε φάει όλα κι όλα, 7 γκολ… Εντός έδρας, κρατηθείτε, έχουμε φάει,…. 16!!! Μήπως να ζητάμε να παίζουμε όλα τα ματς εκτός έδρας;

  14. αφου κανεις δεν θελει να στεναχωρηση τους παιχτες που εχουμε…απο δοιηκηση μεχρι τον σαρρη…παιχταραδες καλοι παιχτες δεν φταινε αυτοι φταιει ο ενας ο αλλος….και χθες ο φωτιας εφταιγε;;; ασχολουμαστε μια εβδομαδα με το παιχνιδι της τουμπας…….περιμεναμε περυσι σεντερ φορα 2 μηνες ψαχνοντας και κρατοντας το επτασφραγιστο μυστικο (μην μας το φαει κανενας αλλος) και αυτος ηταν ο καστανιος….φερανε το καλοκαιρι και τον φαν ντοινεν να δεσει το γλυκο…οσο για τον ντουρμισαι φιλοτιμος αλλα δεν κανει για μεγαλο επιπεδο…για ρεζερβα ειναι καλος…

  15. Το ότι ο Ντουρμισάι έχει βάλει 2 γκολ, δεν τον κάνει να φαίνεται καλύτερος από τους υπόλοιπους (Γιάννου, Καστάνιος, Βαν Ντάινεν). Και τα 2 στο ίδιο ματς τα έβαλε, εξάλλου. Ο ΟΦΗ έχει πάρει 1 γκολ από τα φορ του στην προηγούμενη σεζόν και 2 γκολ από τα (το) φορ του τη φετινή. Σύνολο 3 γκολ σε σχεδόν 2 σεζόν. Είναι λοιπόν άτοπο να λες ότι το πρόβλημα φαίνεται από το ξεκίνημα της χρονιάς. Από το ξεκίνημα της ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ χρονιάς φαίνεται και δε βλέπω τους ιθύνοντες να κάνουν κάτι.

    Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τελειώνει στις 6 Μαρτίου. Δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να πάρουμε φορ. Να τον πάρουμε να τον κάνουμε τι; Πότε θα προσαρμοστεί; Τον θέλουμε για να μας ΒΑΛΕΙ play off, όχι για να μας σώσει στα play out.

  16. Μανώλη η πολυπόθητη μεταγραφή έπρεπε να είχε υπογράψει 1 του μήνα τώρα και μετά το χθεσινό παιχνίδι δεν ξέρω αν συμφέρει την ομάδα να πάρει ένα παίκτη για τα εναπομείναντα παιχνίδια και με βάση την βαθμολογία δηλαδή όταν θα ολοκληρωθούν τα παιχνίδια που χρωστάνε η από κάτω μας θα βρεθούμε αν έρθουν φυσιολογικα τα αποτελέσματα κάπου 8 με 9 δεν ξέρω εάν αξίζει το κόπο να δοθούν χρήματα πλέον για επιθετικό….
    Τώρα για το χθεσινό παιχνίδι γιατί δεν μιλάει κανείς για την διαιτησία εχθές???

    1. Δεν μας έφταιξε η διαιτησία χτες… Όσο για μεταγραφές, μάλλιασε η γλώσσα μας.. Βαρέθηκα πια

    2. Η κλαψα για την διαιτησία μας έφαγε…όλο κάποιος άλλος φταίει…

  17. Τραγικό το να πηγαίνει στα σκουπίδια η φόρα που δίνουν στην ομάδα οι παίκτες με τις προσπάθειές τους, από την αδυναμία/ανικανότητα κάποιων να καταλάβουν ότι ο επιθετικός είναι βασική θέση. Τραγικό επίσης το να πρέπει να περάσουμε 2 σεζόν χωρίς ΕΠΙΘΕΤΙΚΌ για να πάρουμε μπρος.. κ αν πάρουμε..

  18. Τα σέντερ φορ που έχουμε είναι για γέλια. Αυτόν τον Βαν Ντουινεν και τον Κάνουν ποιο τσακάλι σκάουτερ τους έφερε. Αυτοί δεν κάνουν ούτε για β Εθνική. Όσο για την άμυνα, αν εξεραισεις το Βούρο, άντε και τον Μπαλογιάννη, όλοι οι αλλοι είναι για γ εθνική. Ότι διωχνουν οι άλλοι, τους μαζεύουν στον ΟΦΗ. Φέρτε αμυντικούς και ένα επιθετικό με ΠΟΙΟΤΗΤΑ και όχι τους ξυλοκόπους που μαζεύετε.

