Τώρα πρέπει να δείξει χαρακτήρα ο ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον χαρακτήρα που χρειάζεται να δείξει ο ΟΦΗ από εδώ και πέρα ώστε να ξεπεράσει την αγωνιστική κρίση που διέρχεται.

Είναι ξεκάθαρο με βάση και την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται σε μια αγωνιστική κρίση που αν μη τι άλλο έρχεται στο κρισιμότερο σημείο της φετινής σαιζόν. Με τον ΟΦΗ να βρίσκεται μέσα στους στόχους του, η κρίση πονάει περισσότερο επειδή όλοι περιμέναμε ότι θα τους διεκδικούσε μέχρι τέλους.

Σε αυτό το σημείο που βρίσκεται η σαιζόν, ο ΟΦΗ χρειάζεται να δείξει τον χαρακτήρα που τον ακολουθεί ως σύλλογο αλλά και το ίδιο πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές που αναμφίβολα γνωρίζουν πως θα διαχειριστούν τους εαυτούς τους. Άλλωστε, ο ΟΦΗ διαθέτει ποδοσφαιριστές που στο σύνολο τους είναι έμπειροι και γνωρίζουν πως θα διαχειριστούν αυτές τις καταστάσεις…

Ο ΟΦΗ προχωράει και πλέον γίνεται κατανοητό ότι ΟΛΗ η χρονιά παίζεται σε 2 παιχνίδια – άντε και 3 αν πάνε όλα καλά – οπότε πιστεύω ότι από εδώ και στο εξής το βάρος της προετοιμασίας θα πέσει πάνω στους δύο ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η κατάσταση του Μάντζιου που ευχόμαστε όλοι ότι θα επιστρέψει υγιής και δυνατός όπως τον έχουμε μάθει να είναι… Άλλωστε η κατάσταση του Βαγγέλη θα παίξει ρόλο όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο ψυχολογικό που θα ανεβάσει την υπόλοιπη ομάδα.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει η πίστη του κόσμου που δεν πρέπει να μειωθεί σε κανένα σημείο. Αντιθέτως, ΤΩΡΑ είναι που πρέπει ο κόσμος να βρεθεί στο πλάι των παικτών και του προπονητή ώστε να τους δώσει δύναμη για τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Αν ο ΟΦΗ βρει το «γιατρικό» όπως το έχει κάνει και στις προηγούμενες «κρίσεις» τότε θα περιμένουμε πολλά καλύτερα αποτελέσματα μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. Μπραβο Μανο εθεσες τα πραγματα απο την σωστη σκοπια τους! Το εγραψα και το απογευμα σε αλλο αρθρο σου οτι εμεις οι φιλαθλοι πρεπει να στηριξουμε την ομαδα και βασικα τους παιχτες και γιαυτο πρεπει να σταματησουν και μερικα δικα μας παιδια αυτη την α’ι’δια περι στημενου χθεσηνου παιχνιδιου μιας και οπως ειναι προφανες απο αυτα που γνωριζουμε και ο πανιωνιος δεν εχει ψιλα ουτε για πασατεμπο απλα δεν μας βγηκε το χθεσινο παιχνιδι και χασαμε! Χθες φευγοντας απο το γηπεδο για να γυρισω στην Βιαννο δες σας κρηβω οτι για καμποση ωρα απο τα νευρα μου δεν ηξερα που πηγενα αλλα πιστευω οτι και οι παιχτες ειναι ανθρωποι και θα στεναχωριουνται και αυτοι γιατι εχω την εντυπωση οτι ακομα και αυτοι που παιζουν απληρωτοι δε θα ηθελαν να χασουν ακομα και για το γοητρο! Γιαυτο πιστευω οτι τωρα ειναι η ποιο κρισιμη στιγμη στην πορεια της ομαδας και ολοι πρεπει να σταθουμε πλαι στους παιχτες μα 3 αγωνες εμειναν στο πρωταθλημα και ο επαναληπτικος του κυπελου 4( στην εδρα μας) και πρεπει να τους στηριξουμε με θετικο τροπο και οτι καλητερο ερθει καλο θα ειναι και θελω να πιστευω οτι και αυτοι θα κανουν το καθηκον τους οσο καλητερα γινετε! Θελω να πω και κατι για τον προπονητη, μεχρι τωρα με τις υπαρχον συνθηκες εχω την εντηπωση οτι και αυτος τα πηγε παραπανω απο καλα αλλα σε αυτη την δυσκολη στιγμη που εχει φτασει η ομαδα και επιδη και το δικο του ονομα γραφετε στην ιστορια αυτης της ομαδας εχει υποχρεωση να αφησει τυχον διαφορες με καποιους στη ακρη και αν βλεπει οτι καποια παιδια ειναι ντεφορμε να δωσει την ευκαιρια σε καποιον αλλο να βοηθησει γιατι αυτο εδειξαν καποιοι χθες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nine + 7 =