Με τα λάθη του και τα καλά του ο ΟΦΗ δεν είναι ομάδα εξάδας αλλά ξεκάθαρα τετράδας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα 25 λεπτά μπάλας που έδειξαν την δυναμική του φετινού ΟΦΗ και πως αυτή η ομάδα δεν μπορεί να μείνει εκτός play offs. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Είπε ο Νίκος Νιόπλιας μια μεγάλη κουβέντα στις δηλώσεις του στη Nova. Ότι ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι δεν γνωρίζουν ούτε το ελάχιστο από όσα συμβαίνουν μέσα στις κλειστές πόρτες του ΒΑΚ. Η απορία για τριάδα στα στόπερ που εκ του αποτελέσματος δεν λειτούργησε καθόλου και ουδείς μπορεί να αντιληφθεί πως ο ΟΦΗ βρέθηκε να χάνει με 2-0 από δύο δικά του γκολ, έρχεται να απαντηθεί από όσα είπε ο προπονητής του μετά το τέλος του αγώνα.

Η πραγματική δυναμική του φετινού ΟΦΗ είναι αυτή που είδαμε για 20-25 λεπτά. Ένα μικρό χρονικό διάστημα ήταν αρκετό για να πειστούμε όλοι μας (ακόμα και εγώ που στο ημίχρονο ήμουν απαισιόδοξος ότι μπορεί να γυρίσει το ματς) πόσο καλή ομάδα είναι ο φετινός ΟΦΗ. Σαφώς και έγιναν λάθη στο πρώτο ημίχρονο, το σύστημα με τριάδα στα στόπερ που δεν λειτούργησε ποτέ αλλά αντιθέτως απορρύθμησε τον ΟΦΗ, τα ατομικά λάθη που επέτρεψαν στον Ατρόμητο, δίχως να είναι καλύτερος (και αυτό είναι που σε εκνευρίζει) να προηγείται με δύο γκολ.

Όμως ο φετινός ΟΦΗ είναι ομάδα του προπονητή του, των προσωπικοτήτων του, των παικτών που διαθέτει και πρόκειται για ισχυρούς χαρακτήρες. Η μια ακόμα ανατροπή δεν είναι εύκολο να συμβεί, από το 2-0 κιόλας, έχει γίνει με ισχυρότερους αντιπάλους, με ομάδες που διαθέτουν ακόμα μεγαλύτερη δυναμική, δεν θα γινόταν στο Περιστέρι;

Και έγινε με μια απλή κίνηση από την σκακιέρα των πάγκων όπου ο Νιόπλιας επικράτησε κατά κράτος του Κόουλμαν, το 5-4-1 έγινε 4-4-2 και ο ΟΦΗ με ένα 20λεπτο καλού ποδοσφαίρου ισορρόπησε την κατάσταση, το 2-0 έγινε 2-2 και αν ο Γκορτσίλας δεν τον άφηνε με 10 παίκτες θα το γύριζε τούμπα το παιχνίδι.

Εδώ θέλω να πω κάτι σχετικό με τον Γκορτσίλα. Ξαναγράφω πως οι Έλληνες διαιτητές είναι ανίκανοι να διαχειριστούν τέτοια παιχνίδια. Για ακόμα μια φορά το απέδειξαν στο Περιστέρι. Είναι ολοφάνερο πως επειδή ο Γκορτσίλας νιώθει πως δεν υπάρχει πέναλτι στην φάση του 2-2 (αν και είναι πεντακάθαρη η φάση εξ’ ου και η δικαίωση από το var) αρχίζει να παίζει ένα μονότερμα που μέχρι το τέλος δεν του έδωσε του ΟΦΗ ούτε ένα φάουλ, συνεχή στημένα γύρω από την περιοχή του Επασί και αποκορύφωμα είναι η αστεία απόφαση του να αποβάλει τον Στάικο σε μια διεκδίκηση που είναι απορίας άξιον αν υπάρχει καν παράβαση. Οι Έλληνες διαιτητές είναι ανίκανοι να διαχειριστούν δύσκολες περιπτώσεις και ακόμα δυσκολότερες φάσεις, να υπενθυμίσω το γκολ του Σελίμοβιτς στο ματς με τον Παναθηναϊκό όπου έπρεπε να το βλέπουν στο var για κανένα πεντάλεπτο και πάει λέγοντας. Όπως και να’ χει επειδή ο Γκορτσίλας νιώθει πως είναι λάθος η απόφαση του χεριού του ξανθομάλλη βίκινγκ του Ατρομήτου, πάει και γυρίζει τούμπα το ματς ενώ αντιθέτως μέχρι και το 2-2 το έχει αφήσει, ορθώς να γίνει ροντέο σφυρίζοντας ελάχιστα έως καθόλου.

