ΟΦΗ: Το ΑΦΕΝΤΙΚΟ στην Κρήτη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στο νησί μας βρέθηκε αυτές τις μέρες το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και όπως αναμενόταν η Εθνική μονοπώλησε αυτές τις μέρες το ενδιαφέρον. Αρκετοί παίκτες της βρέθηκαν σε καταστήματα και έτσι και ο κόσμος της Κρήτης είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τους διεθνείς μας, ανεξαρτήτου ομάδας στην οποία αγωνίζονται οι διεθνείς έλαβαν την αγάπη όπως έπρεπε και όπως έχει δείξει πως παρέχει ο Κρητικός λαός.

Εκτός όμως από την Εθνική το ενδιαφέρον μονοπώλησε και ο ΟΦΗ. Η ομάδα της Κρήτης, η οποία ήταν, είναι και θα παραμείνει ΑΦΕΝΤΙΚΟ στο νησί όσο και αν δεν το θέλουν κάποιοι βρέθηκε στο επίκεντρο.

Τζόρβας και Καρνέζης, όσο και αν δεν είναι συμπαθείς σε μερικούς λόγω του πράσινου παρελθόν και παρόν αντίστοιχα, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον ΟΦΗ και έκαναν αναφορές από το πέρασμα τους στον Όμιλο.Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος στην παρουσίαση του βιβλίου του “της Κυριακής τα είδωλα” είχε αρκετές αναφορές στον ΟΦΗ, στην ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο το 1987, στον Νίκο Μαχλά αλλά και τον Νίκο Αναστόπουλο. Στις βραβεύσεις του “Γαλανόλευκου Φάρου” υπήρχαν τα ονόματα των Νίκο Μαχλά και Νίκου Αναστόπουλο και γενικά το τριήμερο που βρέθηκε η Εθνική μας στο Ηράκλειο, υπήρξε έντονα και το “άρωμα” του ΟΦΗ.

Το είπε και παραπάνω. Ο ΟΦΗ ήταν, είναι και θα παραμείνει το ΑΦΕΝΤΙΚΟ στην Κρήτη, όσο και αν πονάει “κάποιους”.

 

3 σχόλια

  1. Μανώλη αυτό που λες είναι αναμφισβήτητο. Η μεγάλη ομάδα στην Κρήτη είναι μια. Οι αναφορές του Σώτηρακοπούλου στον Βουζουνερακη έκαναν εμάς τους παλιούς να θυμηθούμε τον μεγαλύτερο φορ που γέννησε ο τόπος. Εσείς δεν τον ζήσατε. Εγώ που τον είδα σου λέω ότι μόνο με τον Φαν Μπάστεν μπορεί κάποιος να τον συγκρίνει. Ποια λοιπόν ομάδα έχει βγάλει τέτοιους παίχτες ?

  2. και ειδικα τους 30 και ο Παπουτσακης 31…

  3. E” OFARA pouse re [email protected]@ti Omadara pouxeis trelani kosmo exo na sou Psi8iriso 2Dio Fonienta Amalaxi na Oumee”…Omilara sAgapo” k Europi 8a se Do”…Kypelaki 8a Sikosis kiOmilites 8a Ka..Blo..sis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *