Ο ΟΦΗ βάζει μόνος του, πάνω του, μια ηλίθια πίεση

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η χρονιά ξεκίνησε στραβά και του ΟΦΗ δεν του φταίει κανείς παρά μόνο ο εαυτός του. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Όταν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, ο αντίπαλος σου που είναι για να τον κερδίσεις εύκολα (σύμφωνα και με την εικόνα του πρώτου 30λεπτου), τελικά καταφέρνεις να χάσεις με 3-1 ενώ κινδύνευσες να φας και άλλα τότε προφανώς και ξεκινάει η σεζόν με μια πίεση που είναι όλη δική του.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Κόουλμαν βλέποντας ότι δεν μαρκάρει ούτε ο Νέιρα, ούτε ο Μπουζούκης έχει σημαδέψει τον Μπαλογιάννη και δεν το βλέπει κανείς για να ενισχύσει την αριστερή του τότε πλευρά, τότε είσαι απροετοίμαστος ψυχολογικά.

Όταν ο Κλωναρίδης που είχε να κάνει καλό παιχνίδι από όταν έπαιζε στην ΑΕΚ πριν από καμία 10αρια χρόνια, σου βγαίνει mvp με τρεις ασίστ προφανώς φταίει η αριστερή σου πλευρά αλλά και εσύ που ως γκρουπ παικτών δεν μπόρεσες να αποφύγεις αυτό το έγκλημα.

Ο Νιόπλιας δεν διάβασε σωστά το παιχνίδι. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο Άγγελος Στυλιάδης φώναζε στη Nova από το 10λεπτο πως ο Ατρόμητος είχε σημαδέψει την αριστερή πλευρά του ΟΦΗ και μόνο στον ΟΦΗ δεν το είχαν δει.

Και παρότι μέχρι το 30′ μια ομάδα φαινόταν στο γήπεδο και σου κάθεται το γκολ και όλα σου πηγαίνουν δεξιά, ξαφνικά δέχεσαι δύο αστεία γκολ που ούτε σε φιλικό προετοιμασίας δεν τα τρως. Και κυρίως τρως το 2-1 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν εκεί πρέπει να τρως σίδερα πηγαίνοντας για τ’ αποδυτήρια και όχι να εμφανίσεις αυτή τη νωθρότητα.

Προφανώς μετά στο δεύτερο ημίχρονο δεν μιλάμε για ομάδα ΟΦΗ αλλά ένα μπουλούκι παικτών που έχει κάνει 2 σουτ σε 35 λεπτά και που προφανέστατα δεν δικαιούται κάτι παραπάνω από το αρνητικό πρόσημο της πρεμιέρας. Και όταν δεν κάνεις κάτι για ν’ αλλάξεις την μοίρα σου, τότε το ένα λάθος διαδέχεται το άλλο, ακολουθεί η νευρικότητα και κάπως έτσι βλέπεις τα τρένα να περνούν από μπροστά σου δίχως να τα προλαβαίνεις.

Ο ΟΦΗ με τα λάθη του στο Περιστέρι, με την ήττα του από μια ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν έδειξε να είναι καλύτερη, βάζει πίεση εξαρχής στην χρονιά που ξεκίνησε. Γιατί με το πρόγραμμα που ακολουθεί να είναι ισορροπημένο (και ενώ στο “Γεντί Κουλέ” από τα τέσσερα παιχνίδια τα τρία είναι υψηλού βαθμού δυσκολίας) τότε πρέπει να σκεφτείς διαφορετικά τον πρώτο μήνα της χρονιάς.

Η πίεση που βάζει ο ΟΦΗ μετά τα ερασιτεχνικά λάθη που έκανε στο Περιστέρι είναι ακόμα μεγαλύτερη όμως εδώ που φτάνουμε όταν είσαι σε αυτό το club πρέπει να μάθεις να λειτουργείς υπό πίεση γιατί διαφορετικά δεν κάνεις. Η σφαλιάρα στον Ατρόμητο δεν ήταν αναμενόμενη, όποιος πει ότι το περίμενε είναι ή ψεύτης ή κάτι άλλο. Σίγουρα, πάντως δεν είναι ειλικρινής. Και η εικόνα του ΟΦΗ μέχρι το 30′ – 35′ αυτό έδειξε. Μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο, που το έδειξε αλλά έδειξε πάλι αυτό το black out που το μόνο που εμένα μου δείχνει ότι ήταν ένα σύνολο που εμφανίστηκε φανερά πνευματικά απροετοίμαστο και δίχως το μάτι να γυαλίζει.

