Κόντρα στην Φίτεσε ο ΟΦΗ έκανε το αυτονόητο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Και δεν ήταν η νίκη επί των Ολλανδών. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Μετά από τόσα χρόνια στις προετοιμασίες πλέον τις έχω φάει στο κουτάλι και μπορώ να αντιληφθώ ποιο είναι το ζητούμενο για την περίοδο που βρίσκονται τώρα οι ομάδες, καλή ώρα ο ΟΦΗ. Το ζητούμενο δεν είναι το αποτέλεσμα. Δεν είναι αυτοσκοπός, ούτε και λόγος για να χαρείς αν κερδίσεις ή και να στενοχωρηθείς αν χάσεις.

Το ζητούμενο σε αυτήν την χρονική περίοδο που βρισκόμαστε είναι να παρουσιάζεται μια βελτίωση. Να υπάρχει μια πρόοδος σε κομμάτια του παιχνιδιού σου και ο ΟΦΗ παρουσίασε την καλύτερη εκδοχή του, μέχρι τώρα, απέναντι στους Ολλανδούς που λόγω φυσικής κατάστασης ήταν μια ταχύτητα παραπάνω από τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια.

Αυτό που παρακολουθήσαμε κόντρα στην Φίτεσε ήταν το αυτονόητο και αυτό σημαίνει πως ο ΟΦΗ βαδίζει σε καλό δρόμο. Δεν είμαι από εκείνους που πανηγυρίζουν ή απογοητεύονται από τα αποτελέσματα των φιλικών. Βασικά τα φιλικά, για μένα, δεν έπρεπε να γίνονται ούτε παρουσία κόσμου, ούτε ΜΜΕ γιατί είναι αποκλειστικά για τους προπονητές. Εκείνοι είναι που βλέπουν πολύ περισσότερα πράγματα από εμάς σε ένα φιλικό παιχνίδι, για αυτούς και τους παίκτες άλλωστε γίνονται.

Όμως δεν μπορούμε να μην παραγνωρίσουμε την βελτίωση που παρουσίασε ο ΟΦΗ γιατί αυτό έχει σημασία. Και μέσα από την εικόνα του ΟΦΗ στο Ντριλ, βγαίνουν θετικά συμπεράσματα. Η ομοιογένεια που αποκτά το δίδυμο Μεγιάδο, Ντιουσέ στην μεσαία γραμμή – στοιχείο υποχρεωτικό για την χρονική περίοδο που είμαστε προκειμένου να βρίσκεται η χημεία σε μεγάλο βαθμό όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Η παρουσία του Ντιουσέ στα χαφ λύνει και ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζε πέρυσι ο ΟΦΗ και αφορούσε την μετάβαση του παιχνιδιού από την επίθεση προς την άμυνα. Κάτι που ο ΟΦΗ το πλήρωσε στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Η βελτίωση που δείχνει και ανασταλτικά έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει ανάλογη ακολουθία και στην άμυνα παρότι είναι σίγουρο πως θα δούμε τετράδα με αρκετές αλλαγές στα επίσημα παιχνίδια που ακολουθούν αφού θα μπει και ο Γιοχού, θα γίνουν και οι προσθήκες – αριστερά όπου και θα γίνει μεταγραφή. Αυτήν την εποχή έχει σημασία να μπαίνουν τα κομμάτια στις σωστές θέσεις και η ομάδα να είναι έτοιμη στις 20 Αυγούστου. Το πρόγραμμα ευνοεί τον ΟΦΗ, φτάνει να το καταλάβει και να δούμε ένα δυναμικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Θέλουμε άμεσα σέντερ φορ και δύο πλάγια μπακ ακόμα.

  2. Καλησπέρα!Οπωσδήποτε ενα φορ και δυο εξτρέμ οχι αύριο ΧΘΕΣ!!!Εξαιρετική εμφάνιση ο Ντιουσε.Ευχαριστη έκπληξη ο Ουες Άσχημη η εικόνα του Νειρα !!!Συγγνώμη ο Νιοπλιας δεν οφείλει να τον πιάσει απο τα αυτιά και να του εξηγήσει οτι οι μαγκιές κάνουν κακο στην ομάδα?Και πέρισυ τα ίδια .Άχρηστες κίτρινες απο κοντα και ο Μεγια!Προσωπικά ειναι οι αγαπημένοι μου και οι δυο!!!Γενικά αισιόδοξος εαν κάνουμε μεταγραφές……!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 − 3 =