Έχασε με τον Βάτερμαν να πιάνει μια φορά την μπάλα σε 95 λεπτά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το ζήτημα δεν είναι (μόνο) η ήττα αλλά μην χάσει το μυαλό του μέχρι το τέλος. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Προσπαθώντας να συνέλθω από το σοκ του Σαββάτου, γιατί περί σοκ πρόκειται ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή η ήττα δεν μπορώ να το χωνέψω. Και επειδή θέλω πάντα να γράφω με καθαρό μυαλό, όσο μπορώ γιατί άνθρωπος είμαι και εγώ, κάνω τα τσιγάρα μου, τρώω τα ανθυγιείνα μου, δεν θέλω και πολύ για να σκάσω. Και βέβαια δεν μπορείς να μην σκας όταν χάνεις από έναν αντίπαλο που τα έδωσε όλα την Τετάρτη και εγώ δεν μπορώ παρά να μην δώσω μπράβο στους παίκτες του Γρηγορίου που το πάλεψαν μέχρι τέλους και πήραν μια νίκη με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να έχει πιάσει μια φορά την μπάλα σε 95 λεπτά.

Γιατί ο Βάτερμαν, μα δεν κάνω λάθος, μια φορά ακούμπησε την μπάλα σε όλο το παιχνίδι και αυτή ήταν στο πρώτο ημίχρονο σε ένα μακρινό σουτ του Νούνιες που έδιωξε (μάλλον) εύκολα. Από εκεί και πέρα αρκούσαν δύο χαμένες ευκαιρίες στην επίθεση και δύο ακατανόητα λάθη στην άμυνα για να χάσεις ένα παιδί που φάνταζε δικό σου στον απόλυτο βαθμό.

Ο ΟΦΗ έχασε το παιχνίδι γιατί έχασε το μυαλό του στο τελευταίο 10λεπτο, δεν μπορώ να βρω άλλη εξήγηση όταν αντί να ηρεμήσει τον ρυθμό και να τον κάνει δικό του, συνέχιζε να πηγαίνει σε έναν ρυθμό run and gun που δεν έβγαζε λογική. Και το παρατήρησα όταν σε μια φάση λίγο πριν το 0-2 που έγινε τελικά 1-1 ο Βάτερμαν αντί να ηρεμήσει τους συμπαίκτες του έσπευσε να παίξει γρήγορα την μπάλα με το χέρι λες και έχαναν αυτοί και όχι η Λαμία. Το ματς με την Λαμία δεν χάθηκε γιατί ο ΟΦΗ έκανε κακό παιχνίδι ούτε γιατί ο αντίπαλος του ήταν καλύτερος. Το ματς είναι στιγμές, ο ΟΦΗ δεν τις υπηρέτησε όπως θα έπρεπε και ήρθε μια ήττα που βάζει σε κίνδυνο τον στόχο των play offs.

Γιατί αυτός είναι ο στόχος και τίποτα άλλο και βέβαια το ότι έχασε ο ΟΦΗ στην Λαμία δεν φταίει η… έλλειψη επιθετικού, ούτε ότι ο Λουίζ Φελίπε ήρθε 72 ώρες πριν το παιχνίδι. Το ματς χάθηκε γιατί χάθηκε η λογική στο τελευταίο 10λεπτο, μια λογική που ο Νιόπλιας και οι παίκτες του την έχουν υπηρετήσει στον απόλυτο βαθμό από την πρώτη αγωνιστική μέχρι και το 80′ του αγώνα της Λαμίας. Το θέμα είναι πως το ματς πέρασε, περνούν παιχνίδια που χάνονται ενώ θα έπρεπε να κερδίζονται και θέλω να παραμείνω αισιόδοξος – επειδή πάντα μου αρέσει να κοιτάζω το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο – πως αυτό που βλέπουμε μέσα στον Γενάρη θα σταματήσει και δεν μπορεί να συνεχιστεί. Επειδή θέλω να γράψω για ποδόσφαιρο και για τίποτα άλλο, η πλάκα είναι (ή η τραγωδία όπως το προτιμάτε) ότι ο ΟΦΗ τα κάνει σωστά, αλλάζει την τακτική του ανάλογα με τον αντίπαλο, σκοράρει είναι ανώτερος του (έστω αν στην Λαμία ήταν 50αρισιο ματς) και όμως δεν κερδίζει. Είναι θέμα ικανοτήτων; Είναι θέμα γκίνιας (αν και γκίνια δεν πιστεύω πως υπάρχει στο άθλημα); Δεν ξέρω ειλικρινά, το μόνο όμως που παρακαλάω τώρα που μειώνονται τα προβλήματα με κάρτες και το γκρουπ αρχίζει να μαζεύεται πως από εδώ και στο εξής θα αλλάξει αυτό που βλέπουμε μέσα στον πρώτο μήνα του Γενάρη και δεν θα συνεχιστεί γιατί όταν βλέπεις αυτά τα ματς και σκέφτεσαι πως χάνονται το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σπάσεις την τηλεόραση ή να βλάψεις την υγεία σου. Επειδή λοιπόν δεν είναι καιρός για ζημιές αλλά ούτε και για να αφήσουμε ορφανά τα παιδιά μας, πρέπει να το κοιτάζουμε ψύχραιμα και ρεαλιστικά.

