Θα την βρει την άκρη ο Νιόπλιας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Η αλήθεια είναι πως ήθελα να γράψω κάτι από την Δευτέρα αλλά προτίμησα να καταλαγιάσει λίγο ο κουρνιαχτός από την ήττα στην Τρίπολη και κυρίως την εικόνα του ΟΦΗ. Πάντα πονάει μια ήττα από αντιπάλους αυτού του βεληνεκούς για τον ΟΦΗ, όλοι προσπαθούν ν’ αντιληφθούν και να επιλέξουν έναν τρόπο αντίδρασης προκειμένου να κοιτάξουμε μπροστά και να διαχειριστούμε την φετινή χρονιά.

Η φετινή σεζόν που ξεκίνησε με απροσδόκητα νέα, μια μουρμούρα και έναν αρνητισμό που εν πολλοίς οφείλεται στην ίδια την ομάδα που “ποτίζει” την καθημερινότητα όλων μας. Και οκ κανείς δεν αντέχει μια χρονιά που να αναδειχθεί σε “χρυσή μετριότητα” για την ίδια την ομάδα και τον κόσμο της. Εν πολλοίς είναι απολύτως φυσιολογικό και το δέχομαι. Χωρίς “μα” και “μου”.

Όμως δεν μπορώ να δεχτώ σε καμία περίπτωση το ανάθεμα που πέφτει πάνω στο Νιόπλια και τις επιλογές του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο κόσμος έχει γεμίσει “μετά – Χριστόν προφήτες” που επιλέγουν να λένε την γνώμη τους μετά και όχι πριν, γνωρίζω πως είναι δύσκξολο να την λέμε προλαβαίνοντας καταστάσεις αλλά από την άλλη δεν είναι νορμάλ και φυσιολογικό το να οδηγούμαστε σε έναν σκοταδισμό με μοναδικό κέρδος τον φουσκωμένο εγωισμό μας και την ακατανόητη έλξη των likes και των reactions στους προσωπικούς τους λογαριασμούς κάνοντας το άσπρο – μαύρο.

Τελευταίο παραμύθι που βλέπουμε να παίζεται είναι η ατάκα “μα γιατί ο Νιόπλιας δεν μιλούσε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο όταν η ομάδα δεν είχε παίκτες” και ρωτάω εγώ το προφανές. Και να τα έλεγε ο Νιόπλιας, που είχε δίκιο – όλοι τα λέγαμε και το γνωρίζαμε για την καθυστέρηση στις μεταγραφές – τι θα έβγαινε; Ο άνθρωπος που έχει ζήσει για 40 χρόνια στον ΟΦΗ, αν εξέφραζε δημόσια την δυσαρέσκεια του θα έκανε καλύτερο τον κόσμο; Ή θα έφερνε τους παίκτες πιο γρήγορα; Ή θα έδινε εκείνος την λύση στο πρόβλημα; Ή μήπως ο άνθρωπος που έχει ζήσει και νιώσει στο πετσί του το τι σημαίνει ΟΦΗ – όσο λίγοι θα δημιουργούσε ακόμα μεγαλύτερη εσωστρέφεια και φαγωμάρα στην ομάδα γνωρίζοντας πως αυτό θα περάσει μέσα στ’ αποδυτήρια και θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη ίντριγκα γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα; Αν θέλετε την γνώμη μου, έπρεπε να χτυπήσει νωρίτερα τα καμπανάκια και όχι όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα όμως από την άλλη αυτό δεν θα μίκρυνε το πρόβλημα αλλά θα το μεγάλωνε και ο Νιόπλιας εκείνη την στιγμή σκέφτηκε το καλό και το συμφέρον του ΟΦΗ και όχι την πάρτη του.

Το πως θα γυρίσει ο διακόπτης σε μια χρονιά που πάει γ@μι0ντας από το ξεκίνημα της, είναι κάτι που το ξέρει εκείνος. Και το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους μας. Το έχει κάνει και στο παρελθόν και δύο φορές με επιτυχία. Γνωρίζει τι είναι αυτό που πρέπει να συμβεί προκειμένου να αλλάξει η κατάσταση και πως ο ΟΦΗ θα αλλάξει εικόνα για να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει.

