Οι εκλογές, ο Ερασιτέχνης, η ΠΑΕ και ο Μπούσης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του για την παρουσία ενός γνήσιου Ομιλίτη στην προεδρία της Μητέρας του Λόχου όπως είναι ο Δανδάλης και ο δρόμος που πρέπει να βαδίσουν αρμονικά τα επόμενα χρόνια.

Ξαφνικά οι εκλογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ έγιναν στο Ηράκλειο talk of the town όπως λένε και στο χωριό μου, κάτι βέβαια απολύτως αναμενόμενο αφού σε μια πόλη ζούμε όλοι μας και λίγο – πολύ γνωρίζει καλά ο ένας τον άλλον. Το να πω και να γράψω εγώ για τον Δανδάλη δεν έχει και μεγάλη σημασία. Ένας άνθρωπος που είναι ένα απολύτως λαϊκό παιδί, ένας άνθρωπος που δεν μπορείς να μην σεβαστείς την προσφορά του στο σωματείο όταν τον βλέπεις να κλαίει σαν μικρό παιδί όταν ανέβαινε στην μεγάλη κατηγορία το τμήμα πόλο ή το αγαπημένο του βόλεϊ.

Ο Γιάννης Δανδάλης είναι ο πιο πετυχημένος πρόεδρος στην ιστορία του Ερασιτέχνη. Τελεία και παύλα. Επί δικής του προεδρίας και διοίκησης εξορθολογίστηκαν τα (ταλαιπωρημένα)οικονομικά του Ερασιτέχνη, αγωνιστικά είδαμε μεγάλες (τις μεγαλύτερες) επιτυχίες στην ιστορία του και πλέον είναι γεγονός πως ο Α.Σ. μπαίνει σε μια νέα εποχή.

Μια νέα εποχή που είναι απολύτως εναρμονισμένη με την εξέλιξη και ευμάρεια της ΠΑΕ του Μιχάλη Μπούση και πως θα λειτουργήσει αρμονικά ολόκληρος ο οργανισμός. Ο Δανδάλης το είπε από την πρώτη στιγμή πως η ενότητα είναι εκείνη που θα προχωρήσει αρμονικά ολόκληρο τον οργανισμό και παράλληλα να δώσει στο μέλλον ένα υγιές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Άλλωστε ποιο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη δεν θα ήθελε να συνεργάζεται με μια ΠΑΕ που αυτήν την στιγμή λειτουργεί αρμονικά σε όλα τα επίπεδα – με την πεποίθηση πως θα στρώσει και αγωνιστικά – ώστε να πορευτούν μαζι. Ο Γιάννης Δανδάλης ποτέ δεν έβαλε εμπόδιο σε καμία διοίκηση της ΠΑΕ, πάντα βρισκόταν στο πλευρό της, πάντα ήταν εκεί – πολύ δε μάλλον στην τωρινή εποχή που τα όνειρα που έχουν μπει στις ράγες να συνδυαστούν με μια εποχή που δεν την έχουμε ζήσει ποτέ ξανά. ΠΑΕ και Ερασιτέχνης όσο χωριστά κομμάτια είναι, άλλα τόσα τους ενώνουν. Εφόσον συνεχιστεί η ίδια διαδρομή, που δεν έχω καμία αμφιβολία να πιστεύω το αντίθετο, τότε θα έρθουν πολύ καλύτερες στιγμές. Διαφορετικά εδώ είμαστε για να τα συζητάμε όλα τα υπόλοιπα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seventeen + 4 =