Τρομοκρατεί κόσμο αυτός ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Είναι κάποια πράγματα που πολλές φορές εξηγούνται, άλλες όχι. Αυτό το πράγμα πάλι του Σαββάτου, που είδαν τα μάτια μας δεν ξέρουμε από που να ξεκινήσουμε και από που να τελειώσουμε. Το να δίνει ο ΟΦΗ τέτοιο παιχνίδι και μόλις βγαίνει ο Τοράλ, να κόβεται στα δύο μπορεί να έχει και εξήγηση μπορεί και όχι.

Το σίγουρο είναι πως αυτός ο άνθρωπος που ανέλαβε το τιμόνι του ΟΦΗ ότι μπορεί να το κάνει, θα το κάνει. Θα δώσει τα πάντα αλλά μέχρι τον βαθμό που μπορεί να το κάνει. Δεν θέλω να το πηγαίνω μακριά, ούτε να μηδενίζω καταστάσεις αλλά αυτήν την στιγμή που μιλάμε ο ΟΦΗ πρέπει να κοιτάζει όχι τον Γενάρη και το 2023 αλλά ακόμα πιο μακριά γιατί στο τέλος θα στραβώσει τόσο πολύ η χρονιά, που δεν το πιστεύω, και δεν θα το πιστεύει κανείς μας.

Αυτός ο ΟΦΗ που μετά από 11 αγωνιστικές συνεχίζει να έχει κορυφαίους παίκτες τα στόπερ του, τον δεξιό του μπακ και τον τερματοφύλακα του και που δεν έχει βρει ακόμα μια ποδοσφαιρική λογική στο παιχνίδι του, πως μπορεί ν’ ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Ότι και να λένε ορισμένοι, εγώ θα σταθώ στο πρώτο 30λεπτο και στα υπόλοιπα 60. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι φτάνουμε μήνα Νοέμβρη και ακόμα συζητάμε το ενδεχόμενο να μην υπάρχει φυσική κατάσταση, δεν μπορώ να δεχτώ πως μετά το 30′ ο γνωστός φετινός ΟΦΗ έσβησε ως δια μαγείας και εκεί που ο Ιωνικός έχει βγάλει μια σκάρτη φάση, ξαφνικά στο δεύτερο παίζει τον ΟΦΗ περισσότερο από ότι κανείς περίμενε.

Ο Νταμπράουσκας το είπε σωστά πως ο ΟΦΗ βγήκε στο γήπεδο με σωστή ενέργεια και ένταση αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στην πίεση του Ιωνικού. Όμως τι να σου κάνει και ο Λιθουανός όταν ο Μπουζούκης προσπαθεί να μπει στα παπούτσια του Τοράλ και δεν μπαίνει ούτε στις παντόφλες του, ο Γκερέρο για να βγάλει φάση πρέπει να πάει στο κέντρο για να πάρει την μπάλα και ο ΟΦΗ σκοντάφτει για ολόκληρα 45 λεπτά δίχως να κάνει την παραμικρή τελική προς την εστία του Χουτεσιώτη. Είναι θέμα ταλέντου, είναι θέμα ψυχολογίας, είναι θέμα νοοτροπίας ή αξίας παικτών; Δεν ξέρει κανείς ν’ απαντήσει, θαρρώ ούτε οι ίδιοι που παίζουν αν τους ρωτήσουμε θα μας δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση.

Και αν δεν απαντήσουν οι ίδιοι στο γήπεδο, τόσο θα παρακαλάμε να έρθει μια ώρα νωρίτερα η διακοπή του Μουντιάλ για να ξεσκάσουμε ένα σκάρτο 40ημερο, μην πάθουμε κανένα έμφραγμα στα 39 μας και αφήσουμε πίσω μας γυναίκες και παιδιά.

Υ.Γ. Έφυγε από την ζωή και ο τελευταίος άνθρωπος που με ενέπνευσε στην ζωή μου για να γίνω ότι έχω γίνει μέχρι τώρα, αυτό το λίγο – το ελάχιστο. Πλέον χωρίς κανέναν άνθρωπο που να βρίσκεται εν ζωή κοντά μου που με μεγάλωσε και με δίδαξε τις αρχές της ζωής, σας εύχομαι – όσους έχετε – να τους το δείχνετε, να τους ακούτε και να τους αγαπάτε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

28 σχόλια

  1. Πραγματικά ανεξάρτητο….αυτό που συμβαίνει δεν εξηγείται….και μάλιστα σε μία ομάδα που τα έχει όλα τα άλλα λυμένα…..