Η εικόνα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο δεν είναι απλά εικόνα ομάδας για play offs αλλά γκρουπ που αξίζει να διεκδικήσει την είσοδο του στην πρώτη τετράδα. Η εικόνα του είναι κρυστάλλινη, οι παίκτες του δείχνουν πως το θέλουν σαν τρελοί (ο Ντούρμι στο 2-2 τρέχει να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα αντί να πανηγυρίσει την ισοφάριση) και ο οργανισμός παίζει τα ρέστα του για την εξάδα. Αυτό που έδειξε ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο δείχνει πως το club είναι έτοιμο για τα play offs και μόνο αν κάνει χαρακίρι δεν θα μπει στα play offs.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

29 σχόλια

  1. Μανώλη ηρεμία…
    Σιγά μη πάμε και για πρωτάθλημα.
    Καλα πάει η ομάδα , ευχαριστημένοι είμαστε και τέλος…
    Μην ανεβάζουμε το πήχη, ιδιαιτέρως όταν δεν έχουμε το κατάλληλο δυναμικό.
    Με σελιμοβιτς, καστάνιος κλπ και πάλι καλά εκελι που είμαστε.

    Απλώς θα περάσει μια χρονιά χωρίς γκρίνια και αυτό είναι το θετικό.

  2. Βέβαια και δεν ξέρουμε τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του ΒΑΚ,βλέπουμε όμως πολύ καθαρά αυτό που γίνεται μέσα στο παιχνίδι!
    Η προσέγγιση λοιπόν του παιχνιδιού στο α’ ημίχρονο ηταν τελείως λάθος, λάθος σχηματισμός, συνεχόμενα λάθη, μας θύμισε μια περίοδο που δεν θέλει κανείς μας να θυμάται!
    Διορθώθηκε η κατάσταση στο β’ ημίχρονο και η ομάδα πήρε ένα πολύτιμο χ.
    Έχω ομως ένα εύλογο ερώτημα, που πιστεύω θα το έχουν και πολλοί φίλοι.
    Στις 5 αλλαγές που έγιναν γιατί δεν έβγαλε τον Τοράλ να τον προφυλάξει;;; Σε όλο το πρωτάθλημα έχει βγάλει μόνο ενα 90λεπτο,δεν το έβλεπε ο προπονητής και το επιτελείο του ότι ήταν εξουθενωμένος και χρειαζόταν τουλάχιστον από το 70′ αλλαγή;;;;
    Εσύ Μανώλη δεν διερωτήθηκες γιαυτό, γιατί δεν το αναφέρεις καν, η καλοπιστη κριτική και στους προπονητές δεν είναι κακό, δεν πρέπει συνέχεια να τους χαιδευουμε τα αυτιά, εντάξει κατανοητό δεν θέλεις να προκαλέσεις αντιπάθειες, γιατί η κρητική και η επισήμανση λαθών ενοχλεί, αλλά αυτό είναι μέρος της σωστής δημοσιογραφίας!!

    1. Ολόσωστος, φίλε μου! Μπορεί να μην γνωρίζουμε τι συμβαίνει στο ΒΑΚ κάθε μέρα, όμως ο καθρέπτης του τι γίνεται μέσα σε κάθε προπονητικό κέντρο είναι το γήπεδο κι εμείς δεν είμαστε ούτε τυφλοί ούτε ανόητοι. Γιατί μάλλον για ανόητους μας περάνει ο Κόκος ώρες-ώρες…. Πες, ρε μεγάλε, ότι εκτίμησες λάθος την κατάσταση και τέλος! Δε θα σου πάρει κανείς το κεφάλι! Πες, π.χ., ότι φοβήθηκες τα δύο σέντερ φορ του Ατρομήτου και γι’ αυτό επέλεξες 3αδα στην άμυνα. Πες ότι ήθελες να παίξεις περισσότερο στις πτέρυγες με τα δύο μπακ-χαφ (Ουές-Μπαλογιάννη) για να εκμεταλλευτείς το κεφάλι του Φελίπε. Πες αυτό που σκέφτηκες όταν κατέστρωνες το πλάνο του αγώνα, άσχετα αν σου βγήκε ή όχι και άσε τα σάπια! Γιατί, όπως λέει ο φίλος παραπάνω, αν ήθελες να προφυλάξεις τον Τοράλ, θα τον είχες κάνει αλλαγή μέχρι το 75. Άλλωστε είχες τον Μπουζούκη στον πάγκο…
      Γράφοντας αυτά, δε θέλω να αμαυρώσω τη συνολικότερη ΚΑΛΗ δουλειά που έχει κάνει ο Νιόπλιας φέτος. Απλά καλό είναι να λέμε τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη!