Εάν βρει το μυαλό του άμεσα και δεν το χάσει στις στιγμές που ορθώς ο Νιόπλιας είπε μετά το ματς ότι δύο ήταν αυτές που άλλαξαν την εικόνα του αγώνα τότε θα επανέλθει άμεσα. Διαφορετικά θα ταλαιπωρήσει τον εαυτό του και μαζί του όλους εμάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

23 σχόλια

  1. Πολύ φοβάμαι Μάνο ότι ο στόχος τον Play Offs δεν απομακρυνθηκε αλλά τελείωσε. Και δεν το λέω γιατί δεν πίστευα την ομάδα και ήμουν αισιόδοξος μέχρι και το 80 του σημερινού παιχνιδιού. Αλλά δυστυχώς όταν έχεις πάρει από Λαμία 1 βαθμό, από ΠΑΣ 2 βαθμούς και από Αστέρα 1 βαθμό δυστυχώς δεν μπορείς να ελπίζεις σε εξασφάλιση των Play Offs. Μην ξεχνάμε ότι ο Αστέρας έχει ένα ματς λιγότερο, είναι 3 βαθμούς πάνω μας ΚΑΙ έχει την ισοβαθμία. Δυστυχώς στενεύουν τα περιθώρια. Νίκη με παο αν θέλουμε να εξαντλησουμε τις ελάχιστες πιθανότητες μας.

  2. Πάλι τα ίδια, όλα τα κάνει σωστά και όμως χάνει
    μας δουλεύεις Σαρή;

  3. Μανο οντως υπήρξε έλλειψη ηρεμίας στο τέλος. Ομως αυτο οφείλεται (και) στην κούραση των χάφ μετά το 65. Κι εκεί έχει μερίδιο ευθύνης ο Νιοπλιας που δεν φρέσκαρε το κέντρο όταν έπρεπε. Στάικος και Διαμαντης μπορούσαν να δώσουν λύσεις και να παγώσουν τον ρυθμό. Επισης αν θελουμε να λέμε ότι έχουμε αξιώσεις για 6αδα, παιδαριώδη λάθη σαν αυτό του Καμαου και του Μαρινάκη ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. Το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι όλη η χρονια!

  4. Για να πάμε πλέι οφ, θέλουμε τουλάχιστον 11 με 12 βαθμούς στα υπόλοιπα 6 ματς.. Νομίζω είναι άδικο να αγχωνομαστε οι οπαδοί, αφού η ομάδα δεν δείχνει ικανή να πάρει αυτούς τους βαθμούς.. Αγωνιστικά μας έκαψε ο βατερμαν που δεν ξέρει να κατευθύνει την άμυνα και το φτωχό και ελλιπές ροστερ… Με δανεικούς και παροπλισμένους, διακρίσεις δεν έρχονται.. Είμαστε ένα χαριτωμένο μικρό μαγαζάκι που δεν θα γίνουμε ποτέ σουπερ μάρκετ… Δεν πειράζει, αρκεί να σωζομαστε άνετα.

  5. Μα γιατί άνοιξε τόσο πολύ το ματς δεν μπορώ να καταλάβω εγώ. Δηλαδή θυμηθείτε πχ με Παναιτωλικό εκτός έδρας φέτος η με Αεκ. Έπαιρνε τη μπάλα ο Επασι και απλά δεν την έπαιζε γρήγορα και έσπαγε και τα νεύρα των αντιπάλων τους χαλούσε το μυαλό. Πάντως από και να έχει από ατομικά λάθη χάσαμε πάλι.