  2. Μάνο συλλυπητήρια κατ αρχάς.πολλά λόγια δε χρειάζονται στις περιπτώσεις αυτές. Μόνο δύναμη να σου ευχηθώ.

    Πάμε και στην ομάδα τώρα.
    Δε νευρίασα, μπορεί και να χάρηκα.
    Έγραψα 5 σχόλια πικρίας στο λάιβ, αλλά τελικά ο Ιωνικός μας έκανε ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ.
    Αν κερδίζαμε τον τελευταίο και ταλαιπωρημένο ιωνικό, θα έπαιρνε μια ανάσα, ένα φιλί ζωής αυτό το……συνονθύλευμα που έχει μαζευτεί και φορά την ιστορική φανέλα του ΟΦΗ.

    Έφυγαν οι σαμαράδες, έφυγε ο νιομπλιας, έφυγε ο γυμναστής, έφυγαν οι βοηθοί….ποιος μένει????

    Τι κάνει νιάου νιάου???????

    Αν ακόμα και τώρα ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ δει τα αφεντικά τότε δύο ΜΟΝΟ τινά συμβαίνουν.
    α) είναι ΆΣΧΕΤΟΙ με το άθλημα και τους εκμεταλλέυονται 10 τσογλάνια
    β) είναι ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΟΙ με το άθλημα, έχουν προγραμματίσει να ρίξουν την ομάδα για στοιχηματικούς λόγους και εκμεταλλεύονται ΧΙΛΙΑΔΕΣ κόσμου…

    Τίποτα άλλο δεν υπάρχει λογικό.

    Τίποτα.

    Πάμε λοιπόν παρακάτω….
    Ανάλογα το τι συμβαίνει…. α η β παραπάνω θα πρέπει να είναι και οι κινήσεις που θα γίνουν.

    Αν είναι το α) διώχνεις 15 τεμάχια το Γενάρη, οπότε ξεκινάς τις συζητήσεις και μεταγραφές ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ…και για να σώσεις την ομάδα και την όποια υστεροφημία σου…..
    Ή
    Αν είναι το β) κάνεις τη πάπια, το ρίχνεις στη ψυχολογία, στον ανάδρομο έρμη, στις καιρικές συνθήκες και συνεχίζεις το ΕΡΓΟ που έχεις ξεκινήσει….

    Τα πράγματα είναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ και ανάλογα τις κινήσεις που θα δω από τον πρότζεκτ Μπούση τις ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2-3 μέρες θα σου πω και τι θα γίνει με ακρίβεια….

    Ούτε από τα σύννεφα θα πέσουμε ούτε τίποτα…
    Απλά μη μας περνάνε και για λαμάκες….

    Είμασταν εκεί και θα είμαστε …..σε χειρότερες στιγμές.
    Λαμάκες όμως δεν είμαστε.

    Τέλος

    1. Είδα τις κινήσεις…..
      Έβγαλα το συμπέρασμα μου.
      Καλή υπομονή Ομιλήτες…. Εγώ τουλάχιστον φεύγω μεθαύριο και θα γλυτώσω απο τα πολλά πολλά…

  3. Παιδιά σας παρακαλώ πολύ να τα κόψετε τα ληγμένα άμα σας χαλάνε. Είναι μεγάλη δειλία εκ μέρους σας να μην αγαπάτε τους παίχτες, τον πρόεδρο, και το καινούργιο σήμα της ομάδας μας. Πάντως τα γονατάκια τους είναι πολύ ταλαιπωρημένα και αναψοκοκκινισμένα. Τα έβλεπα εχθές στο γήπεδο και δεν σας κρύβω ότι ταράχτηκα!!… Απο τι να είναι άραγε? Σκέφτεται κανείς κάτι..?.??

  4. Τα πράγματα είναι απλά.. Χωρίς νειρα, τσιλιανιδη και τοραλ, έχουμε το πιο αδύναμο ροστερ της κατηγορίας.. Όλες οι μεταγραφές μας πλην λαρσον, είναι γ εθνικής.