    1. Με τι λεφτά; εγώ είμαι βέβαιος ότι ψάχνουν με το φανάρι να βρουν τον καλύτερο παίκτη με όσο γίνεται λιγότερα λεφτά και κάνουν και τη προσευχή τους να μην προκύψει προβληματικός σε τραυματισμους η τελειωμένος (καστανιος).. Εμ, με τα ψέμματα δεν γίνεται ομάδα ομως! Εκτός αν έχουμε πια εντελώς ανίκανους σκαουτερς.

  19. Βαν Ντουινεν, αλλά και αυτός ο Κάμαου τι σου λέει. Ούτε για τον Ηρόδοτο.

  20. Φέρτε το Νοικοκυρακη πίσω και δώστε στο παιδί μια ευκαιρία τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν.
    Τα υπόλοιπα παλτά(φαν και καστανιος)κρεμάστε τα για φέτος ..

    1. Μα ποιος νοικοκυρακης φιλέ. Ουτε στην Επισκοπή δε βαζει γκολ, 11 συμμετοχές 0 γκολ έχει. Γκολτζή θελουμε οχι πειραματισμους

  21. Η εξάδα ακόμα δεν έχει χαθεί, αλλά κανείς πια δεν έχει εμπιστοσύνη στην ικανότητα της ομάδας να παίρνει βαθμούς.. Το ότι παίζουμε μια καλή μπάλα μέχρι την αντίπαλη περιοχή και κάνουμε ευκαιρίες, δεν λέει τίποτα, αφού δεν έχουμε παίκτη να τις μεταφράζει σε γκολ.. Δεν ξέρω αν είναι πια αργά για μεταγραφη.. Είναι βέβαιο όμως, ότι δεν έχουμε τα λεφτά για μεταγραφη από το πάνω, ούτε καν από το μεσαίο ράφι.

  22. Βεργος και καρελης, δεν μας κάνανε; ψάχνουμε από ροναλντο και χααλαντ και πάνω με τρεις κι εξήντα το χρόνο;

  23. Ναι ρε συ Μιχάλη, μας έκανε!!!

    Αγωνιστικά είχε να παίξει μπάλα ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ με ΕΦΤΑ μόλις γκολ, έχοντας περάσει χιαστούς και στα δύο πόδια (θυμηθείτε τι ακούστηκαν για Ναμπί-Τοράλ) και εξωαγωνιστικά τον κόβεις να μας γουστάρει. Ξεκινώντας από το 2015 που διαλυόμασταν και μας έκανε στο ένα γκολ “αεροπλανάκια” και στο άλλο “μάθημα” και φέτος στο εκτός “τσούζει” και προχθές “σας το βούλωσα”. Και να χε κάποιο απωθημένο στην εφηβεία του πλέον 30 χρονών οικογενειάρχης – πατέρας συνεχίζει χειρότερα (και τα κρητικά σάιτ ασχολούνται με τα καραγκιοζιλίκια του).
    Ότι στη θέση των “τσιγκούνηδων” της ομάδας εσύ θα τα έδινες για να φέρεις έναν τέτοιο παίκτη-μυαλό-χαρακτήρα στον ΟΦΗ μας.
    Να δεχτώ, όχι μόνο να συμφωνήσω στα λάθη τις ολιγωρίες και τις ξεροκεφαλιές της διοίκησης αλλά να συμπληρώσω ότι υπάρχουν και άλλα να διορθωθούν (πχ ενίσχυση και σε άλλες θέσεις, αποφυγή όρων Λάμπρου κλπ), να συμφωνήσω σε κάθε σκληρή κριτική (μη σου πω και γιούχα αν χρειαστεί όπως με Λαμία) αλλά όχι και να τυφλώνεστε ή να μας θεωρείτε εμάς τυφλούς….

  24. Μόλις διάβασα για πιθανή μεταγραφή κάποιου Λουίς Φελίπε.. Δεν τον ξέρω καθόλου, ελπίζω να βοηθήσει…

  25. Ωραία, δώσαμε ένα τραυματισμένο παίκτη και πήραμε ένα άλλο τραυματισμένο παίκτη και μάλιστα για μπροστάρη φουνταριστό επιθετικό.

    1. Δεν σε χάλασε που το παστέλωσε προχθές!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

thirteen + 9 =