  6. Μάνο τι εννοείς ότι “δεν υπηρέτησε σωστά τις στιγμές ο ΟΦΗ” κ για αυτό έχασε το ματς;; Είχαμε κάμποσες ευκαιρίες να το κλειδώσουμε το ματς κ δεν το κάναμε. Θες να το πεις ατυχία; αστοχία;; Όταν μπήκε μέσα ο φαν Νταϊνεν το κλείσαμε το μαγαζί από επιθετικής πλευράς. Όταν οι άλλοι ανοίγονται για να ισοφαρίσουν κ δε μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε -όπως έκανε σε βάρος μας ο Παναιτωλικός πριν λίγες μέρες, μοιραία θα έρθει κ η ισοφάρισή τους -εκτός κ αν δεν έχουν κ αυτοί κάποιον να κάνει ένα ρημαδοσούτ σωστό. Λες ότι δε φταίει το ότι παίζουμε χωρίς επίθεση. Δηλαδή το να είχαμε βάλει κ 2ο γκολ δε θα άλλαζε κάτι, πάλι θα μας το γυρίζανε; Θα ήταν -λέω εγώ τώρα- πολύ διαφορετικό ματς αν είχε μπει το ψαράκι του Τοραλ ή το σουτ που έπιασε μπροστά στο τέρμα. Αν έπαιζε η ομάδα μας με σωστή επίθεση σε αυτό το ματς θα είχαμε μείνει στο 1 γκολ;;;

  7. Διαφωνώ με τη μακροσκελή ανάλυση του Μανου. Χάσαμε επειδή δυο παίκτες έκαναν παιδαριώδη λάθη. Τι γιουρούσι κλπ; Ακυρώνεται το γκολ κάνουν γέμισμα, λάθος ο Μαρινακης γκολ. Παίρνουμε την μπάλα, ο καμαου προσπαθεί να γυρίσει πίσω την μπάλα για να ηρεμήσει το παιχνίδι και γκολ. Ο ΟΦΗ δεν σκοτώνει τα παιχνίδια και δυστυχώς η ατομική ποιότητα πολλών παικτών μας είναι χαμηλή. Έχουμε πολλούς παίκτες β εθνικής και το πληρώνουμε. Άραγε τι είδαν στο φαν νταινεν και καμαου και τους πήραν; Τέλος δεν δέχομαι ότι κουράστηκε το κέντρο από το 65 και μετά. Η Λαμία επαιξε τρία πολύ δύσκολα ματς σε μια εβδομάδα. Εμείς κουραστήκαμε; Συμφωνώ λοιπόν με τις στιγμές. Το πλάνο ήταν σωστό όμως ο Νιόμπλιας δεν μπορεί να ελέγξει τις δυο ανοησίες των παικτών μας. Και βέβαια μην ξεχνάμε τον επιθετικό μας. Μόνο τρέξιμο και τίποτα άλλο. Δείτε τετ α τετ του Νειρα και του Μανούσου και συγκρίνετε το με του ντουρμισαϊ. Διαφορά ποιότητας. Όταν δεν σκοτώνεις το παιχνίδι κινδυνεύεις πολύ. Το μάθαμε άλλη μια φορά.
    Απόλυτη στήριξη στο Νιόμπλια

  8. Ο τροχονόμος Βάτερμαν ακούμπησε μια φορά τη μπάλα αλλά ως διά μαγείας εμείς χάσαμε!!!! Τι σημαίνει αυτό; Η ομάδα όπως γράφει σε ένα εκπληκτικό άρθρο ατο capitano o Καρυωτάκης, άρχισε να θυμίζει εποχή Σίμου, παίζω καλά και στο τέλος χάνω. Απλά πράγματα, έλλειψη συγκέντρωσης, χωρίς βάθος στον πάγκο, και ρόστερ με 7-8 παίχτες επιπέδου Α εθνικής, οι υπόλοιποι ούτε για να πουλάνε σποράκια στο ημίχρονο του αγώνα.
    Τρεις συνεχόμενες ήττες και η χρονιά στα σκουπίδια.

