Ο ΟΦΗ έχασε δίχως να το πάρει χαμπάρι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Έχασε δίχως ο αντίπαλος του να παίξει την μπάλα της ζωής του. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Δεν πιστεύω στις παραδόσεις, ούτε οι παραδόσεις παίζουν μπάλα. Μπάλα παίζουν οι ομάδες και για να κάνει ο ΟΦΗ την πρώτη του νίκη στην Τρίπολη, έπρεπε να παίξει. Και δεν έπαιξε.

Και όχι μόνο δεν έπαιξε, αλλά έχασε δίχως να το πάρει χαμπάρι. Από μια ομάδα που τον έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Και αυτό είναι ανησυχητικό. Κάποιοι λένε πως το ρόστερ του ΟΦΗ δεν είναι καλό, εγώ κρατάω την αντίθετη άποψη και περιμένω να δω τ’ αποτελέσματα.

Ο ΟΦΗ έχασε και δεν το πήρε χαμπάρι παρότι φαινόταν το πράγμα από το πρώτο τέταρτο όταν ο Αστέρας απείλησε δύο φορές, με τον ίδιο τρόπο που βρήκε τα δύο γκολ στο ημίχρονο. Άφησε όλο το γήπεδο στους παίκτες του Νιόπλια, εκείνοι νόμιζαν πως είχαν την υπεροχή, η άμυνα έφτανε να παίζει στο κέντρο με αντιπάλους παίκτες όπως οι Μπαρτόλο, Τιλίκα και αφού δεν ήρθαν τα γκολ σε δύο περιπτώσεις οφσάιντ, ήρθαν αμέσως μετά. Τέσσερις φάσεις – δύο γκολ, όλες καρμπόν. Πίεση πάνω στην μπάλα —> κλεψίματα —-> αντεπίθεση —-> γκολ. Τόσο απλά, τόσο κατανοητά.

Ούτε ο Στίβενς φταίσι, που βρήκαμε τον επόμενο για κράξιμο, ούτε ο ανάδρομος Ερμής. Το ποδόσφαιρο είναι λαοφιλές άθλημα γιατί το αντιλαμβάνονται όλοι. Από τον καθηγητή πανεπιστημίου, μέχρι εκείνον που δεν έχει βγάλει το δημοτικό σχολείο. Ο πατέρας μου που δεν τελείωσε ποτέ το δημοτικό, μου έκανε ατελείωτες ποδοσφαιρικές αναλύσεις – στις περισσότερες εξ’ αυτών έπεφτε μέσα.

Όμως για μένα το ανησυχητικό μέρος του χθεσινού παιχνιδιού δεν είναι το πρώτο ημίχρονο που βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά το δεύτερο που ο Νιόπλιας έκανε τις απαραίτητες και αναμενόμενες διορθωτικές κινήσεις και όμως δεν βγήκε ούτε μια φάση.

Έτσι όπως τα έκανε ολόκληρος ο οργανισμός ΟΦΗ, βρίσκεται πλέον να παίζει με την πλάτη σε κάθε παιχνίδι για να παίρνει ανάσες. Όχι, τόσο βαθμολογικές – όσο ψυχολογικές και απομάκρυνσης της αρνητικότητας. Αυτό θα είναι ψυχοφθόρο, για την ίδια την ομάδα και μένει να φανεί πότε θα μπορέσει να το αποβάλει από μέσα της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

32 σχόλια

  1. Λυπάμαι που το λέω αλλά η ομάδα χρειάζεται ένα πολύ καλό προπονητή που να ξέρει τη δουλειά του και να μη φοβάται να τα χώνει σε παίκτες και διοίκηση όταν πρέπει…

