Κάποια στιγμή νόμιζα ότι παίζαμε με τον Λεβαδειακό….

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα πιο κακομαθημένα του ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν μπορούν να χωνέψουν μια ήττα και έκαναν καθυστερήσεις από το 60′. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Λίγο τα χρώματα που είναι ίδια, λίγο οι σχέσεις των Γιάννηδων, λίγο τα πάρε – δώσε από ΠΑΟ Β’ σε ΠΑΟ Γ’ της Λιβαδειάς δεν θέλει και πολύ να σε μπερδέψει. Παίζεις με μια ομάδα στο άδειο “Γεντί Κουλέ” που ακόμα και έτσι τρομάζει, προηγείται και ξαφνικά από το 60′ αρχίζουν να κάνουν καθυστερήσεις. Την μια ο Μπρινιόλι έκανε κανένα τρίλεπτο να εκτελέσει το ελεύθερο, την άλλη τα μπακ έψαχναν μπάλες για να εκτελέσουν τα πλάγια, την τρίτη δε έπεφταν κάτω λες και τους χτυπούσε ηλεκτροπληξία με αποτέλεσμα να μην δούμε μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο.

Το ότι είχαν ξεκινήσει να κλαίνε πριν καν τελειώσει το παιχνίδι, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Η κλάψα τους δεν έχει τελειωμό, οι κερατάδες μέχρι και τα 24 δευτερόλεπτα φρόντισαν να μετρήσουν για να διαμαρτυρηθούν ότι και καλά κράτησε παραπάνω χρόνο ο Καραντώνης. Είναι να γελάς που έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Συρίγος αλλά όταν φτάνεις σε ένα σημείο που κερδίζεις στο 94′ και ενώ έχει προηγηθεί ένας 15λεπτος πνιγμός άνευ προηγουμένου τότε προσπαθείς να μαζέψεις τα ασσυμάζευτα.

Και βέβαια έπαιξε καθοριστικό ρόλο η αποβολή του Βιγιαφάνιες απλά εγώ να υπενθυμίσω πως και ο Παναθηναϊκός έπαιζε με παίκτη παραπάνω κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (στο ίδιο λεπτό μάλιστα αποβλήθηκε ο Μουνάφο) όμως όχι μόνο δεν έκανε φάση μέχρι το τέλος αλλά έχασε και το παιχνίδι ενώ ο ΟΦΗ πριν το τρίτο γκολ, είχε τρεις κλασσικές ευκαιρίες εκ των οποίων δύο σωτήριες επεμβάσεις του Μπρινιόλι και ένα σουτ στο δοκάρι. Για να καταρριφθεί και αυτή η προπαγάνδα.

To ότι αρνούνται να δεχτούν την ήττα από τον ανώτερο ΟΦΗ, στα 75 από τα 95 λεπτά του αγώνα είναι δικό τους θέμα όμως το ότι αρνούνται επίσης να δεχτούν την κατωτερότητα τους πραγματικά είναι κάτι που ξεπερνάει και τον οποιονδήποτε που έχει εγκέφαλο μπιζελιού και κάνει μια προσπάθεια ώστε να πει την ΑΒ. Αλλά βέβαια όταν ο ΟΦΗ ήταν μικρούλης εντός αγωνιστικών χώρων, γιατί έξω από αυτούς ήταν, είναι και παραμένει μεγάλος, είχε την συμπάθεια τους, τον αντιμετώπιζαν με μια συμπόνοια δίχως να γνωρίζουν τι έρχεται στο μέλλον. Τώρα που ο ΟΦΗ μεγαλώνει συνεχώς, ανεξάρτητα από την κατάληξη της φετινής χρονιάς ή την περσινή κακή, ενοχλούνται. Ενοχλούνται γιατί τους μπαίνει στο μάτι, ενοχλούνται γιατί αρνούνται να δουν την πραγματικότητα και τι έρχεται στο μέλλον.

