Το μήνυμα είχε φύγει το βράδυ της Τούμπας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ και ο Μπούσης είχαν στείλει μήνυμα την βραδιά της κλοπής της Τούμπας ότι οι εποχές των σφαγών θα αποτελούν παρελθόν και πως μοναδικός του στόχος είναι το 50-50. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Η βραδιά της Τούμπας και ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρθηκαν στον ΟΦΗ είναι κάτι που θα το θυμόμαστε για καιρό. Και σίγουρα δεν πρόκειται να ξεχαστεί από κανέναν που έχει σχέση με τον οργανισμό του ΟΦΗ. Το ίδιο βράδυ κιόλας ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ το είχε ξεκαθαρίσει μόνο που το μήνυμα που είχε στείλει, δεν έγινε αντιληπτό από κανέναν.

Ποιο ήταν αυτό; Πως ο ΟΦΗ και ο κόσμος του δεν επρόκειτο να αφήσουν έτσι όλα όσα συνέβησαν την μαύρη νύχτα όταν το 0-1 έγινε 1-0 μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και μάλιστα με ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Το μήνυμα του Μπούση που αφορούσε την προστασία

Ο ΟΦΗτζης έχει ψηλά το αίσθημα της δικαιοσύνης και της εντιμότητας, έχει ζήσει στο πετσί του σφαγές και σφαγές, έχει ζήσει ολόκληρες συμμορίες να του στερούν όλα όσα εκείνος διεκδικούσε μέσα στο γήπεδο. Από τους Λαμπρόπουλους και τους Παπαδόπουλους μέχρι τα όργια στις Σέρρες και πολλά άλλα μέσα στα χρόνια.

Κανένας δεν θέλει και δεν ήθελε ποτέ να είναι ευνοημένος ο ΟΦΗ. Και ούτε θα το επιδίωκε ποτέ αυτό ο σύλλογος.

Τώρα αρχίζουν και κλαίνε νυχθημερόν αρνούμενοι να δεχτούν την ήττα και βρίσκουν/ανακαλύπτουν αιτίες που γελάει όποιος σοβαρός τα διαβάζει. Από τα 13 δευτερόλεπτα του έξτρα χρόνου που παίχθηκε για να σκοράρει ο Τσιλιανίδης μέχρι και αποβολές Σελίμοβιτς και Τσίλια. Το 50-50 δεν αντέχεται, είναι ολοφάνερο πως δεν το αντέχουν παρά μόνο όταν είναι υπέρ τους αλλά δίχως να είναι κομμένο στην μέση. Και στο κάτω κάτω όταν αυτοί που γκρινιάζουν όλη την χρονιά, από την ΑΕΚ τον περασμένο Σεπτέμβρη μέχρι και τον Παναθηναϊκό, τι έχουν κάνει οι λεγόμενοι “μεγάλοι” πέρα από την διάλυση του ποδοσφαίρου;

Πόσες σφαγές έχει νιώσει στο πετσί του ο ΟΦΗ όλες αυτές τις δεκαετίες; Και δεν άνοιγε ρουθούνι, που ήταν κρυμμένοι όλοι οι υπερασπιστές του 50-50 όταν έσφαζαν τον ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ ή όταν ο Τζήλος κατάπινε την σφυρίχτρα του στο πέναλτι του αγώνα με τον ΠΑΣ;

Ήρθε η ώρα λοιπόν να δουν τον ΟΦΗ να μεγαλώνει, ακόμα και αν έρθει όχι μια χείριστη χρονιά όπως η περσινή άλλες 10. Οι εποχές των σφαγών έχουν περάσει ανεπιστρεπτί  και κρίμα για εκείνους που δεν το είχαν πάρει το μήνυμα τους πως μοναδική επιδίωξη του ΟΦΗ ήταν το 50-50.

Αλλά ούτε αυτό αντέχουν, ούτε αυτό ήθελαν ποτέ τους. Και για αυτό βγαίνουν τώρα και κλαίνε σαν τις μαυροφορεμένες χήρες από τον Σασμό προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

9 σχόλια

  1. Δεν ασχολούμαι άλλο με τη διαιτησία και τις παράγκες.. Εξ άλλου, όπως λέει και το γνωστό σλόγκαν, όλα για κάποιο λόγο γίνονται.. Αλλά αφού πήραμε τους 3 πόντους με το βαζελο, οφείλουμε να κυνηγήσουμε την εξάδα… Πιστεύω με βασικούς Φελίπε και μπουζούκη, θα τα καταφερουμε αν και αστέρας Άρης και παο έχουν λίγες περισσότερες πιθανότητες… Θέλουμε για σιγουριά, 9 βαθμούς σε 5 ματς… Αυτα.

  2. Είναι απαράδεκτο την εποχή του VAR να εξακολουθεί ο κάθε διατητής να πέρνει ότι αποφάσεις γουστάρει. Αν απέναντί μας ήταν ο γαύρος ή ο Μπάοκ ή ο Άρης θα είχαν δώσει τα ανάποδα. Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών αλλά στους επόμενους αγώνες θα ξαναδούμε σφαγές σαν αυτή της Τούμπας.
    Στον προχθεσινό αγώνα η νίκη του βάζελου δεν σύνεφερε τον Άρη (η διατησία τον παίζει 100-0) οπότε δοθήκαν όλες οι αμφισβιτούμενες υπέρ μας. Δεν πιστεύω ότι θα μας αφήσουν να πάμε 6αδα…
    Παρεπιπτόντως εγώ θα πιστώ ότι η πίεση της διοίκησης έπιασε τόπο μόνο όταν δω να μας παίζουν ξένοι διατητές.