    1. O Νειρα είναι 35 χρόνον ο τοραλ υπέρ επιρρεπείς σε τραυματισμούς ο Τσιλιανιδης έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά….τι ακριβώς περιμένεις από αυτούς;;;

  5. Πάλι χαϊδεύεις αυτιά Μανώλη μην σε μαλώσουν τα αφεντικά σου…στο man to man έγραφες ότι να ναι…Ο μανδας ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι ασταθείς με την μπάλα στα πόδια και δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με την άμυνα..όχι ότι φταίει αυτός ίσα ίσα ο μόνος που ξεχωρίζει..αλλά για δείξω πόσο σανό ταιζεις…ο τζου που μας τον παρουσίασες ως υπερπαικτη με βάρη βιογραφικό ούτε σε τοπικό δεν μπορεί να παίξει..ο μεγιαδιο ούτε σε ομάδα Β εθνικής το ίδιο υσχιει και για τον ντουρμισαι και για πολλούς άλλους…η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον 10 ενδεκαδατους ποδοσφαιριστές….αυτοί που έχει είναι Β εθνικής..και όσο το αρνησε αυτοί στο αποδεικνύουν στο γήπεδο…

  6. 1)Πρωτα απ όλα δεν χρειάζεται πανικός! Καμία ομάδα δεν έπεσε από τον 1ο γύρο….
    2)Η ομάδα ήταν πολύ καλή στο 1ο ημίχρονο. Τον Ιωνικό τον κράτησε ζωντανο ο Χουτεσιωτης. Άνετα θα μπορούσε το σκορ να ήταν 2-0 και τώρα να λεγαμε άλλα…
    3)Το πρόβλημα είναι κυριως μεσοεπιθετικό και απαιτεί λύση με αγορά 4 βαρβάτων παιχτών (10αριου, ακραίου χάφ και 2 φορ)
    4)Η χθεσινή παρουσία του Μαντζη στο Γεντί Κουλε (2 γκολ + δυο χαμένες κλασικες ευκαιριες) αποδεικνύει πόσο λάθος ήταν ο σχεδιασμός των σαμαραδων στις μεταγραφές που δεν καταδέχονταν να ασχοληθούν με παίχτες του ταπεινού ελληνικού πρωταθλήματος. (Μηπως γιατί η μεταγραφή Ελλήνων δεν έχει μίζα γι αυτούς ; )
    4)Αλήθεια ο Μαρινακης γιατί δεν παίζει, έστω ως αριστερός μπακ; Ο Θοράρινσον είναι καλύτερος του;

    Υ.Γ: Παίχτες & Διοίκηση αντιληφθείτε επιτελους σε ποιά ομάδα βρίσκεστε!!!! Ο ΟΦΗ είναι τεράστιο μέγεθος και δεν γίνεται να έχει τέτοιους παίχτες….
    Ξυπνήστε!!!

    1. Ο Μαρινακης ειναι παικτης επιπεδου Β εθνικης…φτανει πια με τους παλεμαχους..δηλαδη τι πρεπει να γινει για να καταλαβαιτε οτι το 80% του ροστερ δεν κανουν για ομαδα Α εθνικης;; Για το αν θα ηταν το σκορ 2-0 αν θα εβγαζε ο Χουτετσιωτης αν ο Μανδας δεν εβγαζε αν ο Τοραλ δεν και αν αν αν αν και δικαιολοιες δεν γινετε τιποτα..μαθαμε στις δικαιολογιες στα ημιχρονα στα καλα 20 λεπτα κτλ……Εχετε μια νοοτροπια οτι οποιος φοραει την φανελα του ΟΦΗ ειναι παικταρας….μετα ψαχνεται δικαιολογιες οτι φταιει το ανχος φταιει η ψυχολογια φταιει το ματι φταιει ο Τζηλος φταιει ο αντιπαλος τερματοφυλακας….Γελανε μεχρι και οι Εργοτελιδες μαζι μας….

  7. Μάνο, τα συλλυπητήριά μου. Κουράγιο και δύναμη σου εύχομαι.

