Το μάθημα του κόσμου που έχουν πάρει στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Εξαρχής, πολύ πριν ξεκινήσει η χρονιά έγραφα ξανά και ξανά, ότι οι κινήσεις που γίνονται σε οπαδικό επίπεδο από το καλοκαίρι θα φέρουν την συσπείρωση με την έναρξη του πρωταθλήματος παρά το κλίμα που είχε διαμορφωθεί – χωρίς την ευθύνη εκείνου αλλά της ομάδας (καθυστερημένη έλευση παικτών, η συντριβή στον Βόλο).

Και όμως ξεκίνησε η σεζόν με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό με το “Γεντί Κουλέ” να είναι γεμάτο, κατάμεστο σε κάθε εξέδρα και παρά την μεγάλη απογοήτευση που υπήρξε από την ήττα αλλά κυρίως από την εμφάνιση ξαναβρέθηκε με τον Παναιτωλικό, λιγότερος μεν – δυναμικός δε, και φτάσαμε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ που προσωπικά την θεωρώ μια από τις καλύτερες εξέδρες που έχω ζήσει τα τελευταία χρόνια στο γήπεδο.

Ο κόσμος έδειξε ότι είναι εδώ, από την αρχή της χρονιάς και θα συνεχίσει να είναι εκεί. Και αυτή η συσπείρωση που υπάρχει ανάμεσα στον κόσμο, παρά την πίκρα, την στενοχώρια αλλά και την υπομονή ν’ αντέξει την εκκίνηση της περιόδου και να βρεθεί στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” το απόγευμα της Κυριακής.

Οκ, θα υπάρχουν πάντα οι ακραίες φωνές, τα προβλήματα, αλλά στο κάτω κάτω ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και εκπροσωπεί κάθε είδους φωνή. Όμως πάντα το κλίμα πιάνεται μέσα από το γήπεδο, όχι από τα social media. Και το “Γεντί Κουλέ” ξέρει να κρίνει δίκαια, ξέρει πως θ’ αντιμετωπίσει την ποδοσφαιρική κρίση, το κοινό του ΟΦΗ ξέρει από ποδόσφαιρο και γνωρίζει πως να συμπεριφερθεί.

Αυτήν την συσπείρωση πρέπει να την διαφυλάξει ο ΟΦΗ ως κόρη οφθαλμού. Ναι, το καλοκαίρι έγιναν κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση, αντιλήφθηκαν στον ΟΦΗ πως πρέπει να υπάρξει ένα άνοιγμα προς τον κόσμο που κάποιες φορές ένιωθε παραμελημένος.

Όπως κάθε οικογένεια έχει τα δικά της θέματα, έτσι και ο ΟΦΗ είναι μια οικογένεια που θα έχει τις καλές της μέρες, τις κακές της, τα πάνω της και τα κάτω της. Τα ζητήματα θα λυθούν, όπως λύνονται πάντα όμως η αγκαλιά του κόσμου προς την ομάδα σε αυτές τις πέντε αγωνιστικές θα πρέπει να είναι ένα μάθημα προς το ίδιο το club. Ο κόσμος έχει κάνει το καθήκον του, όπως το κάνει χρόνια και θα συνεχίσει να το κάνει. Έχει μιλήσει και με το παραπάνω και θα είναι δίπλα στον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

5 σχόλια

  1. Ο κόσμος το κάνει το καθήκον του, μια πάρτη δημοσιογράφων θα το κάνουν ποτέ το καθήκον τους αντί να είναι συνεχώς με τη γλώσσα έξω;

    1. Έχεις δίκιο, την επόμενη φορά θα γράψω αυτό που θέλεις για να είσαι ευχαριστημένος.

  2. Παρακολουθησα το παιχνίδι του Οφη με τον παοκ, και πρώτη φορά είδα για φέτος την ομάδα αν και δεν είναι ακόμα έτοιμη, να παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο.
    Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους απο το Νίκο Νιοπλια τους ποδοσφαιριστες, και μέχρι το τελευταίο ομιλιτη φίλαθλο.
    Η εμφάνιση της ομάδας μας μου θύμισε παλιές εποχές, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.
    Με τη διακοπή αυτή και το χρόνο που θα δέσει ακόμα καλύτερα η ομάδα σιν τις επιπλέον επιστροφές θα βλέπουμε πάλι τον ΟΦΗ και θα τον χαιρόμαστε.
    Η στασιμότητα αυτή μέχρι πρόσφατα μας έκανε όλους να ανησυχούμε αλλά σύντομα απο ότι έδειξε η ομάδα μας στην εμφάνιση με τους Θεσσαλονικοις μόνο αισιοδοξία για το μέλλον που έρχεται μπορούμε να περιμένουμε…

    1. Το Σανό Του Σανού Ω Σανο

  3. Μάνο μετά τη διακοπή και με βάση τα όπλα που διαθέτει αυτη τη στιγμή ο Νίκος στη φαρέτρα του,
    Γυριζωντας ξανά στο 4 3 3 βλέπω την ομάδα που θα βρεθεί στο δρόμο της ομαδας μας να ισοπεδωνεται κυριολεκτικά!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × 4 =