Δεδομένα δεν τελείωσε τίποτα από την πρώτη αγωνιστική, δεδομένα η ομάδα χρειάζεται δύο κινήσεις ακόμα στην επίθεση και θα είναι εντάξει. Ούτε κακοί παίκτες είναι αυτοί που ήρθαν, ούτε κακή ομάδα είναι συνολικά ο ΟΦΗ.

Όμως η εικόνα είναι που δημιουργεί τον αρνητισμό (και όχι άδικα) γιατί φέτος είναι η χρονιά που ή μπαίνεις στα play off και τραβάς όπου μπορείς ή δεν μπαίνεις και βγαίνει ο χαρακτηρισμός αποτυχημένη δίχως κανένα ελαφρυντικό.

Η πίεση θα γίνει αφόρητη από εδώ και στο εξής, χρειάζεται ψυχραιμία και όχι αρνητισμός. Το να καταδικάζουμε εξαρχής την ίδια την ομάδα, είναι κάτι που δεν οδηγεί πουθενά. Αρκεί στον ΟΦΗ να πήραν τα μηνύματα που εστάλησαν στο Περιστέρι και να μην τα πετάξουν στα σκουπίδια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

37 σχόλια

  1. Εσυ Μανώλη Σαρρή δεν περίμενες αυτή την εμφάνιση γιατί πολύ απλά παραμυθιαζεσαι εύκολα. Είναι δυνατόν στην αποστολή στον πρώτο αγώνα να έχεις 1 επιθετικό και 1 18χρονο που έγινε επαγγελματίας την προηγούμενη ημέρα?Κλάσεις ανώτερος Ο Διαμαντήςαπο τον Γιοχου .Ο Νιοπλιας έκανε εγκλήματα βάζοντας μαζί στην άμυνα παίκτες που έπαιξαν πρώτη φορά μαζί. Τι περιμενε?Δυστυχώς αρχίζω να καταλαβαίνω οτι με τις πορδες και το παπατζηλικι δεν πας πουθενά. Ωραίο project να παίζεις χωρίς επιθετικούς!!!Ανέκδοτο να κάνεις προετοιμασία χωρίς τις μεταγραφές σου!!!!Κρίμα για αυτή την ομάδα και τον κόσμο !!Άραγε σήμερα το βράδυ καποιοι κοιμούνται ησυχοι !!!!!Εγώ πάντως οχι.

  2. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ, ΟΤΙ Η ΦΑΠΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ( ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ )
    ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ……ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΣΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ 3 ΜΗΝΕΣ, ……ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕ ΠΕΦΤΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.!!!

    ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ…… ΚΑΤΑΝΤΑΣ……

    1. ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΦΟΡ ΚΑΙ ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΝΤΟΥΡΜΙ – ΤΣΙΛΙΑ, ΤΟ ΓΥΡΝΑΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ. – ΓΝΩΡΙΜΗ
    ΤΑΚΤΙΚΗ!!!
    2. ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ
    ΣΥΝΟΛΟΥ….ΜΗΔΕΝΝΝΝΝ.
    3. ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ!!!

    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…..

    1. ΣΤΟΧΟΙ ΟΜΑΔΑΣ 6ΑΔΑ???
    ΡΕ…..ΜΠΙΠ….. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ, ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΤΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ
    ΟΥΣΙΑ, ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΠΙΠ ΠΡΟΤΖΕΚΤ!!!

    2. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΟΜΑΔΑΣ???
    ΟΠΩΣ ΕΠΛΕΚΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ
    ΚΕΝΤΗΜΑ….ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΗΝΕΣ!!!

    3. ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ???
    ΕΛΕΓΑΝ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ, ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ …..ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΟΥΣ
    ΧΤΥΠΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΝ ΤΟΣΟ? ……….ΜΕ ΣΦΕΝΤΟΝΑ?

    4. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Κ. ΤΣΑΜΠΟΥΡΗ….ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η
    ΠΡΩΤΗ…..ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΓΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΚΟΒΕ ….ΤΟ ΑΥΓΟ!!!

    5. ΚΥΡΙΟΙ, ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ… ΜΟΝΟ…..
    Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΥΣΗ….ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ….ΕΙΣΤΕ!!!

