Η πράξη θα δείξει αν αξίζει το παιχνίδι τακτικής του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Καλοκαίρι έρχεται, η μεταγραφολογία βρίσκεται στο φουλ και ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule την μεταγραφική τακτική του ΟΦΗ.

Το ότι είναι το πρώτο καλοκαίρι, μετά από πολλά χρόνια – ΙΣΩΣ και το μοναδικό αν θυμάμαι σωστά – που ο ΟΦΗ μπαίνει στο γήπεδο χωρίς κανένα νέο πρόσωπο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, άλλωστε τις πρώτες 10 ημέρες της προετοιμασίας έχουμε μια διαδικασία “πάνω χεράκια – κάτω χεράκια” που ο ένας μαθαίνει πως λένε την γυναίκα του άλλου, πόσα παιδιά έχει και σε ποιο μπιτσόμπαρο πέρασε τις διακοπές του. Με λίγα λόγια, οι πρώτες 10 ημέρες της προετοιμασίας είναι αυτές που θυμίζουν τις δικές μας όταν πηγαίναμε σχολείο. Καθόμασταν σ’ ένα κύκλο, ο ένας έλεγε το όνομα του άλλου, γνωριζόμασταν μεταξύ μας και πάει λέγοντας.

Το ζήτημα είναι τι θα έχει κάνει ο ΟΦΗ μέχρι τις 15-20 Ιουλίου. Αυτό είναι και το κρίσιμο χρονικό διάστημα και όχι πριν. Δεν έχει νόημα να συζητάμε για να έρθουν παίκτες στο Ηράκλειο αφού οι πραγματικές βάσεις θα μπουν στην Ολλανδία.

Και εκεί ο Νιόπλιας θα πρέπει να έχει το 70-80% του ρόστερ που καλείται να παρουσιάσει στον κόσμο τη νέα χρονιά. Και δεν σας κρύβω πως την φετινή προετοιμασία την περιμένω με πολύ μεγάλη ανυπομονησία, περιέργεια και ενδιαφέρον. Γιατί πρόκειται για το πρώτο καλοκαίρι της εποχής Μπούση που ο ΟΦΗ δεν θα πάει σε τόσες προσθαφαιρέσεις όσες έγιναν τα προηγούμενα καλοκαίρια, το στήσιμο ενός βασικού κορμού έχει ξεκινήσει από πέρυσι και κατά συνέπεια οι επιλογές των παικτών θα πρέπει να γίνουν με χειρουργική ακρίβεια ώστε να δούμε το upgrade του ρόστερ.

Μέχρι στιγμής υπάρχει μια γκρίνια που την εισπράττω στο ραδιόφωνο αλλά δεν την αποδέχομαι κιόλας. Κάποιοι βέβαια νομίζουν πως τις μεταγραφές τις κάνουν οι δημοσιογράφοι οπότε και η ανυπομονησία μεταφέρεται ακόμα περισσότερο. Η αλήθεια είναι όμως ότι αυτή η γκρίνια υπάρχει, επειδή στον ΟΦΗ δεν βλέπουμε την καραμέλα της ονοματολογίας. Αν διαβάζαμε ένα όνομα και κάθε μέρα, ουδείς θα διαμαρτυρόταν, όμως αν κάνετε ένα γκουγκλάρισμα θα δείτε πως ουδείς δεν έχει κάνει τίποτα. Άλλοι γιατί περιμένουν να πέσουν οι τιμές, άλλοι γιατί δεν υπάρχει σάλιο και άλλοι γιατί είναι υπομονετικοί. Στο τέλος αυτοί θα επιβραβευτούν γιατί το ποδόσφαιρο επιβραβεύει την υπομονή όπως έκανε και πέρυσι ο ΟΦΗ με τις υποθέσεις Τοράλ, Γαγιέγος. Αντιθέτως τα ψώνια που έκανε πριν καν μπει καλά – καλά ο Ιούνιος δεν του βγήκαν και ποτέ (Καμάου, Φαν Ντάινεν). Η ουσία είναι πως ο ΟΦΗ δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε επισημοποίηση γάμων γιατί σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια φέτος ψάχνει παίκτες 11αδατους και όχι για συμπλήρωση του ρόστερ. Παίκτες που θα είναι βασικές επιλογές του προπονητή και όχι απλά συμπληρώματα του ρόστερ.