Που στην τελική το ζήτημα είναι ν’ απαλλαγεί ο ΟΦΗ από τους δικούς του δαίμονες. Κάτι που ο Νιόπλιας ξέρει πως θα γίνει και τι πρέπει να κάνει για να το πετύχει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

18 σχόλια

  1. Μανο..οχι ο Νιοπλιας εχει τεραστιες ευθυνες για την εικονα που εμφανίζει ομαδα..Αλλοπροσαλες ενδεκαδες, αλχημεις και συστηματα και τροπος παιχνιδιου. Αφου εβλεπε οτι η ομαδα δεν ηταν ετοιμη και δεν ειχε ολοκληρωσει της μεταγραφες..γιατι δεν επαιζε πιο σφυχτα και συντηριτικα; Γιατι επιμενει να βαζει την ομαδα να ανεβαινει ψηλα με αποτελεσμα να τρωμε συνεχεια τα ιδια γκολ απο την αρχη της χρονιας; Ενα ενα να δεις τα γκολ θα δεις οτι τα περισσοτερα ηρθαν απο λαθη στο κεντρο, ειτε με Μεγιαδο ειτε με Ντιουσιε (που ειχε εμπνευση ο Νιοπλιας να τον βαφτιζει 8αρι ενω δεν ειναι) και με δυο μπαλιες να τρωμε την αντεπιθεση και ταυτοχρονα το γκολ. Δεν ειναι τυχαιο οτι ο ΟΦΗ τρωει λιγες επιθεσεις αλλα οι περισσοτερες καταλληγουν σε γκολ. Εχουμε τραγικο τρανσισιον..και αργους κεντρικους αμυντικους αλλα ο Νιοπλιας επιμενει να μου βαζει Βουρο και Διαμαντη οταν εχουμε την μπαλα να παιζουν στο υψος της σεντρας..Αδιανοητα πραγματα και εμμονες. Προσπαθει να παιξει με τροπο που το ροστερ δεν μπορει. Η ομαδα αυτη τη στιγμη ειναι υπερπλήρης..αλλα επιμενει να κανει αλχημειες, επιμενει να μην διαβαζει τον αντιπαλο. Απο Αστερα χασαμε εντελως προβλεπομενα. Ειναι αδιαονοητο να παιζεις τοσο ψηλα στην Τριπολη και τοσο επιθετικα γνωριζοντας οτι ο Αστερας παντα ευνοειτε απο διαιτησίες οσο και οτι επιζητα να δινει την μπαλα στον αντιπαλο για να εκμεταλευτει τα κενα πισω και να βγαλει αντεπιθεσεις. Αλλωστε το ειπε και ο ιδιος ο Νιοπλιας. Οτι πεσαμε σε παγιδα..Γιατι επεσε σε παγιδα αφου ξερει οτι ο Μεταξας παιζει μοναχα με αυτον τον τροπο. Το ιδιο επαιζε και στα Γιαννενα.Δεν εκανε καμια εκπληξη; Γιατι δεν εκατσες πισω εσυ να τον περιμενεις και να τον μπλοκαρεις αφου αυτοι δεν μπορουν να παιξουν με το να εχουν κατοχη μπαλας; Αυτη τι στιγμη η ομαδα εχει παρα πολυ γρηγορους παικτες μπροστα και με καλη εκρηξη και τριπλα. Παιξε λοιπον με τον τροπο που μπορει το ροστερ σου και οχι να επιμενεις να παιζεις με τον δικο σου τροπο απο τι στιγμη που ο ΟΦΗ δεν εχει το αναλογο ροστερ. Θεωρω οτι λογου Νιοπλια ο ΟΦΗ εχει χασει απο 3-6 βαθμους που θα μπορουσε να ειχε ανετα. Εχασε απο Ατρομητο, Αστερα, Παναιτωλικο χωρις και αυτες οι τρεις ομαδες να κανουν απολυτος τιποτα. Περιμεναν τον ΟΦΗ να κανει το λαθος στο κεντρο η στα μπακ και να βαλουν γκολ ευκολα και ξεκουραστα.

