Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε ένα μόνιμο άγχος και έναν μόνιμο φόβο που τον πνίγουν μέχρι τέλους

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Είναι δεδομένο πλέον πως μέσα σε αυτές τις επτά αγωνιστικές τα έχουμε δει όλα. Έχουμε δει από ομάδα με 12 παίκτες, ήττα με αντίπαλο να έχει 78% κατοχή της μπάλας στο Ηράκλειο, γκολ στο 101′, δεν είχαμε δει όμως – έτσι για πλουραλισμό – τον ΟΦΗ να κάνει αψεγάδιαστη εμφάνιση για 45 λεπτά κόντρα στον Ολυμπιακό και μετά να καταρρέει. Είπαμε να το ζήσουμε και αυτό για να έχουμε να λέμε πως μέσα σε δύο μήνες τα έχουμε ζήσει όλα για να απορούμε τι άλλο θα έρθει στην συνέχεια.

Το επιμύθιο είναι πως ο ΟΦΗ αντιμετώπισε τον χειρότερο Ολυμπιακό των τελευταίων χρόνων, όπου έφτασε να παίζει σαν την γάτα με το ποντί για 45 ολόκληρα λεπτά και στην συνέχεια να εξαφανίζεται από το γήπεδο.

Θα πείτε τι πιο σύνηθες (που λέει και ο Ευαγγελάτος), το είδαμε στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο, το είδαμε και με τον Αστέρα στην Τρίπολη, το είδαμε τώρα και με τον Ολυμπιακό. Όσο και να θέλω να είμαι καλόπιστος και καλοπροαίρετος απέναντι στο Νίκο Νιόπλια, δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτή η ομάδα έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης ή απλά πνευματικά είναι τόσο ανέτοιμη που δεν μπορεί να διαχειριστεί την χαρά του 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού. Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το παιχνίδι με επτά παίκτες που είναι στην ομάδα από πέρυσι εκ των οποίων μόνο ο Τοράλ έχει δικαίωμα να πει ότι δεν είναι έτοιμος 100%, ο Λάρσον που ήρθε από πρωτάθλημα που ήταν σε εξέλιξη, ο Γκερέρο που έκανε προετοιμασία με την Ίμπιθα, ο Περέα με την Λεγκανές και ο Ντίκο που είναι στο Ηράκλειο από τις 30 Ιουλίου. Δεν θα δεχτώ την αιτία της κακής φυσικής κατάστασης αν και δεν είμαι στ’ αποδυτήρια για να ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει. Όμως εάν ο Νιόπλιας έχει δίκιο, τότε όλα πάνε λάθος στην λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος γιατί βρισκόμαστε στις 10 του Οκτώβρη και κατά συνέπεια δεν υπάρχει δικαιολογία πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Η ομάδα πνευματικά είναι ανέτοιμη, ευθύνη για αυτό έχουν όλοι. Όταν πας στα αποδυτήρια κάνοντας την καλύτερη φετινή σου εμφάνιση (με βάση τον αντίπαλο, την τακτική που ακολουθείς αλλά και τον τρόπο που χτυπάς τον Ολυμπιακό) και βγαίνεις από αυτά δίχως να μπορείς να ανταποκριθείς στην πίεση τότε προφανώς και δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης. Όταν σε ένα διάστημα 15 λεπτών (45′ – 60′) δεν καταφέρνεις να βγάλεις στο γήπεδο αυτό που έβγαλες στο πρώτο ημίχρονο τότε προφανώς είσαι ανέτοιμος. Δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης όταν ο Μεγιάδο πάει και κάνει ένα ανόητο πέναλτι δίχως λόγο (αν και τα έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν αυτά τα μαρκαρίσματα).

Ο Μίτσελ είπε μια μεγάλη κουβέντα στην συνέντευξη τύπου μετά από δική μου ερώτηση για το πως εξηγεί την μετάλλαξη του Ολυμπιακού από το πρώτο, στο δεύτερο ημίχρονο και απάντησε πως “οι παίκτες μου έδιωξαν το άγχος και η βιασύνη”, αυτό δεν ισχύει για τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ δείχνει να είναι μέσα σε ένα μόνιμο άγχος, έναν μόνιμο φόβο που δεν λέει ν’ απαλλαγεί αφού η χρονιά έχει ξεκινήσει τόσο στραβά που δεν λέει ν’ αλλάξει αυτό το συναίσθημα.