    Η φετινή ομάδα είναι, δυστυχώς, τέσσερις με πέντε παίκτες. Όταν λείπουν οι μισοί εξ αυτών ο ΟΦΗ είναι μια ομαδίτσα της σειράς, καθώς οι υπόλοιποι απλά δεν μπορούν. Δεν είναι μόνο θέμα ταλέντου, είναι και η (ποδοσφαιρική) προσωπικότητα που λείπει από τους περισσότερους. Βλέπε παίκτες όπως ο Τζου, ο Μπουζούκης, ο Τοράρινσον, ο Μπαλογιάννης και ο Περέα: μπορεί να έχουν καλά τεχνικά χαρακτηριστικά καθένας τους αλλά τους λείπει ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς, τα cojones που χρειάζονται για να σταθεί κανείς σε ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό επίπεδο. Από την άλλη, παίκτες όπως ο Πασαλίδης, ο Διαμαντής, ο Γιοχού, ο Ντιουσέ, ο Στάικος, ο Ντουρμισάι και ο Ντίκο απλά δεν έχουν την ποιότητα για να σταθούν επάξια σε επίπεδο πρώτης εθνικής κατηγορίας. Όλοι οι υπόλοιποι, με εξαίρεση τους γνωστούς τραυματίες και τον σακάτη τον Τοράλ, είναι μετριότητες. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια για το ρόστερ της ομάδας μας. Μιας ομάδας που στήθηκε λάθος, χωρίς πλάνο, βάσει υποδείξεων των γνωστών σκάουτερ, των εκάστοτε μανατζαρέων και των ποδοσφαιρανθρώπων που έκαναν κουμάντο, Κανένας Νιόπλιας δεν έφταιγε και κανένας Λιθουανός δεν είναι μάγος για να ανατρέψει αυτήν την κατάσταση. Μέχρι να έρθει ο Γεννάρης, μπας και γίνουν δυο-τρεις διορθωτικές κινήσεις να σωθεί η κατηγορία, ας μην περιμένει κανείς θαύματα.

  8. Ήθελα να ξερα… Ο μάντζης, δεν έκανε για τον οφη; ο καρελλης; ο ανσαριφαρντ; ο Ελευθεριάδης; ο τσιγκρινσκι; ακόμα κι ο μύγας; ποιες διανοιες ανακάλυψαν τον γιοχου, τον ντικο, τον περεα, τον τζου, τον ντιουσε και τον τοραρινσον;

    1. Δεν είναι πολλές οι διάνοιες, μία είναι κ με συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο… ψάξε και θα βρεις ποιος ήταν υπεύθυνος για τον μεταγραφικό σχεδιασμό… Αλλά αντί να ρωτάς αν έκαναν αυτοί οι παίκτες στην ομάδα ή όχι, μάλλον άλλα ερωτήματα χρειάζεται να ψάξεις….

  9. Μάνο τα συλλυπητήριά μου. Κουράγιο και δύναμη. Κανένας δεν πεθαίνει όταν τον θυμάσαι!Για τον ΟΦΗ μια άλλη φορά. Εξάλλου ολοι τα ξέραμε ακριβώς πώς θα συμβούν. Απο Γενάρη ξανά!!!Υπομονή…..!!!!

    1. Φίλε μου η απώλεια έχει ημερομηνία λήξεως .Θυμήσου τι λέμε στο ”Πιστεύω”. ”Προσδοκώ Ανάσταση Νεκρών”. Οπότε υπό την έννοια της οριστικής, τελικής, ολοσχερούς ψυχοσωματικής εξαφανίσεως κανένας δεν πεθαίνει,και όχι μόνον όταν τον θυμάσαι. Γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο επισήμως τα νεκροταφεία ονομάζονται κοιμητήρια.Φυσικά τα ανωτέρω απευθύνονται ως μια μικρή σταγόνα ελπίδας και παρηγοριάς και στον Μάνο που έχει την ηλικία των παιδιών μου.
      Για τον ΟΦΗ δεν θα αναφέρω τίποτα . Εξ΄άλλου η κατάντια του δεν οφείλεται σε αμιγώς ποδοσφαιρικά αίτια.