Ο ΟΦΗ, όπως έχουμε γράψει στο Gentikoule, έχει βρει τους παίκτες που θέλει. Το γεγονός ότι θέλει λίγους και καλούς παίκτες φέτος τον κάνει να πηγαίνει σε μια διαφορετική πολιτική που εγώ δεν την βρίσκω λάθος. Παίκτες έμπειρους, που είχαν γεμάτη χρονιά, σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης και σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία που θα έχουν παράλληλα και εμπειρίες. Το ότι ο ΟΦΗ δεν έχει ανακοινώσει καμία μεταγραφή μέχρι τώρα, εμένα δεν μου λέει τίποτα απολύτως.

Το περσινό καλοκαίρι με δίδαξε πολλά όπως στην περίπτωση του Γαγιέγος που γκρίνιαζα γιατί ο ΟΦΗ ήταν στην Ολλανδία δίχως το βασικό του κεντρικό χαφ και αποδείχθηκε πως όταν ήρθε ο Χιλιανός, ο Σαμαράς ήξερε τι έκανε και τον περίμενε μέχρι τέλους.

Τώρα το αν θα βγει το παιχνίδι υπομονής που (ορθά) παίζει ο ΟΦΗ είναι άλλου Παπά Ευαγγέλιο. Αυτό θα φανεί στο γήπεδο και όχι στις θεωρίες και τα επιστημονικά συγγράμματα. Πριν καν δούμε τον παίκτη μέσα στο χορτάρι, δεν μπορούμε να κρίνουμε. Οι παίκτες που πρόκειται να έρθουν θα αποδείξουν και στην πορεία αν ο ΟΦΗ ορθά τους έχει στο πρέσινγκ εδώ και αρκετό καιρό γιατί η πραγματικότητα είναι πως μεταγραφικά έχει καλυφθεί σε θέσεις, οι παίκτες έχουν βρεθεί και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Σημασία έχει όταν ο ΟΦΗ θα πάει στην Ολλανδία με +/- 4-5 ημέρες, να έχει κλείσει τρύπες που ο Νιόπλιας θεωρεί πως πρέπει να τις έχει καλύψει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

22 σχόλια

  1. Κατανοώ ως ένα σημείο το σκεπτικό της Διοίκησης ότι, η αναμονή είναι σύμμαχος για τις καλές μεταγραφές. Όμως υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπως αυτή του Χαβιέρ Μεντόσα του Παναιτωλικού 29 χρονών εξτρέμ με 5 γκολ πέρυσι που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και κυκλοφορούσε ελεύθερος και τον άρπαξε τελικά ο Ιωνικός. Και διερωτώμαι απασχόλησε το σύλλογο η περίπτωση του η ψάχνουν για κάτι καλύτερο? Ο χρόνος θα δώσει τις απαντήσεις.

    1. Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν απασχόλησε ποτέ την ομάδα, τώρα αν θα έρθει καλύτερος από τον Μεντόσα (που παρεμπιπτόντως και εμένα μ’ αρέσει) θα το δούμε σύντομα Σταύρο.

    2. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΥΛΕΝ….ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.
      ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ , ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,
      ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΣΣΙ ΜΕΣΩ ΣΚΑΟΥΤΙΓΚ…..ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

      1. Κάνεις δεν μπορεί να εξηγήσει, μην ανησυχεις

  2. ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…..
    ΜΑΝΟ, ΕΚΑΝΑ COPY PASTE, ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ.
    Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ….ΒΕΒΑΙΑ.

    ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ….

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΕΣ 5 ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 6 ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ……
    ΟΥΕΣ, ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ, ΣΤΑΙΚΟΣ, ΝΤΕΓΚΟΥΖΜΑΝ, ΒΑΝ ΝΤΑΙΝΕΝ, ΚΑΜΑΟΥ.

    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ , ΛΟΓΙΑ ΠΑΧΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ.
    ΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΕΛΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΑΜΠΡΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ…… ΝΥΧΤΩΣΑΜΕ…
    ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ…..ΑΚΟΜΗ….
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΣ…. ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ?
    ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΟΡΑΛ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΝΕΙΡΑ(ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΡΤΩΝ) Ή ΤΟ ΜΕΓΙΑΔΟ ΤΟΥ ΡΗΧΟΥ ΝΕΡΟΥ,
    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ 6ΑΔΑΣ…..
    Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ 11ΑΔΑ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΦΕΛΙΠΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ….
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ…. ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ!