    1. Εξαιτίας του Νιόπλια έχει ο ΟΦΗ, σε μεγάλο βαθμό, 4 βαθμούς. Τα υπόλοιπα είναι για “μετά Χριστόν προφήτες”. Καμία εμμονή, αν ήταν εμμονικός ο Νιόπλιας θα έβαζε τον ΟΦΗ με 10 παίκτες στην περιοχή του. Ορθώς ο ΟΦΗ έπαιξε με αυτό το σύστημα, ορθώς έπαιξε με αυτούς τους παίκτες και ορθώς παρατάχθηκε η ομάδα με αυτό το αγωνιστικό στύλ και όχι “στυλ Λεβαδειακού και Λαμίας”.

      1. εχει 4 ολοκληρους βαθμους εξαιτιας του νοπλια?? ελα ρε σαρρη….

  2. Δεν ξέρουμε πως θα ήτανε τα πράματα αν ο Νιόπλιας έβγαινε να δηλώσει αγανακτισμένος νωρίτερα. Μπορεί να είχε βγει κάτι θετικό, μπορεί κ όχι. Μπορεί η αντίδραση να κατέληγε να έχει αρνητικό αντίκτυπο. Κανένας δεν ξέρει κ κανένας δε θα το μάθει ποτέ. Ήρθανε όπως ήρθανε τα πράματα, ας δώσουμε χρόνο κ χώρο στην ομάδα να ρολλάρει. Σε αυτή τη φάση η γκρίνια ίσως κ να μην είναι καλό πράμα. Κομπλάρει τους πάντες, παίχτες, προπονητή κτλ. Μέχρι τώρα είχε νόημα γιατί ακούστηκε κ η φωνή του λαού του ΟΦΗ κ σίγουρα συνέβαλε στις αλλαγές που γίνανε, άμεσα ή έμμεσα. Ας δούμε τι μπορεί να κάνει το τρέχον σύνολο κ τα υπόλοιπα τα Χριστούγεννα. Τώρα στήριξη όπως μπορούμε. Αυτό είναι το σωστό σε αυτή τη φάση. Οι συμπεριφορές άλλου τύπου ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗ ΦΆΣΗ είναι τουλάχιστον εγωιστικές κ περισσότερο κακό θα κάνουν στην ομάδα. Υπομονή.

    1. Και o Martin’s στον Ολυμπιακό πήρε πρωταθλήματα καλή μπάλα
      τώρα που δεν παίζει μπάλα ο γαύρος έφυγε,το ίδιο σε όλες τις ομάδες του κόσμου συμβαίνει βλέπε Chelsea (champions league)
      Στον ΟΦΗ ο Νιομπλιας είναι τόσο Προπονηταρας πού τον κρατάνε η μήπως συμβαίνει κάτι άλλο, θα μάθουμε λειαν συντομως

      1. Είναι αυτό που λέω… Ο γάβρος θέλει διακρίσεις, εμάς μας αρκεί η σωτηρία, οπότε για σωτηρία ο Νίκος αρκεί.

  3. Εάν ο νομπλιας κοντραριζοταν ανοιχτά με τη διοικηση απ το καλοκαίρι, το πιθανότερο ήταν να χάσει τη θέση του κι αυτό δεν το ήθελε, οπότε συμβιβάστηκε, οπότε, φταίει.. Όλα τα άλλα τ ακούω βερεσέ… Συνήθως δεν κάνει καλό στις ομάδες προπονητής και διοίκηση να είναι κολλητοί.. Κολλητιλικια δεν χωράνε αν θες διακρίσεις, τέλεια και παύλα.. . Το ποδόσφαιρο θέλει πειθαρχία και σιδερένια πυγμή.. Από κει και πέρα, εγώ έχω πει πολλές φορές τη γνώμη μου, εκτιμώ απεριόριστα το Νίκο αλλά διακρίσεις δεν περιμένω με αυτόν προπονητή… Ομως, αφού ούτε ο ίδιος δείχνει διάθεση να παραιτηθεί, ούτε η διοίκηση πρόκειται να τον διώξει η δε ομάδα πάει έτσι κι αλλιώς φέτος μόνο για σωτηρία, ας μείνει στην ομάδα, για τέτοιες καταστάσεις, είναι υπεραρκετός.