    1. Έχεις πολύ δίκιο, η ομάδα άρχισε να θυμίζει εποχές Σίμου κι αυτό πρέπει να κοπεί ΑΜΕΣΑ, είτε με σφίξιμο των λουριων από νομπλια, είτε με πιο δραστικές λύσεις απ τη διοίκηση… Απορώ γιατί θέλουμε διακρίσεις, με ροστερ χειρότερο σε μέσο όρο από τις περισσότερες ομάδες… Η καλή μας πορεια, οφείλεται κυρίως στο νομπλια… Όσο για τον βατερμαν, δεν είναι τροχονόμος, απλά δεν ξέρει να κατευθύνει την άμυνα.

  9. ΜΕ 7 ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΕΝΤΕΚΑΔΑΣ….. ΔΕ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΕΠΑΣΙ
    ΒΟΥΡΟΣ
    ΓΑΓΙΕΓΟΣ
    ΝΕΙΡΑ
    ΤΟΡΑΛ
    ΛΑΜΠΡΟΥ
    ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗΣ

    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ……7 ΠΑΙΧΤΕΣ

  10. Θα έβγαζα έξω και τον τσιλια που αυτή τη στιγμή δεν είναι ακόμα έτοιμος και δεν προσφέρει, αυτή είναι η αλήθεια και θα έλεγα, έχουμε 6 παίκτες αξιόλογους, δύο αξιοπρεπείς (μπαλλογιαννης και ντουρμι) και δέκα χαμηλού επιπέδου που προσπαθούν… Μένει να δούμε ο καινούριος τι πουλιά πιάνει αν και δεν είμαι αισιόδοξος και περιμένουμε το ματς με παο που θα κρίνει αν έχουμε ακόμα κάποιες ελπίδες για εξάδα η όχι.

  11. Φίλοι μου η ομάδα δεν έχει πάγκο. Δεν έχει εναλλακτική όταν ο Μαρινάκης είναι ντεφορμέ όπως τώρα. Μας κρέμασε και στα δύο τελευταια παιχνίδια. Ο άνθρωπος έπαιξε σερί όλα τα φετινά παιχνίδια κάπου θα έσκαγε. Δεν έχουμε αλλαγή στον Μπαλογιάννη. Στο κέντρο όταν λείπουν δύο παίκτες όπως χθες από πίσω δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Προφανώς τον Στάικο δεν τον μετράει ο Νόμπλιας και μπορεί να έχει δίκιο. Στην επίθεση δε δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. ένας Λάμπρου καλός σε τεχνικά στοιχεία αλλά ατομιστής που αυτό που προσπαθεί είναι να φτιάξει το βιογραφικό του για να πάει στο εξωτερικό και ένας Ντουρμισάι φιλότιμος μεν αλλά ποτέ γκολτζής δε. Για εμένα η πορεία μέχρι τώρα ήταν έκπληξη και οφείλετο 100% στον Νόμπλια. Από εδώ και κάτω που έρχονται τραυματισμοί κούραση των βασικών και χάλασμα της ψυχολογίας η πορεία θα είναι δύσκολη. Η φετινή ομάδα στήθηκε ακριβώς για να μην κινδυνεύσει. Θεωρώ, από τις κινήσεις που κάνει η διοίκηση, που στηρίζω απόλυτα, ότι για να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να διεκδικούμε εξάδες κλπ θα περάσουν μερικά χρόνια γιατί για να το πετύχεις αυτό πρέπει ή να φέρεις αξιόλογους καλοπληρωμένους παίκτες ή να έχεις συνεργασία με πολύ καλούς μάνατζερ για να σου φέρουν ταλαντούχους ποδοσφαιριστές ή να έχεις δικό σου φυτώριο. Το ζητούμενο είναι να σωνόμαστε που από τις κινήσεις της διοίκησης με τους παίκτες που φέρνει (Καμάου, Βαν Ντάινεν, Καστάνιος) δεν νομίζω ότι έχει αίσθηση της ελληνικής πραγματικότητας που βλέπουμε ομάδες όπως ο Παναιτωλικός, η Λαμία, ο Ατρόμητος να βάζουν λεφτά και να παίρνουν παίκτες καλύτερους από τους δικούς μας. Θυμίζω ότι Τοράλ, Ντε Γκούσμαν, Τσιλιανίδης, Στάικος παίζουν με παρελθόν βαρύτατων τραυματισμών που σημαίνει ότι πρέπει να έχουν προσεκτική διαχείριση. Μένουν Νέιρα που έλειπε 2 μήνες Εμπασι που λείπει 1 μήνα, Μεγιάδο, Γκαγιέγος που θέλει να φύγει αλλά είναι μόνιμα εξαιρετικός και παικταράς και η άμυνα που αν εξαιρέσεις Διαμαντή Βούρο και Μαρινάκη οι υπόλοιποι είναι ερωτηματικά. Οπότε κάνουμε το σταυρό μας και περιμένουμε την άνετη σωτηρία και προσευχόμαστε η ιδιοφυής ποδοσφαιρικά προσωπικότητα του Νόμπλια να υπερκεράσει τα πολλά προβλήματα της ομάδας.