    1. Καλησπέρα Γιώργο μου, είναι τουλάχιστον υπερβολή η αναφορά σου για 11 μεταγραφές. Με 7 μεταγραφές είμαστε καλά.

    2. Weiss, Σταικος, Ντε Γκουζμαν δεν πανε πουθενα. Θα σου βάλω και τον Πασαλιδη μέσα μέχρι να βρουν καλυτερο. Εσυ ρε φίλε έχεις αποδομήσει όλη την ομάδα και ουτε λίγο ουτε πολυ ζητάς νέα ομάδα από την αρχή. Από μπάλα ξέρουμε και εμείς και όταν λέγατε καποιοι ότι θέλουμε μάλλον έναν Μπεο, αποδείχθηκε τελικα ποσο πιο ομαδαρα ήταν ο Βόλος από τον ΟΦΗ. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο, οι παραγιντρς μας στο έργο τους και η εξέδρα στη θέση της. Δεν μπορεί η κερκίδα να κάνει συνδιοίκηση με την τσέπη του προεδρου. Αμα γεμίσουμε το Γεντί θα μπορουμε να έχουμε απαιτήσεις, μέχρι τότε ας γράφουμε τις παπαριες μας στα φορουμ και να γκρινιάζουμε

  3. Ρε Μανώλη πως είναι δυνατόν να λέμε ότι έχουμε βρει τους παίκτες αλλά δεν έχει προχωρήσει καμία μεταγραφή τι ακριβώς περιμένουν και γιατί μιλάμε για τακτική από πλευράς ομάδας… Μανώλη ο εκνευρισμός του κόσμου ξέρεις από πού βγαίνει στο ότι από πριν τελειώσει το πρωτάθλημα έβγαινε προς τα έξω ότι έχουν βρεθεί η παίκτες και άλλα τέτοια και στην τελική για άλλη μια χρονιά ξεκινάει προετοιμασία χωρίς της μεταγραφές…. Τώρα τι σχεδιασμός είναι αυτός δεν ξέρω….

    1. Προφανώς για να το γράφω, έχουμε και το ρεπορτάζ Γιώργο. Αλλιώς δεν θα έγραφα ούτε λέξη. Επίσης γράφω στο άρθρο, οτι πέρυσι ξεκίνησε η προετοιμασία με τρεις μεταγραφές εκ των οποίων οι δύο δεν βγήκαν στην ομάδα.

    2. Φίλε, υπάρχουμε κι εμείς που γουστάρουμε φανατικά Μανώλη Σαρρή να δηλώνει, επανειλημμένως, κάθε βδομάδα εδώ και δυο μήνες «το ρεπορτάζ λέει ότι δεν υπάρχει ρεπορτάζ, αλλά κάτι κινείται στο παρασκήνιο και μένουν οι ανακοινώσεις». Αν δε σου αρέσει αυτή η δημοσιογραφία, να μπαίνεις να διαβάζεις άλλα σάιτ, που μιλάνε με ονοματεπώνυμα και γεγονότα. Επίσης, ανυπομονούμε για την ώρα που θα ανακοινωθεί η πρώτη μεταγραφή, το άρθρο που θα ξεκινάει με τη φράση «επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ που σας έλεγε ότι κάτι κινείται»! Αυτόν τον Σαρρή λατρέψαμε, αυτόν θέλουμε! Αν διορθωθεί, θα μαραζώσουμε. Μανώλη, μην τους ακούς και κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα, με τόσο μεθοδικό τρόπο! Είμαστε μαζί σου και σε αγαπάμε παθολογικά!

      1. Έχεις ένα δίκιο σε αυτό που λες. Τα άλλα σάιτ γράφουν ονόματα που όλως τυχαίως δεν έρχονται ποτέ στον ΟΦΗ και απλά σοτάρουν. Και εγώ μπορώ να κάνω το ίδιο αλλά βαριέμαι. Επίσης φίλε μου Τσατσοφάγε τα άλλα σάιτ έγραφαν ότι ο Βούρος φεύγει αλλά εδώ γράφαμε πως μένει. Τι, όχι; Επίσης τέλος βρε μπαγάσα που διαβάζεις κάθε μου λέξη και σε ευχαριστώ που είσαι τόσο πιστός αναγνώστης, ε τι να κάνουμε που επιβεβαιωνόμαστε, εμείς φταίμε;

