Μόνη γιατρειά μέχρι το Νοέμβρη είναι τα αποτελέσματα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Ο ΟΦΗ γλύτωσε από την γκολάρα του Ντιουσέ στο 90′ ένα στραπάτσο αντιμετωπίζοντας την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Και όταν ο ΟΦΗ που ακόμα ψάχνεται και δεν είναι στα καλύτερα του (όπως δεν ήταν και χθες με εξαίρεση ένα 20λεπτο) βρίσκει και κάνει 7 ευκαιρίες μέσα από την περιοχή του Πριόρ (!) τότε αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής για τι στραπάτσο θα μιλούσαμε αν ο Σενεγαλέζος δεν έβαζε το γκολ της ζωής του.

Αυτήν την στιγμή ο ΟΦΗ βρίσκεται σε ένα αγωνιστικό αδιέξοδο που δεν μπορεί να βγει. Ή θα είναι του ύψους (βλ. 1ο ημίχρονο με ΟΣΦΠ) ή θα είναι του βάθους (βλ. 70 λεπτά με τον ΠΑΣ). Δυστυχώς μέση κατάσταση δεν υπάρχει και αυτό είναι ολοφάνερο. Αυτήν την περίοδο και μέχρι να πάμε στην διακοπή του Νοέμβρη ο ΟΦΗ μπορεί να βρει οξυγόνο μέσα από τα θετικά αποτελέσματα, αν σκεφτούμε πως με την χθεσινή του εικόνα πήρε το Χ (για το οποίο κανείς δεν πανηγυρίζει) και την ανακούφιση του Βούρου μετά το τέλος του αγώνα – εικόνα που δείχνει πολλά για την ψυχολογία του γκρουπ – πρέπει να πηγαίνουμε ματς με ματς και πως αυτός ο ΟΦΗ θα κάνει το 3Χ3 στο Ηράκλειο. Με την παρούσα εικόνα του δεν μπορεί. Ξεκάθαρα πράγματα. Θα πρέπει να ανεβάσει και ταχύτητα και τέμπο, ειδικά σε περιπτώσεις που δείχνει να τραβάει μόνος του χειρόφρενο και να κόβει ταχύτητα.

Ο Νιόπλιας υποχρεώνεται να αλλάζει σχηματισμούς, να κάνει αλχημίες επειδή υποστηρίζει πως τα εξτρέμ του είναι ακόμα ανέτοιμα με αποτέλεσμα ο ταλαίπωρος ο Λάρσον να μην έχει παίξει ποτέ τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην φυσική του θέση ενώ δείχνει να εγκλωβίζεται στην ανάγκη του αποτελέσματος. Ενώ το 4-4-2 λειτούργησε άψογα για ένα 20λεπτο με την έμπνευση του να στείλει τον Τοράλ δεξιά και ν’ αφήσει τον άξονα για δύο παίκτες που μόνο μάρκαραν (Περέα, Μεγιάδο), υποχρεώθηκε μετά να το γυρίσει σε 4-3-3 αφού ο Ισπανός δεν δείχνει έτοιμος να βγάλει όλο το 90λεπτο.

Την προηγούμενη εβδομάδα έγραφα πως το κακό ξεκίνημα του ΟΦΗ τον έχει γεμίσει με άγχος, πίεση και φόβο. Βέβαια δεν του φταίει κανείς παρά μόνο ο ίδιος και η εικόνα που έχει παρουσιάσει αλλά πλέον δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Το ότι αυτή η ομάδα όταν έγινε το 1-1 αντί να σε πείσει πως θα έρθει το 1-2, σου έβγαζε τον φόβο πως θα έρθει το 2-1 τότε μάλλον πρέπει να μας προβληματίσει πολύ παραπάνω από το κανονικό.

Ο ΟΦΗ πληρώνει το πολύ κακό φεγγάρι του Μεγιάδο που εδώ και 20 ημέρες βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου με αποτέλεσμα το κέντρο να μπάζει από παντού αλλά και το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να παίξει ένα κανονικό παιχνίδι με δύο εξτρέμ στην ενδεκάδα του. Ο Ντουρμισάι δεν βοηθάει, αλλά ούτε και βοηθιέται παίζοντας στα άκρα γιατί πολύ απλά το παιδί είναι φορ και όχι winger. Ο Γκερέρο δεν τροφοδοτείται γιατί η μπάλα δεν φτάνει σχεδόν ποτέ όμως ουδείς μπορεί ν’ αμφισβητήσει πως λείπει η ποιότητα από τον Ισπανό. Το έδειξε και χθες στην φάση του 1-1 όπου όλη η ομάδα έδειξε μια από τις ελάχιστες καλές στιγμές της στο πρωτάθλημα. Η ποιότητα δεν λείπει από τον ΟΦΗ, λείπει όμως η ένταση και οι ψηλοί ρυθμοί που είχαμε συνηθίσει από πέρυσι.

