Τελικά την χάλασαν την εικόνα τους

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής. Το ποδόσφαιρο είναι αποτελέσματα, είναι εικόνα και τα ματς στο Ηράκλειο δεν είναι για να τα βλέπεις όπως πρέπει. 

Παραμονές αυτής της ξενέρωτης διαδικασίας των play out έγραφα με νόημα και το έγραψα τόσες φορές που κινδύνευσα να γίνω γραφικός πως ο ΟΦΗ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαλάσει την εικόνα που με τόσο κόπο έφτιαξε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Και πράγματι η εικόνα του ΟΦΗ στην κανονική διάρκεια ήταν μια εικόνα ομάδας που δεν μπορεί να έχει παράπονο κανένας, πάλεψε όσο μπορούσε και εν τέλει από λεπτομέρειες έχασε την είσοδο στα play offs.

Τελικά μετά από τρεις αγωνιστικές σε αυτήν την διαδικασία τι μας μένει; Μας μένουν δύο ήττες που είναι “λεκές” για τον φετινό ΟΦΗ και ένα 45λεπτο που θα κάνουμε καιρό να το ξεχάσουμε. Πέραν τις διάφορες αστειότητες που γράφονται ή λέγονται δεξιά και αριστερά, εντός και εκτός Κρήτης μιας και οι καλοθελητές είναι παντού και μου τα μεταφέρουν, το ζήτημα είναι πως οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ χαλούν την εικόνα που με τόσο κόπο έφτιαξαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ότι και να γίνει στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές θα μείνουν τα φάλτσα με τον Ιωνικό και τον Απόλλωνα, καλά δεν το συζητάμε πως δεν μπορεί να κερδίσει στο Ηράκλειο τον Ιωνικό και τον Απόλλωνα – αυτό είναι ζήτημα που πρέπει να το δουν εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Όπως επίσης είναι δεδομένο, αλλοίμονο δηλαδή, ότι στον ΟΦΗ δεν περιμένουν τους αγώνες των play out για να κριθεί το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και δεν θα κρίνουμε και εμείς από αυτά τα παιχνίδια ποιος πρέπει να έχει βασικό ρόλο τη νέα χρονιά και ποιος όχι. Πραγματικά όμως είναι κρίμα για αυτούς τους παίκτες που μας πρόσφεραν ωραίες στιγμές στην κανονική διάρκεια, να χαλούν την εικόνα τους σε παιχνίδια που πρέπει να πηγαίνουν σβηστά μέχρι τέλους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

9 σχόλια

  1. Η ομάδα έχει ξεφτιληστει τελείως.
    Όλα τα ραδιόφωνα και τα sait των Αθηνών και πολλά άλλα ,κάνουν λόγο όπως και με τον ιωνικό έτσι και σήμερα με τον Απόλλωνα ότι τα παιχνίδια δόθηκαν.
    Ντροπή σε όλους από διοίκηση, Νομπλια, και παίχτες.
    Κάνεις μας μην ξαναπάει γήπεδο , ούτε να αγοράζουμε τα διαρκείας για την νέα χρονιά.
    Πρέπει να πάρουν το μήνυμα.
    Κρίμα και πάλι κρίμα που ξεφτιλισαν την αγαπημένη μας ομάδα για άλλη μια χρονιά.
    Κρίμα που μας κάνουν πάλι να πονάμε και να ντρεπόμαστε για αυτά που ακούμε και βλέπουμε.

    1. βασικα με αυτα που γραφεις σαν ”Φιλαθλος” του οφη ντρεπομαι εγω….

  2. θα κερδισουν το επομενο κσι μετα παλι ολα οκ….

    1. Καλησπέρα σε όλους σας. Είπαμε ότι δεν μας αρέσει να χάνουμε από υποδεεστερους αντιπάλους αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου επειδή χάσαμε απο μια ομάδα που έπαιζε για την ύπαρξη της. Ξέρουμε όλοι εαν πέσεις στη superleage 2 ποσο δύσκολο είναι να ανέβεις ξανά. Τέλος πάντων μου είναι παγερά αδιάφορο τι γράφουν οι μπουρδολογοι δημοσιογράφοι της Αθήνας. Ο ΟΦΗ ποτέ δεν χαρίστηκε σε κανένα και είναι ντροπή μας να αναπαράγουμε η να υιοθετούμε ανοησίες!!Χάσαμε απλά γιατί δεν μας πήγε το παιχνίδι.Και κάτι τελευταίο Μην είμαστε αγνωμωνες.Του χρόνου θα έρθουν καλύτερες μέρες. Αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Πάμε παρακάτω….!!!!!

  3. Ξεφτίλα. Υπάρχουν πέντε έξι παικτες που δεν κάνουν ούτε για β Εθνική. Εάν κάνουν μεταγραφές με την ποιότητα αυτών που μάζεψαν τον προηγούμενο Ιούνιο, την επόμενη χρονιά θα παίζουν για να σώσουν την κατηγορία. Τα 500.000 δεν τα αξίζει ο Λάμπρου. Με αυτά τα λεφτά μπορούν να φέρουν παικταρα απ’ έξω που να κάνει πραγματικά τη διαφορά. Στην άμυνα αν εξαιρέσεις το Βούρο τον Μπακογιάννη και τον Γιαννούλη που ο άνθρωπος είναι πια μεγάλος (έχει όμως ποιότητα) όλοι οι άλλοι μηδενός εξαιρουμένου πρέπει να φύγουν. Πάρτε κύριοι ένα ψηλό στην άμυνα να παίρνει καμία κεφάλια. Δεν το βλέπετε ότι η ομάδα υστερεί στο ψηλό παιχνίδι; Ντροπή σας ξεφτίλες πάνω που ισοφαρίσαμε και έπρεπε να τρώτε σίδερα , φάγατε και δεύτερο από τον Απόλλωνα παρακαλώ. Είμαι σίγουρος πως ακόμη και ισοφαρίζαμε δεύτερη φορά, θα τρώγαμε και τρίτο. Νοπλια, πάτα πόδι στις φετινές μεταγραφές , γιατί του χρόνου τα σκάγια θα πιάσουν και σένα. Ο Τενες σας έκανε κόμπο φέτος. Το ότι δεν μπορεί η ομάδα να κερδίσει,μέσα στην έδρα της,τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, αυτό Νίκο λέει πολλά.