    1. Δεν μπορώ να καταλάβω στον ΟΦΗ γιατί πρέπει ο προπονητής να είναι κολλητός τους και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μιλάνε όλοι για τους παίκτες και όχι για τον προπονητή, δηλαδή ο Νιομπλιας είναι ο Προπονηταρας και δε το ξέραμε,παντού στο κόσμο αν η ομάδα δεν τραβάει φεύγει ο προπονητής στον ΟΦΗ πρέπει να κάνει 9 σειρά ήττες (ΣΙΜΟΣ) για να πάρουν χαμπάρι τότε θα είναι αργά
      Ο Νιομπλιας δεν μπορεί να μεταδώσει στους παίκτες το κάτι παραπανω

  2. Θελει ενα γερολυκο φετο ς προπονητη να σωσει τη χρονια.μεταγραφες τον δεκεμβριο ειδαλως θα υποβιβαστει

  3. Το ρόστερ του ΟΦΗ έχει δοκιμαστεί με τις μισές ομάδες του πρωταθλήματος ήδη και με καμιά δεν έπαιξε καλύτερα ακόμα και όταν πήρε αποτέλεσμα τις δύο φορές.
    Οπότε ας αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα ότι αν θέλουμε να πετύχουμε την 6άδα, αν υποθέσουμε ότι ακόμα αυτός είναι ο στόχος, τότε χρειάζεται υπέρβαση από το ρόστερ. Το ρόστερ δεν είναι ρόστερ 6άδας.
    Ας ελπίσουμε ότι είναι ρόστερ άνετης παραμονής που είναι ο στόχος όσων δεν πάνε για 6άδα.

    1. Να σας δω όλους αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και πάρουμε αποτέλεσμα από τον γάβρο πώς θα κάνετε πάλι τον Νομπλια θεό.

      1. Τι σχέση έχει αυτό φίλε μου; Εγώ έγραψα ότι η γνώμη μου είναι ότι το ρόστερ δεν είναι για 6άδα. Μακάρι να πάρουμε κάτι με Ολυμπιακό. Δεν έχω τίποτα κακό να πω για κανέναν, από τον Νιόμπλια μέχρι τον Καμάου. Είναι αυτοί που είναι και εγώ πιστεύω ότι όλοι δίνουν ότι έχουν. Απλά αυτό που έχουν εγώ μέχρι τώρα το αξιολογώ κατώτερο 6άδας. Και σε αυτό φυσικά μακάρι να κάνω λάθος.

  4. Λογικο δεν ειναι οταν οι μισοι καινουριοι εχουν ερθει μολις, δεν εχουνε κανει προετοιμασια κτλ να μη μπορει η ομαδα να ρολλαρει κατ ευθειαν;
    Τι περιμεναμε δηλαδη, να παιξουνε με το καλημερα; Οι επιπτωσεις απο τις βλακειες που γινανε στην προετοιμασια της σεζον πληρωνονται τωρα. Ειναι καποιος που περιμενε οι επιπτωσεις να αφορουν μονο 2 αγωνιστικες κ μετα ολα ΟΚ;;

    1. Θα συμφωνησω απολυτα φιλε. Η καλοκαιρινη προετοιμασια καθε ομαδας δεν γινεται για να παμε διακοπες και να κανουμε κονε με ξενες ομαδες. Η προετοιμασια γινεται για να μαθει ο ενας παιχτης τον αλλο. Να φτιαξουν φυσικη κατασταση και να κανει δοκιμες ο προπονητης. Οταν παμε Ολλανδια καθε καλοκαιρι για διακοπες και καταληγουμε να κανουμε ροστερ 15 Σεπτεμβρη εννοειται πως και οι παιχτες δεν εχουν κανει τα προγραμματα των γυμναστων και δεν ξερουν που καλα καλα κινειται ο συμπαικτης τους για να τον βρουν ή να περιμενουν που θα κανει λαθος για να τον καλυψουν.

      Ξαφνικα περασαν οι δυο βδομαδες της διακοπης και ολοι περιμενουν να δουν αυτοματισμους και δημιουργιες, καλα καλα δεν εχουμε ροστερ ακομα (αντι Νειρα/ εξτρεμ κλπ) και οταν το κεντρο και η αμυνα δεν εχουν καλη μερα να που φτανουμε.