Όπως επίσης ένας από τους λόγους που φτάσαμε εδώ είναι ότι η ομάδα συνεχίζει να πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού. Ο Ντίκο ήρθε παντελώς ανέτοιμος, μπήκε με το καλημέρα στα παιχνίδια παίζοντας 60 και 70 λεπτά με αποτέλεσμα 2,5 μήνες μετά την μεταγραφή του στον ΟΦΗ να μην μπορεί να βγάζει 90λεπτα και φοβάμαι πως κάπου εδώ την πάτησε. Δεν φταίει το παιδί που και τα δίνει όλα στο γήπεδο και υποχρεώθηκε να παίζει βασικός με το καλημέρα ενώ δεν είχε μάθει ούτε πως θα πάει από την Χανιόπορτα στον Μασταμπά.

Όσο περισσότερο καταλάβουμε πλέον, πως μέχρι τις 14 Νοέμβρη ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει μόνο το 3Χ3 δίχως να παίξει μπάλα αλλά μόνο να πάρει 9 βαθμούς, τόσο περισσότερο χαλαρά θα πάρουμε τον μήνα που ακολουθεί μακριά από εκνευρισμούς και τσαντίλα άνευ λόγου και ουσίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

23 σχόλια

  1. Νομίζω Μάνο ψάχνουμε όλοι μας να βρούμε δικαιολογίες για να μην παραδεχτούμε ότι το ρόστερ δεν έχει όσο καλούς παίκτες θέλαμε. Αναλύουμε πολύ και βρίσκουμε φανταστικές δικαιολογίες.
    Αυτό που δεν δέχομαι άλλο είναι οι αλχημείες του Νιόμπλια. Ο Μπιφούμα ήταν έτοιμος με Τρίπολη και ανέτοιμος στα επόμενα δύο; Πως γίνεται αυτό; Ο Καμαού δεν είναι έτοιμος; Καλός ή κακός υπάρχει και έπαιξε και χθες έτσι και αλλιώς.
    Άρα αφού το 4-4-2 πιάνει, βγάλε Τοράλ αν δεν μπορεί και βάλε Καμαού και παίξε 4-4-2. Βάλε Θοράρινσον αριστερό χαφ, δεξί χαφ Τζου και τα δυο φορ.
    Γενικά από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, όλα γίνονται λάθος.Δημιουργία δεν υπάρχει και γκολ τρώμε πανεύκολα.

    1. Μα από την Παρασκευή έχω γράψει πως δεν υπάρχει δικαιολογίες. Και δεν υπάρχει καμία για να την επικαλεστούμε. Ακόμα και όλα όσα γράφω για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, υπάρχουν απαντήσεις και όχι δικαιολογίες.

      1. Το ξέρω ναι και σωστά το έγραψες. Λέω ότι η ψυχολογία μας είναι στο ότι κάτι θα φτιάξει, κάτι θα γίνει. Αλλά ίσως αυτό περίπου να είναι αυτό που μπορούμε φέτος. Ίσως να είμαστε στην ίδια κατηγορία με τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος.

      2. Δεν γράφεις όμως ότι οι παίκτες δεν είναι τόσο καλοί όσο θέλουμε η όσο πρέπει….και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο;; δικαιολογημένα σε κράζουν κάποιοι…καλός η κακός όλοι γνωρίζουμε από ποδόσφαιρο και ξέρουμε ότι το ρόστερ είναι πολύ μέτριο…παίκτες που πήραμε δεν έπρεπε να περάσουν ούτε από έξω .. παίκτες που είχαμε πλέον δεν μπορούν σε αυτό το επίπεδο άλλοι λόγο ηλικίας άλλοι λόγο ιατρικών θεμάτων…δεν είναι κακό να το παραδεχτούμε….Υγ όσο για τον Μαντά είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας αλλά φοβερό πρόβλημα με την μπάλα στα πόδια…ο λόγος που η καριέρα του έμεινε στάσιμη