Το πως θα το διώξει το άγχος και τον φόβο αυτό το γνωρίζουν μόνο εκείνοι που ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα και όχι εμείς. Το σίγουρο είναι πως ο ΟΦΗ μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου έχει τέσσερα παιχνίδια (ΠΑΣ έξω, μέσα Ιωνικό, Λεβαδειακό, Λαμία) που πρέπει να κάνει το απόλυτο για να μην έρθει ο Δεκέμβρης και ψάχνομαστε όλοι μαζί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

25 σχόλια

  1. Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον Μαρκάκη.Η εικόνα του β ημιχρόνου του ΟΦΗ ΤΡΟΜΆΖΕΙ!!Επίσης οι δηλώσεις του Νίκου ΝΙΟΠΛΙΑ με τρομάζουν!!!Έρχονται μαύρες μέρες. Παρακολουθησα όλες τις ομάδες να εχω μια εικόνα. Αυτή τη στιγμή είμαστε η χειρότερη ομάδα.!!!!Μακάρι να κανω λάθος και να αλλάξουν ολα αλλα παμε για φούντο!Κρίμα για τον κόσμο μαςΑξιζουμε νομίζω κάτι καλύτερο

  2. Το πιο τρομακτικό απο όλα είναι που ξεκίνησε και ο Μανώλης να μην πιστεύει τις δικαιολογίες του Νιόπλια. Φαντάσου!

    Η ομάδα χρειάζεται νέο προπονητή ΑΜΕΣΑ ώστε να είναι εδώ πριν τη δεύτερη “προετοιμασία” που θα κάνει η ομάδα στο εξωτερικό στην διακοπή του Μουντιάλ.

    Το λέω από πριν φύγουν οι Σαμαράδες: Ναι, έγιναν εγκλήματα στις μεταγραφές, ναι η ομάδα ξεκίνησε μισή το Πρωτάθλημα. Όμως ένας ΜΑΣΤΟΡΑΣ προπονητής θα μπορούσε να “μοντάρει” πολύ καλύτερα την ομάδα.

    Ο Νιόπλιας δεν είναι τέτοιος δυστυχώς. Και δυστυχώς έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια πλέον.

    Μια ακόμη χρονιά παει ηδη χαμένη.

    Και ήρθε η ώρα να μας δείξει ο Μπούσης τι ΟΦΗ θέλει. Θα φανεί από το ποιόν τεχνικο διευθυντή θα φέρει και ποιον προπονητή.

    Αν συνεχίσουμε με Νιόπλια και βάλει κανέναν Μαχλά, Νταμπίζα στη θέση του τεχνικού διευθυντή, τότε κλάφτα Χαράλαμπε και για τα επόμενα 5 χρονια.

  3. Την Μαρίνα Τσαλή την σέξι διερμηνέα του Ολυμπιακού την αγαπώ και την ποθώ πολύ!! Δεν το ήξερα ότι είχε πρόβλημα με την βίζα της και τα ψώνια της στην Κηφισιά. Την είδα εχθές στο γήπεδο και έπαθα την πλάκα μου.
    Μου έφυγε το εμφύτευμα κρικοκαρφί που είχα στο σαγόνι μου. Χρόνια είχα να την δω έτσι στιλάτη. Όλο το λούκ της είναι και γαμώ! Τεράστιος θηλύκαρος δεν το συζητώ καθόλου! Το ξανθό Μαρινιώ της καρδιάς μας που πρέπει
    οπωσδήποτε να την κάνουμε omilitisa.
    Άλλωστε η Μαρίνα η Τσαλή αυτή η πανέμορφη διερμηνέας του Ολυμπιακού είναι απο τους κολασμένους θηλύκαρους που εξυμνούν τα γυναικεία οπίσθια. Και όχι κάποια οποιαδήποτε οπίσθια, αλλά τα οπίσθια που χορεύουν… καστανιέτες, γεγονός που επιβεβαιώνουν οι χυμώδεις αναλογίες της, και που έχουν δανείσει στο φακό του ΚΡΗΤΗ TV και του CRETA CHANNEL μια αστείρευτη λάμψη διαρκείας. Πρέπει η προεδράρα μας ο Μιχάλης ο Μπούσης να την αρπάξει απο τον Ολυμπιακό και να την κάνει μεταγραφή στον ΟΦΗ! Να μεταφράζει την Συνέντευξη τύπου του Νιόπλια γιατί όταν μιλάει για τον ΟΦΗ μας ο Νικόλας δεν καταλαβαίνω καθόλου τι λέει ο μπαγασάκος!! …… ΟΦΑΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ …ΡΕ ΑΛΆΝΙΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!

