Το εξελιγμένο μοντέλο του ΟΦΗ του Νιόπλια

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής. Ο ΟΦΗ που είδαμε πρόοδο αγωνιστικά και το μοντέλο της επόμενης χρονιάς.

Στο Περιστέρι είδαμε ξανά έναν ΟΦΗ που είδαμε στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος. ε εμπνεύσεις, δημιουργία, συνδυαστικό ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και γενικά παρατηρήσαμε μια εικόνα ομάδας που θέλει και απέδειξε πως μπορεί να παίξει καλή μπάλα και να πάρει τα αποτελέσματα.

Με τις στοχεύσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου να είναι συγκεκριμένες σε ότι έχει να κάνει με το μεταγραφικό κομμάτι, είναι προφανές πως το club επιζητά την εξέλιξη του για την επόμενη χρονιά, κυρίως σε μονάδες και προσθήκες πρώτης γραμμής που θα επιλέξουν να δώσουν το κάτι παραπάνω αγωνιστικά.

Είναι προφανές λοιπόν πως ο ΟΦΗ παρουσίασε μια σταδιακή βελτίωση μέσα στην χρονιά, το οποίο είναι έργο προφανώς του προπονητή του που κατάφερε να καμουφλάρει – στο ξεκίνημα της σεζόν – τα αγωνιστικά κενά που υπήρχαν και στην συνέχεια όταν το ρόστερ γέμισε η ομάδα παρουσίασε μια εικόνα με ποδόσφαιρο που είχε και διάρκεια αλλά και αποτελέσματα. Προφανώς όταν παρουσιάστηκαν τα προβλήματα με τις τιμωρίες και τους τραυματισμούς η αλυσίδα έσπασε και ήρθε η απώλεια των play offs.

Ο Νιόπλιας μετά την φετινή χρονιά που παρουσίασε μια ομάδα που και εξαιρετικό ποδόσφαιρο έπαιξε και όχι αντιτουριστικό με μαζική άμυνα αλλά πηγαίνοντας πάνω στον αντίπαλο επιθετικά.

Ένα μοντέλο ποδοσφαίρου που θέλαμε να το δούμε από μια ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ που μας αρέσει να τον βλέπουμε aggresive, φουλ κυριαρχικό και με μπάλα που θα ενθουσιάζει τον κόσμο. Σαφώς και πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία, θεωρώ πως η έλλειψη της στα παιχνίδια του Γενάρη ήταν τελικά αυτό που κόστισε την παρουσία στην εξάδα (και όχι η έλλειψη φορ) και με τα κατάλληλα εργαλεία που πρόκειται να μπουν θα είμαστε σε θέση να δούμε ένα επιπλέον εξελιγμένο ποδοσφαιρικό μοντέλο που και αποτελέσματα θα φέρει και παράλληλα θα διεκδικήσει μέχρι τέλους μια θέση στην πρώτη πεντάδα που θα δώσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο την επόμενη σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

7 σχόλια

  1. Καλή ανάσταση Μάνο.. Δεν διαφωνώ σ αυτά που λες αλλά αν δεν υπάρχουν και αρκετοί πολύ καλοί παίκτες σε μια ομάδα, διακρίσεις δεν έρχονται.. Θα δούμε τι μεταγραφές θα γίνουν…

  2. Καλά όλα αυτά, όμως έχει καταντήσει κουραστική η αρθρογραφία γύρω από την ομάδα.

    Τα ίδια και τα ίδια με άλλα λόγια κάθε φορά, σε σημείο να γίνεται ενοχλητικό. Θα μου πεις, Μανώλη, μην διαβάζω αφού με ενοχλεί. Έλα όμως που το μικρόβιο μπήκε μέσα μου από μικρό παιδί και δε φεύγει…

    Αναφέρεις φίλε μου καλέ ότι ο ΟΦΗ έπαιξε μπαλάρα (μόνο έτσι που δεν το εγραψες) με τον Ατρομητο!!

    Με τον Ατρομητο!! Μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας!! Και το αστείο είναι ότι δεν κερδίσαμε κιόλας!! Δηλαδή τι να πούμε άλλο?

    Ούτε πρωταθλήματα ζητησαμε, ούτε Κυπελλα. Αλλά να χάνουμε στο σπίτι μας και από τον τελευταίο και ξεγραμμενο Απόλλωνα πάει πολύ.