        1. Χρήστο, από τη στιγμή που ο Σαρρής είπε στις 03/10/22, σε άρθρο με τίτλο “Ο ΟΦΗ έχασε δίχως να το πάρει χαμπάρι” ,που ανέβασε στις 10:48, ότι <>, καθώς επίσης και σε άρθρο με τίτλο “Εμείς θέλουμε μια χρονιά με χαμόγελο”, ελάχιστες μόλις μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και, συγκεκριμένα, στις 19/08/22, στις 19:50, ότι <>, δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεσαι στο ρόστερ ως μέτριο και, κυρίως, γιατί πιστεύεις ότι διαθέτουμε παίκτες που δεν είναι αυτού του επιπέδου. Δηλαδή θες να τον κάνεις να αλλάξει τη γνώμη του? Φίλε, μας ρωτάς εμάς αν θέλουμε να μας τον αλλάξεις?

          Επίσης, σε σχόλιό σου στις 06/07/22, στις 11:45 στο παρόν σάιτ, σου είχε εξηγήσει -αποκαλώντας σε Χρόνη, δεν ξέρω γιατί- πως <> και εσύ συνεχίζεις να επιμένεις ότι η ομάδα δεν είναι καλή! Δηλαδή τι άλλο θες για να σταματήσεις να είσαι ισοπεδωτής και να δεις ότι όλα βαίνουν καλώς, δίχως να υπάρχει κάτι να σε ανησυχεί?

          Μανώλη μου, ελπίζω να μην ακούς άτομα σαν τον Χρήστο. Δε σε καταλαβαίνουν και δεν αντιλαμβάνονται τι διαμάντι είσαι. Συνέχισε να γράφεις τη γνώμη για την οποία σε λατρέψαμε κι εμείς θα τους βάζουμε στη θέση τους, ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ για να μη μας αμφισβητούν.

    2. “Αυτό που δεν δέχομαι άλλο είναι οι αλχημείες του Νιόμπλια. Ο Μπιφούμα ήταν έτοιμος με Τρίπολη και ανέτοιμος στα επόμενα δύο; Πως γίνεται αυτό; Ο Καμαού δεν είναι έτοιμος; Καλός ή κακός υπάρχει και έπαιξε και χθες έτσι και αλλιώς.
      Άρα αφού το 4-4-2 πιάνει, βγάλε Τοράλ αν δεν μπορεί και βάλε Καμαού και παίξε 4-4-2. Βάλε Θοράρινσον αριστερό χαφ, δεξί χαφ Τζου και τα δυο φορ”.
      Φίλε Han, πολύ σωστή η παρατήρηση. Εφόσον βλέπεις ότι το 4-4-2 σου ταιριάζει καλύτερα (οι παίκτες παίζουν στις φυσικές τους θέσεις) γιατί το αλλάζεις; Όπως γράφεις, αν δεν μπορούσε άλλο ο Τοράλ, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει Θοράρινσον και Τζου στα άκρα, ακόμα και Μπιφουμά.
      Ο Κόκος έχει πάθει εμμονή με το 4-3-3. Γιατί, ρε άνθρωπε, αφού δεν έχεις τους παίκτες να παίξεις κατ΄ αυτόν τον τρόπο! Προσωπικά, θεωρώ ότι το 4-4-2 και το 3-5-2 ταιριάζουν καλύτερα βάσει των χαρακτηριστικών των παικτών που διαθέτει η ομάδα και εξηγούμαι: έχουμε Μπαλογιάννη, Θοράρινσον και Λάρσον, οι οποίοι είναι περισσότερο μπακ-χαφ παρά σκέτα μπακ (όπως ο Μαρινάκης) και μπορούν να κάνουν πάνω-κάτω τις πτέρυγες, έχουν δηλαδή επιθετικογενή χαρακτηριστικά και είναι τρεχαλατζήδες. Γιατί, λοιπόν, δεν αξιοποιούνται σε ένα 3-5-2; Επίσης, έχουμε παίκτες, όπως ο Ντίκο, ο Μπιφουμά και ο Τζου, που μπορούν να παίξουν είτε στα άκρα είτε σαν δεύτεροι επιθετικοί κοντά στον κυρίως σέντερ φορ. Οπότε μπορούν να σχηματιστούν αρκετά επιθετικά δίδυμα με τους κυρίως σέντερ φορ, δηλαδή τους Γκερέρο και Ντουρμισάι. Γιατί, λοιπόν, να μην δοκιμάζονται επιθετικά δίδυμα (είτε σε 3-5-2 είτε σε 4-4-2) και πρέπει ντε και καλά να πηγαίνουμε σε λύσεις τριπλέτας;
      Δε θέλω να το παίξω προπονητής, απλά βλέπω χρόνια ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι κάποια πράγματα δε θέλουν πολλή… εξειδίκευση για να τα καταλάβει κάποιος. Καλές οι αλχημείες, όταν δεν έχεις λύσεις. Όταν έχεις (και δεν τις βλέπεις) όμως;