  10. Μανώλη καταρχήν συλλυπητήρια για την απώλεια σου.
    Όσον αφορά το παιχνίδι,η καμένη γη που παρέλαβε ο Λιθουανος είναι σε όλα τα επίπεδα.Ειναι μια ομάδα που βασικά γρανάζια ήρθαν το Σεπτέμβρη,αλλά και αρκετά μέλη του ρόστερ που ήταν το καλοκαίρι δε δούλεψαν ούτε σωστά ούτε αρκετά.
    Οπότε έχεις βρεθεί με παίχτες οι οποίοι δε ξέρουν τι να κάνουν μέσα στο γήπεδο,αλλά και να τους δώσεις ένα πλανο δε μπορούν να το εφαρμόσουν για πάνω από 20-30 λεπτά γιατι σκάνε.
    Δεν είναι τυχαίο που το νέο προπονητικό τιμ βάζει διπλές προπονήσεις, ουσιαστικά κάνει καινούρια προετοιμασία .
    Υπομονή λοιπόν μέχρι τη διακοπή του Μουντιάλ που θα δουλεύτουν αυτά τα κομμάτια και θα δούμε άλλο ΟΦΗ στο δεύτερο γύρο.
    Το ρόστερ ακόμα πιστεύω ότι δεν είναι τόσο κακο,είναι για θέση 7-9,απλά υπάρχει μια τρομερή έλλειψη που δε καλύπτεται από κανέναν,εκείνη του 10αριου.Στηριζομαστε και φέτος σε Νειρα και τοραλ που η ευπάθεια σε τραυματισμούς σε συνδυασμό με την μη προπόνηση των τελευταίων χρόνων τους βγάζει με θλάσεις συνεχως εκτός.Οι υπόλοιποι του κέντρου (μεγιαδο,ντουσιε,περεα) κάνουν αυτό που ξέρουν αλλά δεν μπορούν να δημιουργήσουν και σίγουρα όχι να δώσουν μια κάθετη για να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα.Χτες αν θυμάμαι καλά την μοναδική κάθετη μπαλιά την είδαμε από τον Διαμαντη (!).
    Αυτό κάνει να φαίνονται και τα εξτρεμ τραγικά που κάνουν κινήσεις αλλά η μπάλα ποτέ δε πηγαίνει σωστά σε αυτούς,ο Γκερέρο αναλώνεται στο να παίζει ξύλο μπροστά 90 λεπτά γιατί την μπάλα δεν έχει που να τη δώσει,γενικα μια κατάσταση απογοήτευσης όλης της ομάδας όταν φτάνει στο επιθετικό τρίτο.
    Δεν είναι τυχαίο που χτες όσο έπαιζε ο τοραλ ειμασταν αρκετά καλοί και μετά πρακτικά δεν υπήρχαμε.
    Συνοψίζοντας, ελπίζω να έχει καταλάβει ο πλέον αδαής ότι οι Έλληνες προπονητές είναι πολύ πίσω σε γνωσεις και ότι χωρίς πειθαρχία,πίεση και δυνατές προπονήσεις δεν γίνεται να είσαι ανταγωνιστικός ουτε στη γ εθνική.

  11. META PNEYMATVN DIKAIVN TETELEIVMENVN….

  12. ΜΑΝΟ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ…. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ: 4-5…. Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΑΚΡΥΖΕΙΣ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΟΙ… ΟΣΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΜΑΣ!
    ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!

  13. Δηλαδή συνοψίζοντας μπορούν οι παίκτες του ΟΦΗ αλλά δεν θέλουν;;ως πότε θα του υπερεκτιμημαμε;;Δεν κάνουν για τον ΟΦΗ Δεν κάνουν για την κατηγορία….απλά πράγματα… παίκτες θέλει η ομάδα όχι προπονητές δηλαδή νομίζατε ότι φταίει ο νοπλιας;;και τον Μουρίνιο φέρε αν δεν έχει παίκτες θα την ρίξει την ομάδα….θα δω τι κινήσεις θα γίνουν τον Γενάρη για να δω αν θέλουν να αλλάξουν κάτι από την διοίκηση…. περνούν παίκτες Β και Γ εθνικής βάζουν τους δημοσιογράφους να τους πλασάρουν παικταραδες και όλα οκ…ελα όμως που στο γήπεδο φαίνεται….και η βαθμολογία το αποτυπονη…αν κερδίσει ο Λεβαδειακός σήμερα είμαστε και επίσημα στον πάτο…

  14. ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤΙΑ! ΟΛΗ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΦΟΥΛ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ Β’. Α ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ. ΑΙΣΧΟΣ.