      Για μενα το χειροτερο ειναι οτι ο καθενας πεταει το μακρυ του και το κοντο του και καλως η κακως πολλοι δεν το εχουν δει το ματς (εκτος εδρας + νοβα) και πανε με τον οχλο. “Στιβενς φυγε” και “Νιοπλια φυγε” ηταν ολοι στα σοσιαλ χτες. Νιοπλιας δουλευει με αυτους που εχει, ολο το καλοκαιρι φωναζε για μεταγραφες. Ντουρμι εχει Ντουρμι βαζει, ασχετα οτι ο Ντουρμι δεν τραβαει ειχε αλλον? Στιβενς αν δεν ηταν χτες το σκορ θα ηταν τουλαχιστον 4-0.

      Δυστυχως χωρις τυχη με Ολυμπιακο πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι πολυ ασχημο το κλιμα μετα τη ληξη. Δυστυχως ολοι θελουν να παιρνουν κεφαλια γιατι ειναι πολυ ευκολο να κανεις τον προπονητη απο το πληκτρολογιο.

  5. Καλός και άξιος ο Νιοπλιας…αλλά δεν……………………

  6. Εάν θέλουμε να δούμε την πραγματικότητα και να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο Νιόμπλιας. Από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι…. Ητανε στραβό το κλήμα το ‘φαγε κι ο γάιδαρος…. Δεν είναι δυνατόν να είναι στραβός ο γιαλός. Μάλλον εμείς στραβά αρμενίζουμε…. Ξυπνάτε κι αλλάξτε ρότα πριν είναι αργά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!

  7. Δυστυχώς η ομάδα δεν ρολάρει και δικαιολογίες πλέον για ελλείψεις στο ρόστερ και τραυματίες δεν υπάρχουν. Ντουρμι εξτρέμ να χαμε να λέγαμε, Μεγιάδο και Ντουσιέ σε άλλο πλανήτη (δύο λάθη 2 γκολ), Τοράλ ανέτοιμος γενικά φέτος. Αν το σκουρ αντί 2-0 ήταν 5-0 που θα μπορούσε άνετα να είναι θα κουνάγαμε το μαντήλι στο Νιόπλια. Στην συνέχεια Ολυμπιακός Γιάννενα και Λαμία. Αν δεν αλλάξει άμεσα η εικόνα δυστυχώς μπαίνουμε σε περιπέτειες

  8. Οταν παρετε χαμπαρι οτι εχουμε Β εθνικης ομαδα θα ειναι αργα….