    Φτάσαμε ρε συ Μανώλη να μιλάμε για αδιάφορα παιχνίδια!! Φτάσαμε σε σημείο να κερδίζουμε εκτός έδρας της τελειωμένη Λαμία και να γράφετε διθυραμβικά άρθρα σάμπως νικήσαμε κανένα μεγαθήριο! Και όλα αυτα, στο χειρότερο πρωτάθλημα της Ευρωπης!! Λίγη τσίπα γαμωτο…

    Έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Και φίλε μου καλέ όσο και να προσπαθεις να χρυσωσεις το χαπι, απλά δε γίνεται.

    Η ομάδα θέλει μεταγραφές Άρη για να μπορεί να βρεθεί στην 5η ή 6η θέση.

    Όοοοοολα τα αλλα, αναφέρονται σε παιδάκια δημοτικού. Η σκάφη σκάφη και τα σύκα σύκα.

    1. Καλημέρα και χρόνια πολλά με υγεία πάνω από όλα. Για αρχή λοιπόν καλέ μου φίλε εγώ δεν έγραψα ποτέ για μπαλάρα στο Περιστέρι, απλά μετέφερα την εικόνα που είχε η ομάδα, το ότι είναι (όντως) μια από τις χειρότερες ομάδες εμένα δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει τι εικόνα παρουσιάζει η δική μας ομάδα. Από εκεί και πέρα, για τις ήττες από Απόλλωνα, Ιωνικό κτλ τα έχω γράψει. Όντως δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι για να γράφω ξανά τα ίδια και τα ίδια. Τώρα αν εσένα σε ικανοποιεί η σύγκριση με τον Άρη, εμένα προφανώς και δεν με εκφράζει. Νεόπλουτος στην ζωή μου δεν ήμουν ποτέ. Ούτε προσωπικά, ούτε επαγγελματικά.

      Υ.Γ. Δεν θα απαντούσα μέρες που είναι αλλά επειδή δεν μ’ αρέσει να μου προσάπτουν γραπτά που υπάρχουν μόνο στην φαντασία, σε παρακαλώ να μου παραθέσεις τα link με τους “διθυράμβους” μετά τη νίκη επί της Λαμίας.

      Ευχαριστώ εκ της διεύθυνσης

  3. Βρε Μανώλη μου απαντάς “Εγώ δεν έγραψα ποτέ για μπαλάρα στο Περιστερι” ενώ έχεις ήδη γράψει πιο πανω πως “εμπνεύσεις, δημιουργία, συνδυαστικό ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και μια εικόνα ομάδας που θέλει και απέδειξε πως μπορεί να παίξει καλή μπάλα και να πάρει τα αποτελέσματα”. Δηλαδή μεταξύ μας τώρα?

    Και εντάξει μετά το διπλό στη Λαμία δεν έγραψες “διθυράμβους” όπως σου καταλόγησα, ωστόσο δεν έλειψαν τα κλισέ ότι “ξεχάσαμε μια και καλή την ήττα από τον Ιωνικο” κτλ

    Και όσο για τον “νεοπλουτισμό”, θα συμφωνήσω μαζί σου, δεν είναι καλό πράμα, ωστόσο σε θυμάμαι φίλε μου το 2018 να διαφημίζεις την οικονομική επιφάνεια του big Mike!! Εμμ…

    Σε κάθε περίπτωση και περα από τις διαφορές που μπορεί να εχουμε στον τροπο σκέψης, φτάσαμε 2-3 αγωνιστικές πριν
    το τέλος για να μιλησουμε για… μοντέλο Νιόπλια ??
    Ποιο μοντέλο βρε Μανώλη? Σε λίγους μήνες θα έχει αλλάξει η μισή 11δα και τον Νιόπλια ουτε που θα τον ρωτήσουν!! Μα παιδιά είμαστε?

    Βρε Μανώλη γράφεις ότι του χρόνου πάμε για Ευρώπη!! Τον Λυσσάνδρου τον παρακολουθεις καθόλου? “Στόχος μας είναι να παλεύουμε κάθε χρόνο για τα play off” δήλωσε ο ανθρωπος. Γιατί τα λες αυτα?

    Ότι και να λεμε, για να μπούμε 6αδα και πόσο μάλλον να βγούμε και Ευρώπη χρειαζόμαστε μεταγραφες απο το πιο πανω ραφι. Ούτε 2, ούτε 3. Διαφωνούμε και εδώ?

    Τέλος πάντων, χρόνια πολλα!

    1. ωραιος!

  4. Με αυτά που ακούμε από τους δικούς τους ,το γήπεδο θα αδειάζει για αυτό πάνε καμία 1000αρια στο γήπεδο

  5. Καλό το εξελιγμένο μοντέλο αλλά πρέπει να κερδίζει ποτέ ποτε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fifteen + 14 =