Από το ποιοι θα έρθουν, θα φανεί αν άργησε ή όχι ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Ο ΟΦΗ προφανώς και βρίσκεται στο κυνήγι της μεταγραφικής του ενίσχυσης και δεν περιμένει εμένα ή τον Γιώργη για να του πει τι μεταγραφές θα κάνει, σε ποιες θέσεις θα ενισχυθεί και πόσους παίκτες θα φέρει.

Προφανώς και ο Νταμπράουσκας στην συνέντευξη τύπου του Σαββάτου μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε, δεν θα άνοιγε τα χαρτιά του. Έμπειρος είναι, έξυπνο παιδί φαίνεται, άρα ήξερε τι θα πει από την στιγμή που ερωτήθηκε για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ.

Επειδή βλέπω πως γίνεται ξανά κουβέντα για το αν έχει καθυστερήσει ο ΟΦΗ την μεταγραφική του ενίσχυση, η αλήθεια βρίσκεται στα μάτια μας και όχι στους Sex Pistols. Από το CV των ποδοσφαιριστών που θα έρθουν στο Ηράκλειο θα φανεί ξεκάθαρα αν καθυστέρησε η όχι. Όπως για το προηγούμενο καλοκαίρι, εμένα τουλάχιστον είναι η γνώμη μου πως ήρθαν παίκτες που είναι καλοί αλλά ανέτοιμοι και καμμένοι – και αυτό φάνηκε στην πράξη, το ίδιο ισχύει και για τώρα.

Βέβαια για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, τώρα ο Λιθουανός είναι σχεδόν 40 ημέρες στο Ηράκλειο, είχε όλη την άνεση του χρόνου για να μάθει που πονάει ο ΟΦΗ και τι χρειάζεται να πάρει. Ζήτημα να μην γίνουν μεταγραφές, δεν υπάρχει. Οκ, το γράφω για να το γράψω επειδή πρέπει να γραφτεί το αυτονόητο.

Ουσιαστικά το πρώτο παιχνίδι που οι παίκτες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής γίνεται σε έναν μήνα από σήμερα (4/1) κόντρα στον Βόλο. Μπορεί να έρθει παίκτης που να είναι πανέτοιμος και να μπει αμέσως αποστολή – οπότε μικρό και το κακό. Προφανώς και η αγορά του χειμώνα είναι δυσκολότερη από του καλοκαιριού και εδώ που έχει φτάσει το πράγμα δεν παίρνει τον ΟΦΗ να κάνει λάθος επιλογή. Όμως δεν τον παίρνει κιόλας να πάει στο πρώτο 15νθημερο του Γενάρη δίχως φρέσκο αίμα στο ρόστερ του. Αυτήν την στιγμή ο ΟΦΗ θα πάει σε δύο μάχες στο Ηράκλειο, στην μια μεν με τους παίκτες που έχει στην διάθεση του, στην δε με νέους – εφόσον έχουν έρθει έγκαιρα αλλά κυρίως εφόσον είναι πανέτοιμοι. Τα δύο ματς με Ατρόμητο, Βόλο είναι η ευκαιρία του ΟΦΗ να τα πάρει και να διώξει από πάνω του κάθε άγχος και κάθε πίεση για την βαθμολογική του κατάσταση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

7 σχόλια

  1. Μα Μανώλη μου, πάλι με μπερδεύεις. Και με πικραίνεις.

    Γράφεις σήμερα πως “για το προηγούμενο καλοκαίρι, ήρθαν παίκτες που είναι καλοί αλλά ανέτοιμοι και καμμένοι”. Ξέχασες ότι, ανεξαρτήτως τα CV των παικτών που ήρθαν, σου έλεγαν κάποιοι περίεργοι συνοπαδοί ότι η ομάδα δεν πήρε οκταροδεκάρι και απαντούσες ότι “σταμάτησα να διαβάζω σε αυτό το σημείο”, μιας και “έχουμε τους Νέιρα, Τοράλ, Μπουζούκη”? Οι υπάρχοντες δηλαδή δεν ήταν ανέτοιμοι ή καμμένοι? Αντίστοιχη συζήτηση και με τα εξτρέμ, που σε προ ημερών άρθρο σου έγραψες ότι έχουμε ανάγκη, ενώ, ανεξάρτητα πάλι από το πόσο τεράστιοι παίκτες είναι ο Ντζου και ο Μπιφουμά, ο Τσιλιανίδης και ο Ντουρμισάι δεν είναι…«ανέτοιμοι ή καμμένοι»? Δεν ξέρω τι να πιστέψω πια.