    6. ΚΥΡΙΕ ΝΙΟΜΠΛΙΑ….. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΣΚΩ ΚΡΙΤΙΚΗ …. ΣΕ ΣΕΝΑ….
    ΑΛΛΑ….. ΤΟ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΟ…… ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!
    ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ……

  3. Έχει 3 χρόνια που μας περνει χρόνο να φτιάξουμε ομάδα και όλο ομάδα δεν βλέπουμε…δεν μπορώ να καταλάβω πόσο άσχετος είναι κάποιος που νομίζει ότι με αυτή την ομάδα θα τερματίσεις πάνω από την 8 η θέση….οι μεταγραφές έπρεπε να είχαν γίνει πριν η κατά την διάρκεια της προετοιμασίας..ήρθαν παίχτες αμφιβόλου ποιότητας (γιοχου) ένας φορ που δεν ξέρουμε αν βγει μιας και έχουμε παράδοση εκεί ( περσόν καστανιος φαν ντοινεν γκαργκαλατζιδης κτλ) και δεν ήρθε και ένας ακόμα φορά…σε μια ομάδα επιρρεπείς σε τραυματισμούς να βαφτίζουμε ( πρώτη και σε αυτό χθες πόσα βαφτιστιρια μας έπαιζαν;) Να βασιζόμαστε στον 35 χρόνο νειρα και να παρακαλάμε να μην τραυματιστεί ο τοραλ γιατί λέει ο Σαρρής ότι γελάει όταν ακούει ότι η ομάδα θέλει δεκαρι…γιατί έχει νειρα μπουζούκι….που θα πρωτοαίξει ρε Μανώλη ο νειρα στο 8 ;; Στα εξτρέμ που;με τους τραυματισμούς συνέχεια ο ντουρμι και ο τσιλιανιδης θα χάσουν την μισή χρόνια…
    ΥΓ: Αυτό που κάνετε και προπάντων εσύ Σαρρή είναι χειρότερο…με τα λόγια προσπαθήτε να ταισετε σανό τον κόσμο ότι έχουμε ομάδα ..στο γήπεδο φαίνεται…και δεν καλυβετε με δικαιολογίες τύπου τζηλου κτλ…ο κόσμος πλέον βλέπει και έχει άποψη…πείτε στα ίσα ως εδώ μπορούμε στόχος είναι να τερματίσουμε 7-8 και βλέπουμε να γίνουν και οι ακαδημίες και ξανά κοιτάζουμε το πλάνο…δεν θα σας πει κανένας τίποτα ίσα ίσα…αλλά όχι να μας παρουσιάζετε τον κάθε γυρολογο για σπουδαία μεταγραφή

    1. Κάντε άμεσα διακοπή συμβολαίου σε Γιοχου και Ντικο. Δηλαδή διώξτε τους το γρηγορότερο δυνατόν. Κύριοι της διοίκησης με αυτούς θα πάμε εξαδα; Κοροϊδεύετε τον κόσμο; Έστω και καθυστερημένα φέρτε ένα ΠΟΙΟΤΙΚΟ κεντρικό αμυντικο και δύο ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ επιθετικούς, αλλιώς το κρίμα στο λαιμό σας. Και συ κύριε Νιόπλια μη λες ΟΚ σε ότι σου φέρνουν γιατί το κεραμίδι θα πέσει και στο κεφάλι σου

      1. Ατομικά μια χαρά είναι οι νέοι παίκτες. Απλά σε μια ομάδα αδούλευτη και ασυμπλήρωτη τι να σου κάνουν μόνοι τους; Τρέφουμε ψευδαίσθηση ότι ο κάθε νέος Ντίκο και Γιοχού θα γίνουν Μπαρέζι και Μαραντόνα να πάρουν ένα ματς 4-5 εναντίον έντεκα (μόνο ο Ντιουσέ, ο Νέιρα και ο Γιαννούλης (ναι, αυτός που ζητούσαμε τη δημόσια κρεμάλα του ανάποδα) το πάλεψαν); Τη στιγμή που και οι δύο βρέθηκαν στη σέντρα και παραπέρα αρκετές φορές για να καλύψουν κενά; Ή ακόμα χειρότερα τη στιγμή που οι παλιοί σου χθες Μπαλογιάννης Μεγιάδο, Μπουζούκης, Τοράλ ήταν απαράδεκτα ανύπαρκτοι; Ή μήπως δε θα βλέπαμε αυτό που είδαμε από τον αντίπαλο “ας τους να φλυαρούν με τις πάσες αφού δεν έχουν επίθεση, θα βρούμε 2 φάσεις και θα το πάρουμε”.
        Ή συμπληρώνεις την ομάδα νωρίς στοιχειωδώς ώστε να είναι έτοιμη έστω να παλέψει, ή πες ευθέως ότι πάμε τώρα που στρώσαν οι συνθήκες να τα κάνουμε όλα από την αρχή για να είμαστε έτοιμοι σε πχ ένα χρόνο και απλά μη λες μεγάλα λόγια για εξάδες… (σε ένα λάιβ στα πλέι άουτ, το είχα πει να είμαστε έτοιμοι για εγκράτεια αν είναι να γίνει προσπάθεια ξηλώματος των σκάρτων)….