    1. Έχεις καταλάβει πως το σχόλιο σου είναι απολύτως υποτιμητικό και παντελώς αυθαίρετο μόνο και μόνο επειδή θέλεις να δημιουργήσεις ένα κλίμα δίχως καμία σοβαρή υπόσταση;

      1. Αν το να λες τη γνώμη σου πολιτισμένα και με ευγενεια είναι κατακριτέο, τότε δε μένει παρά να συμφωνούμε όλοι απόλυτα με την άποψη σου.

        1. Φίλε, εδώ γράφουμε μόνο για να λέμε τα θετικά, μόνο για να εκθειάζουμε και μόνο για να επιβραβεύουμε. Οτιδήποτε άλλο, το ονομάζουμε “αυθαίρετο”, “υποτιμητικό” και “δημιουργεί κλίμα”. Αν έχεις προβληματισμούς, ανησυχίες για κάποια πράγματα στην ομάδα, ή δεν είσαι ευχαριστημένος από όλα, τα μπουγαλάκια σου και σε άλλη παραλία.

          Άκουσε εκεί να τολμάει να γράφει ότι ο προπονητής του ΟΦΗ μπορεί να μην είναι τόσο καλός ή να διαφωνεί με τους χειρισμούς του ως προς το σωματείο…

          Εχθρέ, ε εχθρέ!

        2. Η δική σου άποψη περί “κολλητών”, “μη διάθεση να παραιτηθεί”, “δεν τα είπε για να μην χάσει την θέση του”, είναι ας πούμε ευγενής και πολιτισμένη άποψη;

        3. ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΩ ΠΩΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΔΎΟ ΕΒΔΟΜΆΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΣΤΈΡΑ ΤΡΊΠΟΛΗΣ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊ Η ΟΜΑΔΑ, ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΕΙ ΕΚΕΊ Η ΟΜΆΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΊΖΕ ΤΟΣΟ ΧΩΡΊΣ ΝΕΎΡΟ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ….ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΌ ΚΑΝΑΝ ΔΎΟ ΕΒΔΟΜΆΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ….ΕΔΩ ΕΜΕΊΣ ΠΑΊΖΑΜΕ ΦΊΛΟΙ ΠΑΛΙΑ ΣΤΑ 8*8 ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΏΡΑ…. ΓΙΑΤΊ ΠΑΙΖΟΥΝ ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΞΈΡΩ….ΟΥΤΕ ΦΙΛΌΤΙΜΟ…ΟΥΤΕ ΤΊΠΟΤΑ…

  4. Καλησπερα Μανο, περιμενα να δω την αποψη σου περι Νιοπλια και χαιρομαι που συμφωνουμε.

    Για τα σοσιαλ το μονο ελαφρυντικο που δινω ειναι 1) Μικρα παιδια που εχουν προσβαση και κρινουν τα παντα “να φυγει ο προπονητης”, “ο τερμας ειναι τροχονομος” και φυσικα να επηρεαζονται απο αλλα σχολια. 2) Ομιλητες που δεν ειδαν το ματς λογω εκτος εδρας + νοβα και πανε με τον οχλο “να φυγει ο Νιοπλιας”, “στιβενς φυγε” κλπ

    Ενας λογικος ανθρωπος που ειδε το ματς δεν νοειται να λεει να φυγει ο Στιβενς οταν σταμαει δυο σιγουρα γκολ και αντι για 2 θα ειχαμε φαει 4+. Οταν το κεντρο και η αμυνα ειναι σε ασχημη μερα και τον καλυτερο τερμα να εχει θα τα φαει. Μια φορα ομως δεν τους ειδα να λενε, τι επιασε ο ατιμος μας εσωσε απο διασυρμο. Το ιδιο και για τον Νιοπλια, οταν κανει κατι καλο μοκο και με το που κατι δεν παει καλα να του παρουμε το κεφαλι. Ουτε στο football manager δεν πας πουθενα με αυτον τον οφη χωρις μεταγραφες ποσο μαλλον στην πραγματικοτητα.