  2. ‘Ποιοτικοί μεν ”παλαίμαχοι” δε.Αυτό που μου έμεινε χθες ήταν ότι 11 παλαίμαχοι διεθνείς κλήθηκαν σε μια κωμόπολη και αντιμετώπισαν για φιλανθρωπικό σκοπό την ερασιτεχνική μεικτή της περιοχής.

    1. Πολύ σωστος

  3. Εγώ έχω πει την άποψη μου και δεν την ξαναλέω… Θα πω μόνο ότι όπως έχει η κατάσταση, θα είναι τεράστια επιτυχία να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο με 12-15 βαθμούς.

  4. Ξαναγράφω την απάντηση στον Χρήστο, γιατί τα copy paste δεν πέρασαν και είναι αμαρτία.

    Χρήστο, από τη στιγμή που ο Σαρρής είπε στις 03/10/22, σε άρθρο με τίτλο “Ο ΟΦΗ έχασε δίχως να το πάρει χαμπάρι” ,που ανέβασε στις 10:48, ότι “…εγώ κρατάω την αντίθετη άποψη από κάποιους που λένε πως το ρόστερ δεν είναι καλό…”, καθώς επίσης και σε άρθρο με τίτλο “Εμείς θέλουμε μια χρονιά με χαμόγελο”, ελάχιστες μόλις μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και, συγκεκριμένα, στις 19/08/22, στις 19:50, ότι “…ο ΟΦΗ βρίσκεται μισό σκαλοπάτι πάνω από τους υπόλοιπους διεκδικητές της έκτης θέσης…”, δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεσαι στο ρόστερ ως μέτριο και, κυρίως, γιατί πιστεύεις ότι διαθέτουμε παίκτες που δεν είναι αυτού του επιπέδου. Δηλαδή θες να τον κάνεις να αλλάξει τη γνώμη του? Φίλε, μας ρωτάς εμάς αν θέλουμε να μας τον αλλάξεις?

    Επίσης, σε σχόλιό σου στις 06/07/22, στις 11:45 στο παρόν σάιτ, σου είχε εξηγήσει -αποκαλώντας σε Χρόνη, δεν ξέρω γιατί- πως “…η ομάδα δεν είναι κακή, αφού όταν το ποσοστό των πετυχημένων μεταγραφών σε μία σεζόν είναι πάνω από 60% θεωρείται επιτυχημένη…” και εσύ συνεχίζεις να επιμένεις ότι η ομάδα δεν είναι καλή! Δηλαδή τι άλλο θες για να σταματήσεις να είσαι ισοπεδωτής και να δεις ότι όλα βαίνουν καλώς, δίχως να υπάρχει κάτι να σε ανησυχεί?

    Μανώλη μου, ελπίζω να μην ακούς άτομα σαν τον Χρήστο. Δε σε καταλαβαίνουν και δεν αντιλαμβάνονται τι διαμάντι είσαι. Συνέχισε να γράφεις τη γνώμη για την οποία σε λατρέψαμε κι εμείς θα τους βάζουμε στη θέση τους, ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ για να μη μας αμφισβητούν.

    1. Εμένα πάλι μου αρέσει που βρίσκει πάντα τι φταίει….δεν φταίνε οι παίκτες που δεν μπορούν ούτε ο προπονητής…. φταίει ο διαιτητής φταίει το ανχως φταίει ο ανάδρομος Ερμής….

      1. Πέρα από την πλάκα, στο μόνο που φέρει ευθύνη ο Σαρρής είναι κάπου εκεί στο 2018 που μας φούσκωσε τα μυαλά με την έλευση του Μπούση.

        Εμενα τουλάχιστον με έκανε να πιστέψω ότι πηρε την ομάδα ο εκατομμυριούχος και θα ζήσουμε μεγαλεία. Ακόμα τον θυμάμαι να λέει “δε θα πιστεύετε αυτά που θα ερθουν”….