    1. ακριβως!! εχουμε μερικους καλους παικτες αλλα ολες οι υπολοιπες ομαδες της σουπερ λιγκ, εχουν ιδιους και περισσοτερους καλους παικτες απο μας!! απορω που στηριζομαστε και εχουμε απαιτησεις!! ολα οφειλονται στο νομπλια μεχρι στιγμης αλλα δεν ειναι κι αυτος Θεος για να κανει θαυματα με τα ψεμματα! εκτος αν κανει θαυματα ο καινουριος που πηραμε αλλα αν κρινω απο τη μεταγραφικη ικανοτητα των υπευθυνων μας μεχρι στιγμης, χλωμο το βλεπω..κι αυτος απο τραυματισμο προερχεται…τουλαχιστον να επιστρεψει ο επασι μπας και στρωσει η αμυνα που τελευταια ειναι παιδικη χαρα.

      1. Φίλε Μιχάλη, όντως ο τερματοφύλακας είναι κλειδί για την καλή λειτουργία της άμυνας..το λέω εμπειρικά,σαν τερματοφύλακας έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.. στο 1-1 χαρακτηριστική περίπτωση που ο Σελιμοβιτς ανεβαίνει χωρίς να υπάρχει λόγος, και με δύο πάσες από την δική του μεριά κάλυψης μπήκε το γκολ..αν ο τερματοφύλακας του φώναζε δεν θα ανέβαινε.. είναι κάτι απλό αλλά σε ορισμένα σημεία του ματς πολύ σημαντικό..συν ότι πρέπει να είναι πρώτος (για μένα) μετά τον αρχηγό, που χρειάζεται να ηρεμήσει τους συμπαίκτες του..

  12. Δεν γίνεται να τα κάνεις όλα σωστά και να χάνεις…και ας μη γυρνάνε πάλι σε έπαιξε 45 λεπτά έπαιξε 80….το παιχνίδι κρατάει 90 λεπτά..δεν μου λέει κάτι αν τα έκανε όλα σωστά μέχρι το 80… γιατί σε κάτι παιχνίδι κάτι άλλο μας φταίει…ας το βρούνε και ας το λύσουν

    1. Σολίς, Γκαργκαλατζίδης, Γρίβας, Μίγγος, Πέρσον, Γουάϊλι, Μπράουν, Βαφέας, Ζοάο Βίκτορ, Κουτρουμπής, Σάσι, Στάικος, Λυμπεράκης, Βάτερμαν, Σελίμοβιτς, Καστάνιος, Γιάννου, Καμάου, Φαν Ντούινεν.
      Μπούση ξύπνα!!!! Πληρώνεις παλτά γ εθνικής που σου φέρνουν οι (λέμε τώρα) σκάουτερς!!!!!!!!!!
      Λίγη ντροπή να υπήρχε μόνο……

