Ποτέ ξανά play out

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Η χρονιά, με τον ΟΦΗ στα play out, εξελίχθηκε όπως είχα προβλέψει στις 4 Απριλίου. Ο Νταμπράουσκας ως έξυπνος άνθρωπος δεν επρόκειτο μέχρι τέλους να κάνει ούτε ροτέισον, ούτε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που γνωρίζουν πως του χρόνου δεν πρόκειται να βρίσκονται στο Ηράκλειο. Και όταν οι διάφοροι φελλοί έλεγαν πως ο ΟΦΗ θα παρουσιαστεί χαλαρός στα play out, εγώ επέμενα πως φέτος αυτό το πράγμα δεν επρόκειτο να συμβεί. Όπως και συνέβη όπου ακόμα και στα παιχνίδια που ο ΟΦΗ δεν τα κέρδισε, τουλάχιστον ήταν σοβαρός, διεκδικητικός και τα πάλεψε μέχρι τέλους.

Ακόμα και στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Λιθουανός παρέταξε ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΗ ενδεκάδα με μοναδικό νέο πρόσωπο (σε όλη την χρονιά) τον Χριστογέωργο που έδειξε ένα πρώτο δείγμα γραφής του πλούσιου ταλέντου του φανερώνοντας κάποιους από τους λόγους που ο ΟΦΗ τον έφερε στο Ηράκλειο τον περασμένο Ιανουάριο. Το ότι ο Λιθουανός παρέταξε την ενδεκάδα με όλους τους βασικούς έδειξε για ακόμα μια φορά γιατί ο ΟΦΗ εάν είχε λίγη τύχη παραπάνω τον περασμένο Γενάρη, πριν ξεκινήσει να ρολάρει στο 110%, θα μπορούσε να είχε προλάβει και την εξάδα ή έστω να την διεκδικήσει μέχρι τέλους. Όμως αυτά επειδή είναι περσινά, ξινά σταφύλια δεν έχω και λόγο να τα υπενθυμίζω σε κανένα. Ούτε σε εμάς τους ίδιους.

 

Άλλωστε είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, από το ξεκίνημα των play out, πως δεν επρόκειτο να σχολιάσω κανένα παιχνίδι του ΟΦΗ σε αυτήν την διαδικασία που μόνο κακό θα έκανε στην ομάδα φέρνοντας γκρίνια και μουρμούρα – κάτι που εν τέλει δεν συνέβη. Ο ΟΦΗ έκλεισε την σεζόν με ένα ωραιότατο finish με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες και πλέον πάμε για διακοπές.

Το δικό μου θέμα είναι, και δεν έχει σχέση με τις πρόσφατες δηλώσεις του Μιχάλη Μπούση που πολύ ωραία ανέλυσε και ο Νίκος Μαρκάκης στο δικό του blog, να μην ξαναβρεθεί ποτέ ξανά στα play out. Γνωρίζουμε βέβαια όλοι πως κανένας δεν υπογράφει, στο ποδόσφαιρο, συμβόλαιο με την επιτυχία και δεν εξασφαλίζεται η αιώνια παρουσία στα play offs, όμως ο ΟΦΗ έχει όλα εχέγγυα – στο φετινό καλοκαίρι – προκειμένου να μπει από πιο ισχυρή βάση τη νέα χρονιά. Προπονητή έχει και θα έχει τον ίδιο, ο προπονητής ξέρει τι θέλει η ομάδα για να ενισχυθεί, χρόνος άπλετος υπάρχει, η προετοιμασία για τις μεταγραφές έχει ξεκινήσει και κατά συνέπεια δεν βλέπω τον λόγο που να μην με κάνει να πιστεύω πως ο ΟΦΗ θα εμφανιστεί καλύτερος την επόμενη σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. 1. Δεν νομίζω ότι μίλησε κανείς για χαλαρότητα στα πλέι άουτ.. Όταν άρχισαν, κινδυνευαμε να πέσουμε 2. Το ποτε πια πλέι άουτ είναι εκτός πραγματικότητας, 5 ομάδες είναι πολύ δυνατές και μένει μια θέση ακόμα, την παίρνεις η την χάνεις στις λεπτομέρειες.. Δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο να υποτιμούμε καμμια ομάδα, άσε που εντός έδρας δεν μπορούμε να σταυρωσουμε νίκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three + 10 =