Άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανωλης Σαρρής.

Αναμενόμενο να βλέπω τις αντιδράσεις στα social media μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στο τελευταίο φιλικό. Πάμε λοιπόν να πιάσουμε τα δεδομένα που έχουμε στην διάθεση μας.

Έχει καθυστερήσει ο ΟΦΗ στις μεταγραφές; ΝΑΙ.

Μπορεί αυτό να ανατραπεί και να κερδίσει τον χρόνο που έχει χάσει; ΝΑΙ.

Τι θέλει ο ΟΦΗ άμεσα μέσα στα επόμενα 24ωρα για να κερδίσει τον χαμένο χρόνο του τελευταίου μήνα; Δυο με τρεις προσθήκες άμεσα μεσοεπιθετικά – έναν επιθετικό επιπέδου Λουίζ Φελίπε και έναν εξτρέμ (τουλάχιστον) καλύτερο του Λάμπρου.

Προφανώς και ο ΟΦΗ κινείται φέτος με έναν τρόπο που δεν μας είχε μάθει τα προηγούμενα χρόνια (εννοώ συνολικά και όχι μεμονωμένα) και αυτό είναι κάτι που έχει κάνει τον κόσμο να φρικάρει. Και δικαιολογημένα έχει φρικάρει ο κόσμος που έχει κουραστεί από την παρατεταμένη αναμονή στα μεταγραφικά του ζητήματα μιας και από σήμερα απομένουν πλέον τρεις εβδομάδες ακριβώς μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Ακριβώς. Ούτε μέρα λιγότερο, ούτε μέρα περισσότερο.

Το ζήτημα είναι πως κόντρα σε όσους διψούν να δώσουν «αίμα» για τα αποτελέσματα των φιλικών, εγώ δεν θα το κάνω. Παρότι φέτος είχα πολλούς λόγους να μην έρθω στην Ολλανδία, προσωπικούς και μη, το έκανα και ας ζοριστήκαμε όλοι στον Όμιλο να το πετύχουμε. Γιατί αυτό προτάσσει το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για την μοναδική ομάδα του νησιού που σου προσφέρει πράγματα, άρα οφείλεις να τα επιστρέψεις και στο κοινό σου. Όσο έχω την τρέλα θα το κάνω και δόξα τον Θεό λαός τρέλα μπόλικη έχω και υγεία για να το επαναλάβουμε και τα επόμενα χρόνια. Όπως βέβαια και την στήριξη της ιδιοκτησίας των Μέσων. Βασικό και αδιαπραγμάτευτος παράγοντας.

Μετά από ακόμα μια προετοιμασία στην πλάτη λοιπόν και μιας και είναι η μοναδική περίοδος μέσα στην χρονιά που μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα εγώ αυτό που βγάζω είναι πως ο ΟΦΗ έχει καλή ομάδα. Και θα είναι καλύτερος και παντελώς διαφορετικός στο πρωτάθλημα που ξεκινάει.

Σαφώς και λείπουν βασικά κομμάτια της ομάδας, ένας επιθετικός κολώνα για να στηριχθεί το οικοδόμημα αλλά και δυο εξτρέμ που να σου κάνουν όλη την δουλειά αλλά η Ολλανδία ζυγίζει τα μυστικά του ΟΦΗ και αισιοδοξώ πως οι επιλογές που θα γίνουν σε αυτές τις θέσεις θα είναι ικανές να ανεβάσουν επίπεδο το ρόστερ της ομάδας.

Η ομάδα είναι σίγουρο πως θα εμφανιστεί διαφορετική στα επίσημα παιχνίδια. Το επιβάλλει το πρόγραμμα, το επιβάλλει η ιστορία του club, το επιβάλλει και η ίδια η φιλοδοξία που έχει κάθε χρόνο και απολύτως δικαιολογημένα ο κόσμος του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

23 σχόλια

  1. Μου πέταξε τυχαία ετσι όπως χάζευα στο youtube το ματς ΟΦΗ-Αρης 2-0 την σεζόν που ανεβήκαμε και οι 2.Μπορει να μου εξηγήσει κάποιος πως οι 2 αυτές ομάδες που ξεκινουσαν πριν 4 χρόνια απο κοινή αφετηρία έφτασαν σήμερα να είναι έτσι;Βλεπω ο αρης δίνει εκατομμύρια για παίκτες,πουλαει,εχει προτάσεις,παιζει Ευρώπη,οι φίλαθλοι του είναι συσπειρωμενοι και γενικά υπάρχει ένα καλό κλίμα(μεχρι και για πρωτάθλημα λένε) και μετά εμείς να κάνουμε ενα βήμα εμπρός και 1,5 πίσω,να μην εκμεταλλευομαστε την ανυπαρξία άλλων ομάδων,ο κόσμος να είναι διχασμένος και γενικοτερα να υπάρχει ένα περίεργο και λίγο απαισιόδοξο κλίμα.Αυτο που δεν μπορώ να χωνέψω είναι οτι οι 2 ομάδες όπως είπα ξεκίνησαν από το ίδιο ακριβώς σημείο,μπορει ο ΟΦΗ απο καλυτερο κιόλας καθώς είχαμε τερματίσει 1οι.