        Για υπερσύγχρονο γήπεδο μας ελεγαν, τελικά άλλαξαν τις λάμπες στο Γεντι Κουλέ…
        Για OFILAND μας έλεγαν, τελικά αλλάξανε τον χλοοτάπητα στο ΒΑΚ…
        Για Ακαδημίες μας έλεγαν και παιδομάζομα από όλη την Ελλάδα, 3άρες και 5άρες αρπάζουν οι Κ…
        Για χρονιά “σταθεροτητας” μας έλεγαν και “να χτίσουμε κορμό”, πούλησαν ότι καλό είχαμε και κάθε χρόνο κάνουν 10+ μεταγραφές…
        Για “επενδυσεις” μας έλεγαν και τελικά αγοράσαμε παίχτες τύπου Σακόρ…
        Για “Ολλανδικό μοντέλο” μας έλεγαν και τελικά ακολουθούμε το μοντέλο του Ιωνικού…

        5 χρόνια μετά, ούτε νέο γήπεδο φτιάχνουν (εδώ δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα “ανακατασκευάσουν” το Γεντί Κουλέ ή αν θα ξεκινήσουν να ψάχνουν έκταση για νέο γήπεδο, ουτε μελέτη εχει γινει, ούτε τίποτα)

        Ούτε OFI LAND γίνεται (πού πήγε το όνειρο του Γιώργου Σαμαρά που έλεγε στην τηλεόραση στον Ντέμη Νικολαΐδη – δεν εχουμε δει ουτε μιση μακέτα)

        Ούτε οι Ακαδημίες αποδίδουν….

        Ούτε και φαίνεται να βάζει το χέρι στην τσέπη ο “Big Mike” για τίποτα από τα παραπάνω.

        Και άντε, να δεχτώ ότι και ο Σαρρής κατάπιε αμάσιτο το σανό του Μπούση… Εμάς γιατί συνεχίζει και μας παραμυθιάζει δε μπορώ να καταλάβω…

        Γιατί μας παραμυθιάζει όταν το καλοκαίρι λέει ότι “ειμαστε μισό σκαλί πάνω από τους διεκδικητές της 6ης θέσης” ή όταν ανεβάζει άρθρα για υποτιθέμενα νέα γήπεδα… ή όταν πανηγυρίζει για μεταγραφές τύπου Καστάνιος.

        Τι να πω ρε Σαρρη… με έχεις απογοητεύσει γαμωτο και δεν ξέρω πώς θα σωθεί η παρτίδα.
        Βλέπω να φεύγει ο Μπούσης, να μη γίνεται τιποτα και να κάνεις τον Κινέζο και να μας λες ποσο καλό εκανε στον ΟΦΗ που αλλαξε τον χλωοταπιτα στο ΒΑΚ…

        Αλλά αν δε φύγει και συνεχίσεις και εσύ το ίδιο βιολί, που είσαι και οπαδός του ΟΦΗ και του χρονου, τοτε δεν υπάρχει ελπίδα.

        “Ότι μας αξίζει παιρνουμε” λέει ο θυμοσοφος λαος, μόνο που σε εμάς δεν αξίζει τέτοια κοροϊδια.

        Φτάνει πια! Τέρμα τα παραμυθια! Τέρμα οι φαμφάρες! Πράξεις εδώ και τωρα! Αλήθειες μόνο!

        1. Μάλλον άκυρο, είσαι πιο προβλέψιμος και από την ανατολή του ήλιου. Νικόλα μου ή Λουκιανέ μου γράφε με το ονόμα σου, δεν πειράζει ντροπή δεν είναι να σε λένε Νικόλα.

        2. Σαρρή μου, έχει μεγαλύτερη σημασία ΠΟΙΟΣ λέει κάτι από το ΤΙ λέει?

          Αντί να υποτιμάς το άτομο, εν αντιθέσει με τα γραφόμενα, γιατί δε γράφεις απλούστατα ότι όλα αυτά είναι ψέματα, ότι δεν αναγνωρίζουν τα θετικά και ότι ο μόνος λόγος αναφοράς τους είναι για να δημιουργήσουν συγκεκριμένο κλίμα? Έτσι, θα τον υποτιμήσεις πονηρότερα και κανείς δε θα καταλάβει την τακτική αυτή, αφού θα νομίζουν ότι μιλάς για το περιεχόμενο, χωρίς εμπάθειες. Καλό κόλπο, ε? Και είναι και με φράσεις απόλυτα δικές σου.