  9. Το να λέμε ότι ο Νιόπλιας δεν κάνει, με τους παίκτες που διαθέτει αυτή τη στιγμή και βάσει του πότε ενσωματώθηκαν οι φετινές μεταγραφές στο ρόστερ, είναι πολύ πρώιμο και άδικο. Για να ρολάρει η φετινή ομάδα θέλει χρόνο, το έχουμε ξαναπεί. Όπως έχουμε ξαναπεί ότι αυτήν την περίοδο πληρώνει τα εγκληματικά λάθη της προετοιμασίας.
    Ας πάμε, όμως, στο χτεσινό παιχνίδι. Φταίει ο Νιόπλιας για την εικόνα της ομάδας; Φταίει, ναι. Φταίει μόνο αυτός; Όχι, αλλά ΚΥΡΙΩΣ αυτός. Γιατί, ρε Κόκο, δε γίνεται να κατεβάζεις μια ενδεκάδα με τρία 6άρια και τρεις προωθημένους, από τους οποίους κανένας δεν έχει δημιουργικά στοιχεία. Κόβεται η ομάδα στα δύο κατ΄ αυτόν τον τρόπο! Έχεις στον πάγκο δύο 10άρια- τον Μπουζούκη και τον Τοράλ- (ανέτοιμος ο δεύτερος για 90 λεπτά, να το δεχτώ) και δεν ξεκινάς κανέναν από τους δύο; Με ποια ποδοσφαιρική λογική; Εννοείται, λοιπόν, ότι θα έχει πρόβλημα συνοχής στις γραμμές και ότι θα κουτουλάνε οι παίκτες μεταξύ τους! Αν δεν ήθελες ποδόσφαιρο κυριαρχίας, αφού κάποιοι παίκτες είναι ακόμα πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης (και όχι μόνο), ας έπαιζες με πέντε πίσω, δεν είναι ντροπή. Μετά λες ότι έπεσαν σε παγίδα. Μα ποια παγίδα; Αυτήν που έστησες εσύ ο ίδιος προσπαθώντας να παίξεις κατοχή της μπάλας, με ψηλά τις γραμμές, χωρίς δημιουργικούς παίκτες!
    Σε κάθε περίπτωση, με τα όποια λάθη του, δεν είναι λύση να φύγει ο προπονητής. Δεν είναι αυτός το μεγαλύτερο πρόβλημα τη δεδομένη χρονική συγκυρία αλλά ο λανθασμένος προγραμματισμός της φετινής χρονιάς. Δυστυχώς, η ομάδα αυτό πληρώνει και θα συνεχίσει να το πληρώνει μέχρι να αρχίσει να ρολάρει και να “γνωριστούν” οι παίκτες μεταξύ τους. Μέχρι τότε, υπομονή και κουράγιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η φετινή χρονιά δε θα είναι αυτή που όλοι περίμεναν.

  10. Όταν πάρουμε χαμπάρι ότι θα είμαστε και με τα δύο πόδια στη Β΄ θα είναι πλέον αργά……. Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

  11. Φέρτε μπεθαρες αγαπάει τον ΟΦΗ θα τα δώσει όλα και θα ακολουθήσουν και αλλοι

    1. Συγνώμη αλλά ο Μπεθάρες έχει σταματήσει την μπάλα εδώ και 10 χρόνια.

  12. Οι ίδιοι που έπαιξαν με ΠΑΟΚ έπαιξαν και εχτές. Όμως όλη η μεσαία γραμμή απλά κοιτούσε την μπάλα. Η ομάδα θέλει χρόνο. Η μισή βασική ενδεκάδα εχτές είναι μαζί από τέλη Αυγούστου. Ποτε να προσαρμοστούν στο παιχνίδι ο ένας του άλλου;
    Ο Νιόμπλιας είναι ποδοσφαιρανθωπος. Με ποιότητα. Στα playout μας έσωσε. Περισυ έβγαζε λαγούς από το καπέλο. Φέτος είναι κακός; Ήμαρτον. Τι μα κάνει στο μεγιαδο για να μαρκάρει; Πως να πει του ντουρμισαι να σουτάρει;
    Ο μπουζουκης ακόμα ψάχνει να μας πει που θα παίξει ; Αυτός θα μας έσωνε;
    Τα τρωγικα έγιναν το καλοκαίρι

  13. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΙΤΕΣ.
    ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.
    Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΟ, ΑΠΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ …. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣ ΕΝΑΣ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ……

  14. Αλλη μια Κυριακή γεμάτη νεύρα στεναχωρια και απογοήτευση!!Και δεν αναφέρομαι στην ητα. Στην άθλια εικονα παικτών και προπονητή Συγνωμη φοβούνται να κάνουν φάουλ?Ο Νιοπλιας δεν μπορεί να καταλάβει οτι ολοι οι αντίπαλοι τον έχουν διαβάσει??Δεν ξέρει οτι θα πάνε να πιέσουν Μεγιαδο και Ντιουσε??Εάν δεν έχει άλλες ιδεες λυπάμαι αλλα δεν χρειάζεται να περάσουμε οτι περάσαμε με ΣΙΜΟ. Και κάτι τελευταίο το ποδόσφαιρο θέλει και ΨΥΧΉ!!!!