    2. Τα πράγματα είναι απλά: Ο Νιοπλιας δεν διάβασε καλά το παιχνίδι. Έβαλε 3 χάφ (Τοραλ, Μπουζουκη, Νειρα) που δεν μαρκαρουν. Μην τα ρίχνουμε όλα στον Μπαλογιάννη. Το παιδί ήταν συνεχως μόνος του με δυο ταχύτατους παίχτες του Ατρόμητου (Κιβρακιδη, Κλωναρίδη). Χωρίς αλληλοκαλύψεις δεν γίνεται.
      Για το σχεδιασμό δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ούτε σε ομάδα χωριού δεν συμβαίνει αυτό. Δεν γίνεται να κανεις προετοιμασία με άλλους και να ξεκινάς το πρωτάθλημα με ….άλλους.Το χαστούκι ηταν δυνατό ! Θα πέσουν και άλλα αν δεν ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα και δεν στηριχθεί στους παλιούς και εμπειρους παίχτες ! Ας ξυπνήσουν όλοι!!!

    3. Κύριοι του ΟΦΗ διοίκηση προπονητής και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ σας καταλάβαμε ότι τελικά ήρθατε στον ΟΦΗ για μπίζνες και όχι για να φτιάξετε γήπεδο η μεγάλη ομάδα. Αχ είναι καλά η περιφέρεια που με το 1000000ευρω έφτιαξε το ναό. Εσείς δεν εγορασατε ούτε ένα οικόπεδο για να μεγαλώσετε το ναό. Αλοιωσατε το σήμα του ΟΦΗ προσβάλλοντας την ιστορία και το σήμα του και τώρα ανακαλύψατε τον γρύπα ως σήμα ενώ καταργήσατε την ασπρόμαυρη φανέλα σε λίγο θα αλαξετε και το όνομα και δεν θα λέγεστε ΟΦΗ αλλά μπανανία. Τον λόγο έχει ο ερασιτέχνης ΟΦΗ για να σας ανακαλέσει στην τάξη και στην συμμόρφωση ειδάλλως να σας πετάξει έξω από παντού. Βάλτε μυαλό όσο είναι καιρός κύριοι Ναπολέοντας γιατί ο κόσμος του ΟΦΗ σας περιμένει στην γωνία. Ζητήσατε συγνώμη και αλλάξτε πρότζεκτ αλλά και φιλοσοφία γιατί η δική μας φιλοσοφία είναι πάνω απολαβο ΟΦΗ η Κρήτη και η κρητική ψυχή των παιδιών του ΟΦΗ που βρίσκονται στις ακαδημίες και τιμούν το σήμα που φορούν.

      Αχ Λ

  4. δεν βαζει καμια πιεση..τοσο μπορουν (λογο ικανοτητων )οι παικτες….τοσο μπορουν (οικονομικα) η δοιηκηση…

  5. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΟΧΟΥ ΨΑΞΑΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ;;

  6. Ποια εξαδα; Κοροϊδεύετε τον κόσμο;

  7. Πόσο καιρό Νιόπλια χρειαζόμαστε για να γίνουμε καλή ομάδα; Νίκο είναι θέμα ποιότητας των παλικαριών που έχεις στην ομάδα. Αυτή η άμυνα είναι για γέλια. Παιδική χαρά. Μάλλον Νικόλα θα παίξουμε για να σωθούμε πάλι φέτος.

    1. Την προηγούμενη φορά που χάσαμε σε πρεμιέρα πέσαμε κατηγορία.

  8. Μου θυμίζουμε τον καπιταλισμό. Δηλαδή: εκμετάλλευση του εργαζόμενου – οπαδών, φιλάθλων – πώληση κακού έως μετρίου προιόντος- σε ωραία συσκευασία όμως – πολύ διαφήμιση για ξεπούλημα του προιόντος – δημοσιογράφοι υπάλληλοι – αντίδραση φυσικά απαγορεύεται γιατί τότε είσαι εγκάθετος δεν αγαπάς την ομάδα δεν ξέρεις μπάλα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΗ ΠΟΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ του προιόντος που σου πουλάνε και έρχονται τα μνημόσυνα το ένα μετά το άλλο. Γιατί όπως ξέρουμε μετά το θάνατο είναι τα τριήμερα τα εννιάμερα τα σαράντα τα τριμήνια τα εξάμηνα τα εννιάμηνα και μετά τα χρόνια. Όμως όσα μνημόσυνα και τρισάγια να κάνεις ο νεκρός δεν έρχεται πίσω.
    Παρόλα αυτά εγώ και τα παιδιά πάλι εκεί θα είμαστε στις θέσεις μας με τα διάρκειας μας τα καφεδάκια μας τα ξηροκάρπια μας γιατί γουσταρουμε την Οφάρα μας όπως είναι γιατί γουσταρουμε τη μοναδική μαγιά του Γεντί Κουλέ και κάτω κάτω της γραφής γουστάρουμε που ειμαστε ΟΦΗ.