  15. 11η αγωνιστική.. Η ομάδα μας καμαρωτη στην τελευταία θέση… Ούτε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός δεν περίμενε τέτοια κατάπτωση…

  16. Ο Γιαννης ο Σαμαρας ειχε το γενικο κουμαντο των παντων (γι’αυτο δεν μαθαμε κι αν ηταν καλος προπονητης ο Σιμος και παρα λιγο να φανει λιγος ο Νομπλιας) και μετα απο τρια-τεσσερα χρονια που ειχε για να δημιουργησει κατι καλο που να εχει διαρκεια , καταφερε να φτιαξει ενα αισχος που θελει τουλαχιστω δυο χρονια για να γινει ομαδα φυσιολογικη . Και γαμω τις επιτυχιες!!! Να τον ξαναφωναξουμε να μας αποτελιωσει .

    1. Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ένας σύμβουλος της ομάδας έθεσε σαν στόχο την εξάδα.
      Τότε εγω είχα γράψει οτι εαν η ομάδα σώσει τη κατηγορία θα είναι επιτυχία. Ο καθείς που έχει έστω και λίγες ποδοσφαιρικες γνώσεις μπορούσε να ανησυχεί απο τη μεγάλη καθυστέρηση των μεταγραφών και εδω φέρει ευθύνη και ο Νιοπλιας. Θα κλάψουν μανούλες, το θυμάστε?
      Δεν έκλαψαν μανούλες Νικολάκη όλος φίλαθλος κόσμος του πρώην ΟΦΗ κλαίει.(γιατί αυτό δεν μπορεί να ονομάζεται Όμιλος γιατί είναι καφενείο)
      Αυτό το ρεντικολο που εσείς το ονομάζεται πρότζεκτ,
      και γελάει όλη η Ελλάδα. Δυστυχώς η ομάδα πάει τρενάκι για β εθνική. Δεν ζωντανεύουν οι νεκροί.

  17. Ειναι και κριμα για κατι παιδια σαν τον Βουρο και τον Διαμαντη που δινουν την ψυχη τους μαζι με συνεργατες που θελουν μπουνιες για να συνελθουν ή να παρουν δρομο τελος παντων.

  18. Τώρα είναι η ώρα να ειπωθούν οι πραγματικές αλήθειες,τί έγινε το καλοκαίρι στήν προετοιμασία
    και ποιός καθυστέρησε τις μεταγραφές την ώρα που πουλούσε παίκτες.

  19. Μανώλη μου,
    Σε άρθρο σου με τίτλο “Μεγαλύτερο κακό δεν υπάρχει από την εμπιστοσύνη που χάθηκε”, που αναρτήθηκε σήμερα, 07/11/22. στις 11:11, γράφεις:
    “Όμως την ίδια ώρα που ο ΟΦΗ δεν μπορεί ν’ αλλάξει δεύτερη πάσα, δημιουργούνται πολύ μεγαλύτερα προβλήματα και η κατακραυγή του κόσμου μετά το τέλος κάθε αγώνα είναι το λιγότερο.”

    Με έχεις μπερδέψει πολύ, Μανώλη μου, τώρα.

    Είναι η πρώτη φορά που σε ακούω να μιλάς έτσι και στεναχωριέμαι πολύ! Μα “δε μπορεί η ομάδα να αλλάξει δεύτερη πάσα”? Άρα δεν είναι πια “μισό σκαλοπάτι πάνω από τους διεκδικητές της έκτης θέσης”? Δε διαφωνείς πια “με όσους υποστηρίζουν ότι το ρόστερ ίσως να μην είναι τόσο καλό”? Δε δημιουργούσαν απλώς κλίμα όσοι θεωρούσαν “αυθαίρετα και υποτιμητικά ότι τα πράγματα δε λειτουργούσαν καλά από Σαμαράδες και τεχνικό επιτελείο”? (θεωρώ περιττό να ξαναναφέρω ημερομηνίες και ώρες που έγραφες τα παραπάνω)

    Δεν ξέρω τι σε επηρέασε, αλλά δε θέλω να ακούς όλους αυτούς τους κακούς οπαδούς που διαμαρτύρονται. Η ομάδα είναι ακριβώς όπως το λες στη man to man κριτική σου στους παίκτες έπειτα από κάθε αγώνα: “πολύ υψηλής απόδοσης”!