  3. Αλήθεια μια και το αναφέρει ο Βασίλης, έχει στείλει ποτέ η Διοίκηση ως αίτημα στην ΚΕΔ το θέμα της συμμετοχής ξένων Διαιτητών, σε κάποια κομβικής και σπουδαίας σημασίας παιχνίδια μας; Αμφιβάλλω!

  4. Σχετικά με το ματς της Τούμπας διαφωνώ μαζί σου κ αρθογράφε.Αν σιχαινόμαστε κάτι πιο πολύ, αυτό είναι η γαυρίστικη νοοτροπία.Εύχομαι γρήγορα η ομάδα σας να μας εκπροσωπεί σε μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ ΕΜΕΊΣ ΑΓΑΠΆΜΕ ΚΡΉΤΗ και η Κρήτη ποδοσφαιρικά λέγεται ΟΦΗ.ΠΑΟΚ είμαι και με αρέσουν τα καλιτσούνια 😉

    1. Φίλε Γιάννη, Κρητικός είμαι που ζω 12 χρόνια Θεσσαλονίκη και είμαι ΟΦΗ. Η όποια αντιπαλότητα μεταξύ μας είναι καθαρά ποδοσφαιρική εννοείται ότι η αγάπη μας είναι αμοιβαία.

  5. Κακό για μας που κέρδισε ο πας μέσα στο Αγρίνιο αλλά καλό που έχασε ο Άρης απ το Βόλο αφού και ο Άρης μένει πίσω και ο βόλος αποκτάει κίνητρο για εξάδα για να χτυπήσει το τελευταίο ματς με τον πας στο Βόλο.. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε οποσδήποτε Βόλο και Απόλλωνα στην έδρα μας κι αν πάρουμε 4 βαθμούς με ατρόμητο και ιωνικο εκτός, θα είναι τέλεια.. Το ματς στο Καραϊσκάκη βέβαια το θεωρώ χαμένο, μακάρι να διαψευστώ.

  6. Με βάση το πρόγραμμα, θεωρώ ότι 4 ομάδες θα παλέψουν για 3 θέσεις στα πλέι οφ.. Εμείς, ο πας, ο αστέρας κι ο παο… Εκτιμώ, ότι τα πάνω και κάτω όρια των ομάδων θα είναι.. Για εμάς, 36-39 βαθμοι, ο πας 37-39, ο αστέρας 37-40 και ο παο 37-41…οι πιο τυχεροί θα μπουν, οι διαφορές θα είναι στον ένα βαθμό… Ουσιαστικά θέλουμε 3 νίκες και μία ισοπαλία για να είμαστε 90% σίγουροι.

  7. Έγινε το θαύμα και έχασε ο αστέρας μέσα στην έδρα του απ τον ιωνικο!!! Αποδεικνύεται ότι κανένας αγώνας δεν είναι δεδομένος… Αν καταφέρουμε και κερδίσουμε Βόλο και Απόλλωνα και αν πάρουμε 2-4 βαθμούς με ατρόμητο και ιωνικο εκτός, θα έχουμε πολλές ελπίδες.. Πολλά τα αν βέβαια αλλά όπως φαίνεται, όλα είναι πιθανά σ αυτό το πρωτάθλημα…

  8. μετα τα σημερινα αποτελεσματα και με βαση το προγραμμα της καθε ομαδας, θεωρω οτι το καλυτερο προγραμμα μεχρι το τελος εχουμε εμεις και ο πας ..περισσοτερες πιθανοτητες για εξαδα εχουν κατα σειρα ο πας, ο παο και εμεις….αν ο αρης δεν κερδισει τον πας αυριο νομιζω οτι δεν εχει πολλες ελπιδες (απο την αλλη ομως, αν κερδισει τον πας, δεν θα εχει ο πας πολλες ελπιδες, οποτε μαλλον καλυτερα να κερδισει ο αρης που εχει λιγοτερους βαθμους απο μας) και ο αστερας μετα την ηττα απ τον ιωνικο, κινδυνευει σοβαρα να μεινει εξω απο την εξαδα..τον βολο δεν τον υπολογιζω καν..ματς της χρονιας για μας, αυτο με τον ατρομητο την τεταρτη..αν το κερδισουμε και με δεδομενη την νικη με απολλωνα στο γηπεδο μας, φτανουμε σιγουρα 38 βαθμους ….το ματς με τον ιωνικο αμεσως μετα, ειναι ακομα δυσκολοτερο, ο ιωνικος, δεν αστειευεται καθολου. αλλα αν εχουμε κερδισει στον ατρομητο, θα παμε για να παρουμε εστω μια ισοπαλια….τι τα γραφω βεβαια ολα αυτα, μονος μου τα γραφω μονος μου τα διαβαζω, λολ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 + 9 =