  9. Συμφωνώ απόλυτα με όλους. Όταν παίρνεις παίχτες με παρατάσεις στη β Γαλλίας και Τουρκίας που υποβιβάζονται οι ομάδες τους τότε μη βάζεις τον πήχη ψηλά. Μεγαλώσαμε όλοι και ακούγαμε ότι κανεις μεταγραφές και πας προετοιμασία. Εμείς κάναμε προετοιμασία με παίχτες που αποχώρησαν και παίχτες που σχεδόν υποβίβασαν την ομάδα πριν δυο χρόνια.
    Όσον αφορά στο σχήμα ο νιομπλιας τι να κάνει; Αφού ξέμεινε από επιθετικούς και η διοίκηση ακόμα ψάχνει τους παικταράδες τι να κάνει;
    Επίσης κάποια στιγμή θα πρέπει να δούμε το θέμα τσιλιανιδη. Καλύτερα να φύγει να βρει την υγεία του άλλου και εμείς τη δικη μας. Καλό παιδί να πιούμε μια ρακί. Αλλά εργαζόμενος που δουλεύει στο ένα τρίτο δε θέλει κανεις

  10. Η ΤΣΑΠΟΥ θα πάει σύννεφο φέτος και φάνηκε με το καλημέρα.
    Όταν τα έγραψα στο τσατ του πρώτου φιλικού…. ένα – δύο με έκραζαν….. προφανώς άσχετοι από μπάλα και χωρίς να μπορούν να διακρίνουν το αυτονόητο.
    Και πιο είναι το αυτονόητο?
    Ρε @@@@ες εκεί στη διοίκηση, πια ομάδα κάνει προετοιμασία, έχοντας κάνει 1 μεταγραφή (ΝΤΙΟΥΣΕ – ο μόνος που ήρθε Ηράκλειο και έφυγε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή) …. αυτό κάνουν οι σοβαρές ομάδες?
    Ρε @@@@ες, με τις ελλείψεις του ρόστερ να ΚΡΑΖΟΥΝ από την περσινή χρονιά και τη 5αρα στο ΒΟΛΟ…. δε βάλατε μυαλό , να γίνει η ενίσχυση πολύ νωρίτερα?
    Ρε @@@@ες, πόσοι παίχτες κατάντησαν, γυάλινοι , για να πάρετε….. μέτρα για αυτό?
    Ρε @@@@ες, γιατί μας παραμυθιάζετε με 6αδες και @@@@ριες πρότζεκτ, αφού λεφτά δε πέφτουν στην ομάδα και σοβαρό πλάνο δεν έχετε!
    Ρε @@@@ες γιατί δε λέτε στο κόσμο του ΟΦΗ την αλήθεια?

    Και πολλά άλλα…….

  11. Τι παραπάνω ρε παιδιά έχει αυτός ο Γιοχου από τον Διαμαντή; Ψάχναμε λέει τρεις μήνες και τελικά φέρανε αυτόν; Θα φορτωθούν πάλι με ένα συμβόλαιο άχρηστου παίκτη και το καλοκαίρι θα προσπαθούν να του το λύσουν για να φύγει. Το ότι είναι βέβαια καλός παίκτης το προσυπογράφει και ο προπονητής μας. Παιδιά ή δεν διαθέτουν χρήματα για να ψωνίσουν ή είναι άσχετοι.

  12. Οι χρονιές μας πάνε μια μια

    2018-19 σωθήκαμε στο μπαράζ με πλατανιά
    2019-20 play off και Ευρώπη
    2020-21 η χειρότερη ομάδα σώθηκε στα play out
    2021-22 παρά λίγο play off
    2022-23;

    Βλέπω έναν πολύ κακό πρώτο γύρο με συγκομιδή 10-12 βαθμούς

    Και στο δεύτερο γύρο αν έχει δέσει η ομάδα να καταφέρνει να σωθεί.

