Ώρα για να αποκτήσει ενδιαφέρον η νέα χρονιά για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρότι μου αρέσουν οι υπερβολές και πολλές φορές υποκύπτω στους πειρασμούς, το απέφυγα ευλαβικά δύο χρόνια τώρα. Όχι όμως και για του χρόνου. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Μια ομάδα με το μέγεθος και την δυναμική του ΟΦΗ δεν μπορεί παρά να μην έχει άλλον στόχο, κάθε χρονιά την είσοδο του στα play offs και την διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Για να είμαι ειλικρινής, πρώτα απέναντι σε σας και μετά στον εαυτό μου, απέφυγα δύο χρονιές τώρα να βάλω ψηλότερα – από την εξάδα – τον πήχη για τον ΟΦΗ. Άλλωστε το είχε πει πέρυσι ο Μηνάς Λυσάνδρου πως στόχος του ΟΦΗ ήταν η είσοδος στα play offs, ακολούθησε η δήλωση του Μιχάλη Μπούση μετά το φινάλε της regular season πως σκοπός κάθε χρόνο είναι η είσοδος στα play offs και παράλληλα – βήμα, βήμα – η διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Με την Ελλάδα να έχει κερδίσει ακόμα ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την σεζόν 2023 – 2024, οπότε για την επόμενη (2022-2023) θα δοθεί ακόμα μια θέση μέσω του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ έχει την ευκαιρία να δώσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην χρονιά που ξεκινάει τον ερχόμενο Αύγουστο και παράλληλα να αποδείξει πως είναι έτοιμος για να κάνει αυτό που δεν κατάφερε φέτος. Έτσι και αλλιώς όπως ήταν τα πράγματα δύο χρόνια τώρα, ήταν πρακτικά αδύνατο να μπει “σφήνα” στην πρώτη τριάδα ή τετράδα αλλά μην τρελαθούμε τώρα, αλλοίμονο αν δεν μπορεί να διεκδικήσει μια θέση μέσα στις πρώτες πέντε της βαθμολογίας.

Το τι πρέπει να γίνει ώστε το ρόστερ του ΟΦΗ να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο μέσα στους επόμενους μήνες είναι κάτι που το γνωρίζουν καλύτερα εντός του club. Ξέρουν τι δεν πήγε σωστά φέτος, τι χρειάζεται να γίνει ώστε να δημιουργηθεί ένα ακόμα καλύτερο ρόστερ για τη νέα χρονιά και παράλληλα να εμφανιστεί ο ΟΦΗ ακόμα πιο δυνατός. Στο ποδόσφαιρο είναι όλα αλυσίδα, το ένα φέρνει το άλλο και μαζί με την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ που θα δείξει στην πράξη ότι είναι ισότιμος διεκδικητής μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα.

Με την ταλαιπωρία του κόσμου, λόγω covid, να έχει φτάσει στο τέλος της και περιμένοντας πλήρη απελευθέρωση της εισόδου των φιλάθλων στα ελληνικά γήπεδα, θα είναι ένα σημαντικό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως η σεζόν που ξεκινάει είναι εκείνη που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε όλους. Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας, γιατί μου μεταφέρουν διάφορες αηδίες που ακούγονται και γράφονται δεξιά και αριστερά, πως αν υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να βλέπουν ακόμα ψηλότερα τον ΟΦΗ είναι εκείνοι που βρίσκονται μέσα στον σύλλογο. Το φετινό καλοκαίρι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να αποδείξει πως η νέα χρονιά που έρχεται μπορεί να είναι ακόμα πιο ευχάριστη, ακόμα πιο ενθουσιώδη και με πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ότι περιμένουμε και εμείς οι ίδιοι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

13 σχόλια

  1. Ναχαμε να λεγαμε και ναχαμε να πουμε. Αυτα που λες εσυ εγω τ ακουω βερεσε.
    Με ψεματα δουλεια δε γίνεται αδερφε
    Θα σου τα πω απλα για να καταλαβεις.
    Αρχιζω απ το Παοκ.
    Αλλαξε προεδρο και θεριεψε
    Αεκ
    Σταθερη εκει πανω αποεπιστροφη οπως τον Οφη απο τρίτη εθνική και παει λέγοντας.
    Παναθηναϊκος των πολλων προβληματων σταθερα εκει πανω.
    Αρης
    Τι καλυτερο εχει αυτη η ομάδα και διεκδικει ευρωπη καθε χρονο?
    Οργανωση και ανθρωπους που στηριζουν και πονάνε την ομάδα. Σταματω εδω δε πενω σε λεπτομέρειες.
    Παμε τώρα και στον Οφη
    Αλλαξε πρόεδρο.
    Τι καλύτερο έγινε όλο αυτό το διαστημα?
    Μια απτα ιδία κάθε χρονο.
    Και αυτό που εκανε στην αρχή ηταν δουλειά του παπαδοπουλου
    Πέρυσι κινδυνεψαμε με υποβιβασμο???
    Αφήστε τα ψέματα κατα μερος, να μαθουμε πρωτα να κερδιζουμε Ιωνικους λαμιες παναιτωλικους κοκ, και μετα θα συζητήσουμε.