  15. Καμία έκπληξη, καμία απογοήτευση, η ομάδα πληρώνει τα λάθη του λανθασμένου σχεδιασμού. Το θετικό έγιναν μεταγραφές έστω την τελευταία στιγμή. Όσο για το στόχο της 6άδας η χρονιά θα σωθεί εύκολα. Αν ήθελαν 6άδα θα διαλαλούσαν ότι θέλουν πρωτάθλημα.

  16. Μάνο καλησπέρα

    Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι
    Εγώ προσωπικά πάρα πολύ

    Το καλοκαίρι σε άκουγα και σε διάβαζα από την προετοιμασία που έλεγες ότι είσαι αισιόδοξος, ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις… οτι οι παιχτες που πηραμε ειναι η πρωτη επιλογη της ομαδας…

    Θυμάμαι τον Κο Μαρκάκη που διαφωνούσε με τις εκτιμησεις σου… αλλά εγώ εσένα πίστευα. Και δεν τσακώθηκα και λίγες φορές με φίλους επειδή νόμιζα ότι είχες δίκιο εσύ που είσαι επαγγελματίας που παρακολουθησες από κοντά τα φιλικά.

    Ακόμα και τώρα που η ομάδα δεν ξέρει τι να κάνει τη μπάλα, εσύ Μανώλη μου συνεχίζεις να λες ότι πάμε για 6άδα! Θέλω να σε πιστέψω, αλλά δε μπορώ.

    Εχουμε παίξει με τις μισές ομάδες του πρωταθλήματος και είμαστε 2 βαθμους απόσταση από τον απευθείας υποβιβασμό. Έχουμε τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Από τις χειρότερες επιθέσεις. Ένα δράμα. Μια απογοήτευση.

    3η χρονιά που σε πίστεψα ότι πάμε για κάτι καλό. 3η χρόνια που βλέπουμε τον ΟΦΗ να είναι Λαμία και Ιωνικός.

    Κάνε μου τη χάρη, αν είναι δυνατόν, να μην κάνεις προβλέψεις. Κράτα την αισιοδοξία σου για τον εαυτό σου. Όχι τίποτα αλλο, αλλά δεν υπάρχει και κανένας άλλος και ακούμε μόνο εσενα. Στεναχώρια μονο.

    ΥΓ. Ο ΟΦΗ με Σίμο έπαιξε μπαλάρα. Έβαζε γκολάρες. Αν οι Σαμαράδες τον στηριζαν με σωστές μεταγραφές στην ώρα τους, ίσως και να ήμασταν στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Εδώ και 3 χρόνια ομως είμαστε από τις χειρότερες. Και ξέρεις κατι?

    Αν δεν τους “ανεβαζες” τόσο πολύ στα ΜΜΕ με την αισιοδοξία σου, ίσως και να είχαν πάρει τα χαμπάρια τους νωριτερα. Ίσως βέβαια και να ειχαν φύγει νωριτερα. Γιατί κάτι μου λέει ότι δεν ήρθαν εδώ για να φτιάξουν ομάδα, αλλά για να βγάζουν σε έναν χρόνο όσα βγάζουμε εμεις σε 10 και σε 15.

    Αλλά εσύ είσαι “αισιοδοξος” ειπαμε….

    1. E αν δεν είμαι αισιόδοξος για τον ΟΦΗ, την ζωή μου, το περιβάλλον και τον κόσμο ολάκερο τότε καλύτερα να κλειστώ σε μια σπηλιά και να μην ξαναβγω από εκεί.

      1. δηλαδη μανο αν μαζευτουμε οι 20 που σχολισαμε εδω περα και κατεβουμε να παιξουμε θα εισαι παλι αισιοδοξος;; Το να θεωρεις οτι ο Γιοχου ο Ντιουσε ο Σταικος Ο Ντουρμισαι κτλ ειναι παικτες για ομαδα που στοχευει πανω απο την 10η θεση τοτε δεν ειναι αισιοδοξια αλλα κατι αλλο….