    Θέλω να επιστρέψεις στη γνωστή ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ, όπως σωστά λέει κι ο GTastas και να μας ταΐσεις αυτό που έχουμε για το οποίο σε έχουμε λατρέψει! Και θα δεις ότι θα έρθει η μέρα που θα ξανακερδίσει η ομάδα και θα βγούμε να γράφουμε σε όλους “που είστε τώρα, ισοπεδωτές, που δε μας ακούγατε”?

    Η ομάδα είναι μια χαρά και αποδεικνύει ότι θα πάει ακόμα καλύτερα!

    ΜεγαλύτεροςΛάτρηςΣουΠουΤουΕχειςΛείψειΘΥΡΑ-4-.

  20. Μανώλη, τώρα οι φίλαθλοι που τα έλεγαν δεν είναι πια χοχλιοί; τους θυμάσαι τους χοχλιούς; είχες βρει αυτή τη λέξη να υποτιμάς όποιον είχε αντίθετη άποψη από αυτή των Σαμαράδων και τη δικιά σου. Πρέπει Μανώλη να ντρέπεσαι για τα γραφόμενά σου εναντίον όλων αυτών που τελικά είχαν δίκιο τη στιγμή που εσύ πουλούσες σανό. Οι χοχλιοί, οι χοχλιοί και οι χοχλιοί. Τελικά άλλος ήταν ο χοχλιός.

  21. παλι θλαση ο τοραλ….ο νειρα συνεχεια εξω απο τραυματισμους η καρτες..ο τσιλιανιδης συνεχεια τραυματιας….δεν υπαρχει ενα δεκαρι να φτιαχνει παιγνιδι…. δεν υπαρχει ενας επιθετικος εγγυηση… οι μεταγραφες β εθνικης σχεδον ολες…εξαιρω τον λαρσον..που θα παει η καταντια της ομαδας? τι να σου κανει κι ο προπονητης?θα νικησουμε αραγε τη λιβαδεια να φτασουμε εστω τους 10 βαθμους στο πρωτο γυρο? η θα μεινουμε μονοι τελευταιοι?

  22. Αχρείοι, ελεεινοί, εγκληματίες, όρνια, λαμόγια, καραγκιόζηδες, σαλτιμπάγκοι, καιροσκόποι, ψεύτες, υποκριτές, μισθοφόροι, περιστασιακοί, νούμερα, αναίσχυντοι, αεριτζήδες, άσχετοι κλπ… κλπ… Τι σας έφταιξε ρε η δύσμοιρη Ομάδα και πέσατε πάνω της να την καταστρέψετε; Από που ξεφυτρώσατε ξαφνικά και σας έπιασε κόψιμο για πρότζεκτ και μεγαλόπνοα σχέδια (παπάρια μάντολες που έλεγε μια ψυχή) και καλά θα κάνατε τον ΟΦΗ Ομάδα πρότυπο με Πανελλήνιες και Ευρωπαϊκές διακρίσεις! Που είναι όλα αυτά που ευαγγελιζόσασταν; Φρούδες ελπίδες, όνειρα θερινής νυκτός, σάπιες κουβέντες και αισχρό δούλεμα σε όλο του το μεγαλείο. Λίγη τσίπα και ντροπή δεν έχετε πάνω σας; Καμαρώστε για τα κατορθώματά σας. Πάρτε δρόμο όσο είναι νωρίς ακόμα μαζί με όλο σας το παρεάκι, την κουστωδία σας και τους καραγκιοζοπαίκτες σας γιατί εάν σκάσει το ηφαίστειο θα σας καταπνίξει η λάβα του! Ο Λαός του ΟΦΗ έχει αποδείξει ότι ούτε αστειεύεται ούτε χαρίζεται σε κανένα! Δρόμο γρήγορα λουμπίνες, Ομιλοφονιάδες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

7 − 4 =