    1. Πάμε λοιπόν, ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης ανέλαβε το 2012 και πήρε το πρωτάθλημα το 2019. Άρα μετά από 7 χρόνια που ανέλαβε, για την ΑΕΚ θέριεψε με ένα πρωτάθλημα σε 9 χρόνια, δεν το λες και θεριό. Για τον Άρη που μου αναφέρεις, τώρα δεν το συζητάμε, αν θες να γίνεις “Άρης” καλύτερα να αλλάξεις ομάδα. Φαίνεται δεν έβαλες μυαλό όσα τραβούσαμε επί Βαρδινογιάννη με αρπαγές παικτών και πάει λέγοντας.

      Τώρα, όσον αφορά τον ΟΦΗ εάν δεν αντιλαμβάνεσαι πως θεριεύει είναι όντως δικό σου θέμα, γιατί όσα αναφέρεις δείχνει να μισείς αντί να αγαπάς την ίδια σου την ομάδα. Όταν θα έρθεις στα φυσιολογικά σου, συζητάμε ξανά γιατί η ανοησία έχει και τα όρια της και εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος, παρότι άκρως δημοκρατικός, να τις συζητάω. Μέχρι τότε, Καλό Πάσχα!

      1. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ Antouang4ever Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ ΜΑΛΩΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΕ ΟΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΟΦΗ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ

        1. Κύριοι καλα τα λέτε, όμως αν δεν ξοδέψεις χρήματα για μεταγραφές, και να περιμένεις να πάρεις κανένα δανεικό, από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό κλπ,και με 50000 που τους δίνεις τον χρόνο, ομάδα δεν κάνεις, γιατί οι δανεικοί δεν είναι και πρώτης γραμμής για να σου τους δίνουν.Πρεπει να κοιτάξεις για ταλέντα,και να πληρώσεις και ορισμένα για να έρθουν στην ομάδα, ένας στους πέντε να σου βγει ένας,βγάζεις τα λεφτά σου.Πρεπει κάθε χρόνο να κρατάμε τον κορμό της ομάδας και να προστεθούν, 3-4 παίκτες καλοί,και όχι Καμαου, και αυτά τα σέντερ φορ , από την Ολλανδία.Πως θέλουμε να περάσουμε τον Αστέρα,τον Παναθηναϊκό, ακόμα και τα Γιάννενα,που προσπαθούν να πάρουν αξιόλογους παίκτες;Δεν ξέρω αν αλλάξει κάτι,αν δεν αλλάξει φοβάμαι ότι και του χρόνου,θα λέμε γιατί δεν μπήκαμε στην εξάδα, και να κάνουμε τον σταυρό μας να ήμαστε στην έβδομη θέση και να μην τρέχουμε για να σωθούμε πάλι.

        2. η ομαδα ηταν καλυτερη, λογω νομπλια, τοραλ και γκαγεχο…για να ειναι ακομα καλυτερη φετος, χρειαζεται αλλους τρεις τεσσερεις ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ παικτες ειδικα τωρα που εφυγε ο γκαγεχο

    2. Αντουαν αν οντως αγαπας τον ΟΦΗ σοβαρεψου λιγο σε παρακαλω!

  2. Μάνο, κάθε χρονιά με τον ίδιο πρόλογο αρχίζουμε… Θα κάνουμε, θα ρανουμε, θα. Θα… Καλύτερα να μη λέμε τίποτα και ότι προκύψει… Ξέρουμε πολύ καλά όλοι, ότι στις 5 μεταγραφές που θα κάνουμε, η μία θα είναι της προκοπής.. Οι υπόλοιπες, τύπου καστανιος και περσον… Χωρίς θυσίες της τσέπης, διακρίσεις δεν έρχονται, κακά τα ψέμματα.. Στα παλιά τα χρόνια, πρόεδροι εφοπλιστές μένανε στη ψάθα για να μεγαλώσουν την ομάδα.. Δεν ζητώ προς Θεού από τον πρόεδρο μας να κάνει το ίδιο, τον ευχαριστούμε για τη συνετή διαχείριση.. Αλλά εγώ πια, δεν ελπίζω σε μεγάλα πράματα, ούτε παραπονιέμαι, συμβιβάστηκα με το ταβάνι μας που είναι η εξάδα, μακάρι να βγω ψεύτης.