    1. Βρε… Έχουμε Μένια και Ειρήνη που είναι σαν τα κρύα τα νερά! Σα δε ντρέπεσαι λέω ‘γω να ξενοκοιτάς εισαγόμενα προϊόντα!

  4. Αυτός ο ΟΦΗ …. για 90 λεπτά αγώνα …. δε μπορεί να κερδίσει κανέναν.

  5. Θεωρώ ότι στην παρούσα φάση τίθεται θέμα τόσο φυσικής κατάστασης και ρυθμού όσο και χημείας μεταξύ των παικτών. Το δεύτερο είναι, βέβαια, το σημαντικότερο. Αυτά τα ξέρουμε ήδη, δε χρειάζεται να πέφτουμε από τα σύννεφα.
    Η επόμενη τετράδα αγώνων είναι σημαντική καθώς αντιμετωπίζουμε ομάδες, οι τρεις εκ των οποίων, θεωρητικά, είναι στα μέτρα μας. Πρέπει να μαζέψουμε τουλάχιστον 7-9 βαθμούς. Σε λίγο καιρό οι δικαιολογίες τελειώνουν…

  6. Σιγά μην έχει και κατάθλιψη η ομάδα! Απλά, έγιναν αργά οι μεταγραφές και οι παίκτες είναι ανέτοιμοι, νειρα, τοραλ και τσιλιανιδης μονίμως παρόντες-απόντες, ο προπονητής λέει μετά από κάθε ήττα και διαφορετική δικαιολογία, η διοίκηση πετάει χαρταετό, εγώ έχω πει την άποψη μου πολλές φορές, μακάρι τουλάχιστον να βάλουμε από κάτω γιαννινα και ιωνικο και να σωθούμε φετος.. Αυτα

  7. Φτανει με τις διακαιολογιες μια το ανχος μια ο διαιτητης μια πρεπει να…μια το ενα μια το αλλο…Δεν εχει ικανο ροστερ να ανταποκριθει απλα πραγματα….ποιος φταιει;; Αυτοι που κανανε τον σχεδιασμο…Τι χρειαζεται; Εναν ΚΑΝΟΝΙΚΟ τεχνικο διευθηντη…

  8. ειναι προφανες οτι για τον Σαρρη και ομαδαρα εχουμε..και φυσικα μμπαλαρα παιζουν σε καθε αγωνα απλως χανουν λογο ανχους και αναδρομο ερμη…θεωρω οτι η προσθηκη ενος μεντιουμ στην ομαδα θα ελυνε πολλα…..διαβαστε το man to man και θα καταλαυεται
    Μανδάς
    Ο αδιαμφισβήτητος mvp του ΟΦΗ
    Μαρινάκης
    Αμυντικά ήταν εξαιρετικός σε όλο το παιχνίδι
    Μπαλογιάννης
    Σε ακόμα ένα παιχνίδι η απόδοση του κινήθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα
    Βούρος
    Η απόδοση του κινήθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα
    Διαμαντής
    Αλάνθαστος σε ένα ακόμα παιχνίδι
    Περέα
    Η παρουσία του Ισπανού κινήθηκε σε ψηλό επίπεδο

  9. Mη το ψάχνετε, φταίει μόνον η γρουσουζιά της πουστιάς και ο νοών νοείτω.

  10. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΙΤΕΣ…..
    ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ… ΧΡΕΩΝΩ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΙΟΜΠΛΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΒΕΝΣ….. ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΔΑ… ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ…. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ…

    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…..

    ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΖΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ…. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΦΟΒΙΚΟΣ – ΑΣΥΝΔΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ…. ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΥΠΕΡΕΧΟΥΜΕ.

    ΠΟΥ ΤΗ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ….
    .
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ 2 ΑΛΛΑΓΕΣ Ο ΜΙΤΣΕΛ….. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 7 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΔΑΣ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ…..
    ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ…. ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ..
    ΒΑΖΕΙΣ ΜΠΙΦΟΥΜΑ ΑΝΤΙ ΝΤΙΚΟ
    ΒΑΖΕΙΣ ΤΖΟΥ ΑΝΤΙ ΛΑΡΣΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ (ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΕΣΙΝΓΚ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΝΑ ΝΤΟΥΜΠΛΑΡΟΥΝ ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ , ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ)
    ΒΑΖΕΙΣ ΝΤΙΟΥΣΕ ΑΝΤΙ ΤΟΡΑΛ (ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ) ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΕΑ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΡΑΛ
    ΚΑΙ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΚΕΡΕΡΟ, ΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΝΑ ΠΡΕΣΣΑΡΕΙ ΨΗΛΑ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝ , ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ…. ΑΛΛΑ ΟΚ…
    Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ , ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ…..ΑΛΛΑ…..ΜΟΛΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ……Ο ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ!
    ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ , ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ…
    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΑΛΙΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ…. ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ…. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ….. ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΝΟΣΗΛΕΙΑ….
    ΕΑΝ ΔΕ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ…… ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ…. ΦΕΡΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

  11. Αλλαγή προπονητή χθες…….. Αυτός είναι κανόνας….. Τα υπόλοιπα απλή κατανάλωση……

    1. Φταιει ο Νομπλιας λοιπον ; που ο Ντικο δεν ξερει να σουταρει ο Ντιουσε δεν ξερει τι να κανει τη μπαλα ο Μπιφουμα δεν εχει ψυχη να πρεσαρει οι μισοι κεντροοι ειναι σακατηδες και τα γκολ τα βαζουν οι αμηντικοι ; ποιος προπονητης θα τους εκανε ομαδα αυτους ;

  12. SUPER LEAGUE 2 σου ερχόμαστε ολοταχώς……..

  13. Ζήτω τα PROJECTS!!!!!!!

    1. Εκτος στα εισητηρια ο ΟΦΗ με Ολυμπιακό Παναθηναϊκό ΠΑΟΚ μέσα τι μας λες για να δούμε από δω και πέρα τι θα κόβει; Μακάρι να διαψευτω

  14. Koιτάζει ο Νιόπλιας στον πάγκο του για να κάνει αλλαγές και βλέπει Ντουρμισάϊ, Τζου, Ντιουσέ κ.λ.π.. Κοιτάει και ο Μίτσελ και βλέπει Χάμες Ροντρίγκεζ (έκανε την πάσα για την ισοφάριση), Βαλμπουενά (έκανε την πάσα για το 1-2), και Μαρσέλο, Αυτούς έχει τώρα με αυτούς παίζει. Αν ήμουν και εγώ προπονητής και είχα στον πάγκο μου παιχταράδες θα έκανα παπάδες κιας μην ξέρω από προπονητική.

    1. δεν φταιει ο προποντητης….οπως σωστα λες αυτο το ροστερ εχει με αυτους πορευεται….Και δεν ξερω και τον λογο που εχουμε υπερεκτιμηση το ροστερ…..οι περισσοτεροι παικτες μας ειναι μετριοι εως κακοι για το επιπεδο της SL…για Β εθνικη μπορει να ειναι καλοι….απο εκει και περα ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗ ΧΘΕΣ!!!Κανονικο ομως οχι κανεναν κολλητο τους….ΥΓ..: 3! αναγκαστηκες αλλαγες παλι …….

