ΘΕΟΣ ο Μέσι, εμείς ψηφίζουμε Χουάν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Μουντιάλ τελείωσε, εν μέσω χειμώνα, όμως η καψούρα και η αγάπη δεν αλλάζει. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Δεν λέω πως δεν μας έλειψε η μπάλα, υπομονή και χρόνο να είχαμε και απολαύσαμε ματσάρες στο Κατάρ. Η Εύα απόλαυσε περισσότερο το Κατάρ από εμάς που το ζήσαμε από την τηλεόραση, αλλά εμείς θα απολαύσουμε “Γεντί Κουλέ” live ενώ εκείνη από το πολυτελές κελί της.

Το Κατάρ ανήκει στο παρελθόν, ο Μέσι το πήρε όπως έπρεπε να το πάρει ο παιχταράς στον δικό του last dance σε τέτοια διοργάνωση και πλέον προχωράμε κοιτάζοντας το παιχνίδι της Πέμπτης.

Και μπορεί 40 ημέρες να αποφύγαμε τα μαζεμένα πακέτα τσιγάρα, το άγχος και την πίεση του “πρέπει” να κερδίσει ο ΟΦΗ, έφτασε η ώρα για να την ξαναζήσουμε. Να πω ότι δεν μου έλειψε ο ΟΦΗ, θα πω ψέματα. Είχα ξεχάσει πως είναι να ζούμε καθημερινά στην πίεση και το άγχος για τη νίκη, έτσι όπως τα κάναμε, όμως η εξάρτηση από τα του ΟΦΗ είναι διαφορετική και ατελείωτη.

Και μπορεί ο Λέο να πήρε την πολυπόθητη κούπα όμως ο δικός μας “Μέσι” είναι ο Χουάν Νέιρα και αυτό δεν αλλάζει. Ακόμα και τα μπινελίκια που ρίχνει μέσα στο γήπεδο, το πάθος μέχρι τέλους για να έρθει η κάρτα που πλέον είναι no bet, είναι πράγματα που μας τα χαρίζει μόνο αυτός. Μπορεί ο Μέσι να έχει εκατομμύρια οπαδούς και ο δικός μας μερικές χιλιάδες αλλά η καρδιά δεν αλλάζει. Αυτόν ανυπομονούμε να δούμε, περισσότερο από κάθε άλλον, την επόμενη Πέμπτη σε ένα παιχνίδι που είναι το πρώτο, από τα τρία, που ακολουθούν και θεωρείται must win για τον ΟΦΗ που είναι σε θέση να πιστεύει πως στην επόμενη πεντάδα αγώνων, εκ των οποίων οι τρεις θεωρούνται βατοί και στα μέτρα του, μπορεί να πάρει το μάξιμουμ για να κάνουμε και εμείς αρχικά καλά Χριστούγεννα βγάζοντας την υποχρέωση να κερδίσει τον Ατρόμητο.

Για να κλείσω το κείμενο και λίγο σοβαρά, ο ΟΦΗ έδειξε εμφανή βελτίωση στην εικόνα του κατά την διάρκεια της χειμερινής προετοιμασίας ο Νταμπράουσκας έδειξε ένα πλάνο με ποικιλία κινήσεων τοποθετώντας ως αρχική σκέψη το 3-5-2 που μόνο στους αριθμούς ήταν ένα τέτοιο σύστημα αφού είδαμε και μεγάλη κινητικότητα και διαφορετικό στυλ παιχνιδιού και κυρίως δημιουργία – κάτι που έλειπε καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου γύρου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. Χουάν τρελέ για πάντα στο γεντικουλε

  2. εγω καταλαβα παντως, οτι ο λιθουανος, δεν υπολογιζει πια τον χουαν για ολοκληρο 90λεπτο…ο νειρα , μας αρεσει η οχι, γερασε.

  3. Ρε μανωλη γιατι εκλεισες τα σχολια στο ηχιτικο;;; δηλαδη τοσο παιχταραδες εχει ο ΟΦΗ και δεν χρειαζεται Αλλους παικτες….δεν υπαρχουν λες καλυτεροι παικτες απο τον Πασαλιδη και απο το Γιοχου…αν ειναι δυνατον….να παρει καλυτερο παικτη απο τον Διαμαντη να ειναι ρεζερβα ο διαμαντης….σταρτζεον και σαρδινερο ηταν καλοι αλλα αντι να βρουμε καλυτερους εχουμε χειροτερους…Υποτηθετε οτι παμε μπροστα και οχι πισω….

    1. Κατά λάθος έγινε, έφταιγε μια ρύθμιση του Youtube, το διορθώσαμε τώρα και αποκαταστάθηκε το πρόβλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

15 − eight =