  4. Μιας και λέμε ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν κάνουν στην ομάδα, ας μιλήσουμε με ονόματα.
    Ξεκινώντας από πίσω: Σελίμοβιτς, Πασαλίδης, Μαρινάκης και Κοροβέσης απλά είναι παίκτες β εθνικής. Από κει και πέρα, οι Λυμπεράκης και Διαμαντής φαίνεται ότι δεν υπολογίζονται από το τεχνικό επιτελείο (ειδικά ο πρώτος). Έχουμε, λοιπόν, έξι αμυντικούς που, για διαφορετικούς λόγους, δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Οι μόνοι που σώζονται είναι οι Βούρος -μακράν ο καλύτερος στα μετόπισθεν- και Μπαλογιάννης, ο οποίος έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά πρέπει να ανέβει κι άλλο αν προορίζεται για βασικός. Οπότε, χοντρικά, θα χρειαστούν τέσσερις με πέντε παίκτες για την αμυντική γραμμή, κάποιοι εξ αυτών ενδεκαδάτοι και κάποιοι για μπακ απ.
    Στο κέντρο τα πράγματα είναι καλύτερα: υπάρχει αρκετή ποιότητα, αν και λείπει ένας Γκαγέγος. Ίσως για τον μόνο που μπορεί να γίνει κάποια κουβέντα (για το αν κάνει στο ρόστερ, όχι ενδεκάδα) είναι ο Στάικος. Σε κάθε περίπτωση, με ένα καλό εξαρο-οχτάρι θεωρώ ότι είμαστε κομπλέ εδώ.
    Κλείνοντας, στην επίθεση (άκρα και σέντερ φορ) η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη. Καστάνιος, Καμάου και Φαν Ντάινεν πρέπει να φύγουν χτες. Ο Λάμπρου, όπως ειπώθηκε παραπάνω, δεν είναι κάτι το τρομερό για να πούμε ότι πρέπει να δοθούν ένα κάρο φράγκα για να παραμείνει. Έχει πολλά πάνω και κάτω. Ο Τσιλιανίδης, δυστυχώς, δε θυμίζει τον παίκτη που θαυμάσαμε πριν δύο χρόνια. Ο Φελίπε είναι παιχτάρα, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα ανανεωθεί ο δανεισμός του. Μένει ο Ντουρμισάι, ο οποίος είναι φιλότιμος και… τίποτα άλλο. Άρα, θεωρώ ότι η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον δύο ακραίους και ένα σέντερ φορ, ανεξάρτητα τι θα γίνει με τους δανεικούς.
    Συνολικά, μετράμε οκτώ με εννιά μεταγραφές που πρέπει να γίνουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αν θέλουμε να λέμε ότι θα έχουμε ένα ρόστερ εξάδας του χρόνου. Ξεκάθαρα.

  5. Δεν με νοιαζουν τα αποτελέσματα των πλέι άουτ.. Οι ομάδες από την δέκατη θέση και πάνω, κάνουν καθαρά αγγαρεία.. Απόδειξη, ότι χτες και ο αστέρας και το Αγρίνιο, έχασαν στην έδρα τους από ιωνικο και ατρόμητο αντίστοιχα.. Όσο για τον Απόλλωνα, παίζει την ύπαρξη του.. Όποιος πέφτει στη Β, εξατμίζεται.. Για μένα το θέμα είναι το εξής… Τι θέλουμε σαν ομάδα; θέλουμε άνετες παραμονές; κρατάμε αυτούς που έχουμε, με ένα δύο προσθήκες.. Θέλουμε διακρίσεις και πλέι οφ; ε, αν θέλουμε πλέι οφ και στο βάθος ευρώπες, χρειαζόμαστε περίπου 6 παίκτες επιπέδου γκαγεχο και Φελίπε και κάνα δυο ακόμα επιπέδου ντουρμι και μπαλλογιαννη..μπορουμε; ρεαλιστικά, μάλλον όχι.. Αλλά μπορούμε να ελπίζουμε..

    1. Νομίζω ότι ο κόσμος έχει δείξει ξεκάθαρα τι περιμένει από την ομάδα. Η διοίκηση, άσχετα αν ορισμένες κινήσεις της δεν το υποστηρίζουν, έχει βάλει τον πήχη στην 6αδα. Οπότε, πρέπει να πάμε για αρκετές και καλές μεταγραφές.

  6. Για να κάνω και κάποιες προτάσεις, εμένα μ αρέσουν πολύ ο σονι του αστέρα, ο βεργος του Αγρινίου μαζί με τον Λατίνο κεντρικό χαφ δε θυμάμαι το όνομα του, ο αντετζο της Λαμίας, ο περεα του πας και κάνα δυο του Βόλου… Κάνα δυο αν παίρναμε απ αυτούς, κατά προτίμηση αντετζο και περεα, θα μουν σουπερ ευχαριστημένος… Για θέσεις αριστερού και δεξιού μπακ πρέπει να ψάξουμε με προσοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ten + 1 =