      1. ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑ

      2. ΒΑΤΕΡΜΑΝ…. ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ…. ΣΤΟ ΚΑΛΟ
        ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ … ΤΡΑΒΗΞΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΜΑΤΣ…. ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ… ΓΙΑ ΠΑΓΚΟ
        ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ…. ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟΣ….. ΓΙΑ ΠΑΓΚΟ
        ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ…. ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ…. ΓΙΑ ΠΑΓΚΟ
        ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ… ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ… ΣΤΟ ΚΑΛΟ
        ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ … ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΘΕΣΗ…. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ…. ΓΙΑ ΠΑΓΚΟ
        ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗΣ…. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΞΕΔΡΑ… ΣΤΟ ΚΑΛΟ
        ΜΕΓΙΑΔΟ… ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΥΠΕΡΚΤΙΜΗΜΕΝΟΣ…ΚΑΛΟΣ..ΛΟΓΟ ΓΑΓΙΕΓΟΣ….. ΓΙΑ ΠΑΓΚΟ
        ΣΤΑΙΚΟΣ….. ΣΤΟ ΚΑΛΟ
        ΚΑΜΑΟ…. ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΣΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΟΦΗ…. ΣΤΟ ΚΑΛΟ
        ΝΤΕ ΓΚΟΥΣΜΑΝ….. ΦΕΤΟΣ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΤΟΥ ΤΟΥ.. ΣΤΟ ΚΑΛΟ
        ΦΑΝ ΝΤΑΙΝΕΝ….. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΜΠΑΛΕΣ … ΣΤΟ ΚΑΛΟ
        ΚΑΤΣΤΑΝΙΟΣ….. ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΟΦΗ…. ΣΤΟ ΚΑΛΟ

  13. Επειδή το πρότζεκτ έχει στόχο η ομάδα να δουλέψει πιο πολύ σαν επειχηρηση μην περιμένετε ακόμα θαύματα.
    Δηλαδή έχει δώσει βάση αυτή τη στιγμή στο αθλητικό κέντρο με αποτέλεσμα τα χρήματα για μεταγραφές να είναι μετρημένα, ψάχνοντας δηλαδή οικονομικούς παίχτες με ρίσκο αν βγουν.
    Βάλε μέσα και τη μείωση των εσόδων λόγο covid, τη στασιμότητα στις ακαδημίες πάλι λόγω covid έχουμε μείνει λίγο πίσω. Οπότε υπομονή μέχρι το 2025 να μαστε καλά…
    Το κέντρο μας έγινε πολύ δυνατό φέτος αλλά δεν έχουμε καθαρόαιμο στράικερ και στα τελευταία παιχνίδια δεν έχουμε σταθερά πρόσωπα στην αμηνα με αποτέλεσμα να έχουμε φάει 9 γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια. Εκεί βάλε και την απουσία επασι που έχει παίξει σημαντικό ρόλο πιστεύω.
    Όμως ένα πράγμα που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το πως γίνεται να προηγούμαστε στο σκορ και αντί να βγάζεις εσύ αντεπιθεσεις στον αντίπαλο να σου κάνει αυτός.
    Μάλλον κάποιοι στην ομάδα πρέπει να προσγειωθουν και να δούν πως θα κρατήσουν το αποτέλεσμα με κατοχή μπάλας βέβαια, δεν εννοώ με καταστροφικό ποδόσφαιρο.
    Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στο Νιοπλια και στους Σαμαραδες. Σίγουρα θέλουν αυτοί πιο πολύ από τον καθένα να πάει καλά η ομάδα, οπότε κάνω υπομονή και στηρίζω την ΟΦΑΡΑ μας.

    1. οπως το ειπες! επιχειρηση ! αλλα στο ποδοσφαιρο υπαρχουν εκτος απο μανατζερ και διευθυνοντες συμβουλοι και οι οπαδοι, που θελουν την ομαδα τους να διακρινεται, γιατι ειναι και θεμα περηφανειας!!! αυτο μεχρι στιγμης διαφευγει απ τους διοικουντες, μια ομαδα δεν ειναι μονο ισολογισμος αλλα και πολλα αλλα κυριως ψυχη!

  14. Ο ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ 200.000 ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ….???? ΣΕ ΚΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ…. ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΞΤΡΕΜ….. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ….. ΔΕ ΣΕΒΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΙΟΜΠΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ…. ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ…. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ …. ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ 2 ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΑΠΟ ΠΑΝΑΙΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΜΙΑ…. ΜΕ 6 ΓΚΟΛ ΠΑΘΗΤΙΚΟ… Ή ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΕ Η ΓΙΟΥΧΑ

    1. Ρε φίλε μάγος ήσουν, ή κάτι ήξερες και δε μας το έλεγες?

  15. Με παο, καλό θα ήταν να παίξει απ την αρχή ο καινούριος φορ… Να δούμε τι μπορεί να κάνει… Μπας και δούμε Θεού πρόσωπο.. Να παίρνει και παιγνίδια πάνω του.. Έτσι κι αλλιώς, η εξάδα πια, μόνο με ρίσκο και τρελα κερδίζεται…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × 4 =