  13. 1)ο στοχος του ΟΦΗ οπως λειτουργει το προτζεκτ πρεπει να ειναι η εξαδα και μονο,μηπως και καταφερουμε να μαζεψουμε καποιους βαθμους και τελικα σωθουμε στα πλευ αουτ αυτο εγινε κατανοητο. 2)χρειαζομαστε εκτος απο 2 ακραιους κυνηγους και ενα κεντρικο κυνηγο, αν δεν υπαρχουν λεφτα καπου εκει στα Μεγαρα στον ΒΥΖΑΝΤΑ υπαρχει ενα κρητικοπουλο (Κενδριστακης) που βλεπει δυχτια, τζαμπα θα ερθει, ουτως ή αλλως ρισκαρουμε με κατι μεταγραφες αμφιβολου αξιας (χωρις να θελω να θιξω προσωπα) ας δωσουμε μια ευκαρια και σε καποια παιδια ντοπια. 3)περισσοτερο χρονο συμμετοχης στους ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΘΕΟΔΟΣΟΥΛΑΚΗ τα παιδια εχουν θρασσος

  14. Όπως πάντα οι φίλαθλοι του οφη καταστροφολογιες. Με την πρώτη αγωνιστική να φύγουν όλοι οι παίκτες να φύγει ο γιοχου ο ντικο και οι μισή ομάδα. Οι παίκτες φταίνε ρε παΐδια ή βλακώδες προετημασια? Οι μισοί παίκτες που έπαιξαν σήμερα δεν είναι ούτε ένα μήνα στην ομάδα να μη πω ότι έπαιξαν το πρώτο τους παιχνίδι? Ο λάρσον ήρθε Τρίτη και Σάββατο τον βάζεις βασικό. Που το εχτές δει εσείς αυτό σε σοβαρά πρωταθλήματα? Κάνεις προετοιμασία με παίκτες που δεν θα παίξουν στο πτωτσθλημα.
    Για μένα κακός έφυγαν φαν ντοινεν και γκαργκαλατζιδη εφοσων δεν πήρες παίκτες. Αν και ο Ολλανδός μου άρεσε στα φιλικά. Προετοιμασία με τσιλισνιδη? Αφού το παιδί έχει τραυματισμους στηρίζεσαι πάνω του. Πάρε άλλον έναν παίκτη? Δηλαδή τον Βόλο τον είδατε? Τι πσικταραδες βρήκε? Εμείς τι κάνουμε? Πότε θα έρθουν οι παίκτες και πότε θα δεθεί η ομάδα? Δεν φταίνε οι παίκτες κύριοι μπορεί αυτούς που βρηζεται τώρα αργότερα να κάνουν παπάδες. Ο σχεδιασμός φταίει η προετοιμασία που έγινε χωρίς αυτούς του παίκτες. Φταίει με λίγα λόγια η αργοπορία μεταγραφών και ακόμα δεν ήρθαν. Ποτε θα έρθουν πότε θα στρώσει? Στο δεύτερο γύρο??? Πράγματα αυτονόητα.

    1. Άλλος εδώ!
      Η πλειοψηφία στη κριτική έγινε συγκεκριμένα στο ΓΙΟΧΟΥ, που ήταν η δεύτερη μεταγραφή χρονικά αφενός και όχι για όλες τις μεταγραφές αφετέρου, διάβαζε καλύτερα τα σχόλια…..
      Όσον αφορά για τις καταστροφολογίες….. εμείς απλά τις σχολιάζουμε…… ως αποτέλεσμα των κινήσεων της διοίκησης.
      Η καταστραφολογία είναι προϊόν από τις κακές , αργοπορημένες και άστοχες προσεγγίσεις της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ σε ολα τα θέματα της ομάδας.

      1. Tι παπάδες μπορεί να κάνει ένας παίχτης που έφαγε την Β εθνική με το κουτάλι…

    2. Φίλε μου με όλο μου το σεβασμό οταν κάνεις κριτική σε με ομάδα με την πρώτη αγωνιστική είναι νορμάλ ???? Πρώτη αγωνιστική??? Είμαστε σοβαροί ??? Δηλαδή με μια ήττα από την πρώτη αγωνιστική βγάζουμε συμπέρασμα?? Λες και παίξαμε 6 με 7 αγωνιστικές. Δηλαδή την πρώτη χρονιά που ανεβήκαμε και φέραμε ισοπαλία 2-2 και παίξαμε ωραία τι αποτέλεσμα είχαμε?? Είχαμε καλή χρονιά. Έχω διαβάσει πολύ καλά τα σχόλια. Και για γιοχου λέγανε και για ντικο λέγανε και γενικά για το σύνολο της ομάδας. Δεν ξέρω τι χρονιά θα έχουμε φέτος αλλά δεν θα κρίνω μια ομάδα με μια μόνο αγωνιστική. Να κάνουμε λίγο υπομονή. Το να πούμε όταν αργισαν οι μεταγραφές ναι συμφωνώ. Αλλά συμπεράσματα για την πορεία της ομάδας θα περιμένω λίγο να στρώσει και μετά θα βγάλω συμπεράσματα