    1. Α, μην αγχώνεσαι. Θα σου πετάξει ο Σαρρής ένα “Μαρινάκης” και καθάρισε. Το έκανε και την Παρασκευή το βράδυ στο live από Ολλανδία, όπου του είπε ένας συνοπαδός για τον Άρη και σάλταρε! Αντί να κοιτάξουμε τί κάνουν αυτοί σωστά, που από την 1η χρονιά που ανεβήκαμε άρχισαν να παίρνουν παικταράδες (π.χ. Γκάμα κι έδιωξαν τον Πλατέλα τον οποίο ο Μάνος μας παραμύθιαζε ότι τους τον πήραμε μέσα από τα χέρια), μπήκαν σε διαδικασία αγοραπωλησιών, βάλανε από κάτω εδώ και χρόνια ΠΑΟ-ΑΕΚ και τώρα πάνε να βάλουν και τους άλλους 2, πετάμε ένα “ο Βαγγέλας” και καθαρίσαμε. Λες κι είμαστε τα φυτά στο sdna του Λαλάκη, με το άρθρο έπος “ο Άρης μικραίνει κι ο ΟΦΗ μεγαλώνει”…

      1. Σωστά χρόνια ακούμε ότι ο Άρης θα σκάσει κτλ κτλ..εγώ δίνω πιο πολλές πιθανότητες για το ανάποδο…και στο κάτω κάτω γιατί να σκάσει;Πίος έκανε φτωχό τον Καρυπίδη…εγώ βλέπω ότι όσο περνάει ο καιρός ανεβαίνει ο Άρης…να μου πεις ότι ο Άρης έχει χρήμα και το ξοδεύει σε έτοιμους παίκτες ονόματα ναι… εμείς δίνουμε βάση στις ακαδημίες ώστε σε 4-5 χρόνια να παράγουμε παίκτες… μέχρι τότε ψάχνουμε φθηνές απλές λύσεις…δεν είναι κακό..κακό είναι να παραμυθιαζετε τον κόσμο να βαφτίζεται παιχταραδες παίκτες Β εθνικής και ομάδα που είναι για 12 θέση να την παρουσιάζετε για 6 και πανω

        1. Φτάσαμε να ζηλεύουμε και τον Αρη τώρα. Τον Αρη που έχει τη γνωστή σχέση εξάρτησης. Βέβαια αυτή τη σχέση την είχαμε και εμείς για χρόνο επομένως ίσως είναι λογικό που κάποιοι την αποδέχονται και προτιμούν να είναι 2 θέσεις παραπάνω στη βαθμολογία και επίσης να είμαι τσάτσοι. Εγώ πάλι προτιμώ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ και ας κάνω μια μεταγραφή. Μπουση θα λέτε και α κλαίτε.

        2. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια…καμιά εξάρτηση δεν έχει ο Άρης.. συνέχισε να τρως κουτοχορτο…όσο ο Άρης παίζει στην Ευρώπη εσύ περίμενε μεταγραφές Β εθνικής

  2. Δικαιολογίες Σαρρή όπως πάντα..και οκ εσύ υπάλληλος και κανείς την δουλειά σου για να πληρώνεσαι…να δω όμως ποιός θα φταίει όταν η ομάδα θα παλεύει για να σωθεί….οι διαιτητές και τα καλά πνεύματα φαντάζομαι…

  3. Ναι ναι, άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα! Πάμε για τριάδα!

    1. Άστο Μiχάλη, οι τριάδες είναι για ομάδες σαν τον Άρη. Εμείς είμαστε πολύ μακριά από κει.

    2. Μήπως πριν γράψεις τις αισιόδοξες προβλέψεις σου άκουγες καλύτερα τον Νίκο Νιόπλια. Ανησυχεί δικαιολογημένα καθώς στα 4 τελευταία παιχνίδια του ο ΟΦΗ έχει δεχθεί 5+4+4+1(14 γκολ. Και φέτος πέφτουν 2 ομάδες. Άσε τις 5αδες. Ο ΟΦΗ πάει για να αποφύγει την υποβιβασμό. Κι όσο υπάρχει ο Νιόπλιας έχει ελπίδες.