    Οσο για το ο νιοπλιας δεν μιλησε το καλοκαιρι και οτι καλυπτε Σαμαραδες απλα απαραδεκτοι οσοι λενε κατι τετοια και ειδικα οταν εχουν ενα κυρος/ειναι δημοσιογραφοι και τους ακουει ο κοσμος. Υπαρχουν δυο δηλωσεις μετα απο τα φιλικα της Ολλανδιας νομιζω το πρωτο και το τελευταιο που λεει ο Νιοπλιας, “ΔΕΝ εχουμε κανει μεταγραφες ακομα, θελουμε παιχτες”. Αν αυτο δεν τους αρκουσε και ηθελαν να πει κατι παραπανω απλα ειναι βαλτοι και ψαχνουν ποιανου το κεφαλι να παρουν αυτη τη βδομδα.

    Επισης τα οσα ειπε οφ καμερα με διοικηση ολο αυτο το διαστημα? Τα οσα ειχε πει στους Σαμαραδες πριν φυγουν? Αν νομιζουν οτι δεν υπαρχει επικοινωνια προπονητη διοικησης τοτε να το κοιταξουν αυτοι που νομιζουν οτι στον οφη συμβαινουν μονο οσα δειχνει η tv. Εγω τον πιστευω πολυ τον Νιοπλια μακαρι να μεινει καιρο να δουμε επιτελους μια ομαδα της προκοπης. Με αλλαγες προπονητων δεν πηγε κανεις πουθενα.

  5. Τον νομπλια τον εκτιμώ απεριόριστα όπως έχω ξαναπεί , είναι καλός προπονητής και άνθρωπος… Η ομάδα βέβαια δεν πάει καλά, η συνέχεια θα δείξει.. Απλα η προετοιμασία το καλοκαίρι δεν ήταν αυτή που θαπρεπε.. Αυτα

  6. Ο προπονητής μας είναι πολύ καλός. Ο ΟΦΗ πρέπει πάντα μα παίζει το δικό του ποδόσφαιρο. Να έχει στυλ. Και όχι κάθε φορά να προσαρμόζεται στο παιχνίδι του άλλου. Και καλά μα είναι ο Ολυμπιακός η ο ΠΑΟ αλλά και ο Αστέρας ; Τελικά τι θελουμε;
    Έχω γράψει και στην αρχή της εβδομάδας ότι δυστυχώς η ομάδα στήνεται στα επίσημα παιχνίδια κάτι που έπρεπε να γίνει στα φιλικά. Ποτε ήταν που ο νιομπλιας δήλωσε ότι αν δεν έρθουν παίκτες κλάψτε μανούλες. Τα έλεγε.
    Όμως είναι manager. Και για όποιον δεν γνωρίζει την έννοια ο manager αμβλύνει τος διαφορες, δεν τις οξύνει. Αν δε συμφωνούμε στη δουλειά με δυο άτομα παραιτούμαστε αμέσως; Που γίνεται αυτό;
    Στηρίζω Νιόμπλια γιατί έχει γνώσεις, πάει την ομάδα μπροστά. Έχει κύρος μιλάει για ποδόσφαιρο.
    Όλοι στο γήπεδο την Κυριακή να στηρίξουμε την ομάδα. Έχουμε καλούς παίκτες. Ψάχνουμε τη χημεία.
    Όσο για σαμαραδες και λυσσανδρου κρατάω πολύ μικρό καλάθι. Αλήθεια ο ΟΦΗ έκανε παράπονα για τη μη αποβολή του παίκτη του ΠΑΟΚ και το μη καταλογισμό πέναλτι στον ΟΦΗ από τη διεκδίκηση του Μπαράλες που έριξε εντός περιοχής αγκωνιά στο Ισπανό μας; Ούτε το var. Η τηλεόραση το έδειξε επανάληψη μια φορά. Ο διευθύνων σύμβουλος πρωτίστως πρέπει προασπίζει τα συμφέροντα της εταιρίας που εργάζεται. Τι έκανε ο ίδιος; Έδωσε κάποια εντολή για διαμαρτυρία της αντιμετώπισης μας από διαιτησία; Ο ίδιος ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη ότι οι scouter δεν φέρνουν παίκτες στα μέτρα της ομάδας; Ότι ο προπονητής κάνει δηλώσεις για μεταγραφές και παίκτες δεν έρχονται; Εκτός κι αν λεφτά δεν υπάρχουν από τον ιδιοκτήτη.
    Αφού κρίνουμε να κρίνουμε με επιχειρήματα.