      1. Μανωλη ασε την εμφανιση….εγω τα ελεγα απο πριν…η ποιοτητα του ροστερ ειναι μικρη….εγω δεν περιμενω πολλα απο τον τσιλιανιδη που τραυματιζετε συνεχεια…δεν με πειραζει αυτο…ουτε απο καποιον σταικο….μπορω να σου αναλυσω ολο το ροστερ….ε με αυτο το ροστερ να βγεις 8-9 ος….δεν με πειραζει αυτο το οτι τους βαφτιζουμε παιχταραδες και μετα μας φταει ο διαιτητης η κακη τυχη γιατι ο τσιλιανιδης τραυματιστικε παλι..κτλ κλτ…βεβαια σε ολο αυτο φταινε οι δημοσιογραφοι….το στοπερ τι παραστασεις εχει;;Σε ομαδες που επεφταν απο την Β στην Γ… ειδες ποως μαρκαρε;..αν ειναι δυνατον δηλαδη

  15. Όπως πάντα οι φίλαθλοι του οφη καταστροφολογιες. Με την πρώτη αγωνιστική να φύγουν όλοι οι παίκτες να φύγει ο γιοχου ο ντικο και οι μισή ομάδα. Οι παίκτες φταίνε ρε παΐδια ή βλακώδες προετημασια? Οι μισοί παίκτες που έπαιξαν σήμερα δεν είναι ούτε ένα μήνα στην ομάδα να μη πω ότι έπαιξαν το πρώτο τους παιχνίδι. Ο λάρσον ήρθε Τρίτη και Σάββατο τον βάζεις βασικό. Που το έχετε δει εσείς αυτό σε σοβαρά πρωταθλήματα? Κάνεις προετοιμασία με παίκτες που δεν θα παίξουν στο πτωτσθλημα.
    Για μένα κακός έφυγαν φαν ντοινεν και γκαργκαλατζιδη εφοσων δεν πήρες παίκτες. Αν και ο Ολλανδός μου άρεσε στα φιλικά. Ο τσιλιανιδης? Αφού το παιδί έχει τραυματισμους στηρίζεσαι πάνω του? Πάρε και άλλον έναν παίκτη. Δηλαδή τον Βόλο τον είδατε? Τι παικταραδες βρήκε? Εμείς τι κάνουμε? Πότε θα έρθουν οι παίκτες και πότε θα δεθεί η ομάδα? Δεν φταίνε οι παίκτες κύριοι, μπορεί αυτούς που βρηζεται τώρα αργότερα να κάνουν παπάδες. Ο σχεδιασμός φταίει και η προετοιμασία που έγινε χωρίς αυτούς του παίκτες. Φταίει με λίγα λόγια η αργοπορία μεταγραφών και ακόμα δεν ήρθαν λένε ολοι. Ποτε θα έρθουν και πότε θα στρώσει η ομάδα ? Στο δεύτερο γύρο??? Πράγματα ερασιτεχνικά. Όλα αυτά που γράφω είναι τα αυτονόητα.

  16. 3 χρόνια χωρίς καλές μεταγραφές.κοροιδια .ανικανότητα.τα παπαγαλάκια οι δημοσιογράφοι λιβανίζουν την διοίκηση όπως πάντα.ο νομπλιας δεν μιλά καλιβει καταστάσεις.κριμα στον πρόεδρο κριμα στους φιλάθλους. Εκτός τον λαρσον οι μεταγραφές ειναι για β εθνική.οι υπεύθυνοι είναι ανικανοι να πάνε σπίτια τους.

  17. Ε ρε γλέντια που θα ‘χουμε φέτος! Καλά ελάχιστη αισχύνη και όνειδος δεν υπάρχει κύριοι ανευθυνοϋπεύθυνοι της Διοίκησης; Εσείς που έχετε αναλάβει τις τύχες του μεγαλύτερου και ιστορικότερου Συλλόγου της Χώρας και διαφεντεύετε το μέλλον του, μπορείτε να βγείτε και να μας πείτε τους σκοπούς και τους στόχους σας; Δεν έχετε την ευθιξία και την τόλμη να βγείτε και να πείτε στον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ τα σχέδιά σας και το όραμά σας (εάν υπάρχει) για την Ομάδα μας; Τι ακριβώς προσπαθείτε να κάνετε; Που και πως πορεύεστε; Ποιο είναι τέλος πάντων το αρχικό, το ενδιάμεσο και το τελικό πρότζεκτ για την Ομάδα μας; Ποιο ακριβώς είναι το πλάνο σας και ποιος ο χρονικός ορίζοντας υλοποίησης, εφαρμογής, απόδοσης και τελεσφόρησής του; Θα σοβαρευτείτε τελικώς και θα σταματήσετε να παίζετε με την Ομάδα μας; Υπάρχει και περίοδος χάριτος για όλους και για όλα. Αυτό μην το ξεχνάτε! Η υπομονή έχει και τα όριά της! Φοβείσθε τους ΟΜΙΛΙΤΕΣ!