      1. Είναι ξεκάθαρο για όποιον παρακολουθεί τον φετινό ΟΦΗ πως η επιλογή των τριών στόπερ δεν έγινε επειδή φοβήθηκε τον Ατρόμητο. Τα υπόλοιπα είναι εικασίες Δημήτρη και τίποτα περισσότερο.

        1. Συμφωνώ, Μάνο, εικασίες είναι όλα στην τελική. Όμως, εσένα σε έπεισε ο Νιόπλιας με αυτά που είπε στο τέλος του αγώνα περί 3αδας στην άμυνα για τη προφύλαξη κάποιων παικτών; Πώς προστατεύεις Τοράλ και Ντε Γκούζμαν κατ’ αυτόν τον τρόπο δηλαδή; Με τον Πασαλίδη;

  3. Δεν ειναι ομαδα 6 δας συμφωνω….για 4 δας απλα γελαμε…σταματηστε εσεις οι δημοσιογραφοι με τα λογια να φτιαχνετε καριερες και ομαδες….Ομαδα με αμυνα για τα πανυγιρια δεν ειναι για εξαδα…τα δυο στοπερ να κουτουλανε μεταξυ τους ενας μουνιθ να μοιαζει μεσσι…και ο προπονητης να ειναι στον κοσμο του..ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΣΑΡΡΗ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΣΠΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑ ΞΡΦΤΙΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

    1. Αφού “κούρασα” γιατί συνεχίζεις να με διαβάζεις; Αλλά έχεις δίκιο, δεν είναι ομάδα για εξάδα, μάλλον για παραμονή έπρεπε να παλεύει ο ΟΦΗ. Επίσης αν ξεφτιλίζει κάποιος τον ΟΦΗ, αυτός είσαι εσύ με το σχόλιο που κάνεις που την υποτιμάς με τόσο χείριστο τρόπο και μάλλον περιμένεις τις στραβές για να βγεις σαν τον χοχλιό.

  4. Μανώλη, ας αποφεύγουμε τις υπερβολές! Ο φετινός ΟΦΗ όσο αξίζει να μπει στην 6αδα άλλο τόσο μπορεί να πει κάποιος ότι υπάρχουν άλλες τρεις-τέσσερις ομάδες που αξίζουν εξίσου να πάνε πλέι οφ. Με λίγα λόγια, ΟΦΗ, Αστέρας, Γιάννενα, βάζελος, Άρης δεν έχουν τρομερές διαφορές μεταξύ τους, οπότε όποιες ομάδες τερματίσουν τελικά μέσα στην 6αδα δε θα είναι άδικο για τις υπόλοιπες. Έτσι όπως έχει πάει το πράγμα, όλο το παιχνίδι θα παιχτεί στις λεπτομέρειες και όποιος είναι πιο έτοιμος (και πιο τυχερός) θα πετύχει το στόχο αυτό.

    1. Ο καθένας Δημήτρη έχει την δική του οπτική στο πως βλέπει τον ΟΦΗ. Εγώ για παράδειγμα δεν θεωρώ πως ΠΑΣ, Αστέρας είναι καλύτερες ομάδες από τον ΟΦΗ.

      1. Μα αυτό λέω κι εγώ! Καμία από αυτές τις ομάδες δεν είναι ούτε καλύτερη ούτε χειρότερη από τον ΟΦΗ. Πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα είναι όλες. Γι’ αυτό και δεν μπορεί να πει κανείς ότι αξίζει περισσότερο τη συμμετοχή στα πλέι οφ η μία ή η άλλη. Ας μην τρελαινόμαστε. Καλούτσικη ομάδα είμαστε αλλά τίποτα το φοβερό και τρομερό.