    2. Φίλε μου, δεν μπορείς να ζητάς από δημοσιογράφο να μην λέει την άποψη του, αισιόδοξη ή απαισιόδοξη.. αυτό περιλαμβάνει το επάγγελμα του.. έχεις την επιλογή να διαφωνήσεις ή να συμφωνήσεις… και σε τελική ανάλυση, αυτό που λέει ο Μανώλης κ ο κάθε Μανώλης είναι μία άποψη, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι η σωστή ή η αντικειμενική άποψη, οπότε έχεις την επιλογή να μην διαβάζεις όσα γράφει…

      1. Πες τα, ρε φίλε GTasta, γιατί ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν ότι το σανό τού Σαρρή είναι ό,τι ωραιότερο μάς έχει πομείνει! Είμαστε και κάποιοι που απολαμβάνουμε Σαρρή να ονομάζει οτιδήποτε ρεαλιστικό ως απαισιόδοξο, είμαστε και κάποιοι που διψάμε να διαβάζουμε από εκείνον διθυράμβους, είμαστε και κάποιοι που ανυπομονούμε να ακούσουμε κάνα παλικάρι να του λέει “Σαρρή, μάλλον δεν έχουμε τόσο καλό ρόστερ τελικά” και ο Σαρρής να του απαντάει “φίλε, αυτό δεν είναι κριτική, αλλά ισοπέδωση”! Έχεις πολύ δίκιο, φίλε GTasta, όταν λες ότι “σε όποιον δεν αρέσει να μη διαβάζει”! Φαντάζεσαι να συνέλθει καμιά ώρα και να λέει τα πράγματα όπως είναι, αντί τη…”γνώμη του”? ΘΑ ΜΑΡΑΖΩΣΟΥΜΕ!

        Μανώλη, μην ακούς κανέναν! Σε λατρεύουμε για αυτό που είσαι! Καλά κάνεις του κόσμου του ΟΦΗ και του δίνεις σανό, του αξίζει! Πιστός και πάντα δίπλα σου -4-.

      2. Καλημέρα φίλε μου GTatsa, διορθωσε με αν κανω λαθος αλλα το επαγγελμα του δημοσιογράφου προϋποθετη ρεπορτάζ και Αντικειμενικότητα. Το λεει και η ιδια η λέξη, νομίζω… εκτος αν λεγεται “αισιοδοξογραφία”!!!

        Αν ηταν ο καθένας μας δημοσιογράφος, ειχε απο μια ραδιοφωνικη εκπομπή, απο ενα site, δημοσιογραφικη αδεια να πηγαινει στις προπονησεις, στο εξωτερικο στην προετοιμασια με την ομάδα, πηγές εντος και εκτος ομάδας και την δυνατοτητα να κανει ερωτησεις στους “πρωταγωνιστές” καθε βδομάδα… τοτε ναι φιλε μου GTatsa θα μπορουσε ο καθένας να ερμηνευει οπως θελει τα δεδομενα, να λεει οτι θελει και να δηλώνει οσο αισιοδοξος θέλει για ο,τι θελει.

        Ειναι ομως ετσι; Οχι δεν ειναι. Άρα;
        Μήπως οι ελάχιστοι δημοσιογράφοι του ΟΦΗ θα επρεπε 3-4 χρονια τωρα να ειναι περισσοτερο αντικειμενικοί και να αφησουν τις συναισθηματικές τοποθετησεις?

        Το αν ειναι καποιος αισιοδοξος απο τη φυση του και τα βλεπει όλα αισιόδοξα, τοτε για μενα δεν κανει για δημοσιογραφία.