  5. ΤΑ 7 ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΟΦΗ
    1. ΔΙΟΙΚΗΣΗ = ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    2.ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ = ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥΣ ΚΑΙ
    ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.
    3.ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ = ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΙΜ.
    4. ΚΟΡΜΟΣ ΟΜΑΔΑΣ = ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ , ΠΟΥ ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ.
    5. ΤΑΚΤΙΚΗ = ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ.
    6. ΣΥΣΤΗΜΑ = ΜΕ ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ….ΘΕΑΤΕΣ.
    7. ΜΜΕ = ΜΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.

  6. ο σαρρης εχει το θρασος και μιλαει…μας πουλουσε φουμαρα για μεταξωτες κορδελες….

  7. Τωρα που χάσαμε και από ομάδα επίσημα Β εθνικής και μάλιστα χωρίς να έχει παίξει ακόμα πρωτάθλημα -υποτιθετε εμείς είχαμε και Ρυθμό τρομάρα μας- περιμένω να βγει ξεκάθαρα ο Σαρρής και να πει ότι οι παίκτες είναι Β εθνικής ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΜΕ ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΔΟΎΛΕΜΑ … Σαρρή χρόνια σε διαβάζουμε σεβασου το κοινό σου αλλιώς κλειστό

  8. Οι παίκτες μας είναι ένα συνονθύλευμα και λίγοι.. Οι παίκτες της Κηφισιάς έδειχναν ισάξιοι αν και β εθνικής… Ο προπονητής δεν μπορεί να τους επιβληθεί ούτε να φτιάξει την ομάδα… Είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε έστω μια νίκη… Είμαστε από τις χειρότερες ομάδες αυτή τη στιγμή..

    1. μα και οι δικοι μας Β εθνικης ειναι…και εμεις οι φιλαθλοι αξιολυπητοι…ο αλλος ρωτουσε ποτε θα επιστρεψει ο τσιλιανιδης…που απο τοτε που τραυματιστηκε δεν ξανα επαιξε…εχουμε υπερεκτιμιση τον μεγιαδο…περιμενουμε ποτε θα γινει καλα ο 35ρης νειρα περιμενοντας να αλλαξει τι;;;γιαννουλιδες μαρινακης κτλ εχουν τελειωσει για το επιπεδο Α εθνικης…επιθετικο παλι δεν εχουμε….μας εφεραν κατι γιοχου και ντικο και μας τους παρουσιασαν παικταραδες…ο σαρρης εγραφε απο τον μαιο οτι οι στοχοι εχουν βρεθει και τους κραταμε επτασρφαγιστο μυστικο τρομαρα μας…και η ομαδα πηγε με εναν παικτη μεταγραφη στην προαιτημασια…ανανεωσαμε το συμβολαιο του γριβα γιατι τραυματιστικε και καποιος επρεπε να κανει το ψυχικο -σαν τον μιγγο-

  9. Η φυσική κατάσταση της ομάδας είναι άθλια εδώ και καιρό…

    Το προπονητικό τημ προφανώς και ειναι αχρηστο…

    όπως και το ιατρικό…

    Και τακτικά είμαστε άθλιοι…

    πόλλα πράματα πρεπει να αλλαξουν…

    Ο CEO καλείτε να πάρει αποφάσεις…

    και ο Πρόεδρος να μας πεί τι θέλει από την ομάδα του φέτος του χρόνου και του παραχρόνου…

    άμα δε σπάσεις αυγά ομελέτα δεν κάνει…

    και όπως λένε και στο america… Money talks, shit walks…

  10. τα λεγαμε σαρρη και αντι να βγεις σαν δημοσιογραφος με αρχιδια να πεις οτι ολοι ειναι αχρηστοι τιμ ιατρικο παικτες β εθνικης κτλ μας χλευαζες…στη θεση σου θα εψαχνα τρυπα να κρυφτω….ενας βουρος και 2-3 ακομα αξιζουν ολοι οι αλλοι Β εθνικη….

  11. Με τα λόγια τα πρέπει και τα ηλεκτροσόκ την οδοντόβουρτσα βούρτσα δεν την κάνουν…ριζική αλλαγή ρόστερ και τεχνικού Τιμ έναν καλό τεχνικό διευθυντή η μόνη λύση

  12. Ο Νομπλιας που εχει υπηρετησει τον ΟΦΗ ξανα και ξανα πληρωσε τα σπασμενα καποιων αλλων και το μονο που αξιζει να του πουμε ειναι ευχαρηστω για αλλη μια φορα . Μαλον ο κυριος Μπουσης πρεπει να ασχοληθει λιγο περισσοτερο μ’αυτο το ναυαγιο .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

thirteen + three =