    Φαντάσου ότι, πριν ακόμα έρθουν οι περισσότεροι, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, “ο ΟΦΗ ήταν μισό σκαλοπάτι πάνω από τους συνδιεκδικητές του για την έκτη θέση”! Δηλαδή τι, δε μας ανέβασαν οι καινούριοι? Και γιατί τώρα, Μανώλη μου, υπονοείς ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση? Πόσα σκαλοπάτια να ανέβουμε πλέον? Θεωρώ ότι δεν είσαι ο εαυτός σου και εύχομαι να επανέλθεις σύντομα, διότι έχουμε ανάγκη τον δικό μας Σαρρή, αυτόν που λέει συγκεκριμένη γνώμη και όχι συγκεχυμένες!

    Επίσης, αρχές Οκτώβρη και αφότου είχαν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές και ξέραμε τα CV των νεοαποκτηθέντων, έγραφες ότι το ρόστερ είναι καλό! Για ποιον λόγο, λοιπόν, γράφεις τώρα ότι πρέπει να περιμένουμε για να κρίνουμε? Όπως κρίναμε τότε, όντες στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έτσι θα κρίνουμε και τώρα! Εξάλλου, όπως ολόσωστα είχες επισημάνει, “οι μεταγραφές είναι πετυχημένες, μιας και σου βγαίνουν σε ποσοστό πάνω από 60%”!

    Αν θες τη δική μου γνώμη, μην ενστερνίζεσαι αυτά που λέγονται δεξιά κι αριστερά ότι η ομάδα έχει ελλιπές ρόστερ, διότι ο μόνος λόγος που το λένε είναι για να «δημιουργήσουνε κλίμα» και «επειδή είναι κακοπροαίρετοι». Μακάρι να διάβαζε ο GTastas να με υποστηρίξει λίγο, γιατί νιώθω ότι έχω μείνει μόνος εναντίον όλων.

    Αν βρεις χρόνο, τέλος, γράψε σε παρακαλώ εκείνο το άρθρο που ανεβάζεις κάθε χρόνο τέτοια εποχή και τονίζεις ότι “οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν ήδη βρεθεί από την ομάδα και ο προγραμματισμός θα είναι έγκαιρος”. Κανέναν δεν ενδιέφερε που παίρναμε εν τέλει τον Φεβρουάριο τη μία τον Βαφέα και την άλλη τον Καστάνιος. Έχουμε κοντή μνήμη, κοιτάμε τα CV και πορευόμεθα.

    ΜεγάληΕυχήΝαΜηνΑλλάξειςΔιότιΜαςΑξίζειΝαΔιαβάζουμεΑέναεςΕπευφημίεςGATE-4-

    1. Φιλε μου,δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόσκληση να απαντήσω στο μήνυμα σου, κ ας μην σε ξέρω..όπως έχω ξαναπεί,ο καθένας μας, ακόμα κ ο αρθρογράφος, έχει το δικαίωμα της προσωπικής άποψης..προσωπικά μπορεί να μη συμφωνώ με κάποια από τα πράγματα που γραφει, ωστόσο σέβομαι την άποψη του και την διαβάζω κιόλας..και εννοείται πως και η αλλαγή γνώμης ειναι φυσιολογική..όμως η πραγματικότητα αποτυπώνεται πάντα στο γήπεδο, και η πραγματικότητα λέει ότι ο ΟΦΗ είναι 10ος με δυο νίκες..
      Θέλει πολλή δουλειά η ομάδα κ τα κατάλληλα υλικά για να δέσει..για μένα, η ομάδα έχει ήδη αργήσει ακόμα μια φορά στις μεταγραφές, αλλά κ αυτό είναι προσωπική άποψη,κάποιος μπορεί να διαφωνεί..αυτό που δε μου αρεσει καθόλου είναι ότι ορισμένοι βλέπουν τι γίνεται στην ομάδα, αλλά δεν ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ…έχει μεγάλη διαφορά και μεγάλη σημασία..

      1. Άντε ρε GTasta, επιτέλους, με έχουν αφήσει μόνο μου να υπερασπίζομαι τον Σαρρή και όλοι διαμαρτύρονται και τον έχουν επηρεάσει και η «αλλαγή γνώμης του» έχει γίνει «οκτώ με εννέα αλλαγές γνώμης» τελευταία κι έχω στεναχωρεθεί.

