Η φετινή σεζόν δεν αντέχει ρίσκα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μπαίνοντας πλέον στην μετάβαση της νέας χρονιάς που θέτει και έναν πήχη ψηλότερα ο ΟΦΗ έχει το μαχαίρι αλλά και το καρπούζι για το ρόστερ που θα φτιάξει. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Στο μεταγραφικό καλοκαίρι πάντα θα υπάρχει υπομονή, είναι η δόξα της αρετής και εκείνη που σε κάνει να σκέφτεσαι τι θέλεις μεταγραφικ΄αλλά και τι στοχεύσεις έχεις ως σύλλογος. Ο φετινός ΟΦΗ, εαν δεν προέκυπτε η αποχώρηση του Γαγιέγος θα ήταν μια ομάδα που θα ήθελε το (αναγκαίο) λίφτινγκ στην άμυνα με κάποιες, λίγες, σημαντικές προσθήκες στην επίθεση. Ο Χιλιανός αποχώρησε με αποτέλεσμα να χρειάζεται ξανά ο ΟΦΗ να ψαχτεί για ένα χαφ επιπέδου του Γαγιέγος και παράλληλα να βρίσκεται σε αναμονή για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με Λάμπρου, Λουίζ Φελίπε. Πιθανή παραμονή των δύο τους σε συνδυασμό με εκείνη του Βούρου θα είναι ένα απίθανο τζακ ποτ για τον ΟΦΗ – με βάση και ότι ισχύει στην αγορά. Εάν προκύψουν τρεις αποχωρήσεις τότε τα πράγματα δυσκολεύουν, οι κινήσεις ενδεκάδας γίνονται περισσότερες και παράλληλα άντε βγάλε άκρη με τις υπόλοιπες θέσεις του ρόστερ που πρέπει να αποκτήσει μια ισορροπία.

Το σίγουρο είναι πως φέτος δεν πρέπει να παρθούν ρίσκα, όλοι αντιλαμβανόμαστε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο ΟΦΗ – που παρά τις λάθος επιλογές και τα σφάλματα σε μεταγραφές – είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος ωστόσο είναι μια χρονιά που έτσι όπως τα έκανε στα play out τελικά τελείωσε με αρνητικό πρόσημο.

Η στόχευση στις μεταγραφές είναι συγκεκριμένη, ο ΟΦΗ γνωρίζει τι ψώνια θέλει να κάνει και έχει την πολυτέλεια του χρόνου να κάνει στοχευμένες κινήσεις που θα ανεβάσουν επίπεδο το ρόστερ του. Αυτήν την στιγμή που μιλάμε το ενδιαφέρον για τις αποχωρήσεις είναι μόνο οικονομικό και όχι αγωνιστικό.

Όπως έχει φανεί και από τα τελευταία παιχνίδια, οι παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Νιόπλια είναι συγκεκριμένοι και έχει ξεκαθαρίσει το τι πρόκειται να γίνει. Άρα αυτό είναι ένα κομμάτι που είναι περισσότερο διοικητικό παρά αγωνιστικό. Ο πήχης για τη νέα χρονιά έχει ανέβει ήδη, ο Μπούσης έχει μιλήσει (δις) για play offs και διεκδίκηση μιας ευρωπαϊκής θέσης οπότε γίνεται αντιληπτό πως από την στιγμή που ο ίδιος ο ιδιοκτήτης (παρότι δεν το κάνει συχνά) θέτει τον στόχο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου τα αποτελέσματα πρέπει να φανούν στο γήπεδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

5 σχόλια

  1. Ο ΒΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ…. ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ….
    Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΦΕΛΙΠΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ , ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.
    ΟΙ: ΒΑΤΕΡΜΑΝ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΟΥΕΣ, ΛΥΜΠΕΡΑΚΗΣ, ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ, ΣΤΑΙΚΟΣ, ΚΑΜΑΟΥ,
    ΒΑΝ ΝΤΑΙΝΕΝ …. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!
    ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗ, ΣΕΛΙΜΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΙΟΣ….. ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΙΑ 11ΑΔΑ.
    ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ: 2 ΣΤΟΠΕΡ , ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ, ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ, 6ΑΡΙ, 8ΑΡΙ, 10ΑΡΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ, ΔΕΞΙ ΕΞΤΕΡ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ(ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΦΕΛΙΠΕ).
    ΣΥΝΟΛΟ 9 ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ.
    ΜΕ ΤΟ ΠΗΧΗ ΨΗΛΟΤΕΡΑ…. ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ…. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ….
    ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ?

    1. Πολύ δύσκολο έως και απίθανο.

  2. Οχι

  3. Το κακό ξεκίνησε από τη στιγμή που έφυγε ο γκαγεχο.. Πιστεύω ότι τέτοιο παίκτη με τα λεφτά που διαθέτουμε δεν θα ξαναβρούμε… Επιπλέον, αν χρυσωσουμε τον φελιπε για να μείνει, δεν θα μείνουν λεφτά για άλλες 5 μεταγραφές πρώτης γραμμής που χρειαζομαστε.. Έτσι, να είμαστε ευχαριστημένοι αν μείνει ο Φελίπε και καταφέρουμε άλλες 2-3 μεταγραφές της προκοπής… Θέλουμε οποσδήποτε ένα κόφτη και δύο μπακ αριστερά και δεξιά ή ένα μπακ κι ένα στόπερ..

  4. Δηλαδή ρε Μανώλη ο Βούρος δεν είναι τελειωμένη η υπόθεση του γιατί έτσι μας λέγατε???
    Τώρα όσον αφορά τον Φελίπε εάν είναι να δώσουμε πολλά λεφτά καλύτερα να πάρουμε ένα παίκτη από αλλού και χωρίς ιστορικό σοβαρού τραυματισμού… Όσο αφορά τον Λάμπρου ρε παιδιά είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε ένα παίκτη που δεν βοηθάει την ομάδα αλλά παίζει για την πάρτη του….
    Και το σημαντικότερο για μένα είναι να αλλάξει νοοτροπία η ομάδα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × 1 =