ΠΑΤΗΣΤΕ τους για την πάρτη σας και τον κόσμο!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του για το πιο κρίσιμο παιχνίδι των τελευταίων χρόνων και δεν κρύβει την ανυπομονησία του για να έρθει η ώρα της σέντρας!

Δεν ξέρω αν πρόκειται για το μεγαλύτερο παιχνίδι της τελευταίας 20ετιας στον ΟΦΗ, αυτό θα είναι ο τελικός αν πάρουμε την πρόκριση, γιατί στο δικό μου μυαλό και την δική μου καρδιά βάζω πάνω από όλα εκείνο το ματς στη Ν. Σμύρνη τον περασμένο Αύγουστο όταν μια ολόκληρη Κρήτη είχε «σκάσει» μέχρι να τελειώσει και να πάρει ο ΟΦΗ την άνοδο.

Όμως είμαι βέβαιος ότι το σημερινό ματς δεν πρέπει να αφεθεί στο δικό μας μυαλό από κανέναν ως ένα ματς που πρέπει να τα δώσουμε όλα. Από τον κόσμο μέχρι και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το έχω ξαναπεί ότι τέτοια παιχνίδια δεν κρίνονται από τις τακτικές και τα συστήματα αλλά από την καρδιά και το πάθος. Και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες του ΟΦΗ που έχουν δείξει ότι διαθέτουν καρδιά και πάθος θα καταθέσουν ΟΛΗ την ψυχή τους μέσα στο «Γεντί Κουλέ».

Και εδώ θέλω να πω κάτι: Ξέρω ότι σαν ΟΦΗ δεν συμβιβαζόμαστε με ήττα και αρνητικά αποτελέσματα. Δεν είναι στο dna μας, όμως πρέπει να πούμε πως ότι και αν συμβεί σήμερα, αυτά τα παιδιά αξίζουν το χειροκρότημα ΟΛΩΝ γιατί μέσα από τόσα προβλήματα και τέτοιες αντίξοες συνθήκες δουλειάς κράτησαν τον ΟΦΗ ψηλά δείχνοντας πόσο αγάπησαν την ομάδα.

Σήμερα θα κάνουν το χρέος τους απέναντι στην ομάδα και τον κόσμο που τους στήριξε από την πρώτη στιγμή. Και θα δώσουν όλο τους το είναι. Το να γράφω περισσότερα για ένα ματς που θα το κρίνει η καρδιά, δεν βγάζει πουθενά οπότε όλοι στο «Γεντί Κουλέ»!

Υ.Γ. Επειδή βρίσκοντια μακρυά δεν σημαίνει ότι δεν ξέρουν τι συμβαίνει στον ΟΦΗ. Και η ανακοίνωση του Σ.Φ.Ο.Α. χθες το πρωί ήταν από τις πιο καλογραμμένες που έχω δει. Τα έλεγαν όλα και με λίγα λόγια. Προσεχώς περισσότερα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. και οχι ευγενειες και χειροκροτηματα στον Ιρλανδο….

  2. μανο ειμαι ΟΦΗ αλλα ο τιτλος σου ειναι προκλητικοτατος , ντροπη σου που εχεις γινει ενας οπαδικος διμοσιογραφος, ως αυτους της αθηνας που πολλες φορες εχεις ασκησει κ κριτικη ,αλλα δεν φταις εσυ αυτοι που σου δινουν ενα βημα για να δημιουργεις εντυπωσεις, και οπαδικο μισος και μετα να κραζεις κ τον κοσμο , Ο ΟΦΗ ,Ο μεγαλος ΟΦΗ δεν χρειαζετε τετοια στηριξη ,Για εξυγισε μου αν θα χασουμε απο τον οσφπ σημερα και αν βρισουν ενα παιχτη οπως ο καρολ τι θα λες αυριο ,για οπαδους χωρις μυαλο ? μια λεξη ταιριαζει στον τιτλο του κειμενου σου ,ΑΙΣΧΟΣ. Νικος ΘΥΡΑ 8

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

9 − 6 =