        Βέβαια, κάποιοι λένε ότι η επερχόμενη στιχομυθία δεν είναι εκφορά γνώμης:
        -Μ: Mανώλη, κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα, το ποδόσφαιρο θέλει πειθαρχία και κολλητηλίκια με διακρίσεις όπως Νιόπλιας-Σαμαράς, δεν κάνει καλό στις ομάδες κι ας έχω απεριόριστη εκτίμηση στον Νίκο.
        -Σ: Φίλε, το σχόλιό σου είναι απολύτως υποτιμητικό και αυθαίρετο, μόνο και μόνο επειδή θέλεις να δημιουργήσεις κλίμα δίχως υπόσταση.

        Κάποιοι λένε ότι δεν είναι εκφορά γνώμης το να ανεβάζεις άρθρο από την προετοιμασία με τίτλο «Η Ολλανδία δείχνει τον δρόμο γιατί δεν πρέπει να αγχώνεται κανείς φέτος» και, την ώρα που γεμίζουμε Ντουρμισάηδες και Μπουζούκηδες, να τονίζεις ότι «η συνεργασία των Σαμαρά, Νιόπλια είναι τόσο αυτονόητη που δε χρειάζεται καν να μιλήσουν, το κάνουν με τα μάτια».

        Κάποιοι λένε ότι δεν είναι εκφορά γνώμης η φράση στο παρόν άρθρο «Μπορεί να έρθει παίκτης που να είναι πανέτοιμος και να μπει αμέσως αποστολή – οπότε μικρό και το κακό» την ώρα που στις 18/11, στις 10:55, ανεβάζεις άρθρο και μας διαβεβαιώνεις ότι «βάσιμες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ξεκινήσει ήδη η προεργασία της μεταγραφικής ενίσχυσης», όπως και κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

        Και δεν είναι μόνο αυτά για τα οποία ορισμένοι έχουν αρχίσει και ονομάζουν σανό την…προσωπική άποψη.

        Αν με ρωτάς, εγώ συμφωνώ μαζί σου, GTasta μου. Και όχι μόνο είναι μια απλή προσωπική άποψη, αλλά είναι μία προσωπική άποψη που τη λατρεύουμε και κάθε φορά ανυπομονούμε για την επόμενη!
        Μακάρι να συνεχίσει να γράφει την…οπτική του και να μην επηρεαστεί από αυτό που ονομάζεις πραγματικότητα στο ποστ σου! Θέλω να εμμείνει στο «παίκτες που έπιασαν πολύ υψηλή απόδοση» που γράφει στα man to man άρθρα και, φυσικά, σε εκείνο που διαφωνεί με όσους πιστεύουν ότι δεν έχουμε καλό ρόστερ. Θέλω να με βοηθήσεις να τον στηρίζουμε στα σχόλια. Είναι απίστευτο αστέρι!

        ΦανατικόςΥπερασπιστήςΣουΜαζίΜεΑδελφόGTastaΘΥΡΑ-4-

    2. Καλό είναι να λέγονται όλα γιατί η ((παπατζα))που έχουμε αντιμετωπίσει από όλους (παράγοντες και δημοσιογράφους) τα τελευταία χρόνια είναι σε τέτοιο επίπεδο που οι αντιδράσεις του κόσμου γίνονται εύκολα κατανοητές. Ως γνωστόν όταν ((σπέρνεις άνεμους θερίζεις θύελλες))

  2. Δηλαδή, θα βρούμε παιχταράδες το Γενάρη; πιο πιθανό είναι να κερδίσουμε το λόττο! Ας μη γελιόμαστε.. Προτεραιότητα μας φέτος, να σώσουμε την κατηγορία.. Κι απ του χρόνου, να βάλουνε κάποιοι μυαλό να βρούνε έγκαιρα καλούς παικτες, για να χτυπήσουμε εξάδα.

  3. Η Ομάδα είναι για μπ@τσους χοντρούς στην παρούσα κατάσταση. Όλα τα υπόλοιπα που λέμε αναμεταξύ μας είναι παρηγοριά στον άρρωστο….

  4. Η ομάδα θα πέσει φέτος.κατα τύχη αν γλιτώσουμε τον υποβιβασμό.τα υπόλοιπα,να χάμε να λεγαμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 − fourteen =