  4. Μάνο αυτό γίνεται συχνά και είδαμε ότι δεν γίνεται επιτιδες…πάντα αργουνε να πάρουν παίχτες…μάλλον ψάχνουν καλούς και φθηνούς (χωρίς ίχνος κραξιματος) πάντως και που αργούν έχουν φέρει παίχτες που δεν κάνουν…οπότε μάλλον υπάρχει μια αποτυχία εδώ…αλλά με προβληματίζει ότι επαναλαμβάνεται

  5. Η ομάδα έχει αποτυχημένο σκαουτιγκ, χρόνια τώρα.. . Είναι γεγονός.. Το παράδειγμα του μεντοζα που έγραψαν οι φίλοι παραπάνω, είναι ενδεικτικο.. Από κει και πέρα το αν μας βγει μια μεταγραφή στις δέκα, δεν το λες και επιτυχία… Τώρα, όσο για τις φετινές μεταγραφές που έχουμε ήδη κάνει αλλά δεν τις ανακοινωνουμε για να μη μας ματιάσουνε, θα κάνουμε υπομονή… Εγώ δεν έχω κανένα άγχος, γιατί κρατάω πια μικρό καλάθι.

  6. Η ομάδα έχει δείξει ότι τη νοιάζει να κάνει πράγματα με τον σωστό τρόπο και το αποτέλεσμα έπεται. Και συμφωνώ σε αυτή τη λογική γιατί αν κάνεις κάτι σωστά, τελικά θα έρθει και το αποτέλεσμα. Αυτό η ομάδα το κάνει σε όλους τους τομείς εκτός του μεταγραφικού. Μπορεί να έρθει ο Ρονάλντο και ο Μέσσι και να πάρει πρωτάθλημα, και μακάρι. Αλλά η μεθοδολογία στα μεταγραφικά δεν είναι η σωστή.
    Τέλος να μην ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι και για τους οπαδούς. Δεν υπάρχει η ονοματολογία λες και σωστό μέχρι ένα σημείο, αλλά παίζει να είμαστε η μόνη ομάδα παγκοσμίως που δεν ακούγεται τίποτα. Για Ρεαλ, Μάντσεστερ, Μίλαν διαβάζω ονόματα ένα μήνα τώρα που κάποιοι θα έρθουν και κάποιοι όχι.
    Τον κόσμο πρέπει να τον κρατάς και ζεστό με κάποιους τρόπους για να μην τον χάνεις. Εγώ διαρκείας έχω και θα ξαναπάρω, αλλά ο κόσμος είναι πάρα πάρα πολύ στην απέξω από όλα. Μια ψήφος για ένα σύνθημα δεν το σώζει, και καλό είναι να το δουν αυτό.

    1. Eγώ θα πω ότι συμφωνώ μαζί σου ως προς το τελευταίο σκέλος αλλά αν συνέβαινε αυτό (διαρροή ονομάτων) δεν θα ήταν και μια κοροϊδία;

      1. Αν ήταν στο επίπεδο άλλων ομάδων που πουλάνε σανό ναι. Δεν συμφωνώ με την ονοματολογία και τις διαρροές. Αν ο ΟΦΗ είχε καλύτερη συμπεριφορά στα μεταγραφικά (κατά τη δική μου γνώμη και κρίση) δεν θα ήταν αναγκαίο. Όμως αφού -για μένα ξαναλέω, η ομάδα δεν κάνει σωστά τα πράγματα μεταγραφικά, τότε κάπως πρέπει και ο κόσμος να μην ξενερώνει. Δεν λέω να βγαίνουν ψέματα ούτε να μου δώσουν λογαριασμό για ποσά και όρους και μπόνους. Δεν είναι αυτή η δουλειά μου σαν οπαδός. Ξέρω όμως ότι η μόνη ουσιαστική επικοινωνία της ΠΑΕ σε οτιδήποτε προς τους οπαδούς είναι το “Παμε για 6αδα”..
        Τέλος πάντων, ελπίζω σε 3-4 κινήσεις επιπέδου Τοράλ/Βούρου και σε άλλες 3-4 για βάθος ρόστερ και θα πάμε καλά!