        1. Όχι, Δημήτρη δεν με έπεισε αλλά μην ξεχνάμε κάτι σημαντικό: Ο εκάστοτε προπονητής (όχι μόνο ο Νιόπλιας) ποτέ δεν θα πει δημόσια την τακτική και το τι έχει στο μυαλό του, αυτά λέγονται μόνο στα αποδυτήρια. Αν θες την δική μου γνώμη/ρεπορτάζ πιστεύω πως ο Νιόπλιας έβαλε τριάδα για να καλύψει το κενό του Μεγιάδο στα χαφ αφού ο Ντε Γκούζμαν, ούτε ο Τοράλ μαρκάρουν.

        2. Και επίσης αυτό το πράγμα που με την πρώτη στραβή, μιλάω γενικά όχι επί προσωπικού Δημήτρη, προσπαθούμε να μειώσουμε μόνοι μας τον ΟΦΗ για να το παίξουμε υπεράνω είναι κάτι που δεν το αντιλαμβάνομαι. Δεν πιστεύω πως ο φετινός ΟΦΗ είναι καλούτσική ομάδα. Είναι καλή ομάδα και πολύ καλύτερη από όλες τις ομάδες που βρίσκονται από τον Παναθηναϊκό και κάτω. Ή ακόμα και αν με θεωρήσεις υπερβολικό, μιλάω για ομάδα – όχι ρόστερ, ο φετινός ΟΦΗ έχει δείξει καλύτερη εικόνα ΚΑΙ από τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι υπερβολή, η πραγματικότητα.

        3. Ακόμα και αν έβαλε την 3αδα για τον λόγο που λες (και που έχει μια λογική), γιατί να μην το παραδεχτεί στην τελική; Δεν είναι αμάρτημα, μια απόφαση είναι που δεν του βγήκε. Όλοι οι προπονητές αναλαμβάνουν το μερίδιο της επιτυχίας ή της αποτυχίας (ειδικά της δεύτερης). Δεν είναι κακό, αντρικό θα έλεγα ότι είναι. Και τι να τους πει στα αποδυτήρια, ότι πετάξαμε ένα ημίχρονο επειδή έγινε μια λάθος επιλογή; Αυτό δε χρειάζεται να το πει καθόλου, όλοι το καταλαβαίνουν. Τις μπούρδες δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος. Τα ακαταλαβίστικα.
          Όσο για την κριτική που λες ότι γίνεται, στο έχω ξαναγράψει, ότι αυτό συμβαίνει πάντα στα κλαμπ που έχουν ιστορία, κόσμο και κυρίως ΣΤΟΧΟΥΣ! Αν η ομάδα πήγαινε απλά για την παραμονή και ήμασταν 50-100 νοματαίοι στο σύνολο τότε, ναι, δε θα έπρεπε να μας φταίει τίποτα. Αλλά ΟΦΗ είσαι ρε Μάνο, πώς μπορείς να συμβιβαστείς με τη μετριότητα;

        4. Μα επειδή ρε Μήτσο δεν συμβιβάζομαι με την μετριότητα για αυτό διαφωνώ στο σχόλιο σου με τους υπόλοιπους. Επίσης σχετικά με το θέμα κριτικής, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω. Ναι, στην κριτική, όχι στον μηδενισμό.

  5. Μάνο, μη λέμε υπερβολές… Αν δεν μας έδινε το πεναλτυ, τώρα θα ήμασταν με το ένα πόδι έξω απ τα πλέι οφ… Χτες δεν ήμασταν καθόλου καλοί και πήραμε το βαθμό επειδή ο Θεός θέλει να πάμε στα πλέι οφ… Από δω και πέρα, σε 3 ματς, χρειαζόμαστε 5 η 6 βαθμούς για να έχουμε σοβαρές ελπίδες για την εξάδα, χωρίς να είναι και 100% σίγουρο.. Με 7 βαθμούς, είναι υπέρ σίγουρο… Αν χάσουμε δηλαδή στο ματς με ιωνικο, τελειώσαμε 100%.