      1. Όσον αφορά τον προπονητή, σωστά το κατάλαβες και έτσι είναι κατά την γνώμη μου. Όσον αφορά τους παίχτες και περί Β εθνικής, είναι δικές σου εκτιμήσεις, στις χαρίζω. . Άκου για Β εθνική. Ποιος μωρέ ο Λάρσον (που ήταν στο ρόστερ της πρωταθλήτριας Σουϊδίας Μάλμε;), ο Βούρος; (που έκανε το καλοκαίρι τα πάντα ο ΠΑΟ να τον εντάξει στο ρόστερ του;), ο Διαμαντής(που βγήκε mvp Σπτεμβρίου στη SUPERLEAGUE 1 ), κ.λ.π. . Για ρίξε μια ματιά, αν δε σου πέφτει κόπος και σε άλλες ΠΑΕ της SUPERLEAGUE 1 και τα ξαναλέμε. Υπάρχουν μάλλον προβλήματα σε άλλους τομείς και ας τα βρουν οι αρμόδιοι να τα διορθώσουν όσο είναι νωρίς, γιατί είναι νωρίς, Μετά το Μουντιάλ θα αρχίσει σιγά-σιγά να γίνεται αργά.

        1. Γιωργο 3 παικτες ειπες….Ο Μαρινακης και ο Γιαννουλης εχει περασει η μπογια τους για την Α….ο Πασσαλιδης λιγος ο Γιοχου που επαιζε ξερεις; Πες μας και το βιογραφικο του μπιφουμα του ντικο του τζου κτλ;εμενα δεν μου λεει κατι….ο Σταικος δεν θα επαιζε σε καμια αλλη ομαδα στην Α εθνικη…ο Ντουρμισαι τι ακριβως προσφερει; Ο Τσιλιανιδης; θα λεμε ναι αλλα πριν τραυματιστη….κατι σαν το κυπελλο του 87…..θα περιμενουμε απο τον 35 ρι νειρα τι ακριβως;να παιζει βασικος; γιατι ολοι σας για βασικο τον υπολογιζεται….ποσο ασχετος μπορει να ειναι καποιος που στηριζεται σε κορμο με 35 ρι νειρα τον Τοραλ που τραυματιζεται συνεχεια το ιδιο και ο Ντουρμισαι και τον Τσιλιανιδη που δυο παιχνιδια παιζει 10 καθεται ……αλλα ξερεις κατι τα αποτελεσματα στο γηπεδο φαινοντε….συνεχιστε να λετε οτι φταιει ο Παπαπετρου ο Τζηλος το ματι…τον ανχος και αναδρομος Ερμης…..

        2. ,το κακό είναι ότι ασχολούμαστε γιατί ο ΠΑΟ ήθελε τον Βούρο και ο Διαμαντής βγήκε mvp τον σεμπεμβριο..κτλ… όντως παίκτες όπως ο Μαρινάκης και ο Γιαννούλης δεν μπορούν άλλο να βοηθήσουν…δεν μπορείς μια ζωή να παίζεις στο ίδιο επίπεδο αλλιώς όλοι θα παίζανε μέχρι τα 40 Α Εθνική κτλ…το ίδιο υσχιει για τσιλιανιδη ντουρμισαι..έχουν σοβαρό θέμα τραυματισμων και αποκλείεται να βρουν ποτέ Ρυθμό έτσι όση ποιότητα μπορεί να έχουν….οι μεταγραφές εκτός των Λάρσον θοραρισον και ίσως τον ντιουσε δεν μου λένε κάτι… ιδικά αυτόν τον γιοχου απορώ γιατί τον πήραμε….η ομάδα χρειάζεται τεχνικό διευθυντή οπωσδήποτε

  15. Κάποιοι ή δε ξέρουν να διαβάζουν ή σφυρίζουν κλέφτικα. Εγώ γράφω 3 βέβαια, όμως γράφω στο τέλος της φράσης την λέξη κ.λ.π. Που σημαίνει ότι υπάρχουν και άλλοι όχι μόνο αυτοί οι τρεις. Τώρα όσον αφορά ότι στο ρόστερ υπάρχουν και κάποιοι που είναι δεύτερες και τρίτες επιλογές, αν δεν κάνω λάθος αυτό υπάρχει σε πάρα πολλές ομάδες της SUPERLEAGUE 1. Αλλά δεν βαριέσαι εμείς να το τονίζουμε, νομίζοντας ότι κάνουμε καλό στην ομάδα μας. Α ρε Γκέραρντ, ευτυχώς ήσουν στην ομάδα όταν δεν υπήρχε αυτό το χάλι με τα social media. Έπαιρνες παίχτες όχι από Β εθνική, (κυρίως Έλληνες) αλλά από τοπικά πρωταθλήματα διαφόρων νομών της χώρας και τους έβαζες στην ενδεκάδα. Βλέπε Ιορδανίδη (από τοπικό Σερρών), Ηλίας Πουρσανίδης (από Α.Ο. Χαϊδαρίου-τοπικό Αθήνας), κ.λ.π.