  18. τι φωναζετε αντι να συμβιβαστειτε με την ιδεα οτι η ομαδα ειναι για τη μεση του πινακα? οτι ερθει παραπανω, θα ειναι θαυμα!

    1. εμεις το λεμε πριν αρχισει το πρωταθλημα..οι δημοσιογραφοι τυπου σαρρη…γραφουν για μεταγραφαρες και ομαδαρες και μετα τα ριχνουν σε τσηλους κακοδαιμονιες κτλ….με συνεπεια να γινομαστε ρεζιλι παντου

  19. Κ. ΣΑΡΡΗ…….
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΝΤΟΥΡΜΙ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΠΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ……. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ….. ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΣΚΑΟΥΤΙΓΚ Κ ΕΣΥ ΤΩΡΑ!!! ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ …ΑΜΠΑΛΟΥΣ

  20. Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει στα εξης δυο ερωτήματα; Α)Αφού οι Σαμαραδες δεν είναι ικανοί να ενισχύσουν την ομάδα μεταγραφικά και να κάνουν σωστο προγραμματισμό, γιατί ο Μπούσης, που καιρο τώρα έχει διαπιστώσει το πρόβλημα, δεν τους διώχνει ;; (Μηπως δεν θέλει ή μηπως δεν μπορεί 😉 και Β) Αλήθεια, υπάρχει κάποιος από τη σημερινή διοίκηση του ΟΦΗ που να είναι φίλαθλος του ΟΦΗ;;;

    1. Γιατί πάνε πακέτο..το θέμα είναι να καθήσουν να πουν ότι εμείς δεν το χουμε και να πάρουν έναν τεχνικό διευθυντή να τους βοηθήσει

  21. Καλά κάνατε και δε βγάλατε εκπομπή…. με τα πουλέν….. γιατί θα έτρωγες πολύ κράξιμο Σαρρη….. η δε διοίκηση θα γευτεί σύντομα …. Τι σημαίνει κρητικό γιαούρτι…..

    1. Ο Σαρρής είναι συνυπεύθυνος για αυτό το χάλι…ομαδάρα παιχταρας ο γιοχου παιχταρας ο Μπαλογιάννης δεν χρειάζεται φορ δεν χρειάζεται χαφ…ότι τον λένε γράφει

  22. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ….ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ

  23. Χρειαζόμαστε παίκτες!Δεν είναι δυνατόν να είναι αλλαγή του Μεγιαδο που λόγω και θέσης λείπει συχνά ο Στάικος και μόνο ο Στάικος.Ειδατε το τρίτο γκολ και μετά.Ο Ατρόμητος έκανε πλάκα.Αλλά και σε όλα τα γκολ εκτός ότι ο Μπακογιάννης ήταν λίγος και η αλλαγή επίσης λίγη το κέντρο ούτε μάρκαρε ούτε σταματούσε τις ενέργειες.
    Αλλά και στην επίθεση βγήκε ο κύριος επιθετικός και δεν υπήρχε άλλος.Ο Τσιλιανιδης και ο Ντουρμισαι είναι γνωστό ότι είναι ευαίσθητοι στους τραυματισμούς.Προφανως δεν μπορεί να βγει η χρόνια με αυτούς.
    Επίσης θέλω να κάνω ένα σχόλιο για τις ακαδημίες.Το παιδί που μπήκε στο τέλος δεν μπορώ να καταλάβω ποιος τον έκανε επιθετικό.Ειδατε το 18 χρόνο επιθετικό του Ατρόμητου, είδατε προσόντα, μοντέρνα πράγματα.Αν η ομάδα θέλει να δουλέψουν οι ακαδημίες ίσως πρέπει να αναβαθμιστεί το προσωπικό.

  24. Φέτος, μακάρι να διαψευσθώ, όλες οι Ομάδες θα κάνουν πάρτι και θα σπάνε πλάκα μαζί μας. Είμαστε δυστυχώς σε χειρότερη μοίρα από πέρυσι. Κι αυτό γιατί έχουμε μπλέξει με άσχετους. Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

  25. Η Ομάδα φέτος θα φάει πολύ ξύλο. Έτσι την καταντήσανε τα νούμερα, οι άσχετοι, τα υπαλληλάκια. Σαν δε ντρέπεστε λέω ‘γω. Αίσχος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

six + 5 =