  6. Για μένα, μετά τη χτεσινή νίκη – δώρο του διαιτητή στον παο, ο βαζελος θα είναι εξάδα, μαζί και ο πας, που θέλει μια νίκη με τη Λαμία στο γήπεδο του και τελευταίο ματς με τον αδιάφορο Βόλο… Η μάχη είναι εμάς με τον αστέρα… Ο αστέρας έχει θεωρητικά δύσκολα ματς, που εξαρτώνται όμως κι απ τη θέληση του αντιπάλου… Ο ατρόμητος στην έδρα του, ναι θα κάνει τα πάντα να κερδίσει τον αστέρα… Κι η Λαμία το ίδιο… Κι ο γαύρος πιστεύω για το πρεστίζ του στο Καραϊσκάκη… Η αεκ όμως στο οακα, στα χάλια που είναι, μπορεί να κερδίσει τον αστέρα; ο Άρης στην Τρίπολη, θα τα δώσει όλα; συμπεράσματικα, ο αστέρας σε 5 ματς μπορεί να μαζέψει 3 πόντους, μπορεί όμως και 7 και να φτάσει τους 39…εμεις πάντως δεν πρέπει με τίποτα να χάσουμε στη Νίκαια… Αλλιώς, πρέπει να ψάχνουμε βαθμούς στο Καραϊσκάκη….

    1. Έτσι είναι όπως τα γράφεις, Μιχάλη.

  7. Παιδιά τα πράγματα είναι απλά.
    Στην ζωή πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Ο Νοπλιας έχει δοσει πολλά στην ομάδα ,αλλά στα παιχνίδια με Λαμια και Ατρόμητο χάσαμε 5 πόντους εξαιτίας του.
    Όποιος είδε τα ματς θα καταλάβει τι εννοώ.
    Όσα είπε ο προπονητής μετά τους δύο αυτούς αγώνες είναι φτηνές δικαιολογίες.
    Την πατήσε και δεν είχε το θάρρος να το πει.
    Υπάρχουν και αλλοι που ξέρουν μπάλα.
    Το καλό τουλάχιστον φέτος είναι ότι σωθηκαμε νωρίς και αυτό το πιστώνεται ο προπονητής.
    Όλα τα άλλα για τετράδα και εξάδα είναι της πλάκας ιστορία για εμάς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο.
    Δεν είναι για play off έτοιμη η ομάδα αλλά αν συνεχίσει έτσι και μάθει από τα λάθη που γίνονται θα μπουν βάσεις για τα επόμενα χρόνια να είμαστε άνετα στην εξάδα.

  8. Συμφωνώ αλλά πιστώνω στο νομπλια ότι στα 8 σωστά που έχει κάνει, δικαιούται και δύο ανθρώπινα λάθη.. Δεν θέλει να τα παραδεχτεί, το σέβομαι, γιατί να το κάνει άλλωστε.. Πήρε μια ομάδα με το ένα ποδι περισυ στη Β εθνική και την φέρνει στα πλέι οφ…. Ακόμα και να χει καβαλήσει λίγο το καλάμι, τον δικαιολογώ… Τώρα για τα πλέι οφ, δεν ξέρω αν είμαστε έτοιμοι όπως λες, αλλά εδώ που φτάσαμε, οφείλουμε στον εαυτό μας να είμαστε έτοιμοι κι ας ζοριστουμε λίγο… Αν μπούμε τελικά κι αν αποδώσουν ο Φελίπε κι ο μπουζουκης, δε βλέπω γιατί να μην έρθουμε και τέταρτοι…

  9. Στην παρούσα χρονική στιγμή είναι τεράστια επιτυχία που συζητάμε για ενδεχόμενη συμμετοχή στα playoff. Σημασία έχει η οικονομική σταθερότητα και η υγεία που βγάζει ο σύλλογος. Θα ήθελα να δουλέψουν περισσότερο στην ανακάλυψη νέων ταλέντων γιατί θεωρώ ότι εκεί υπάρχει κενό.