  7. Γι’ αυτό σε πάω, Σαρρή. Γιατί θα παραποιήσεις όπως γουστάρεις κάποιου τα λόγια, αρκεί να υποτιμηθούν και να χωθεί κάτω απ΄ το χαλί το αρνητικό που καταγράφουν!
    Το να αναφέρει “κολλητούς” την κατάσταση πρώτιστης γνωριμίας Σαμαράδων-Νιόπλια, ιστορικής συνύπαρξης σε ομάδα που καθίσταντο σημαίες και συγχρόνως παλαίμαχοι αθλητές σε αυτήν επί συναπτά έτη, το κάνει πονηρό με δόση δόλου, έτσι? Όταν ακούς, δηλαδή, από άλλον οδηγό στον δρόμο το “πρόσεχε, ρε κουμπάρε” σημαίνει ότι έχει έρθει στην εκκλησία και σε πάντρεψε ή σου βάφτισε το παιδί και ΔΕΝ είναι τρόπος του λέγειν, σωστά?
    Σε πάω και για τα άλλα δύο που γράφεις! Πραγματικά, είναι πολύ προσβλητικά και περιέχουν τεράστια αγένεια. Μα να γράφει ότι ο προπονητής δεν έχει διάθεση να παραιτηθεί? Έχεις δίκιο, πολύ χοντρή κουβέντα ξεστόμισε! Όπως κι εμείς όλοι, δηλαδή, όταν λέγαμε ότι δεν έχει διάθεση να παραιτηθεί ο Σιμενόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης έπειτα από τα συνεχόμενα κακά αποτελέσματα, όπως λέγαμε ότι δεν έχει διάθεση να παραιτηθεί ο Σίμος παρά τις 4782 συνεχόμενες ήττες, όπως λέγαμε ότι δεν έχει διάθεση να παραιτηθεί ο Σταλόνε διότι στην τελευταία του ταινία για τον Ράμπο ήταν κακός, ήμασταν απολίτιστοι! Σωστά? Ποιος πολιτισμένος χρησιμοποιεί τόσο βαριές κουβέντες, ήθελα και να ‘ξερα! Απαράδεκτος!
    Βέβαια, καλά κάνεις εσύ επίθεση και χαρακτηρισμούς στον Μιχάλη (διότι είναι χαρακτηρισμοί το να γράφει τί πιστεύει μια χαρά και όμορφα κι εσύ να του απαντάς ότι δεν έχει υπόσταση και προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα, αλλά δε δύνασαι να το αντιληφθείς), γιατί είπαμε, εδώ είμαστε μόνο για να επευφημούμε, πίσω από το πέπλο της δικαιολογίας που ονομάζουμε ελαφρά τη καρδία «αισιοδοξία» και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο, θα αποπειράμεθα να το στιγματίζουμε ως ανήθικο και ισοπεδωτικό! Είσαι ωραίος με αυτήν την τακτική και απάντα από κάτω κάτι άσχετο ως συνήθως, όπως εκείνο που μου έλεγες ότι «στη ζωή πάνω από όλα είναι η υγεία, φίλε, οπότε λες μπούρδες» για να εξοστρακιστεί η συζήτηση από το ζουμί της. Είμαι μαζί σου και σε στηρίζω πλήρως και δε δίνω δεκάρα που δεν κατανοείς καν τι σου εξηγώ! ΘαυμαστήςΣου-4-κιΑςΜεΠειςΤώραΕχθρό.

  8. θα ελεγα τωρα τι θα βρει…..φουσκωσε παλι τα μυαλα του αφελη κοσμου…..

  9. ΕΛΕΟΣ!!!!.ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΤΑΔΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 + 14 =