Ο ΟΦΗ δεν είναι «μπαλάκι του πινγκ πονγκ» για κανέναν!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την… «σφαγή» μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που μετατρέπει τον ΟΦΗ σε «μπαλάκι του πινγκ πονγκ».

Με πολύ μεγάλη… χαρά βλέπω να «σφάζονται» Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για το ποιος θα πάρει τα πρωτεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως, αποτέλεσμα δεν βγαίνει έστω και αν οι «μεν» πανηγυρίζουν» για τις ήττες των «δε» και το αντίθετο. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν αυτοί οι δύο και βέβαια ούτε πρόκειται να ασχοληθώ μαζί τους.

Όμως, στην προκειμένη περίπτωση μπαίνει στην μέση και ο ΟΦΗ… Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τον μετέτρεψαν σε «μπαλάκι του πινγκ πονγκ» με αφορμή τον 1ο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Και βέβαια, προκαλεί εντυπώσεις όλο αυτό το «παιχνιδάκι» που στήθηκε, επικοινωνιακό και μη γύρω από τον αγώνα του Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ακολουθώντας την προσφιλή τους τακτική φρόντισαν να ρίξουν ο ένας την ευθύνη στον άλλο ενώ την ίδια ώρα ο ΟΦΗ παρακολουθούσε όλο αυτό το παιχνίδι εντυπώσεων.

Η ΔΕ της ΠΑΕ εξέδωσε χθες ανακοίνωση με την οποία ζητούσε την μη διεξαγωγή του παιχνιδιού της επόμενης Τετάρτης όμως ήταν προφανές ότι το «πουλάκι» είχε πετάξει ήδη…

Ναι μεν μετά την 1η αναβολή του παιχνιδιού, στον ΟΦΗ δεν είπαν τίποτα – προφανώς επειδή η ομάδα ευνοούνταν αγωνιστικά – όμως αποδείχθηκε ότι η σιωπή δεν είναι χρυσός.

Έτσι, όπως απάντησε χθες η ΠΑΕ με την ανακοίνωση που εξέδωσε και με την οποία «έβγαινε» στην κόντρα, το ίδιο έπρεπε να κάνει και όταν η ΕΠΟ ανακοίνωσε την μετάθεση του αγώνα.

Έτσι, για να μην έχει κανένας να λέει τίποτα για τον ΟΦΗ και να προσβάλει την τιμιότητα του. Ή αν το θέλετε πιο απλά, επειδή «η γυναίκα του Καίσαρα δεν φτάνει να είναι τίμια, αλλά πρέπει να το δείχνει κιόλας»…

Συν τοις άλλοις, ο ΟΦΗ δεν θα έδινε την δυνατότητα σε «πράσινα» και «κόκκινα» ανθρωπάκια να τον παίζουν σαν το «μπαλάκι» βάζοντας τον στην μέση ενός επικοινωνιακού πολέμου που το μόνο που έκανε ήταν να ειρωνεύεται και να φθείρει το όνομα του συλλόγου…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × 1 =