    1. Φίλε μου ο μόνος λαός που συγκρίνει το σήμερα με πριν 30 χρόνια είμαστε εμείς στον κόσμο.
      Το ξερεις και εσυ οτι δεν έχει κανένα νόημα να συγκρίνεις τις επιτυχίες ούτε τις αποτυχίες του τότε με το τώρα. Άλλο ποδόσφαιρο τοτε, άλλο σήμερα. Όποιος βγαίνει και λέει “ναι αλλά με Γκέραρντ ήταν έτσι, ήταν αλλιώς” δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας boomer.

      Με το συμπάθειο κιόλας

      1. Δεν συγκρίνω ρε φίλε το σήμερα με πριν 30 χρόνια, όμως νοσταλγώ τα καλώς κείμενα κάποιων εποχών . Άσε που κάποια πράγματα ίσχυαν, ισχύουν και θα ισχύουν ανεξαρτήτως εποχής. Συγκεκριμένα για την περίπτωσή μας , θεωρώ ότι α) είναι ανόητο να κατηγορείς τους παίχτες της ομάδας σου από την μια και από την άλλη να θέλεις να αποδίδουν καλά. Β) Είναι ανόητο να κατηγορείς τους πάντες (στο ποδοσφαιρικό τμήμα) και μετά να θέλεις απτά αποτελέσματα.(εκτός και αν θέλεις να φύγουν όλοι Γ) Είναι ανήθικο να είσαι αχάριστος για αυτό που έχεις και να αξιώνεις να γίνουν πράγματα από την μια μέρα στην άλλη. Λίγη υπομονή δεν βλάφτει. Τώρα το να βγάζεις συμπεράσματα τόσο αυθαίρετα (ότι είμαι ένας boomer), μόνο και μόνο γιατί σε βολεύει ( ξεμπερδεύεις προφανώς), τι να πω!!!! Ναι είμαι ένας boomer όσον αφορά μόνο την ηλικία (είμαι γεννημένος το 1959-και πάω στο γήπεδο του ΟΦΗ ανελλιπώς από το 1968). Όμως δεν έχω απαρχαιωμένες αντιλήψεις (όπως εσύ προφανώς νομίζεις). Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι γύρω μου. Έχω δε ζήσει τόσα πολλά που εσύ φυσικά δεν τα έχεις ζήσει. Σου εύχομαι όταν θα γίνεις και συ boomer (που μια μέρα θα γίνεις θες δε θες), να έχεις δει τόσα πολλά πράγματα από ΟΦΗ και να συνεχίζεις να παρακολουθείς τόσο όσο εγώ σήμερα. Γειά σου!!!!

  16. Κύριε Γιώργο Αλεξάκη, πριν λίγες μέρες έκλεισα τα 16 μου. Generation Z. Σας τιμάει που γνωρίζετε τι εστί boomer.
    Aπο κει και έπειτα, συμφωνώ με όσα γράφετε και σέβομαι που βρίσκεστε κοντά στον ΟΦΗ τόσα πολλα χρόνια.
    Απλά μην λέτε ότι περιμένουμε να γίνουν πραγματα από τη μια μέρα στην αλλη. Από το 2018 βρίσκεται ο κύριος Μπούσης στον ΟΦΗ και είναι κάθε πέρυσι και καλύτερα.
    Το ότι “δεν ξέρει από ποδοσφαιρο” που λεμε και ξαναλέμε με ξεπερνάει, αληθεια. Μόνο ΟΦΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 − 2 =