Εμείς θέλουμε μια χρονιά με χαμόγελο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

24 ώρες πριν την σέντρα του πρωταθλήματος και ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του τι περιμένει και τι θέλει από τον φετινό ΟΦΗ.

Ξεκινάει το πρωτάθλημα και ο ΟΦΗ ευχόμαστε τον επόμενο Μάρτη να τον βρει στην εξάδα και όσο πιο κοντά (γιατί όχι βέβαια απευθείας) στην πέμπτη θέση. Αλλά αρχικά για να είμαστε ειλικρινείς, η πεντάδα των υπολοίπων δείχνει να είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω.

Όμως με την ίδια ειλικρίνεια γράφω και εγώ πως η γνώμη μου είναι πως ο ΟΦΗ βρίσκεται μισό σκαλοπάτι πάνω από τους υπόλοιπους διεκδικητές της έκτης θέσης που οδηγεί στα play offs. Η φετινή χρονιά ξεκινάει, κατ’ εμέ, με το καλύτερο μπάτζετ της εποχής Μπούση και ενώ περιμένουμε να γίνουν δύο ποιοτικές μεταγραφές στις θέσεις των εξτρέμ και του επιθετικού για να κλείσει το ρόστερ. Παραπάνω μεταγραφές θα είναι έκπληξη και αν γίνει θα το δούμε τότε.

Όμως φέτος με τα γήπεδα να είναι ανοικτά, την ανυπομονησία του κόσμου να έχει πιάσει κόκκινο για να ξαναβρεθεί στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” και την μεταστροφή του κλίματος από την – δικαιολογημένη – μουρμούρα Ιουνίου, Ιουλίου σε αυτό της θετικότητας εντός του Αυγούστου, το σημαντικότερο όλων είναι να έρθει μια χρονιά που όλοι όσοι ασχολούνται με τον ΟΦΗ να είναι χαμογελαστοί.

Ήδη εγώ βλέπω πως υπάρχει μια μεγάλη συσπείρωση στον κόσμο, άλλο το κλίμα των social media – άλλο το κλίμα του “Γεντί Κουλέ” και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως ο περίγυρος του ΟΦΗ είναι διατεθειμένος να στηρίξει την ομάδα μέχρι τέλους. Αρκεί και η ίδια η ομάδα να δώσει στον κόσμο αυτό το πάτημα και το βήμα που έχει ανάγκη ο τελευταίος για να χαμογελάσει.

Διαφωνούμε – συμφωνούμε, στην τελική όλοι το καλό του ΟΦΗ θέλουν και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί ν’ αμφιβάλει ουδείς. Τι ζητάει στο κάτω κάτω ο κόσμος; Να βλέπει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί, θα μπει στα play offs γιατί τ’ αξίζει και γιατί το δείχνει μέσα στο γήπεδο και την ίδια ώρα να παρακολουθεί καλό ποδόσφαιρο. Το έχω γράψει ξανά από τον Ιούνιο, ότι φέτος υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις αλλά και το υλικό ώστε ο Νιόπλιας να παρουσιάσει μια καλύτερη version από αυτή που ο ίδιος θέλει και από τον περσινό ΟΦΗ που κατά διαστήματα εντυπωσίασε με το ποδόσφαιρο που έπαιζε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. Μακάρι, όλοι το θελουμε

  2. Η χρονιά θα πάει χειρότερα από πέρυσι…με τα λόγια ομάδα δεν γίνεται..και εσείς οι δημοσιογράφοι γράψε γράψε προσπαθήτε να πλασαρετε τον κόσμο ότι ο ΟΦΗ έχει ομάδα για 6 δα…στο τέλος θα φταίει ο τζηλος και το κακό φεγγάρι….

    1. ..μαλιστα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 4 =