Τα ψέματα τελείωσαν για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Πλέον από εδώ και στο εξής τα ψέμματα και οι δικαιολογίες έλαβαν τέλος για τον ΟΦΗ. Από εδώ και στο εξής, πηγαίνοντας μέχρι τις 14 Νοεμβρίου ο ΟΦΗ είναι υποχρεωμένος να πάρει το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 10-12 βαθμούς για να κάνουμε έναν καλό Νοέμβρη και να μην σκεφτόμαστε αν τα Χριστόγεννα του 2022 θα μας βρουν προβληματισμένους και να μην έχουμε όρεξη να μην πάμε ούτε μια βόλτα.

Ο ΟΦΗ στις τελευταίες αγωνιστικές δεν μπορεί να μην έχει μικρότερο στόχο από τους 14-16 βαθμούς στον πρώτο γύρο και αυτό είναι ασυζητητί. Έτσι λοιπόν και ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ την Κυριακή δεν επιτρέπεται να φύγει ηττημένος από τα Γιάννενα, μιλάμε για μια ομάδα που καθαρά αγωνιστικά έχει παρουσιάσει το χειρότερο πρόσωπο στην κατηγορία, είναι φανερά αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι και όπως και να το κάνουμε ο ΟΦΗ, ακόμα και με αυτήν την εικόνα, είναι καλύτερη ομάδα από τους Ηπειρώτες.

Και για να είμαι και δίκαιος και θέλω να τα λέω από πριν δεν βάζω το 4Χ4=12 ως στόχο γιατί πάντα αφήνω ένα περιθώριο στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αλλά “Χ” από “Χ” διαφέρει. Μπορεί να παίξεις μπάλα και να μην κερδίσεις, μπορεί να γλυτώσεις από του χάρου τα δόντια όπως γλύτωσε πέρυσι ο ΟΦΗ στα Γιάννενα.

Εν πάσει περιπτώσει αυτή είναι η στόχευση και δεν αλλάζει. Ο ΟΦΗ πρέπει να πάρει 10-12 βαθμούς μέχρι το τέλος για να έχει ένα ενδιαφέρον η χρονιά και να μην τελειώσει από Νοέμβρη – Δεκέμβρη γιατί δεν είμαι από εκείνους που κάθονται και λένε ότι η ομάδα θα κινδυνεύσει.

Όπως και να’ χει, από εδώ και στο εξής δικαιολογίες δεν υπάρχουν για καμία εμφάνιση που πρόκειται ν’ ακολουθήσει. Η τελευταία προσθήκη του ΟΦΗ ήταν ο Τζου πριν από 20 ημέρες, όλοι οι υπόλοιποι έχουν έρθει από τις αρχές Σεπτέμβρη, προβλήματα αγωνιστικά δεν υπάρχουν μιας και αυτά… τελείωσαν με την επιστροφή του Τοράλ (Νέιρα και Τσιλιανίδη δεν τους βάζω στην εξίσωση μιας και δεν έχουν παίξει σχεδόν καθόλου) και ο ΟΦΗ πρέπει να βρει τις λύσεις για να διώξει όλη αυτήν την κακή αύρα (που με δική του ευθύνη) βρίσκεται πάνω από την ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. Καλά κρασιά . Ας πάρουμε 5-6 καιπολλα μας είναι.Αλλα δεν πειράζει. Του χρόνου στην super league 2 θα πάρουμε 30-40.

  2. Δεν νομίζω ότι τα γιαννινα θα είναι εύκολος αντίπαλος… Ούτε κάνω προβλέψεις πια πριν κάθε αγώνα..

  3. δεν κουραστηκες ρε σαρρη να γραφεις τα ιδια και τα ιδια

  4. Ευτυχώς δεν χάσαμε στα γιαννινα… Αν πάρουμε μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου αλλους 7-10 βαθμούς ακόμη, θα είμαι σουπερ ικανοποιημένος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × four =