  4. με τα λόγια πως προσπαθήτε να φτιάξετε ομάδες εσείς οι δημοσιογράφοι απορώ….ότι και να πεις Σαρρή όσο ομαδάρα όσο παιχταραδες και να τους βαφτίσεις εκ του αποτελέσματος θα φανεί..και άντε μετά να ψάχνεις δικαιολογίες πάλι ότι φταίει ο διαιτητής φταίνε οι τραυματισμοί φταίει ο κόσμος φταίει το φεγγάρι…

  5. Μανώλη καλησπέρα
    Από την ομάδα επίσημα μιλάνε για Κύπελλο και play off, εσύ τι πιστευεις, μήπως κοροϊδεύουν τον κοσμο;

  6. Παιδιά καλησπέρα σας… αν παρατηρήσετε,στο άρθρο του ο Μανώλης λέει “Μετά από ακόμα μια προετοιμασία στην πλάτη λοιπόν και μιας και είναι η μοναδική περίοδος μέσα στην χρονιά που μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα εγώ αυτό που βγάζω είναι πως ο ΟΦΗ έχει καλή ομάδα.”
    Οπότε εκθέτει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ συμπέρασμα.. εννοείται ότι δεν χρειάζεται να συμφωνούμε μαζί του, πόσο μάλλον να τα βάζουμε μαζί του.. και ο καθένας μας έχει μάτια κ βλέπει κ μπορεί να καταλάβει αν η ομάδα είναι καλή ή όχι..

    1. Φίλε φουσκώνουν τα μυαλά αφελεστατων και ποδοσφαιρικά “άσχετων ” Και ο κόσμος μετά γκρινιάζει και νευριάζει γιατί περίμενε μπαλάρα και πλευ οφ και η ομάδα θα παλεύει να σωθεί

  7. Είπαμε, μη περιμένετε πολλά για να μην απογοητευεστε… Εγώ απ τη διοίκηση μας από δω και πέρα απαιτώ πια μόνο άνετη σωτηρία, τίποτα παραπάνω.

  8. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί γκρινιάζετε οι περισσότεροι. Ειδικά, από τη στιγμή που ο Σαρρής λέει ότι “ο ΟΦΗ έχει καλή ομάδα και θα είναι καλύτερος και παντελώς διαφορετικός στο πρωτάθλημα”! Πήγε ή δεν πήγε Ολλανδία και είδε τις προπονήσεις? Ρε μήπως είστε όλοι ισοπεδωτές και εχθροί της ομάδας και αχάριστοι?

  9. εγω πιστευω με φορ Φαν ντοινεν δεν χρειαζομαστε αλλον….

    1. Συμφωνώ… Θα τον βάζουμε να παίζει θέλει δε θέλει, μπορεί δε μπορεί, μέχρι να μάθει τη θέση καλά! Που θα πάει! Θα γίνει ιμπραιμοβιτς θέλει δε θέλει!

  10. Τρεις μεταγραφές μέχρι στιγμής, στα χαρτιά δείχνουν Καλές. Φτάνουν όμως;

    1. Βασικα εχουμε κανει τις λιγοτερες μεταγγραφες απο ολες τις ομαδες Α’ Εθνικης μεχρι τωρα. Για να μη σου πω και σε πανευρωπαικο επιπεδο.Και αν λαβουμε υποψιν οτι συνηθως οι μισες μεταγγραφες πιανουν καταλαβαινεις ποσο αισιοδοξα ειναι τα πραγματα…

      1. δεν προλαβα να πω δυο καλα λογια για τις μεταγραφες μας και σημερα διαβαζω οτι δωσανε τον επασι….τοσο μιζερια πια αυτη η ομαδα….

    2. Δεν δείχνουν καθόλου καλά στα χαρτιά…από Β εθνικής ομάδα πήρες παίχτη και από ομάδα που υποβιβάστηκε…ο Σαρρής τους βαφτισε παιχταραδες ( όπως πάντα) και εσύ το έχασες ( όπως πάντα)

      1. Εννοούσα καλούς για να σωθούμε ανετα

  11. Περιμενω απο ολους σας απο πανω μια κλασσικη κολοτουμπα τυπου Κομανετσι αν η ομαδα παει καλα και τελικα τερματισει 6η οπως λενε. Ολες οι μεταγραφες ειναι απο το πανω ραφι φετος. Αναμενεται αλλιος ενας επιθετικος και ενα εξτρεμ. Μαθετε να αγαπατε την ομαδα σας και οχι να κανετε σαν τις κακογ*****νες γκομενες επειδη δεν παιρνουμε πρωταθλημα. Με την καλη ομαδα και χωρις Φιγκερεντο ειδαμε τα χαλια μας και ποσο καλυτερες ειναι οι αλλες ομαδες στην Ευρωπη απο εμας, ιδιως τωρα που πεσαμεστην 17η θεση της ΟΥΕΦΑ. Αν εσας σας αρεσει να γινομαστε τσοντα στην Ευρωπη, με γεια σας με χαρα σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nine − two =