    1. Ε, αφού κάθε χρόνο κάνουμε τον ίδιο πρόλογο, να παραιτηθώ, να μην γράφω την άποψη μου για τον ΟΦΗ και να πάω να κάνω τον αγρότη. Όλα όσα γράφεις είναι δικά σου συμπεράσματα και καμία δόση αλήθειας. Με εκτίμηση και σεβασμό προς το πρόσωπο σου. Εάν εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι πως η ομάδα μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο και ότι χρειάζεται χρόνο για να γίνουν πράξη όσα θέλουμε τότε Μιχάλη δεν σου φταίω εγώ.

      1. Μακάρι να ναι όπως τα λες μανο

  3. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 14 ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ….. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟΙ…
    ΕΠΑΣΙ
    ΜΑΝΔΑ
    ΒΟΥΡΟ
    ΔΙΑΜΑΝΤΗ
    ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
    ΜΑΡΙΝΑΚΗ
    ΜΕΓΙΑΔΟ
    ΝΕΙΡΑ
    ΤΟΡΑΛ
    ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ
    ΛΑΜΠΡΟΥ
    ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗ
    ΦΕΛΙΠΕ
    ΝΤΟΥΡΜΙ
    ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ….
    1 ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ…. ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2
    2 ΜΠΑΚ ΥΨΗΛΗΣ ΚΛΑΣΗΣ
    2 ΣΤΟΠΕΡ …. 1 ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ 1 ΠΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ
    1 6ΑΡΙ ΚΛΑΣΗΣ…. ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΕΓΙΑΔΟ
    1 8ΑΡΙ ΤΥΠΟΥ ΓΑΓΙΕΓΟΣ
    1 10ΑΡΙ ΤΥΠΟΥ ΤΟΡΑΛ….. ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ
    2 ΕΞΤΕΜ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗΣ ΚΛΑΣΗΣ
    1 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΈΣ
    ΣΥΝΟΛΟ 11 ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ 14 ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ…. 25 ΣΥΝΟΛΟ
    ΤΟΤΕ…. ΝΑΙ…. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ …. ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ…..

    1. Ναι… Εσυ καλά τα λες, μόνο που θα χρειαστούν κάποια εκατομμυριακια για όλους αυτους…

      1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ….. ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ….. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΙ ΠΑΊΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΩ ΑΓΟΡΑ….. ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ…..
        ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΜΟΜΑΤΑ….
        ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ …. ΚΑΙ ΚΑΛΑ…. ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΛΤΑ….

  4. Υπαρχουν και καλα νεα παντως για το προτζεκτ που εχουν πει μην τα ισοπεδωνουμε ολα.Η κ 17 μας ειναι ΟΜΑΔΑΡΑ ξερουν πολλα κιλα μπαλα και αισιοδοξω οτι στα επομενα 3 χρονια θα εχουυμε πολυ καλα νεα απο τις υποδομες μας. ΤΟ Ιδιο και η Κ15. απο αυτα τα παιδια σιγουρα καποια θα πλαισιωσουν την πρωτη ομαδα και μαζι με ευστοχες μεταγραφες κανεις ομαδα. Αυτο που δεν εχω καταλαβει ακομα ειναι οταν κανουμε μεταγραφες γιατι παιρνουμε 2 παικταραδες και 2 παλτα μαζι… Δεν μπορουμε ας πουμε να παρουμε 4 παικτες καλους και κανενα σκαρτο? Η μηπως ειναι και καποια μανατζερικα παιχνιδια που δεν τα ξερουμε? Πχ παρε Γκαγιεγος( μεγαλη παικτουρα δεν ειναι τυχαιο οτι μολις εφυγε και μπηκαμε πλαυ αουτ καταρρευσαμε μαζι και με την γενικη αδιαφορια ολων των παικτων) αλλα σου δινω και αλλο ενα παλτο μαζι…… ποιος ξερει……Θεωρω οτι οι υπευθυνοι ξερουν πολυ καλα τι πρεπει να γινει… Απλως δεν θελω για καθε ΦΕΛΙΠΕ εστω και δανεικο να μου φερνουν και εναν Καστανιος η ενα Γιαννου δηλ πρωην ποδοσφαιριστες……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fourteen + 14 =