Οι παίκτες μιλούν ΜΕΣΑ και ΕΞΩ από το γήπεδο!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στα blog του στο Gentikoule για τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ που δίνουν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ γηπέδου αποδεικνύοντας πόσο ΜΑΓΚΕΣ είναι.

Εκρηκτικό και αυτό το Σαββατοκύριακο για τον ΟΦΗ, μόνο που τις τελευταίες 48 ώρες δεν ασχοληθήκαμε με το τι έγινε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και έξω από αυτούς. Η ανακοίνωση που εξέδωσαν το Σάββατο και με την οποία αποτύπωσαν πλήρως όσα έχουν ζήσει την φετινή περίοδο ήταν ένα στοιχείο που έβαλε ακόμα περισσότερο «αλατοπίπερο» στον φετινό ΟΦΗ. Γιατί με όσα έχουμε ζήσει με τον ΟΦΗ φέτος και τόσες συγκινήσεις που μας έχει προσφέρει αυτή η ομάδα, θα τελειώσει στο τέλος το πρωτάθλημα και θα λέμε «θέλουμε κι άλλο».

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ απέδειξαν χθες στην Τρίπολη ότι είναι ΜΑΓΚΕΣ για ακόμα μια φορά. Οι παίκτες του ΟΦΗ φρόντισαν να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους με την δημόσια τοποθέτηση τους στην ανακοίνωση που εξέδωσαν και 1 ημέρα αργότερα απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι μέσα στο γήπεδο είναι πραγματικά παλικάρια ξεχνώντας όσα ζουν έξω από αυτό.

Ο φετινός ΟΦΗ και κυρίως το ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν δώσει στον ΟΦΗ στιγμές που είχε να της ζήσει αρκετό καιρό. Και ασφαλώς, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είναι εκείνοι που πρέπει να πάρουν τα περισσότερα εύσημα από κάθε άλλο σε αυτήν την ομάδα – και σε κάποιους διοικούντες βέβαια που πασχίζουν ώστε ο ΟΦΗ να πάρει αδειοδότηση – γιατί κόντρα σε «θεούς και δαίμονες» όπως είπε χθες ο Ταυλαρίδης έχουν κάνει μια άκρως ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ χρονιά που τον περασμένο Σεπτέμβρη δεν περίμενε κανένας ότι θα έκανε…

Με την χθεσινή τους εμφάνιση οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ απέδειξαν ότι με λίγη τύχη παραπάνω θα μπορούσαν να είναι άνετοι και ωραίοι στα πλέι – οφ αφού μιλάμε για μια ομάδα που την κρίσιμη ώρα έμεινε από δυνάμεις και η οποία δεν μπόρεσε ποτέ ξανά να «φορτίσει» τις μπαταρίες της. Αν είχε και την απαραίτητη διοικητική στήριξη τότε θα έβγαινε πραγματικότητα και αυτό που λέει κατά κόρον ο Αναστόπουλος ότι «αν είχαμε λεφτά θα ήμασταν 3οι ή 4οι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

7 σχόλια

  1. Για κατσε ρε μανολη γιατι μπερδευομαι.
    οι ανθρωποι της διοικησης που εχουν υποθηκευσει τα σπιτια τους και το μελλον των παιδιων τους δεν εχουν κανει υπερπροσαθεια;
    και δε μιλαμε μονο για τους προεδρους που καναν και τα μεγαλα λαθη
    αλλα για τα απλα και ταπεινα μελη των δσ 2 χρονια τωρα
    γιατι στην τελίκη οι παιχτς ναι μαγκες ναι μπραβο αλλα θα πληρωθουνε καποια στιγμη!! καποτε θα τα παρουν τα λεφτα τους μπορει οχι σημερα η οχι στην ωρα τους αλλα καποτε θα τα παρουν!
    για τα μελη του δσ που εχουν κινδυνεψει να μπουν φυλακη με οσα υπογραφουν για να ειναι εκει που ειναι ο οφη ;; και δε θα παρουν ποτε τιποτα;

    1. Μα εννοείται ότι και εκείνοι έχουν δώσει πολλά στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται στον ΟΦΗ τα 2 τελευταία χρόνια όμως εμένα αυτό που με έχει πειράξει και σε αυτό αναφέρομαι είναι η συμπεριφορά απέναντι στους ποδοσφαιριστές…
      Εκεί στέκομαι.