Ο ΟΦΗ πήρε μια σπαθάτη, δίκαιη νίκη την οποία δεν μπορεί να του την αμφισβητήσει κανείς όπως και κανένας στον κόσμο δεν μπορεί να χρεώσει την ήττα στον Καραντώνη. Αν ήθελε ο Παναθηναϊκός να κερδίσει ας έπαιζε μπάλα και όχι να κάνει καθυστερήσεις σαν τον Λεβαδειακό στο ματς του 2006 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

17 σχόλια

  1. Nα νικαω τον παναθηναικο κι ας παιζω στη Γ΄εθνικη. Γιατι ο ΟΦΗ παντα ηταν μεγαλητερη ομαδα απ΄αυτους τους κακομοιριδες.

  2. Η Οφάρα μας Μανώλη δεν κρύβεται από κανέναν μασκαρά. Ό,τι νιώθει μέσα στο Ναό του Γεντί Κουλέ, είναι από τις Ομαδάρες που θα στο δείξει με τις κουτουλιές γκολάρες του Φελίπε και του Τσίλια ! !
    Διαθέτει μια ακαταμάχητη γοητεία ηδονής και μια έμφυτη εξυπνάδα όταν σου φυτεύει το τόπι στο πλεκτό, που είναι τόσο ηδονικό και απαράμιλλο, που κάνει την Οφάρα μας να είναι πάντα η αγαπημένη καψούρα του κοινού….

  3. Κι όμως ρε Μάνο η ΟΦΑΡΑ μας δεν κρύβεται από κανένα λαμογιότατο παλιομασκαρά. Ό,τι νιώθει μέσα στο Ναό του Γεντί Κουλέ, είναι από τις Ομαδάρες που θα στο δείξει με τις κουτουλιές γκολάρες του Φελίπε και του Τσίλια ! !
    Διαθέτει μια ακαταμάχητη γοητεία ηδονής στο καινούργιο σήμα της φανέλας, και μια έμφυτη εξυπνάδα όταν σου φυτεύει το τόπι στο πλεκτό, που είναι τόσο ηδονικό και απαράμιλλο, που κάνει την ΟΦΑΡΑ μας να είναι πάντα η αγαπημένη κρυφόκαψούρα του κοινού….

  4. Αυτές οι υπερβολές σου βρε Μάνο όταν νικάμε,! Τέλος πάντων όλα καλά… Το ματς χτες το κερδίσαμε για 3 λόγους.. 1. Γιατί ο νομπλιας έκανε τις σωστές αλλαγές έγκαιρα 2. Γιατί πήραμε ένα φορ που επιτέλους μυρίζει το γκολ και απασχολούσε τους αμυντικούς και 3. Γιατί αποβλήθηκε ο βιγιαφανες και το ήθελε ο Θεός.. Για την εξάδα θέλουμε 8 με 9 βαθμούς στα τελευταία 5 ματς, τα τέσσερα με βάλτους αντιπάλους.

    1. Βατους αντιπαλους

  5. Μάνο στο 4:14 των καθυστερήσεων μπήκε το γκολ του Τσίλια.. και όταν πήρε την μπάλα ο Ντε Γκουζμάν από τον Ουές έβαλε την σφυρίχτρα στο στόμα ο ρεφερι αλλά ευτυχώς έκανε σέντρα και όχι πάσα ο Ντε Γκουζμάν..

  6. Είσαι ένα μίζερο κομπλεξικο ανθρωπάκι που περιμένεις την ομαδουλα σου να κερδισει για να πάρεις λίγο μπόι..
    Εσείς δημιουργείτε τη βία με τα γραφόμενα σας που λειτουργείτε ως οπαδοί και κατά τά άλλα το παίζεις δημοσιογράφος και πληρώνεσαι από αυτό

    1. Εσύ πρέπει να πονάς πολύ δεν εξηγείται αλλιώς, πιείτε σοδουλα να χωνέψετε ρε ζέλες….