  10. Για να μην παρερμηνευτεί κάτι, όσοι κριτικάρουμε την (ομολογουμένως άστοχη) απόφαση τακτικής του κόουτς στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, δε σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε το συνολικό του έργο μέχρι σήμερα, το οποίο έχει σίγουρα θετικό πρόσημο. Προσωπική μου άποψη είναι ότι αν αυτή η ομάδα έχει φτάσει στο σημείο να διεκδικεί την είσοδό της στην 6αδα (άσχετα αν τα καταφέρει τελικά), αυτό πιστώνεται περισσότερο στον προπονητή παρά στους παίκτες. Γιατί καλοί οι Νέιρα, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Τοράλ, Λάμπρου και Βούρος αλλά μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και αρκετοί παίκτες (δε θέλω να τους κατονομάσω) που απλά δεν κάνουν για τον ΟΦΗ.
    Η ένστασή μου αφορά ξεκάθαρα τις ακαταλαβίστικες δηλώσεις που κάνει ενίοτε ο Κόκος. Είναι θέμα εγωισμού; Είναι ότι δεν μπορεί να εκφράσει με λόγια αυτό που πραγματικά σκέφτεται; Ό,τι και να είναι, πρέπει να το διορθώσει γιατί φαίνεται σαν να υποτιμά τη νοημοσύνη μας. Από κει και πέρα, τα λάθη μέσα στο παιχνίδι είναι και τα κάνουν όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο του ποδοσφαίρου, μηδενός εξαιρουμένου. Πάμε παρακάτω.

    1. ο κοκος και εγωισμο δικαιουται να εχει και να θεωρει τον εαυτο του πετυχημενο φετος, οποτε δικαιουται να λεει οτι αυτος νομιζει…ειμαι σιγουρος ομως οτι δεν ειναι δογματικος και ακουει καθε καλοπροαιρετη συμβουλη, ακομα κι αυτα που γραφουμε εμεις εδω.

      1. Κι ο εγωισμός πρέπει να έχει κάποια όρια. Απευθύνεσαι σε κόσμο που καταλαβαίνει από μπάλα. Δεν μπορείς να υποτιμάς τη νοημοσύνη του. Και στην τελική, κανένας δεν ήταν, είναι και θα είναι πάνω από τον ΟΦΗ.

  11. Ενα ασχετο σχολιο , αυτος ο βοηθος του Νιοπλια που εφερε το Λουιζ Φελιπε, θα πρεπει να ον λαβουν σοβαρα υποψιν στη διοιηκηση σε μελλοντικες μεταγγραφες. Παιχτης που ηρθε χειμωνα βαζει 2 γκολ σε 2 ματς με το καλημερα. Χρειζομαστε τετοιους παιχτες εστω και δανεικους.

  12. Εγώ γιατί κατάλαβα ότι ο Νιοπλιας από τις δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος?
    Αυτό δεν είπε για την τριάδα στην άμυνα.
    Όσο για τα περί εξάδας θεωρώ και βλέπω τον ΟΦΗ αγωνιστικά σύμφωνα με αυτά που έχω δει και από άλλες ομάδες ότι σίγουρα είναι καλύτερος από αστέρα και παο αλλά όχι καλύτερος από τα Γιάννενα. Θα ήμασταν καλύτεροι από τα Γιάννενα αν ήμασταν πιο κυνικοι στο παιχνίδι μας και στα τελειώματα των φάσεων.
    Όλα αυτά μέχρι τώρα. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο

    1. ο παο εχει καλυτερους παικτες απ ολους αλλα πολυ λιγο προπονητη

  13. θα πω τα καλα και τα κακα των ομαδων που διεκδικουν εξαδα
    οφη-καλο κεντρο- δυσκολια στην επιθεση
    παο-καλοι παικτες-λιγος προπονητης
    γιαννινα-περρεα, σαλιακας, τυχη- απροβλεπτος
    αστερας-καλη αμυνα-ασταθης
    αρης- καλοι παικτες-κακο συνολο

  14. Αν το καλοσκεφτείς είναι επιτυχία οι 2 ισοπαλίες με ατρόμητο και ιωνικο… Δεν ξέρω αν καταφέρουμε την εξάδα, οι διαφορές θα είναι στο πόντο η στην ισοβαθμία… Θα ήταν όμως φοβερό να παίρναμε έστω και ένα βαθμό στο Καραϊσκάκη και ίσως το εισητηριο για εξάδα.. Αλλά και να χάσουμε, υπάρχουν ελπιδες.

  15. Είναι καλό που έχασε η Λαμία γιατί θα τα δώσει όλα με τον πας την άλλη Κυριακή… Ο πας αν φέρει ισοπαλία με τη Λαμία και χάσει απ το Βόλο θα πάει 37…αν ο παο φέρει ισοπαλία με αεκ και χάσει από ατρόμητο πάει κι αυτός 37..ο αστέρας με μια νίκη και 2 ισοπαλίες πάει κι αυτός 37..κι εμείς φυσικά με μια νίκη, πάμε 37….ολα είναι πιθανα και απίθανα φέτος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

9 − 7 =