        Φαντάσεσαι να υπηρχε ενας δημοσιογράφος που να ελεγε για τα Μνημόνια οτι ειναι αισιοδοξος και εσυ να τον πιστευες μεσα στα χρονια; Θα ειχες χάσει τα λογικά σου! Αυτο κοντευω να παθω 3 χρονια με τον ΟΦΗ γιατι αλλα λενε ΠΑΕ και δημοσιογραφοι και άλλα πραγματικά συμβαίνουν.

        Και αυτο ειναι το χειροτερο: οτι εχει χαθει η εμπιστοσύνη. Χορτάσαμε απο δικαιολογίες.

        1. Φίλε μου Νικόλα, σαφώς και είναι υποχρέωση μας να λέμε την γνώμη μας και οφείλουμε να είμαστε αντικειμενικοί. Υποχρέωση όλων είναι για να υπάρχει σωστή ενημέρωση και ο καθένας την κρίνει ανάλογα. Από εκεί και πέρασε ότι έχει να κάνει με την πρόταση “άλλα πραγματικά συμβαίνουν και άλλα λένε οι δημοσιογράφοι”, προφανώς και ο δημοσιογράφος δεν μπορεί να σχολιάζει ή να ενστερνίζεται θεωρίες καφενείων όπως ότι γραφόταν από τον Μάη πως ο Βούρος είχε υπογράψει στον Παναθηναϊκό ή ότι ο Μπούσης θα φύγει από τον ΟΦΗ για άλλες ομάδες που διαρρέουν και γράφονται στα social media. Το να θεωρούμε εγώ ή εσύ έναν παίκτη “καλό” ή “κακό” προφανώς και εμπίπτει στην υποκειμενικότητα του καθενός και είναι απολύτως θεμιτό. Αν λοιπόν εσύ πιστεύεις τα “άλλα που πραγματικά συμβαίνουν”, αυτό είναι δικό σου θέμα, όχι των υπολοίπων και σίγουρα όχι των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

  17. θα πέσουμε και… δε θα το πάρουμε χαμπάρι!!!!!!
    Εκεί θα πέσει το γέλιο της αρκούδας….
    Να πέσει η ομάδα και να τη κάνει και ο θείος απο το Αμέρικα…. και να ψάχνουμε Φώτηδες να τη βγάλουμε….

  18. Εδω και τρια χρονια ο Γιαννης ο Σαμαρας ειχε επιβαλει στους προπονητες το “παρε αυτους τους παικτες και δουλεψε” . Αν γυρισουμε στις μεθοδους του αθανατου Γκεραρντ θα δουμε οτι αυτο δεν συνεβενε ποτε. Δηστυχως η παραδοξη συνταγη του Σαμαρα απετυχε με ολους τους προπονητες πλιν των ινδιανων στους οποιους νομιζω οτι δεν ισχυσε. Αυτα τα λαθη πληρωνει και φετος η ομαδα. Ας μην χανουμε την εμπιστοσηνη μας στον Νομπλια που παλευει με μια ομαδα που δεν την εστησε εκεινος. Η χρονια ξεκινησε ολοστραβα κι εχει χαθει καθε στοχος εκτως της παραμονης ” και γαμω την ξεφτιλα δηλαδη ” . Λοιπον οπως κανει υπομονη ο Νομπλιας θα κανουμε κι εμεις. Η’ μηπως νομιζει κανεις οτι αυτος ειναι γεννημενος για να παλευει να μην υποβιβαστει κατηγορια ;

  19. Αν κοιταξουμε την προπονητικη πορεια του Νομπλια με εθνικη νεων με βαζελο και με Ατρομητο (μονο με την εθνικη Κυπρου δεν πηγε καλα) μας πεφτει λιγος ; ; ; λιγη ψυχρεμια παιδια γιατι μας καθοδηγουν τα νευρα μας νομιζω .

  20. Εκεί Εκεί στη ……………. Εθνική!!!!!!!!!!!!!!!!

  21. Καραγκιόζηδες όλοι σας, ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × four =