    2. Εσένα δηλαδή σου οπλίζει το χέρι ο καθένας που μπορεί να γράψει ότι θέλει και πας και σκοτώνεις?
      Τι λε ρε σοβαρά? Δηλαδή τώρα έξω θα έπρεπε να κυκλοφορούμε ολοι με τσεκουρια και όποιος αντέξει.
      Φίλε μου όπως το βλέπει ο καθένας.

    3. Βρε, καλώς τα παιδιαααα

  7. ειμαστε 5 ομαδες για 3 θεσεις…εμεις εχουμε το πιο βατο προγραμμα απ ολους αλλα δεν εξαρταται μονο απο μαςπιστευω οτι τις λιγοτερες πιθανοτητες εχει ο πας …ο ατρομητος θα κρινει πολλα, γιατι εχει στην εδρα του εμας, τον παο και τον αστερα…κλειδια τα ματς παο-αεκ, αγρινιο- παο, αστερας- αρης και αρης-ολυμπιακος…..εμεις για να ειμαστε σιγουροι, θελουμε απο 9 βαθμους και πανω, με 8 βαθμους παιζεται και κατω απο 8 μενουμε εξω…δηλαδη θελουμε η 3 νικες και μια ισοπαλια η 3 νικες η 2 νικες και 2 ισοπαλιες μινιμουμ, δηλαδη απο 37 βαθμους και πανω…αν ξεκινησουμε με νικη στον ατρομητο, ολα γινονται πιο ευκολα.

  8. Εσύ που Κάνεις τό Σχόλιο Είσουν σέ Άλλο Γήπεδο,, Τό Παιχνίδι σάς τό Έδωσε ό Καραντώνης Αυτό τό Λαμόγιο τής Ελληνικής Διαιτησίας, Μόνο Ξένοι Διαιτητές Μόνο Έτσι θά Βάλουν Μυαλό Οι Καριόλιδες καί Οι Παραγοντίσκοι!!!!!! Ξεχάσατε πού Παίζατε Μέχρι Πέριση Κύριοι τού ΟΦΗ,, Ή Κρήτη Έχει Μόνο Μία Ομάδα τόν Εργοτέλη,, Δεν Ξεχνάμε τί Έκανε ή Χούντα νά Διαλύσει τόν Εργοτέλη γιά Λογαριασμό του ΟΦΗ πού είναι Ότι Είναι Λόγο Βαρδινογιάννηδων,, Εγώ Θέλω Μόνο Ηττημένη Αυτή τήν Ομαδούλα Πού Λέγεται Οφη

    1. 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣

  9. Αυτό με τις καθυστερήσεις, το συζητούσαμε στη καφετέρεια απο το 1-1….
    Ούτε η Λαμία δεν έπεφτε τόσο πολύ κάτω!!!!!
    Δεν ξέρω ποιός ευθύνεται περισσότερο για τη νίκη.. ο Κόκος, η τύχη, ο θεός….. Αλλά ΕΠΡΕΠΕ να γίνει έτσι γιατί κάποια στιγμή η μπάλα πρέπει και να τιμωρεί…
    Το φχαριστήθηκα περισσότερο και απο όταν έκανα πρώτη φορά σεχχχχ!!!!!!!!
    Με την αρμύρα λαγουδάκια!!!!!!!
    Θα τα πούμε και στα πλέυ-οφ

    1. Χλωμό το βλέπω να ξαναπαιξουμε.
      Θα μείνουν εκτός play off.

  10. Δυστυχώς “Τσουκαλάδες” δεν υπάρχουν μόνο στην Αθήνα, έχουμε κι εδώ τέτοια φυντάνια.
    Ντροπή και μόνο στους δημοσιογράφους – οπαδούς, μόνο κακό κάνουν στο ποδόσφαιρο.

  11. Εγώ που λέτε αλάνια μου ένα πράγμα ξέρω. Η ΟΦΑΡΑ μας σιγά σιγά μεγαλώνει και αψηλώνει και αυτό δεν αρέσει σε πολλούς απλυτοάναρχους πιπινογαμουλίτσους!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 5 =