  2. η συμπερηφορα ποιανων απεναντι στους ποδοσφαιριστες; ποιος δεν εχει κανει τα παντα για να πληρωθουν καποια στιγμη; και ποιος στην τελικη τους εφερε με τοσο μεγαλα συμβολαια χορις να μπορει να τα καλυψει ενω επρεπε να το ξερει απο την αρχη; ποιος εφερε 13 συμβολαια χορις να ρωτησει κανενα και ποιοι τρεχουνε τωρα να τα καλυψουνε;; αυτο δεν απασχολει;

  3. Αυτό που λέει ο Αναστόπουλος το ” αν είχαμε λεφτά θα ήμασταν 3-4η” είναι τελείως άκυρο…δηλαδή η ΑΕΚ έχει λεφτά; ο ΠAOK έχει λεφτά, ο Παναθηναϊκός έχει λεφτά; Ο Άρης έχει λεφτά; Όχι, και όμως είναι από πάνω μας….

    Με το να λέει ο Αναστόπουλος ότι δεν έχουμε εφόδια για ουεφα κάνει κακό στους παίκτες, τους αφαιρει το όποιο κέντρο έχουν για να παίξουν μπάλα, με αποτέλεσμα τον δεύτερο γύρο με το που σωθήκαμε βαθμολογικά οι παίκτες να περπατάνε και να κάνουν την μια ήττα μετά την άλλη….

    Ας κυνηγούσαμε Ευρώπη και αν τελικά δεν βγαίναμε Ευρώπη λόγο μη αδειοδότησεις θα είχαμε τουλάχιστον τερματίσει όσο ποιο ψηλά στην βαθμολογία, που αυτό μεταφράζετε σε περισσότερα έσοδα για την επόμενη χρονιά…ο Αναστόπουλος έκανε έγκλημα με το να διατυμπανίζει διαρκώς και ενώ ήμασταν ακόμα και πέμπτη ότι ο ΟΦΗ δεν μπορεί να βγει Ευρώπη…

    1. Μα αν Γιάννη ο Αναστόπουλος έλεγε ότι πάμε για Ευρώπη τότε από τον… Φλεβάρη και μετά τις 3 σερί ήττες θα έπεφταν όλοι πάνω του για να τον φάνε. Για εμένα καλώς που κράτησε χαμηλούς τόνους και απέφυγε τα μεγάλα λόγια, κάτι που δεν το κάναμε εμείς οι δημοσιογράφοι όταν πήγαινε καλά η ομάδα.

  4. Μπούτζουκας Θ.Τ 4/4 03:03
    Αγαπητέ φίλε Πολύχρονη, έμαθα για την περιπέτεια σου από τα ΜΜΕ .

    Στο παρελθών έχω αντιμετώπιση το ΕΣΚΑΝ αλλά και τα Ελληνικά αθλητικά όργανα σε μια περίπτωση ίδια με την δική σου ..

    Έφτασα τότε στον διευθυντή του ΕΡΓΑΣΤΗΡΊΟΥ ΤΟΥ ΟΑΚΑ κύριο Γεωργάκοπουλο,βρήκαν και διεπιστώθησαν ΠΑΡΑ πολλές ατέλειες ως προς την λειτουργίες του Εργαστηριού του ΟΑΚΑ έτσι ο κύριος Γεωργακόπουλος ένας καλώς κατά αλλά επιστήμονας αναγκάστηκε να το παραδεχτή για τους ατελείς ελέγχους έτσι και παρατήθηκε ,τώρα είναι στο εργαστήριο του Κατάρ..

    Όταν έμαθα για εσένα από τα ΜΜΕ , έστειλα εν αγνοία σου ένα ΙΜΕΛ στο παγκόσμιο οργανισμό αντιντόπινγκ τον WADA για το τι γίνετε στην Ελλάδα με το εργαστήριο του ΟΑΚΑ, μου απάντησαν ότι τους έχει δώσει μια παράταση η Γ.Γ.Α ΜΕΧΡΙ τέλος αυτού του μήνα ΤΟΝ ΑΠΡΊΛΙΟ και ότι οι δειγματολήπτες δεν έχουν καν διαπιστευτήρια από τον WADA να κάνουν δειγματοληψίες..

    Επίσης για την ουσία που σε κατηγορούν, είναι πολύ εύκολη ώστε να παγιδεύσει κάποιος έναν αθλητή , οφείλουν να σου δώσουν δείκτες της ουσίας.

    Εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν θα σου δώσουν δείκτες, γιατί; ΓΙΑΤΊ απλώς δεν έχουν, θα σε κατηγορήσουν με δυο τρεις μεταβόλητες της ουσίας , όταν όμως κάποιος είναι χρήστης κοκαΐνης θα πρέπει ακόμα και φασματογραφία να δείξει 12 μεταβόλητες της ουσίας .

    Σε αγαπώ σαν παιδί μου και ας μην το ξέρεις, έψαξα για εσένα ώστε να σου δώσω τα όπλα να πολεμήσεις πιστεύοντας ότι είσαι αθώος..

    Τα δεδικασμένο από το CAS..

    Απόφαση του CAS για τον Γάλλο τενίστα, Ρίτσαρντ Γκασκέ 22 στην παγκόσμια κατάταξη. Το ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) δέχεται και απαλλάσσει από όλες τις κατηγορίες τον Γάλλο τενίστα, Ρίτσαρντ Γκασκέ ότι δεν έκανε χρήση κοκαΐνης αλλά έπεσε θύμα δολιοφθοράς .

    Η ΑΠΌΦΑΣΉ ΓΡΑΦΕΙ

    Ο Γάλλος τενίστας Ρίτσαρντ Γκασκέ απαλλάσσετε από το Αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο CAS από όλες της κατηγορίες ότι έκανε χρήση κοκαΐνης με το εξής σκεπτικό ,η ουσία αυτή εισέρχεται στον ανθρωπινό οργανισμό ακόμα και αν την πετάξουν σε κάποιον στο σεντόνι ενός ξενοδοχείο ..

    Ο Γκασκέ είπε όμως είπε και το CAS αποδέχτηκε τους ισχυρισμούς του Γάλλου τενίστα ότι βρέθηκε θετικός σε κοκαϊνη επειδή είχε φιλήσει μια κοπέλα σε κλαμπ στο Μαϊάμι η οποία είχε την υποψία ότι έκανε χρήση, έτσι εξαλείφθηκε η ποινή των δυο ετών που του είχε επιβληθεί , ημερομηνία 18/12/2009 …

    Να είσαι δυνατός παιδί μου Πωλ ,η ανθρωποφαγία μερικών δημοσιογράφων ,ακόμα και οπαδών , αλλά και ασχέτων ανθρώπων θα είναι δύσκολη μεριά για σένα,εσύ όμως μείνε δυνατός και ενωμένος με την οικογένεια σου, και τους πραγματικούς φίλους σου που ΤΏΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ.

    Επίσης να κανείς αμέσως έφεση αν σου βάλουν έστω και ένα μήνα από την σούπερ λινγκ ,ο λόγος είναι ότι θα σου κάνει έφεση η ΕΠΟ ΜΕΣΩΝ ΕΣΚΑΝ ,είναι γνωστός ο τρόπος που λειτουργούν μην ακούσει κανένα, μόνο αν σε αθωώσουν να τους περιμένεις..

    Υ.Γ Σας Παρακαλώ να τα μεταφέρετε αυτά όσοι έχετε κάποια επαφή με τον Βεζίρηδη ως ΕΠΕΙΓΩΝ ..

    Για τους καχύποπτους σας δίνω το λόγο της τιμής μου ότι δεν έχω μιλήσει ΚΑΝ με τον Πολύχρονη , ούτε καν με ρώτησε ο βέβαια ο άνθρωπος, το έκανα πιστεύοντας τον Πολύχρονη δηλώντας ο ίδιος αθώος……

    TO BAΖΩ ΚΑΙ ΕΔΏ ΕΠΛΙΖΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΗ

    Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος

  5. Συγνώμη που επανέρχομαι για το θέμα Βεζίρηδη , αλλά νομίζω ότι άνθρωπός και μετά αθλητής Βεζίρηδης ,μας έχει απόδειξη σε όλους τους ομιλίτες ότι δεν είναι αυτός που θέλουν κάποιοι να τον παρουσιάσουν..

    Αυτά που γράφω είναι στοιχεία και όχι εικασίες, έχοντας και την βοήθεια του φίλου και συνεργάτη του επικεφαλή της ανεξάρτητης επιτροπής για την διαφάνεια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου της FIFA καθηγητή ΜΑΡΚ ΠΙΕΤΡ.. Θέλω όλα να είναι στο φως ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ, αν έφταιξε να πλήρωση .. ΈΦΤΑΙΞΕ ΟΜΩΣ;

    Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × three =