Η πάσα δόθηκε – Έρχονται οι μεταγραφές για μια χρονιά που θέλει μόνο συσπείρωση

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Η σημερινή ανακοίνωση των εισιτηρίων διαρκείας για την χρονιά που έρχεται είναι και μια mea culpa από την πλευρά του ΟΦΗ και παράλληλα δίνει ένα χέρι προς τον κόσμο για να τραβήξουν μαζί την επόμενη χρονιά. Αντιλαμβάνομαι πως πάντα το κύριο θέμα συζήτησης θα είναι οι μεταγραφές, αυτό πάντα μονοπωλεί το ενδιαφέρον το καλοκαίρι, αλλά το συγκεκριμένο θέμα το έχω… υπεραναλύσει και δεν μπορώ να γράψω κάτι παραπάνω.

Οφείλω από την θέση μου να επικοινωνήσω κάποια πράγματα, είμαι υποχρεωμένος να δώσω κάποιες κατευθύνσεις γύρω από το μεταγραφικό ρεπορτάζ και από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Αν ο άλλος δεν θέλει να καταλάβει, δεν μπορεί να καταλάβει.

Κύριο θέμα συζήτησης είναι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας όπου μονοκοπανιά διορθώθηκαν όλα τα λάθη και οι αστοχίες των προηγούμενων χρόνων. Λάθη που έγιναν είτε υπό την πίεση των συνθηκών που επικρατούσαν στην Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία, είτε υπό την πίεση του να δοθεί μια κατεύθυνση. Λάθη δεν κάνουν μόνο οι νεκροί και οι τεμπέληδες και στον ΟΦΗ (δόξα τον Θεό) δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Για μένα είναι θέμα συζήτησης η γενναία μείωση τιμών αλλά πολύ μεγαλύτερη σημασία έχουν όλες οι υπόλοιπες κινήσεις που αφορούν τα διαρκείας.

Το club από την πλευρά του φρόντισε να επικοινωνήσει, σε μια σειρά από κινήσεις που γίνονται το τελευταίο δίμηνο, ότι έχει αντιληφθεί τα λάθη στον τομέα της επαφής με τον κόσμο και πως έχει σκοπό (με πράξεις – όχι με λόγια) να τα διορθώσει. Από το moto των εισιτηρίων διαρκείας (από το ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει) μέχρι και την οικονομική πολιτική τους, ο ΟΦΗ δείχνει ότι μαθαίνει από τα λάθη. Και όχι μόνο μαθαίνει αλλά φροντίζει, όσο περισσότερο μπορεί, ώστε να τα διορθώσει και παράλληλα να δείξει στον κόσμο του ότι δεν επικρατεί ούτε η στενοκεφαλιά, ούτε η επιμονή σε αυτά.

Αντιθέτως εμένα αυτό που μου δείχνει το club και το επικοινωνεί με όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερο τρόπο είναι πως ο ΟΦΗ θέλει δίπλα του τον κόσμο, το κλίμα συσπείρωσης να γίνει ακόμα μεγαλύτερο τη νέα χρονιά που φαίνεται πως μπαίνουμε σε επίπεδα 2019 – 2020 με ελεύθερη πρόσβαση (τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα) στο “Γεντί Κουλέ”.

Το γεγονός ότι ο ΟΦΗ εστιάζει στην διευκόλυνση των οικογενειών (με τις εκπτώσεις σε παιδιά και γυναίκες, τα οικογενειακά πακέτα είναι πολύ πιο οικονομικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια) αλλά και οι μεγάλες εκπτώσεις που έχει δώσει σε ειδικές κατηγορίες πολιτών όπως είναι οι άνεργοι, είναι βήματα προς την σωστή κατεύθυνση.

Ακόμα και εμπορικά να το δούμε, το γεγονός ότι μετά από δύο χρόνια ο ΟΦΗ διευκολύνει τον ίδιο τον κόσμο με την παροχή δόσεων όπως και την τεράστια ευκολία αποπληρωμής του εισιτηρίου σε δύο δόσεις – μέσω χρεωστικής – είναι ένα μεγάλο βήμα. Για να μην πάω και στο γεγονός ότι καλύπτεται το 10αρικο για παιδιά έως 12 χρονών, της κάρτας φιλάθλου μέσα από την συνεργασία και την συμφωνία της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ όπως αναφέρεται και στην σχετική ανακοίνωση. Που 10 ευρώ για έναν γονιό, ειδικά αν έχει παραπάνω από 1 παιδιά είναι 20 ή και 30 ευρώ επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για το οικογενειακό εισόδημα.

Ο ΟΦΗ έδωσε στον κόσμο του την πάσα, σαφώς και χρειάζεται το… κλικ το παραπάνω όπως είναι οι μεταγραφές για να σημειωθεί ακόμα μεγαλύτερος ενθουσιασμός αλλά λίγο υπομονή έμεινε. Το να μιζεριάζουμε μόνοι μας επειδή (μέχρι τώρα) δεν έχει χαθεί ο κόσμος είναι κάτι που δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για να συμβεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Καλές οι τιμές των διαρκείας καλές και οι δόσεις αλλά καλύτερες οι μεταγραφές! Χωρίς ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ δεν υπάρχει νόημα!Ο κόσμος περιμένει……!!!Και κάτι τελευταίο!Καλές οι ακαδημίες οι υποδομές η οργάνωση κ.α όμως η πραγματική εικόνα ειναι αυτη μεσα στο γήπεδο!Χωρίς αυτή ακυρώνονται όλα!Άντε να δούμε. .!!!
    .

  2. Ξέρουμε αν μεταδοθούν τα φιλικά όπως πέρυσι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10 − one =