        1. Πολύ σωστά τα λες.. Η μοναδική συμμετοχή εμάς των οπαδών στις ενέργειες της διοίκησης, είναι να κουνάμε το κεφάλι ευχαριστημένοι, κάθε χρονιά που μας λέει η διοίκηση ότι πάμε για εξάδα.. Τώρα, πως θα πάμε για εξάδα και κυρίως για πεντάδα που δίνει Ευρώπη, αυτό είναι από τα μυστήρια του σύμπαντος, αφού με κασταινος και φαν ντουινεν μόνο για σουπερ λιγκ 2 θα πηγαίναμε, ευτυχώς που βρέθηκε ως εκ θαύματος ένας γκαγεχο και μας ξελάσπωσε κι αυτός βέβαια, μας εγκατέλειψε νωρίς, γιατί τον έπιασε και καλά νοσταλγία για την πατριδα, ολόκληρο επαγγελματία πιδοσφαιριστη.. Τι άλλο να πω, τίποτα, ας στέκεται τουλάχιστον η ομάδα άνετα και αξιοπρεπώς στη Σούπερ λιγκ.

        2. Ε, ναι Μιχάλη μου έχεις δίκιο. Έπρεπε να σε ενημερώνουν προσωπικά ποιον παίκτη θέλουν για να είσαι ευχαριστημένος. Όσον αφορά τον Γαγιέγος και τα “και καλά”, σε παρακαλώ αλλού, όχι εδώ. Αλλού πουλάνε σανό με το κιλό, εγώ όχι.

        3. Σε καταλαβαίνω απολύτως τι εννοείς και δεν θα διαφωνήσω στο κλίμα του σχολίου σου. Απλά σε αυτήν την διαδικασία θα υπήρχαν και πρόθυμοι συνάδελφοι, κάτι που εγώ προσωπικά επ’ ουδενί δεν θα ήθελα να κάνω. Να γράφω ονόματα μόνο για να διαβάζει ο κόσμος και να γνωρίζω προσωπικά πως δεν ισχύουν.

  7. Με όλο το σεβασμό στις απόψεις των παραπάνω, αλλά και στη διοίκηση ιδιαίτερα στον κ. Μπούση για τα όσα έχει προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει στο σύλλογο έχω να επισημάνω τα παρακάτω ως απλός φίλαθλος συντασσόμενος στο πλευρό όλων αυτών που παρατηρούν μια στασιμότητα στην ομάδα (σε σχέση πάντα με τις αρχικές εξαγγελίες) η οποία με τη σειρά της τροφοδοτεί την απογοήτευση και οδηγεί στη σταδιακή συρρίκνωση της βάσης των φιλάθλων και αυτό νομίζω πρέπει να το αφουγκραστούν οι ιθύνοντες γιατί ομάδες χωρίς οπαδούς απαξιώνονται.
    Θέλω λοιπόν να πω ότι, οι τομείς που χρειάζονται βελτίωση είναι κατά την ταπεινή γνώμη μου αυτοί του σκάουτιγκ αλλά και των τμημάτων υποδομής και όλο αυτό σε σύγκριση με ομάδες που διαθέτουν το ίδιο περίπου μπάτζετ όπως τα Γιάννινα, η Τρίπολη και ο Βόλος αλλά υπερτερούν στις επιλογές και στην βελτίωση παικτών (Περέα Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Βάν Φέερτ κ.τ.λ) καθώς και στην παρουσία νέων ταλέντων (ιδιαίτερα η Τρίπολη) με αποτέλεσμα να ωφελούνται πολλαπλά . Ευχαριστώ.

    1. Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα… Η ομάδα τα τελευταία χρόνια λειτουργεί σαν δημοτική βιβλιοθήκη ( αξιοπρέπεια, ησυχία, πολιτισμός) και κανεις δεν διαφωνεί μ αυτές τις ωραίες έννοιες, όμως το ποδόσφαιρο και η μεγάλη μάζα των οπαδών, ειδικά οι νέοι που το αίμα τους βράζει, χρειάζονται και τις υπερβολές και το παραμύθι και το χαβαλέ, διαφορετικά, θα ψάξουν αλλού να βρουν αυτές τις συγκινήσεις, γιαυτό και οι οπαδοί έχουν αρχίσει να χάνουν τον ενθουσιασμό τους σιγά σιγά.. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη… Το ποδόσφαιρο, είναι ένα λαϊκό σπορ! Όλα χρειάζονται!

  8. Και φετος μια απο τα ιδια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × two =